Sex. 7 sfaturi pentru a atinge orgasmul simultan cu iubitul tău

Relaxează-te! Nu faceţi un scop din orgasmul simultan
Cu cât vă străduiţi mai mult, riscaţi să deveniţi mai crispaţi şi mai departe de orgasm în acest fel. Orgasmul nu are doar un suport fizic, ci şi unul psihologic, este o experienţă a abandonului şi a pierderii controlului, pe care nu o poţi obţine decât relaxată, cu încredere în tine şi în cel de lângă tine. Dacă simţi că nu poţi face, atunci mergi mai departe să vezi dacă problema vine din lucruri care sunt în interiorul tău sau undeva în relaţie. 

Găsiţi poziţia potrivită
Pentru fiecare cuplu există poziţii care să-i satisfacă pe amândoi. Important este să experimenteţi şi să o descoperiţi pe cea ideală. Orgasmul simultan poate fi obţinut şi prin stimulare manuală sau orală. Unele cupluri reuşesc să atingă orgasmul simultan în poziţia 69. 

Gândeşte pozitiv
Fiecare are momente proaste, zile în care nu se poate conecta la celălalt. Încearcă să te relaxezi şi să alungi gândurile negative. Gândurile negative sunt mai periculoase decât crezi. Începând să le activezi, fără să îţi dai seama, rişti să te programezi la un viitor eşec, tocmai pentru a-ţi confirma lucrul de care te temi.  

Marele final
În momentul în care simţi că amândoi vă apropiaţi de linia de final, încetiniţi ritmul şi bucuraţi-vă de fiecare moment. Astfel veţi reuşi să trăiţi din plin fiecare senzaţie oferită de orgasm.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victort pe 26 Mar 2015, 14:48
    despre viata sexuala

    despre viata sexuala informati si stinta in familie pentru toti care ne leaga de zi cu zi

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod