Pe urmele Angelinei Jolie: Kelly Osbourne vrea să-şi scoată şi ea ovarele

Fiica rockerului Ozzy Osbourne a dezvăluit că a fost depistată cu gena cancerului şi plănuieşte să facă operaţia pe care a suportat-o recent celebra actriţă.

La doar câteva zile după ce Angelina Jolie a anunţat că a suferit o operaţie de eliminare a ovarelor pentru a evita riscul de a face cancer, o altă vedetă anunţă că are de gând să apeleze la aceeaşi soluţie. Şi din acelaşi motiv.

Kelly Osbourne a dezvăluit în emisiunea de televiziune "The Talk" că organismul ei are o mutaţie genetică ce o predispune la apariţia cancerului, astfel că intenţionează să suporte o operaţie preventivă de extirpare a ovarelor. "De fapt, am gena cancerului", a spus vedeta în vârstă de 30 de ani.

"Mama ne-a pus pe toţi să facem testele după ce a aflat că ea are acea genă din cauza căreia şi-a făcut o mastectomie dublă", a explicat ea.

"Sunt 100% de acord cu această operaţie. Ştiu că într-o zi va trebui să o fac şi eu, pentru că dacă voi avea copii, voi dori să fiu sănătoasă şi să pot să-i cresc. Vreau să fiu lângă ei şi să-i sprijin în orice fel voi putea", a mai spus fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne.

"O aplaud pe Angelina pentru că ne-a atras atenţia asupra acestui lucru, iar oamenii merg acum să se testeze"
, a adăugat Kelly.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod