Sex. Cât eşti de bună în pat? 7 semne care îţi dezvăluie ce crede iubitul tău


Îi provoci spasme şi gemete
Plăcerea i se citeşte pe chip, iar gemetele şi mişcările corpului pot fi semne ale extazului. Se agaţă cu mâinile de cearceaf, îşi îndoaie picioarele şi le încordează puternic? Aceste spasme sunt de plăcere, semne că iubitul tău încearcă din răsputeri să reziste cât mai mult să nu se abandoneze plăcerii.

Îţi face complimente în gura mare?
Ţipă că a fost minunat şi că ai fost minunată? O face pentru că asta crede. Cu siguranţă nu o face pentru a fi politicos, ci pentru a te încuraja să faci în continuare ceea ce faci.

Este afectuos şi după?

Deşi partida de amor s-a încheiat, iubitul tău continuă să-şi arate interesul pentru sex, flirtează şi este tandru? Atunci, cu siguranţă mişcările tale l-au impresionat şi îşi doreşte cât mai curând o nouă experienţă sexuală.

Vine cu noi mişcări în pat

Bărbaţii sunt fiinţe extrem de competitive. Dacă tu îi faci iubitului tău diverse lucruri care îi provoacă o reală plăcere, la rândul lui, acesta va căuta să vină cu noi mişcări în pat, ca să te impresioneze. Va face tot posibilul să-ţi ofere cel puţin tot atâta plăcere cât îi oferi tu lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod