Sex. Cum să-ţi provoci iubitul să devină mai sălbatic în pat. Reaprinde pasiunea!

Întotdeauna este loc de mai bine. Chiar şi atunci când vine vorba de activitatea din dormitor. Dacă deja s-a instalat rutina în viaţa sexuală, iar iubitul tău pare că urmează aceiaşi paşi în pat, atunci este momentul să preiei controlul şi să faci schimbări. Cum? Iată câteva sugestii!

Vorba dulce mult aduce
Laudă-l zilnic şi spune-i cât este de sexy şi irezistibil, atât în afara cât şi în interiorul dormitorului. Ca şi tine, iubitul tău are nevoie de cuvinte frumoase pentru a prinde curaj. Complimentează-i prestaţia dar şi dotările pentru a-i satisface orgoliul. Apoi poţi face câteva sugestii pentru noi experienţe sexuale, folosind cea mai senzuală voce.

Surprinde-l cu o ţinută sexy

Nu te aştepta să tânjească după tine dacă nu te îngrijeşti şi nu depui puţin efort pentru a te face mai atrgăgătoare. Alege-ţi ţinute lejere, dar sexy, când stai în preajma lui, şi foloseşte un parfum discret. Pe scurt, poartă-te ca la începutul relaţiei. Foloseşte-te şi de cuvinte pentru a-l tachina. Vei fi surprinsă de rezultate.

Preia iniţiativa şi experimentaţi noi mişcări
Surprinde-l într-o zi când vine acasă de la serviciu şi... sari pe el! Dezbracă-l şi oferă-i o partidă de neuitat. Nu numai că veţi petrece clipe pasionale, dar puteţi profita de ocazie şi adrenalină pentru a experimenta mişcări şi poziţii noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod