Sex. Este îndrăgostit de tine? Fii atentă la semnalele pe care ţi le transmite în timpul sexului

Este interesat de ce-ţi doreşti
... nu numai în pat, ci şi în viaţă, atunci ai găsit un bărbat care este cu adevărat dornic să te aibă alături. Este curios despre ce îţi face plăcere şi dornic să trăiască experienţe noi alături tine, poţi fi sigură că acest om vrea să te înţeleagă şi să te cucerească. 

Se simte relaxat cu tine
Împărtăşiţi momente amuzante, îţi spune frecvent că se simte bine în compania ta şi nu caută motive să plece imediat după partida de sex? Este un semn că te consideră o femeie interesantă şi vrea mai mult decât sex de la tine. 

Face eforturi pentru a pregăti atmosfera şi pentru a-ţi oferi momente romantice?
Dacă, nu doar o dată, ci frecvent îţi oferă cine romantice şi clipe de tandreţe, atunci cu siguranţă nu faci parte din aventuri. Depune efort şi energie pentru a crea momente fericite pentru tine? În acest caz,  te regăseşti în planurile lui de viitor. 

Chiar dacă de multe ori nu o spun, bărbaţii se îndrăgostesc şi ei şi trăiesc senzaţia de "fluturi în stomac", la fel ca noi. Dacă te întrebai cum se comportă un bărbat îndrăgostit, acum ştii că ceea ce îl da de gol sunt gesturile mărunte. De asemenea, trebuie să te bazezi şi pe instinct. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod