Ţi-a propus să faceţi sex în trei? Iată de ce nu merită să-i împlineşti fantezia!

N-am auzit niciodată o poveste de succes despre un cuplu care a încercat sexul în trei, aducând în patul conjugal o a treia persoană. Am auzit numai de cazuri în care experienţa aceasta a

N-am auzit niciodată o poveste de succes despre un cuplu care a încercat sexul în trei, aducând în patul conjugal o a treia persoană. Am auzit numai de cazuri în care experienţa aceasta a condimentat atât de tare relaţia încât a făcut-o praf!

Înţeleg că 99,9% dintre bărbaţi au această fantezie, de a face sex cu două sau, de ce nu, trei, patru... femei deodată, iar cei 0,1 dintre bărbaţii ramaşi doar nu vor să recunoască ca au o asemenea fantezie.

Dragi bărbaţi, de ce vreţi să vă satisfaceţi această fantezie cu iubita şi încă o femeie? Puţine reprezentante ale sexului frumos reacţionează cu entuziasm când primesc o asemenea invitaţie din partea partenerului de viaţă! De ce nu apelaţi direct la două femei disponibile şi păstraţi relaţia cu iubita intactă? Desigur, în condiţiile în care nu vă deranjează să trăiţi cu remuşcările unei infidelităţi.

Iar tu, dragă cititoare, dacă ai primit o asemenea ofertă din partea iubitului tău, lasă-mă să te conving că ar fi mai bine să o refuzi, asta dacă n-ai sărit în sus de bucurie în faţa unei asemenea invitaţii şi ai unele îndoieli.

În primul rând, bărbaţii îşi roagă iubita să facă parte din această fantezie din pură comoditate. Practic, cu puţin şantaj emoţional de genul: "Dacă faci asta, voi fi sigur că mă iubeşti, iar asta ne va apropia şi mai tare" sau "Parcă a dispărut pasiunea, iar asta m-ar ajuta să mă simt din nou atras de tine" bărbatul se asigură că una dintre femei este de acord, respectiv, TU! Acum nu mai rămâne decât să caute o altă tipă disponibilă.

Dar ghici ce? El te roagă tot pe tine să o alegi, că doar tu eşti personajul principal al acestei poveşti şi trebuie să-ţi placă şi ţie cealaltă femeie. Deci te apuci să-ţi întrebi prietenele dacă ar fi dispuse să intre în patul vostru. Şi uite aşa bărbatul se alege cu două femei supersexy în pat cu el fără să fi depus niciun pic de efort! Dar trebuie să-i apreciem puterea de manipulare.

De fapt, dacă încă nu e clar, acest bărbat duhneşte a egoism şi imaturitate!

După ce ajungeţi cu toţii în pat, lucrurile se pot încinge într-adevăr. E ceva nou, incitant, să simţi mai multe mâini pe tine şi să vezi două persoane făcând sex chiar în faţa ta! Dar nicio cantitate de alcool ingerată nu te va putea face să ignori faptul că e vorba de iubitul tău cu altă femeie în pat! Şi uite cu câtă poftă o priveşte şi cu cât patos o atinge! Parcă cu tine nu e aşa de pasional.

Şi iată cum prima săgeată a geloziei îţi străpunge inima. Iar acesta este începtul sfârşitului pentru relaţia voastră! Restul cred că ţi-l poţi imagina şi singură... Unde mai pui că bărbatul poate că vrea să mai repete o dată experienţa, arătându-se tot mai dezinteresat de sexul în doi sau cealaltă tipă începe să-i facă avansuri iubitului tău, pentru că, vorba aia, n-a acceptat invitaţia doar de dragul relaţiei voastre.

Aşa că frumoasele intenţii care v-au împins să aduceţi o altă femeie în patul vostru s-au dus frumos pe apa sâmbetei, iar relaţia voastră e acum un teren minat. Aşa că, cel mai bine ar fi să nu cedezi insistenţelor iubitului tău. Chiar dacă toţi bărbaţii au această fantezie, nu toţi sunt dispuşi să arunce o frumoasă relaţie de dragoste la gunoi doar ca să o pună în aplicare.

Unii se vor mulţumi cu un film erotic de calitate şi vor continua să facă sex cu pasiune doar cu iubita lor. Iar dacă iubitul tău nu face parte din această categorie, atunci poate ar fi bine să analizezi dacă merită să rămâi cu el...

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Julien pe 14 Feb 2024, 16:04
    Totusi....

    Ce faci daca ea are ideea asta ?? Am inteles, barbatul e o primata imatura dar daca ea doreste alta tipa in patul conjugal ?!?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod