Pozitii sexuale... "la inaltime"



Pozitia doggy style


... este potrivita daca amandoi aveti aceeasi inaltime. Este o tehnica preferata atat de barbati cat si de femei, pentru ca stimuleaza punctul G. Penetrarea profunda este foarte satisfacatoare pentru partenerul tau si ii poate produce senzatii extraordinare. Mobilitatea este foarte ridicata si aveti posibiliatea sa aduceti imbunatatiri pozitiei, schimband locatia ori de cate ori aveti ocazia.

Aceasta pozitie poate fi incercata si de partenerii a caror inaltime difera semnificativ. Ajutati-va de cateva perne sau tu poti sta pe pat, iar el in picioare langa pat.  

In pat, asaza-te in genunchi "in patru labe", iar el sta in spatele tau si te penetreaza, tinandu-te de solduri, facand miscari de du-te-vino. Diversifica tehnica stand cu fata in jos, sprijinandu-te de tablia patului sau departand picioarele in timp ce el te penetreaza.

In cazul in care te simti plina de elan, incearca sa stai in picioare in timp ce el te penetreaza, iar apoi, usor, apleaca-te pana ajungi cu mainile pe podea. In cazul in care penetrarea este prea adanca, ridica posteriorul.

Dominant este partenerul, in timp ce tu esti cea vulnerabila, supusa... si de aici puteti da frau liber imaginatiei.

Imaginea destul de placuta a penisului intrand si iesind din vaginul tau il va excita vizual. Fundul tau atinge testicolele lui pentru extra-stimulare, iar orgasmul tau este intens, deoarece el se atinge de partea sensibila a peretelui vaginal exterior. De asemenea, iubitul tau se poate intinde destul de usor pentru a se juca cu clitorisul.



Femeia mereu deasupra


... mai ales in cazul in care el este un fel de Tom Cruise, iar tu esti o Nicole Kidman. El se intinde pe spate, cu picioarele intinse. Tu il incaleci si te lasi peste penisul lui, indoindu-ti genunchii si asezand picioarele sub tine. In pozitia clasica, stai cu fata la el, pentru ca ai control complet asupra adancimii penetrarii, a unghiului si vitezei, iar el are o imagine perfecta a corpului tau.

Te poti apleca in fata sau te poti lasa usor pe spate. Variaza miscarea traditionala prin mici rotiri, in timp ce te misti in sus si in jos. Partea buna este ca el iti poate admira miscarile trupului, te poate mangaia oricat isi doreste.

Lasa-te pe spate, pentru o tintire mai directa a punctului G. Prin aceasta tehnica este foare usor sa iti atingi clitorisul; lasa-te in fata si ridica-te putin, daca vrei sa il lasi pe el sa o faca. Sa te aiba deasupra este bine si pentru el - mainile lui sunt libere si te pot mangaia pe sani, pe langa faptul ca se poate bucura de imaginea penisului lui care "dispare" in vaginul tau.

Lasa-te in fata si in spate pentru a experimenta stimularea in mai multe parti ale peretelui vaginal si incearca si pozitia cu el stand pe un scaun, iar tu in poala lui.



Sursa foto: Sexinfo101.com

 

Un articol de Bianca Luca

 

Comentariile 51-60 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Viky pe 4 Sep 2009, 15:15
    pozitii

    Da! astea sunt supeer pozitii

    3
    0

  • otonio pe 16 Aug 2009, 23:28
    poxitii

    as vrea sa stiu si eu mai multe pozitiii in care sa ne simtim amindoi bine

    1
    0

  • g pe 9 Aug 2009, 07:44
    foarte frumos

    Bravo! Felicitari! Astea da pozitii care se pot pune in practica. Pai ce erau acrobatiile alea de acum cateva zile?

    1
    0

  • boldizsar anamaria pe 8 Aug 2009, 20:58
    ana

    e super tareeeee si as dori sa vb cu eGoSMILE

    1
    0

  • eGo_SMiLe3 pe 6 Aug 2009, 18:28
    eo

    leny dak vrei pun eu o pozitie in practica cu tn

    0
    1

  • Giosanu pe 5 Aug 2009, 10:01
    ovy

    da fetelor deja v-atzi incalzit aaaA:>?

    3
    0

  • ionut pe 3 Aug 2009, 16:28
    pt leny

    vrei sa pui in practica si cu mine o pozitie.......

    1
    2

  • Antonio pe 31 Iul 2009, 15:40
    vreau sa invat multe pozitii

    buna ziua as vrea sa imi trimiteti si mie niste genuri de pozitii pe care le pot incerca cu nevasta mea:DVa multumesc

    1
    0

  • leny pe 25 Iul 2009, 16:39
    sex

    ahhh, deja m-am incalzit numai citind acest articol si vazand imaginile; diseara cu siguranta o sa pun cateva in practica, spor la treaba fetelor! :)

    2
    0

  • crynavoicu pe 23 Iul 2009, 20:28
    pozitii..

    da fetelor incercati garantat o sa va placa sunt incercate ...totul tine de imaginatie

    3
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod