Sex. Ce trebuie să ştii când faci dragoste la 20 de ani. Descoperă!



Este obligatoriu să te protejezi

Prezervativul este singurul care te protejează de bolile cu transmitere sexuală şi o sarcină nedorită în acelaşi timp. Iar dacă te afli la începutul unei relaţii, este esenţial să alegi acest mijloc de protecţie în defavoarea oricărui alt tip. Nu uita că multe persoane pot fi infectate cu boli grave, fără să ştie, iar simpla asigurare a partenerului tău că este perfect sănătos, deşi nu şi-a făcut în ultima perioadă analizele, nu te poate apăra de astfel de pericole. De aceea este obligatoriu pentru sănătatea ta să optezi pentru folosirea prezervativului, mai ales dacă eşti la începutul unei relaţii sau dacă faci sex fără să ai o relaţie stabilă. 
 

Foloseşte-ţi imaginaţia

Este cunoscut faptul că femeile se excită mai greu şi au nevoie de mai mult timp decât bărbaţii pentru a intra în acea stare necesară pentru o partidă de sex. Dar expresia "creierul este cel mai mare organ sexual" este cât se poate de reală. Foloseşte-te de imaginaţia şi fanteziile tale pentru a transforma partidele de amor într-unele senzaţionale.  

Iubeşte-ţi corpul

Nesiguranţa legată de corpul tău îţi poate ruina viaţa sexuală. Faptul că te întrebi permanent dacă partenerul tău te consideră sexy, dacă arăţi bine goală sau dacă a observat vergeturile sau celulita nu te ajută cu nimic, din contră, te fac foarte conştientă de tine şi corpul tău în timpul partidelor de amor, ceea ce te împiedică să te bucuri cu adevărat de plăcere. Acceptă faptul că nimeni nu este perfect, nici măcar fetele care îţi zâmbesc din reviste sau reclame. Pe de altă parte, ca să fii mulţumită de tine şi corpul tău, nu uita că sportul şi alimentaţia sănătoasă sunt esenţiale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod