Studiu: O partidă de amor ideală durează între 7 și 13 minute

Nici mai mult, nici mai puţin pentru ca e frustrant, după cum arată noile cercetări. Nopţile lungi şi fierbinţi, pline de pasiune pot să fie o fantezie Pentru un act sexual ideal sunt

Nici mai mult, nici mai puţin pentru ca e frustrant, după cum arată noile cercetări. Nopţile lungi şi fierbinţi, pline de pasiune pot să fie o fantezie

Man undress woman

Pentru un act sexual ideal sunt necesare între 7 și 13 minute, după cum dovedește științific un studiu realizat de "Society for Sex Therapy and Research".

Studiul a evaluat calitatea raporturilor sexuale a 50 de voluntari, timp de un deceniu.

Voluntarii au notat gradul de satisfacție în funcție de durata actului sexual, din momentul penetrării până la ejaculare, nefiind luat în considerare preludiul, relatează francesoir.fr, citat de Agerpres.

Majoritatea participanţilor au concluzionat că le-au fost suficiente între 3 şi 7 minute, dar mai satisfăcătoare a fost partida care a durat în medie între 7 şi 13 minute.

"Cultura populară a întărit, din nefericire, stereotipurile despre activitatea sexuală. Astfel, mulți bărbați și multe femei au fantezii legate de nopți fierbinți lungi. Cu acest studiu, sperăm să risipim aceste fantezii și să încurajăm bărbații și femeile să aibă date realiste despre actul sexual acceptabil, prevenind astfel dezamăgirile și disfuncțiile sexuale", a explicat dr Eric Corty, profesor de psihologie la Universitatea din Pennsylvania (SUA), care a coordonat studiul, publicat în "Journal of Sexual Medicine".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod