Sex. 6 locuri din casă perfecte pentru o partidă de amor


3. Pe birou

Cu siguranţă aveţi acasă un birou pe care se află computerul, dosare, capsatoare si agrafe. Ce-ar fi să încercaţi un joc de rol interesant, în care el este un mare director de companie, iar tu o clienta bogată, pe care încearcă să o seducă altfel decât prin argumente de business?

Transformaţi scenariul în realitate, aruncaţi fără reţinere obiectele de pe birou, lasă-l să te ridice cu şezutul pe lemnul rece şi să-ţi guste căldura incitantă dintre coapse. Împinge-l pe scaun, aşază-te în poala lui, cu faţa spre el. De aici, ştii ce ai de făcut.

4. Pe maşina de spălat

Când a fost ultima oară când ai îmbinat utilul cu plăcutul? Maşina de spălat se poate transforma uşor într-o jucărie erotică, atunci când o pui în funcţiune. Vibraţiile puternice ale aparatului electrocasnic si căldura pe care o emană va ajută să obţineţi plăceri sexuale intensificate, aşa cum nu aţi mai experimentat vreodată.

5. În bucătărie

În bucătărie, vă satisfaceţi de obicei foamea, însă ce-ar fi să mai "bifaţi" încă o nevoie de bază, tot aici? Încercaţi blatul mobilierului şi masa, verificaţi rezistenţa scaunelor sau folosiţi frigiderul ca punct de sprijin, pentru a explora noi poziţii incitante. Fiţi îndrăzneţi şi lăsaţi latura jucăuşă să iasă la iveală!

6. În living

Canapeaua vă facilitează punerea în practică a multor poziţii care diversifică presiunea şi unghiul de penetrare. Apleacă-te peste mânerul fotoliului şi lasă-ţi iubitul să te pătrundă din spate. Foloseşte pernele decorative pentru a-ţi ridica bazinul, când el stă deasupra, pentru o penetrare mai adâncă. Posibilităţile sunt aproape nelimitate!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod