Top 3 poziţii sexuale la care iubitul tău visează

Vă vorbeam în urmă cu o săptămână despre tipul de sex pe care îl preferă bărbaţii şi acum a venit momentul să afli şi ce poziţii sexuale îi înnebunesc de plăcere pe reprezentanţii

Vă vorbeam în urmă cu o săptămână despre tipul de sex pe care îl preferă bărbaţii şi acum a venit momentul să afli şi ce poziţii sexuale îi înnebunesc de plăcere pe reprezentanţii sexului opus.

Aşadar, dacă nu mai ştii cum să-i stimulezi apetitul sexual iubitului tău, gândeşte-te că studiile sunt întotdeauna ajutorul de care ai nevoie. Revista Esquire a prezentat un sondaj anual al cărui subiect principal a fost poziţia sexuală preferată de bărbaţi, iar pe locul 1 s-a clasat poziţia Amazon. Iată mai jos primele trei poziţii preferate de bărbaţi:
1. Amazon

Partenerul tău stă întins pe spate, cu picioarele ridicate. Tu te aşezi deasupra lui, ca şi cum ai sta pe şaua unui cal.

Este o poziţie originală şi foarte excitantă. Permite mişcări libere din partea ta şi un unghi de penetrare aproape perfect.
Voi doi vă puteţi privi, săruta şi vă puteţi spune cuvinte dulci. Atenţie însă: este o poziţie destul de obositoare pentru amândoi!

2. Misionarul

Femeia stă pe spate, iar partenerul se aşază deasupra ei pentru a o penetra.

Este o poziţie simplă, chiar şi pentru începători, şi este clasică! Puteţi lăsa loc mângâierilor, sărutărilor şi cuvintelor drăgăstoase. Atât tu, cât şi partenerul tău, aveţi braţele libere aşa că vă puteţi mângaia sau vă puteţi ghida reciproc.

Iubitul tău controlează situaţia în această poziţie, iar tu nu ai o mare libertate a mişcărilor. Poţi doar să-ţi mişti şoldurile şi să-ţi ghidezi astfel partenerul. Pentru o penetrare adâncă, îţi poţi ridica picioarele pe umerii iubitului tău.

3. Ogarul

Această tehnică este o variaţie la "Doggy style", fiind numită astfel deoarece ambii parteneri stau într-o poziţie foarte joasă, aproape de podea. Tu stai în patru labe, aproape lipită de podea, iar iubitul stă în spatele tău, ţinându-te de şolduri sau sprijinindu-se de fundul tău.

Poziţia joasă impune o bună flexibilitate a şoldurilor ambilor parteneri şi, de aceea, poate să nu fie comfortabilă pentru multe cupluri. Dar, pentru cei care pot, efortul merită din plin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod