Sexul şi căsătoria ne prelungesc viaţa. Află cine spune acest lucru!

Oamenii de ştiinţă au făcut, în ultimul timp, multe studii despre viaţă şi despre cum este posibil să trăim mai mult. Cercetătorii de la Universitatea Harvard au realizat chiar şi un

Oamenii de ştiinţă au făcut, în ultimul timp, multe studii despre viaţă şi despre cum este posibil să trăim mai mult.

Cercetătorii de la Universitatea Harvard au realizat chiar şi un top al activităţilor care, spun ei, ne pot îmbunătăţi starea de sănătate şi ne pot prelungi viaţa.

Căsătoria

Un studiu realizat în Statele Unite a scos la iveală faptul că persoanele care sunt căsătorite trăiesc, în medie, cu 10 ani mai mult decât persoanele necăsătorite.

Consumul moderat de alcool

Un compus ce se găseşte în strugurii roşii, numit resveratrol, are capacitatea de a proteja corpul împotriva îmbătrânirii, notează ziarul Click.

Viaţa sexuală activă

Specialiştii de la Universitatea Queens, din Belfast, afirmă că persoanele care au o rată mai mare a orgasmelor trăiesc de două ori mai mult decât persoanele care nu fac sex.

Alergatul

Femeile care fac săptămânal două ore şi jumătate de jogging îşi pot prelungi viaţa cu aproximativ 5 ani, afirmă cercetătorii.

Îngrăşarea

Chiar dacă pare ciudat, oamenii de ştiinţă spun că rata de supravieţuire poate să crească dacă luăm câteva kilograme în plus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod