Trei trucuri eficiente ca să aveţi orgasm în acelaşi timp

Nu este ceva complicat dacă ştii câteva soluţii simple ajutătoare! Încearcă-le diseară cu iubitul tău ca să ajungeţi la climax deodată! 1. Foloseşte un vibrator pentru stimularea

Nu este ceva complicat dacă ştii câteva soluţii simple ajutătoare! Încearcă-le diseară cu iubitul tău ca să ajungeţi la climax deodată!

Love couple

1. Foloseşte un vibrator pentru stimularea clitorisului!

Dacă simţi că ajungi mai uşor la orgasm atunci când ai parte de stimulare clitoridiană ar fi bine să apelezi la o jucărie sexuală. Astfel, în timpul partidei de amor când totul devine intens pentru el foloseşte vibratorul pentru a-ţi stimula clitorisul şi a ajunge la climax în acelaşi timp amândoi.

De exemplu, dacă exersaţi poziţia doggie style tu poţi să-ţi stimulezi clitorisul cu degetele sau un vibrator pentru un efect mai puternic. Nu uita să foloseşti şi lubrifiant! Nu, nu este doar pentru femeile aflate la menopauză, ci este o soluţie eficientă care face sexul mai plăcut şi împiedică senzaţia de frecare deranjantă atunci când vaginul tău nu este bine lubrifiat.

2. Poziţia contează!

În general poziţia care presupune să stai tu deasupra favorizează orgasmul simultan. Atunci când stai deasupra, iubitul tău are mâinile libere, iar cu ajutorul lubrifiantului poate să-ţi stimuleze clitorisul. Astfel, starea de excitaţie va fi mai intensă şi puteţi să ajungeţi la orgasm în acelaşi timp.

3. Foloseşte lubrifiant!

Majoritatea femeilor care au încercat diverse geluri lubrifiante au constatat o plăcere mai intensă în timpul actului sexual. De asemenea, uleiul de cocos presat la rece poate să fie potrivit ca înlocuitor atunci când încerci să rămâi însărcinată şi nu este recomandat să foloseşti lubrifiantul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod