Sex. 7 obiceiuri erotice pentru o viaţă amoroasă mai bună

Experimentaţi poziţii noi!
Când vine vorba de sex, totul este permis, atât timp cât provoacă plăcere ambilor parteneri. Aşa că nu te teme să-i oferi mici surprize sexuale iubitului. Fie că este vorba de o lenjerie sexy sau de o poziţie nouă, partenerul tău va fi încântat de iniţiativă. Profitaţi de celebrul ghid Kama Sutra şi aduceţi noi poziţii în dormitor. Alegeţi ce vă place şi încercaţi. Chiar dacă nu vă iese din prima, aveţi destul timp pentru a repeta şi pentru a vă amuza.

Încercaţi noi stimulente
O şedinţă de cumpărături la un sexshop va face cu siguranţă partidele de sex mai incitante. Alege ţinute sexy care să vă condimenteze relaţia, dar şi câteva jucării sexuale. Iubitul tău se va simţi inspirat.

Flirtează!
Flirtul nu este doar pentru a agăţa noi parteneri. Atrage-i atenţia iubitului şi aminteşte-i cât de jucăuşă poţi fi cu o privire sexy sau cu câteva şoapte dulci. 

Inspiraţi-vă din filmele erotice
Iubitul tău se uită la filme porno şi tu o faci din când în când. Aşa că de ce să nu o faceţi împreună? Sexologii susţin că acest obicei poate fi benefic pentru viaţa voastră sexuală: vă poate îmbunătăţi libidoul, ţine loc de preludiu şi este o sursă pentru poziţii noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod