Sex. Sfaturi importante dacă vrei să faci mai mult amor în 2015


Începe un program de exerciţii!
Sedentarismul îţi afectează nu doar sănătatea, ci şi nivelul de energie. Un program de exerciţii regulat îţi asigură pofta de viaţă şi de sex. În plus, te ajută să te simţi mai bine în pielea ta, iar asta îţi va creşte cu siguranţă apetitul pentru sex.

Include în alimentaţie afrodiziace
Există alimente cu efect afrodiziac care pot face minuni pentru apetitul tău sexual. Include în dieta ta rodii, sparanghel, ciocolata neagră, stridii, avocado, somon, pepene roşu şi vei fi pregătită, mental şi fizic, pentru clipe pasionale.

Romane erotice pentru mai multă pasiune
Sexologii susţin că atunci când auzi sau citeşti despre sex, creierul eliberează hormoni care îţi stimulează dorinţa sexuală. Include în lecturile tale zilnice şi cărţi erotice.

Înscrie-te la un curs de yoga
Nu numai că te ajută să scapi de kilogramele în plus şi să-ţi tonifici musculatura, dar aceste exerciţii aduc beneficii şi pe plan sexual. Sexologii susţin că yoga creşte libidoul, viteza de excitare, dar şi intensitatea orgasmelor. În plus, îţi face trupul mai flexibil şi te ajută să încerci poziţii sexuale cu un grad de dificultate mai mare.

Experimentaţi!
Dacă până acum nu ai simţit nevoia să încerci jucăriile sexuale, este timpul pentru noi experienţe. O şedinţă de cumpărături la un sex shop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. În timp ce faci sex cu el, foloseşte şi câteva jucării sexuale pentru plăcerea ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod