Sex. 8 trucuri erotice prin care să cucereşti un bărbat experimentat


Cuvintele potrivite pot avea efect magic
Dacă vrei într-adevăr să-l cucereşti, atunci trebuie să-i seduci şi mintea. Renunţă la inhibiţii şi fii deschisă la noi experienţe sexuale. Vrei să-l exciţi? Foloseşte-te de cuvinte! Şopteşte-i cuvinte sexy la ureche, folosind un ton senzual, şi îi vei capta atenţia, iar pasiunea va atinge cote maxime.

Foloseşte-ţi limba!
Oferă-i senzaţii orgasmice şi nu lăsa niciun centimetru de piele neexplorat. Joacă-te cu limba pe trupul lui şi foloseşte saliva ca lubrifiant. Atinge-i delicat zonele erogene, sfârcurile, lobul urechii şi testiculele, şi fă-l să geamă de plăcere.

Oferă-i spectacol!
Dezbracă-te pe ritmurile unei melodii lascive, la lumina lumânărilor şi apoi masturbează-te în faţa lui! Dă-i ocazia să te admire şi lasă-l să vadă cât de frumoasă şi senzuală eşti. Arată-i cum îţi place să fii atinsă.

Nu renunţa la haine! Sau nu la toate

Te-ai întrebat de ce actriţele porno râmăn încălţate în timpul partidei de sex? Ei bine, motivul principal este că tocurile sunt extrem de sexy. În plus, alungesc picioarele, te forţează să-ţi încordezi posteriorul şi te ajută să te simţi mai bine în anumite poziţii. De asemenea, când îmbraci anumite costumaţii sexy, este mai incitant să rămâi echipată pe durata partidei de sex.

Jocuri erotice
Fă-i o surpriză şi foloseşte cătuşe, bice, costumaţii sexy, pene sau alte jucării sexuale destinate plăcerii. Dacă nu vrei să vizitezi un sex shop, atunci pune imaginaţia la treabă! În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi. O eşarfă din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau la un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 29 Sep 2014, 12:20
    Nu sunt habotnica....,

    ...ci o crestin-ortodoxa cu mult respect si bun-simt fata de Divinitate! Si sa zicem ca as fi atee, dar o atee scolita asa cum sunt si as realiza ca medical, pato- si sanologic NU E BINE sa practicam acest stil! Daca un barbat adevarat te stimeaza si respecta, cel putin, nu te face "sclava la barbatia lui", ca, maine-poimaine sa dai ortu popii de cancer in gat! Cata inconstienhta, si cu silicoanele, si cu acest stil nemernic si neortodox, care intra la cap."Factori de Risc", alaturi de alcoolism, tabagism si de cei 3"S": sedentarismul, surmenajul si stresul, adicaa sunt agenti / factori patogeni de boala, institutionalizati cu VOINTA si PLACEREA noastra, nu sunt ca bacreriile, virusii, microbii si parazitii toxici! Potoliti-va, ca nu veti avea o VESNICIE 20-40 de ani ! Habar n-aveti ce va asteapta " in toamna / iarna vietii !" Acum 2 luni mi-a murit o colega din clasele 5-anul V de facultate, care facea chiuretaaaaje de prin Gimnaziu si ne acuza ca suntem"MUIE" ( gandeam ca sunt 2 silabe din ..."MUIERE"!), daca nu-i dadeam vreo traducere la germana sau vreun Curs, ca ea era mereu absenta, iar eu, abia ACUM, babeta, de pe NET( pe sit nu l-am intrebat ca - zau - , mi-a fost jena!), am aflat ce inseamna acest cuvant, iar ea, de la marea pubertate! Dumnezeu sa va dea minte si discernamant!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod