INTERVIU EXCLUSIV Pepe: „Nu am plâns după Oana Zăvoranu, eram deja vindecat“

După ce a scos pe piaţă, la sfârşitul anului trecut, un nou album, „Aruncă-mi o privire“, Pepe a lansat, în luna iunie, videoclipul piesei „O femeie cât o mie“, care duce cu gândul la Oana Zăvoranu, fosta lui soţie.

După ce a scos pe piaţă, la sfârşitul anului trecut, un nou album, „Aruncă-mi o privire“, Pepe a lansat, în luna iunie, videoclipul piesei „O femeie cât o mie“, care duce cu gândul la Oana Zăvoranu, fosta lui soţie.

Cu toate că spune că nicio melodie de pe album nu are legătură cu relaţia pe care el a avut-o cu Oana Zăvoranu, Pepe afirmă că piesele sunt inspirate din viaţa lui. Iată mai jos un interviu în exclusivitate cu Pepe:

eva.ro: Cum te-ai simţit la filmări?

Pepe: Iniţial, m-a surprins ideea lui Iulian, regizorul acestui clip, cu toate că pe undeva aş fi gândit şi eu la fel. Mi s-a părut interesantă şi am zis să o facem. Oricum, publicul percepe mai bine când se poate identifica cu povestea sau există posibilitatea ca acest scenariu să li se fi întâmplat şi lor în realitate. Nu am căutat nicio comparaţie, nu am forţat nicio comparaţie, eu am interpretat personajul şi m-am simţit excelent.

De ce sunt versurile acestei melodii atât de triste? Nu era mai bine sa lansezi pe piaţă, în mijlocul verii, o melodie şi un videoclip mai vesele?

Primul single promovat de pe acest album a fost „Uno, Dos, Tres“, care este o piesă dansantă, foarte vesela.

Al doilea single şi primul clip a fost „100% Adevarat“, de asemenea o piesă plină de energie, vitalitate. Trebuia cumva să îi vină rândul şi piesei „O femeie cât sută“.

Este un cover mai vechi pe care mi-am dorit foarte mult să-l realizez. Piesa era cunoscută de ceva timp publicului meu. La întrebarea „Ce piesă ar trebui promovată următoarea dupa «100% Adevarat»?“, cele mai multe voturi din partea fanilor le-a adunat „O femeie cât sută“. Nu puteam să rămân indiferent la dorinţa oamenilor care mă ascultă şi am decis ca cel de-al doilea clip de pe acest album să fie la această piesă.

Bănuiesc că, în pofida faptului că este o poveste inventată, foarte mulţi s-au regăsit în versurile piesei sau se pot regăsi la un moment dat.



Cine a fost pentru tine o femeie cât o sută şi cine doresti să-ţi arunce o privire, după cum o spun titlul melodiei şi versurile acesteia?

Dacă ne referim la „femeia cât o sută" din povestea noastră, aceasta nu a existat. Nu m-a părăsit nimeni în felul în care se vorbeşte în piesă, nu am plâns şi nu am suferit niciodată atât de mult, aşa cum sufăr în povestea din „O femeie cât o sută“.

Piesa este inspirată din viaţa mea, dar doar ca şi caracter.

Sper să nu mi se întâmple niciodată. Cât despre priviri, îmi doresc câte una de le fiecare om în parte care îmi ascultă albumul, de la fanii care vin la concerte şi spectacole, astfel încât să simtă şi ei ceea ce doresc eu să le transmit.

Este Raluca marea ta iubire şi nu poate fi înlocuită cu nimeni?

În momentul de faţă, Raluca este mult mai mult, este persoana alături de care mi-am dorit şi întemeiat o familie, care mă iubeşte şi pe care o iubesc.

Am avut o viaţă plină de dragoste şi nebunie, iar Raluca inseamnă tot ceea ce este mai frumos în viaţa mea şi mai ales liniştea căminului şi a familiei mele. Raluca este dragostea întâlnită în momentul în care fac diferenţa între bine si rau.

A fost Raluca geloasă pe fata alături de care ai filmat videoclipul?

Raluca nu are gelozii, bineînţeles pentru că probabil nu a avut şi nu are motive pentru a fi geloasă. Ea înţelege viaţa mea de artist şi, cu atât mai mult, un scenariu de videoclip. Este persoana alături de care pot face carieră pentru că mă înţelege. Ea înţelege că pe scenă trebuie să fiu devotat publicului şi că acasă sunt liniştit.



Spui în melodie că o femeie a băgat otravă şi venin în inima ta.

Ai simţit asta dupa ce te-ai despărţit de Oana Zăvoranu?

Sunt multe piese pe care le pot asocia cu fostele mele partenere. Anumite fraze din piesele mele se pot potrivi în relaţie cu persoana mea. Dar asta nu înseamnă că mă identific întotdeauna cu ceea ce cânt.

Referitor la versuri, ele au fost scrise acum doi ani, când nu erau probleme în căsnicia mea cu Oana. Lucrurile sunt pe undeva la mijloc.

Chiar şi aşa, foarte multă lume speculeaza că versurile sunt făcute special pentru Oana, pentru că aţi declarat amandoi,de foarte multe ori, că vă iubiţi enorm. Ai plâns vreun moment de dorul ei sau ţi-ai dorit să mai fie lângă tine, măcar pentru câteva momente, după ce v-aţi despărţit?

Nu. Dragostea noastră s-a stins oarecum treptat. La momentul despărţirii noastre, totul era încheiat. Nu am plâns, eram deja vindecat. După plecarea mea din casă, mi-a fost din ce în ce mai bine. Nu am avut de ce să plâng sau să îmi mai fie dor. Acum sunt fericit şi împlinit.

Ce videoclipuri mai pregăteşti?

Nu ştiu în acest moment care va fi următorul videoclip. Nu m-am gândit şi nici nu am discutat acest aspect.
Momentan ne axăm pe promovarea celor două videoclipuri ale acestui album şi suntem la inceputul campaniei cu „O femeie cât 100“.

În viitorul apropiat sunt mai multe proiecte în lucru, dar vom discuta despre ele abia în momentul în care se vor concretiza.

Te-ai gândi să filmezi şi alături de Raluca sau de copilul vostru?

Raluca şi bebe nu vor fi implicaţi. Raluca nu a dorit încă de la început să devină persoană publică, nu şi-a dorit să apară pe prima pagină a ziarelor. Copilul se va naşte artist, vom vedea ce va fi. Momentan eu sunt artistul în casă. Eu răspund în numele familiei.

Sursă foto: pepe.ro

24 Iulie 2012
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aurora stan pe 24 Dec 2012, 00:58
    comentariu in viata privata

    Pepe esti varza frate cu borita ta ,stie doar sa intinga in jumere,cind deschide gura vai de steaua ei ,halal sotieeeeeeeeee,oana e o dulceata pe cind amaru tauuuu,e buna sa-ti faca puradeiiiiiiiiiiiiiiiiii,altceva nimic fratele meu....

    0
    0

  • ana pe 29 Aug 2012, 19:25
    mesaj pentru pepe.

    PEPE, EU SUNT O FEMEIE DE 50 DE ANI . PE ORICINE POTI MINTI DE VARSATA TA SAU MAI MIC, DAR PE MINE NU . TOATA VIATA TA O VE I IUBI PE OANA PENTRU CA PRIMA IUBIRE NU SE STINGE NICIODATA . FIECARE IUBIRE ARE FRUMUSETEA EI . CE AI TRAIT TU CU OANA , NU VE I MAI TRSI CU NICIO FEMEIE. E ADEVARAT CA RALUCA ESTE LINISTE SI PACE SI TI A DARUIT UN COPIL.DAR FOCUL PASIUNII TALE, A FOST , ESTE , SI VA FI OANA ZAVORANU.

    0
    2

  • tanya pe 28 Iul 2012, 10:45
    aceeasi povete

    eu si sotul meu avem aceeasi poveste.il cheama dan si a avut o concubina dana (pepe=ionut si ioana)acelasi motiv i-a facut sa se desparta,a prins-o,la putin timp ne-am cuoscut noi eu aveam 21 de ani.si mai sunt multe lucruri pe care le avem in comun.nimeni nu credea ca vom rezista mai mult de cateva luni.numai noi 2 stiam ce simteam si ce viata ne doream.acum au trecut 7 ani si suntem tot impreuna.avem 2 copii si suntem fericiti ca in prima ziisuntem tot impreuna

    1
    0

  • tanya pe 28 Iul 2012, 10:26
    pepe

    eu cred ca totul va fi foarte bine intre el si raluca.oana deja se vede ca nu mai e ......ce a fost.o vedem toti la tv. acum plange acum rade,acum blesteama.cateodata am impresia (sa ma scuzi pepe) ca si-a pierdut mintile.daca caum se poarta asa cine stie ce facea cand era maritata. chiar daca lui pepe i-a fost sau ii e greu usor usor totul va fi mai mult decat bine. mult noroc pepe

    1
    0

  • ana pe 25 Iul 2012, 00:45
    pepe minti

    vorbesti mereu de oana si zici ca nu suferi,de obicei cand nu iubesti pe cineva nici nu vrei sa auzi sa vorbesti de acel om,cum de eczemplu tu pepe rar vorbesti de raluca si se vede ca nu ai placerea de a vorbi despre ea,numai minti esti plin de minciuni,si iti perzi respectul

    0
    2

  • LILLY pe 24 Iul 2012, 19:30
    MENTIRA

    Daca erai vindecat ,a-ti vedeai de nevasta care sta sa nasca acasa si nu umblai cu numele Oanei pe buze pe la televiziune .La intrebarea : Este Raluca marea ta iubire şi nu poate fi înlocuită cu nimeni? Pepe a raspuns cu totul altceva .Era suficient un simplu DA sau NU. alături de care mi-am dorit şi întemeiat o familie, care mă iubeşte şi pe care o iubesc.

    0
    3

  • ileana pe 24 Iul 2012, 18:13
    Pepe nu am plins dupa Oana Zavoranu eram deja vindecat

    imi place Pepe imi place si Oana pacat ca s-au despartit cred ca totusi Pepe sufera desii nu recunoaste daca asculti piesa o femeie cit o 100 se citeste pe fata lui daca s-ar vedea si in inima lui.............

    0
    3

  • onutta21 pe 24 Iul 2012, 14:28
    ***

    lasa vrajeala ca s-a vazut ca ai suferit dupa ea

    0
    3

  • Andreea pe 24 Iul 2012, 14:19
    Pepe

    Te felicit pentru divortul de Oana,cea mai buna decizie!Oana nu este o femeie langa care iti poti intemeia o familie si sa iti ofere linistea de care ai nevoie ,la un moment dat!asta a dovedit o mai ales dupa divort cu toate circurile pe care le face pe la toate televiziunile si comportamentul ei in ansamblu....pe mine una ,sincer ma......face sa schimb programul cand o vad........(parerea mea)Cat despre Raluca sa fiti fericiti,alaturi de copilasi!

    6
    0

  • Alina pe 24 Iul 2012, 13:28
    Pepe

    Imi place pepe, mi a plăcut dintotdeauna . Nu mă gândeam niciodată ca se va despărți de Oana,păreau așa Fericiti împreuna si se potriveau , nu am nimic cu Raluca pare o fata ok.insa nu cred ca va putea vreodată s o înlocuiască pe Oana . Multă bafta in continuare !!!Cât despre cei care zic ca pepe este in frustrat se inseala , voi ce ați fi facut in locul lui ? Ați fi putut trai lângă femeia care va inselat?? Imi place Oana si mi pare rău pt ea. Sper k pepe sa fie intradevar fericit .oana își va găsi ea fericirea ....

    2
    2

  • madalina pe 24 Iul 2012, 10:14
    PEPE

    Un om fericit si resemnat de trecut nu mai vb de trecut! Tu, Pepe esti si acum frustrat de ceea ce s-a intamplat cu Oana , si arati zilnic la Tv vorbind despre ea. Nu ai respect de sotia ta afirmand povesti despre oana. Pt mine esti un mascarici care s-a insurat vrand sa mascheze suferinta. Pacat ca sotia ta este atat de naiva si se complace intr-o asa situatie. Sa iti fie rusine!!!!!!!

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod