„Cutia sexuală“, cea mai controversată emisiune din istoria televiziunii britanice

Postul britanic de televiziune Channel 4 se pregăteşte să lanseze, pe 30 septembrie, o emisiune controversată, ce se va numi „The sex box“. Emisiunea are ca principal scop diferenţierea

Postul britanic de televiziune Channel 4 se pregăteşte să lanseze, pe 30 septembrie, o emisiune controversată, ce se va numi „The sex box“.

Emisiunea are ca principal scop diferenţierea cuvintelor sex şi pornografie, dorindu-şi ca subiectele discutate să-i facă pe parteneri să se înţeleagă şi să se descopere mai bine. Ce este ciudat la această emisiune?

Ei bine, concurenţii vor trebui să facă sex chiar în studioul emisiunii, într-o încăpere izolată fonic, iar imediat după încheierea partidei de amor aceştia vor trebui să răspundă la câteva întrebări.

La emisiune vor participa trei cupluri, două hererosexuale și unul homosexual, care vor răspunde la întrebări puse de prezentatoarea Mariella Frostrup și de câțiva experți în sexualitate, scrie Daily Mail.

„Sexul pe care îl vedem pe ecrane, în reviste și în mediul online nu are aproape nicio legătură cu experiențele adevărate ale oamenilor reali. Emisiunea va reprezenta o conversație onestă despre un element esențial din viețile noastre“, a spus Mariella Frostrup.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod