Sex. 5 poziţii silenţioase pentru nopţile petrecute la socri

Vizitele la părinţi nu trebuie să fie neapărat plictisitoare şi, mai ales, lipsite de momente erotice. Ştim, pereţii sunt subţiri şi mama soacră are auz fin. Din acest motiv, acţiunea trebuie să se desfăşoare cu cea mai mare discreţie. Abţine-te de la gemete puternice de plăcere şi alegeţi poziţii care să nu provoace scârţăitul patului. Iată câteva poziţii silenţioase care îţi vor pemite să păşeşti cu capul sus a doua zi dimineaţă.
1 din 6

Linguriţa

Una dintre cele mai comode şi intime poziţii sexuale, linguriţa se numără şi printre cele mai silenţioase. Asta datorită mişcărilor simple şi lente. Aşază-te pe o parte, în timp ce partenerul te îmbrăţişează şi te penetrează pe la spate. El este cel care controlează mişcările şi ritmul. Folosirea unui lubrifiant va uşura penetrarea.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Joe pe 27 Mai 2015, 00:04
    Marioara!

    Esti dusa cu capul! Esti o obsedata! Exista site-uri specializate pentru acest tip de articole.

    2
    0

  • DUDU pe 26 Mai 2015, 22:22
    pentru femei nef...te

    ..intr-adevar, numai intr-o aberatie pentru femei putea aparea articolul asta!Auzi....pozitii silentioase???Ha, ha,ha.Subscriu la ce a scris Io Bag...ha ha ha.

    3
    0

  • ciclop pe 26 Mai 2015, 18:28
    soacra

    las-o pe soacra sa auda, sa-i curga balele de pofta si sa-i vina si ei randul, nu trebuie sa o lase sa sufere !!! daca nu ajuta o ruda cine s-o faca !!! SPOR LA TREABA !!! Iar voi ziaristii nu stiti ce mizerii sa mai inventati sa va citeasca cineva ziarul !!

    3
    1

  • Io Bag pe 26 Mai 2015, 14:43
    sex silentios

    Cel mai silentios sex este cel oral, iti tine gura ocupata!

    14
    3

  • l0v3 pe 26 Mai 2015, 13:07
    depresivule

    aceste pozitii amoroase se adreseaza chiar si celor care manifesta o pudibonderie absurda si "o fac" cu lumina stinsa:) .. iti recomand sa studiezi kamasutra - , va aduce o lumina noua in dimensiunea ta pe care eu o numesc" flatland":)

    7
    2

  • d3pr3siv pe 26 Mai 2015, 09:17
    Canal

    Numai intr-o revista pentru femei puteau sa apara asemenea dejectii, imbecilitati. Sincer, nu ma mira ce am citit desi mi s-a facut o sila de nedescris! La final trebuie doar sa tragi apa!

    7
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod