Slăbit rapid: 5 poziţii sexuale care te ajută să pierzi kilograme

Există foarte multe femei care nu pot ţine o dietă sau care, cu toate că sunt la regim, nu reuşesc să slăbească. Dar ştiai că inclusiv o partidă de sex te poate ajuta să arzi câteva sute de calorii?
Există foarte multe femei care nu pot ţine o dietă sau care, cu toate că sunt la regim, nu reuşesc să slăbească. Dar ştiai că inclusiv o partidă de sex te poate ajuta să arzi câteva sute de calorii?

S-a dovedit ştiinţific că dacă faci amor timp de 30 de minute arzi aproximativ 150 de calorii, aşa că gândeşte-te cât ai putea să slăbeşti dacă ai o viaţă sexuală regulată. Mai mult, atunci când încerci poziţii noi se pierd şi mai multe calorii, deoarece trebuie mai multă concentrare şi se încordează mai mulţi muşchi.

Iată mai jos 5 poziţii sexuale care te vor ajuta să slăbeşti fără prea mare efort, dar cu maximă plăcere:

1. Femeia deasupra

Nu este o poziţie grea, ci mai degrabă este o poziţie pe care multe femei o preferă. Pe lângă faptul că femeile pot obţine orgasmul mai repede datorită acestei poziţii sexuale, şi caloriile se ard mai repede decât la alte poziţii. Acest lucru este posibil deoarece ai libertate de mişcare deplină şi îţi lucrează muşchii pelvieni şi abdomenul.

Poţi lucra şi gambele, coapsele şi fesele, dacă îi spui iubitului tău să stea la marginea patului, cu fesele pe pat şi picioarele pe lângă acesta. În acest fel tu vei sta peste el, în picioare, lângă pat şi vei face o mişcare în genul genuflexiunilor. Pentru a arde şi mai multe calorii, stai pe vârfuri sau pe călcâie atunci când execuţi această mişcare.

2. În picioare

Această poziţie te va ajuta cel mai mult să slăbeşti, deoarece îţi lucrează toate grupele de muşchi. Atunci când faceţi sex în această poziţie trebuie să-l ţii cu mâinile pe după gât şi să-ţi pui picioarele încolăcite în jurul lui. În acest fel îţi vei antrena braţele, muşchii abdominali şi fesele.

Un alt avantaj al acestei poziţii este acela că poate fi practicată în orice loc.

3. Doggie style

Este de asemenea o poziţie sexuală care te ajută să arzi, conform studiilor, 150 de calorii. Însă, dacă te sprijini cu palmele de peretele din faţa ta şi îţi arcuieşti spatele, vei arde mai multe calorii.

4. Podul

Iubitul tău stă în faţa ta, în genunchi, iar tu stai întinsă pe spate, dar cu abdomenul ridicat. Încerci să îţi ţii mijlocul suspendat în aer, dar picioarele, mâinile şi capul să le ai pe pat.

Chiar dacă este o poziţie mai dificilă, care necesită antrenament, te va ajuta să-ţi lucrezi muşchii abdominali şi ai braţelor.

5. Roaba

Este o poziţie care solicită toate grupele de muşchi şi pentru care trebuie să ai o rezistenţă de fier. Dacă este realizată corect, această poziţie te ajută să arzi peste 200 de calorii.

Trebuie doar ca iubitul tău să stea în picioare şi să te penetreze pe la spate, în timp ce tu stai în faţa lui în patru labe. El te ridică de coapse, pentru a te putea penetra, iar faptul că tu te sprijini în mâini pentru a-ţi menţine echilibrul te ajută să slăbeşti şi să-ţi tonifiezi musculatura.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod