3 moduri prin care poţi refuza o partidă de sex fără să-ţi superi partenerul

De obicei, bărbaţii vor să facă sex la orice oră din zi şi din noapte, fără a se gândi că poate noi nu avem dispoziţia necesară unei partide de amor. Atunci când îi refuzăm şi le

De obicei, bărbaţii vor să facă sex la orice oră din zi şi din noapte, fără a se gândi că poate noi nu avem dispoziţia necesară unei partide de amor.

Atunci când îi refuzăm şi le spunem că nu vrem să facem sex, ne privesc ciudat şi nu pot înţelege că există şi momente în care gândul nu ne stă deloc la dragoste. Specialiştii chiar avertizează că bărbaţii au tendinţa de a se supăra atunci când sunt refuzaţi în pat. Aceştia iau refuzul ca pe o jignire sau ca pe o dovadă a faptului că nu mai sunt iubiţi.

Mai mult de atât, un studiu realizat în Canada a demonstrat faptul că aproape 50% dintre femeile intervievate au întreţinut relaţii sexuale cu partenerii lor din cauza presiunilor la care au fost supuse.

Iată mai jos care sunt cele mai bune moduri prin care poţi refuza o partidă de sex:

1. Este foarte important ca întotdeauna când îl refuzi să nu ai o mimică obosită, deoarece se va simţi cu siguranţă jignit. Chiar dacă nu ai chef de sex, poţi flirta puţin cu el, însă în acest timp explică-i exact de ce nu te simţi în stare să împarţi un moment de intimitate cu el.

2. Propune-i o perioadă de abstinenţă, pentru a vă reîncărca bateriile, dar fii pregătită şi pentru posibile obiecţiuni. Chiar dacă îţi pune diferite întrebări, rămâi fermă pe poziţii şi fii sinceră atât cu tine, cât şi cu el.

3. Filmele pot fi şi ele o variantă prin care îţi poţi refuza partenerul. Spune-i că te simţi obosită şi că ar fi mai bine să vedeţi împreună un film şi să adormiţi îmbrăţişaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod