Pozitii sexuale in functie de zodie (III)


Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia gemeni


Pozitia "Aventurierului"

Este o tehnica foarte hot pentru barbatul in zodia gemeni, chiar daca partenera il "trateaza cu spatele"... Ea sta pe burta, cu picioarele larg desfacute si posteriorul putin ridicat (se poate folosi o perna sub pelvis), in timp ce el se asaza deasupra, cu picioarele apropiate. Unghiul de penetrare este perfect, gradul de excitare fiind maxim.


Pozitia "Amantului fortos"

Iata o tehnica pentru un barbat puternic, care poate sustine, in miscari de du-te-vino, partenera. O pozitie perfecta pentru un nativ al zodiei gemeni, mai ales ca poate fi pusa in aplicare oriunde si oricand. Tehnica este perfecta si pentru sex anal.



Pozitia "Amazoanei in actiune"

Nu este o pozitie foarte romantica, dar barbatul gemeni are nevoie de diversitate, nu-i asa? De aceasta data, partenera este cea care controleaza totul - miscare si penetrare. Lui nu ii ramane decat sa se bucure de ceea ce simte.

Pozitia "Amorezilor gemeni"

Este o tehnica foarte simpla, dar care ofera placere maxima. Poate fi pozitia preferata a barbatului gemeni, pentru ca stimularea reciproca a partilor intime cu buzele si limba este foarte excitanta si poate rupe orice rutina si monotonie dintr-o relatie sexuala.


Pozitia "Geamanul ingenuncheat"

Nu este o tehnica grea, dar necesita flexibilitate din partea partenerei. Este o pozitie in care geamanul ingenuncheat isi penetreaza iubita tinand-o de coapse.

De multe ori, aceasta tehnica este trecuta cu vederea din cauza simplitatii, dar datorita unghiului fantastic de penetrare pe care il ofera, trebuie inclusa in activitatea sexuala a oricarui geaman.



Credit foto: Sexinfo101.com
Un articol de Bianca Luca
 

Comentariile 51-63 din 63

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 8 Feb 2010, 14:35
    pt.phoebe

    dinti intre picioare = arta de a face sex ( pentru asta nu trebuie sa insiri toti purtatorii de accesorii in prohab )

    1
    3

  • maurica pe 8 Feb 2010, 11:10
    despre barbatul geaman

    Cel mai atent ,mai tandru ,unic prin felul lui de a te face sa te simti iubita si deosebita,plin de surprize placute fata de partenera ,e adevarat ca atunci cand se plictiseste sau a gasit alta iubire ,pleaca fara regrete ,dar pana atunci vei fi mica lui printesa rasfatata ,asa cum alaturi de nici un alt barbat nu te vei simtii.

    3
    2

  • lucretzia pe 8 Feb 2010, 10:51
    Pozitii sexuale in functie de zodie

    Pisi draga, eu sunt o "geamana" fidela si de loc duala. Ba da : atunci cand am ceva impart in permanenta. Doar barbatul NU si NU si NU. Am un varsator cu ascendent in gemeni cam naravas. Credeam ca varsatorii sunt "mai rai" ca gemenii. Fratele meu geaman e un sot si un tata foarte bun (deocamdata) Cred ca zodia nu are nicio importanta si totul tine de educatie, caracter si nu in cele din urma de partener(a)

    3
    0

  • tot pisi pe 8 Feb 2010, 09:44
    gemenii

    Nu exagerez,cred.... am avut un iubit in aceasta zodie in cele din urma am inteles ca pe langa mine el nu renuntase la vechia iubita cu care de altfel a si avut un copil in timp ce era cu mine , in cele din urma sa casatorit cu ea , culmea era ca nu voia sa renunte la mine, am refuzat , a fost o jignire pentru mine.Prea tarziu am aflat ca el adora sa aibe mai multe iubite cera nu stiau , iar cand realizau il paraseau. Am avut un coleg ''geaman'' iar in fata sotiei era mielusel si stiam cu cine era in spatele ''cortinei'' cu oricine pica la mana...si multi altii...Se poate sa aveti dreptate dar eu tot ce am vazut de asa natura ca si barbat coincidea cu aceasta zodie. pot spune ca am un comportamnent destul de liber fata de partener , sunt deschisa , iar fara modestie sunt foarte frumoasa, pentru unii nu e de ajuns.... cred pe cei care au scris mai sus si le respect opiniile despre o parere poate prea personala. Va pup:-*

    4
    2

  • phoebe pe 8 Feb 2010, 09:35
    pt dana

    :)) dinti intre picioare?! mi-a placut asta. cum e, rade tot ce prinde, nu? asta a fost buna... :))

    6
    0

  • dana pe 8 Feb 2010, 08:43
    ptr.pisi si altele...a 13-a zodie - a barbatilor fideli

    Sunt casatorita cu un geaman de 20 de ani. Avem un baiat adolescent si o relatie care starneste invidie.Pasionala, patimasa , fara gelozii , presarata cu respect , intelegere . Nu mai clasati barbatii in functie de zodia lor in fideli si infideli. Nu va mai vaitati pe forumuri ca sunteti inselate. Sa fim seriosi . Barbatii va iasala cumva cu veverite ? Nu. Tot cu femei.Daca vreti sa aveti landa voi un BARBAT , invatati sa fiti voi altele tot timpul invatati sa fiti FEMEI : toc cui minte brici si dinti intre picioare. Si apropo de relatia cu sotul meu ca zodie sunt balanta.

    3
    6

  • Valentina pe 8 Feb 2010, 07:22
    De acord cu ecstatic

    Eu am prieteni buni(barbati) in zodia gemenilor si au relatii si sunt indragostiti pana peste cap si chiar nu le-ar trece prin minte sa fie infideli pt ca nu au motiv...asta cu ionfidelitatea tine si de educatie. Pt pisi: sa stii ca infidelitatea indiferent de zodie intervine in momentul in care intre cei 2 nu exista potrivire...fostul meu prieten era varsator si mi-a fost infide,dar vreau sa-ti zic k am prieteni varsatori si nu sunt infideli ci din contra...dar relatia mea cu fostul meu prieten nu era cea mai reusita...nu ne potriveam pur si simplu.

    1
    0

  • Gelu pe 8 Feb 2010, 04:58
    dar capricornii?

    Astia cum mai sunt, mie- mi place orice pozitie cu o persoana atractiva!

    0
    0

  • Alex pe 7 Feb 2010, 23:55
    zodik rak

    pt zodia rak knd postati?

    0
    0

  • Nicoleta Tarantus pe 7 Feb 2010, 09:46
    @bla

    Despre femeia in zodia gemeni poti citi aici: http://www.eva.ro/dragoste/sex/dragoste-si-sex-femeia-in-zodia-gemeni-articol-15134.html

    1
    1

  • bla pe 6 Feb 2010, 20:21
    femei

    de femeia in gemeni de ce nu scrie?

    0
    0

  • ecstatic pe 6 Feb 2010, 18:19
    pisi

    barbatul geaman nu este infidel dacat daca il faci tu sa fie el in permanenta este intro cautare....poate nu ai inteles exact cea ce scrie mai sus. Eu sunt geaman si nu ma simt infidel din contra stiu sa fiu foarte iubitor dar depinde de persoana...ptr ca cu cat este mai deschisa cu atat imi pierd interesul fata de ea...pe barbatul geaman il caracterizeaza curioazitatea de a cunoaste cat mai multe.. dorinta de a ajunge in patul unei alte femei dar stii si de ce ptr ca ii doreeste in permanenta mai mult

    1
    1

  • pisi pe 5 Feb 2010, 19:51
    gemeni ...nu

    Barbatii gemeni sunt cei mai nestatornici, infideli si nesiceri din tot zodiacul,nu am intalnit exceptia.

    5
    4
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod