Sex. Preludiul la care visează bărbaţii. Sfaturi ca să i-l oferi!


Oferă-i un masaj erotic
Te-ai gândit să-ţi surprinzi iubitul cu un masaj erotic? O cină romantică, lumânări parfumate, muzică relaxantă şi un masaj cu uleiuri esenţiale pot da startul unei nopţi pasionale. Dacă nu te consideri suficient de pricepută, află că tehnica nu contează prea mult. Important este să execuţi mişcări uşoare prin zonele sensibile ale partenerului şi să foloseşti uleiuri esenţiale cu efect afrodiziac.

Foloseşte-ţi limba
Oferă-i senzaţii orgasmice şi nu lăsa niciun centimetru de piele neexplorat. Joacă-te cu limba pe trupul lui şi foloseşte saliva ca lubrifiant. Atinge-i delicat zonele erogene, sfârcurile, lobul urechii şi testiculele, şi fă-l să geamă de plăcere.

Oferă-i plăcere cu ajutorul mâinilor
În timp ce vă sărutaţi sau îi oferi plăceri orale, foloseşte-ţi şi mâinile. Atinge-l, oferă-i mângâieri delicate în zonele erogene şi te vei putea bucura de gemete de plăcere.

Descoperă-i zonele erogene
Bărbaţii au multe puncte sensibile, despre care femeile nu au habar. Aşa că "sacrifică" o noapte pentru a le descoperi. Sărută-i tot corpul şi observă-i reacţiile. Atunci când cunoşti mai bine corpul iubitului tău, reuşeşti să faci partidele de dragoste mult mai plăcute pentru amândoi.

Jocuri erotice
Fă-i o surpriză şi foloseşte cătuşe, bice, costumaţii sexy, pene sau alte jucării sexuale destinate plăcerii. Dacă nu vrei să vizitezi un sex shop, atunci pune imaginaţia la treabă! În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi. O eşarfă din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 15 Oct 2014, 19:10
    Felictari sincere, Maria Ionescu ! Cerul sa te binecuvanteze!

    Iata un articol gandit, simtit si redactat cu mult bun simt ! Ai amintit aproape toate "subterfugiile" incitatnte si tonifiante ca un act amoros si adevarat sa fie incununat cu succes, fie el, si asezonat cu "Jocuri erotce", orice care aduce partenerii la explozie si, mai ales, ii tin legati pana la moarte! E treaba fiecaruia cum se comporta in dormitor si cum stiu sa fie unul, pe veci ! Te-am felicitat, Maria, intrucat meriti, cata vreme n-ai "bagat pe rol" nemernicia sexului oral, reciproc sau nu! Esti o fiinta credincioasa si stii ca aceste practici sunt - nu numai contra naturii dumnezeiesti, ci si factor de risc de boli incurabile, nedorite ! Voi , fetelor, nu acceptati sa fiti umilite, fiind "sodomiste" si "sclave la barbatia barbatului", indiferent cat l-ati iubi de mult, iar, daca vi se impune asa ceva, luati-i seama, si mai atent, si veti simti si observa ca NU VA IUBESTE, ci se iubeste numai pe el ! Atat! Doamne, iarta-i pe toti, ca nu stiu ce fac! Cu sinceritate, Elena

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod