Sex. 6 sfaturi de care trebuie să ţii cont când cumperi un vibrator

Jucăriile erotice se găsesc în sex shop-uri într-o gamă foarte variată. Sub diverse forme, culori sau dimensiuni, alegerea unui vibrator poate reprezenta o problemă. Înainte de a vizita un magazin pentru adulţi trebuie să ştii răspunsul la câteva întrebări. Vrei un vibrator pentru stimularea clitorisului, pentru penetrare sau ambele? Îl vei folosi singură sau în cuplu? Ce material, dimensiune sau formă preferi? Care este preţul pe care eşti dispusă să-l plăteşti? Dacă este prima ta vizită la un sex shop îţi venim în ajutor cu sfaturi pentru a cumpăra jucăria potrivită.

Alege-l în funcţie de stimularea dorită
Vibratoarele au fost create pentru a satisface toate nevoile: stimularea clitorisului, pentru punctul G, pentru stimularea vaginului, vibratoare anale, vibratoare cu perle, vibratoare cu dublă acţiune, vibratoare cu triplă stimulare (vagin, clitoris şi anus), vibratoare pentru masaj, vibratoare butterfly, vibratoare pentru cupluri, iar lista continuă. Alege-l în funcţie de nevoile tale şi cere mai multe informaţii în magazin. 

Puterea vibraţiilor este importantă
Dacă este primul vibrator pe care îl achiziţionezi, alege unul cu o intensitate a vitezei mai mică şi cu vibraţii reglabile. Dacă însă nu eşti la primul vibrator şi ştii exact ce vrei, investeşte în unul de calitate care să reziste mai mult. De asemenea, poţi încerca unul cu vibraţii mai puternice pentru a experimenta. 

Mărimea contează!
Forma şi mărimea unui vibrator sunt foarte importante. Dacă eşti o persoană discretă, îţi poţi cumpăra un vibrator de dimensiuni mici, pe care să-l poţi lua cu tine şi în călătorii. De asemenea, poţi achiziţiona unul cu o formă elegantă care, descoperit de altcineva in geanta ta, nu va duce cu gândul la o jucărie sexuală. Iată câteva AICI. Dacă însă jucăria nu va părăsi dormitorul tău, poţi opta şi pentru dimensiuni mai mari. Alege forma şi mărimea care te inspiră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod