Sexul, mai plăcut iarna: 5 sfaturi pentru a avea o partidă perfectă

În anotimpul rece, atunci când temperaturile scad foarte mult şi trebuie să purtăm cât mai multe haine pe noi, libidoul este mai scăzut şi nu avem chef de sex. Pentru a rezolva această

În anotimpul rece, atunci când temperaturile scad foarte mult şi trebuie să purtăm cât mai multe haine pe noi, libidoul este mai scăzut şi nu avem chef de sex.

Pentru a rezolva această problemă, sexologii americani, citaţi de Huffington Post, au găsit „tratamentul“ perfect. Vă prezentăm în continuare 5 sfaturi pentru a avea o partidă perfectă de sex în timpul iernii.

1. Incălzeşte camera

Pentru ca partida de amor să fie perfectă, temperatura medie din cameră trebuie să fie de 20 de grade Celsius. După ce aţi încălzit încăperea, puteţi trece la acţiune.

2. Masajul fierbinte

Uleiul aromat pentru masaj este binevenit mereu, nu doar iarna. Însă, pe timpul anotimpului rece, pune sticluţa cu ulei într-un bol cu apă fierbinte, las-o acolo câteva minute, apoi masează-ţi prietenul.

3. Lubrifianţii de sezon

Senzaţiile sunt mult mai puternice dacă folosiţi diferiţi lubrifianţi de sezon. Cu ajutorul acestora, partida de sex va fi mult mai plăcută.

4. Jocul lumânării

Aprindeţi mai multe lumânări în cameră, pentru a da un aer mult mai romantic. Când simţiţi că atmosfera s-a încins, puteţi să-i picuraţi puţină ceară pe trup.

5. Baia fierbinte

Dacă nu aţi reuşit să creaţi o atmosferă cât mai plăcută, încercaţi să faceţi sex în cada plină cu apă fierbinte, sare balsamică, spumant şi uleiuri volatile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod