Pozitii sexuale - barbatul deasupra


Pozitia "Intrarea dosita"


Seamana cu pozitia "Portile placerii", dar rasturnata, cu el deasupra ta. Este o tehnica foarte hot, chiar daca iti tratezi partenerul "cu spatele"... Tu stai pe burta, cu picioarele larg desfacute si posteriorul putin ridicat (iti poti pune si o perna sub pelvis), in timp ce el se asaza deasupra, cu picioarele apropiate. Unghiul de penetrare este perfect, se ajunge usor la punctul G, iar gradul de excitare este maxim.




Pozitia "Cowboy"


Stai intinsa pe spate, iar el "calare" pe tine. In timp ce el face miscari de du-te-vino, va puteti mangaia si chiar saruta.

Potrivit Knowledgerush.com, printre avantajele acestei pozitii se numara si penetrare adanca, partenerul detine controlul pentru cat de repede doreste sa penetreze, iar stimularea clitoridiana este maxima.

El detine controlul, in timp ce tu te relaxezi. Arcuieste-ti spatele, astfel incat penisul sa iti stimuleze punctul G. Avand in vedere ca ai acces usor la clitoris, poti incerca o autostimulare.




Pozitia "Jocheul intors"


Aceasta tehnica este o variatie a pozitiei Cowboy-ului. Nu este o pozitie naturala, deoarece tu ar trebui sa stai cu picioarele stranse, iar partenerul tau sa stea deasupra: stai intinsa pe spate, in timp ce partenerul tau se aseaza deasupra si se intinde in fata, sprijinindu-se in maini.

Desi penetrarea poate fi usor dificila la inceput, "stramtoarea deschiderii" poate compensa penetrarea superificala.




Pozitia "Stridia vieneza"


Este o tehnica in care flexibilitatea ta este pusa la incercare... Stai pe spate si ridici picioarele astfel incat gleznele  incrucisate sa ajunga sub capul tau. Aceasta pozitie iti expune in totalitate zona "fierbinte" si ii ofera partenerului "acces direct". Iubitul te tine de glezne, face miscari de du-te-vino, in timp ce tu iti poti plimba mainile pe corpul lui.

Nu este o pozitie pe care sa o faci cu lumina stinsa, pentru ca nu trebuie sa te simti stanjenita ca esti expusa in totalitate... Daca nu esti indeajuns de flexibila, te poti opri in punctul in care consideri ca pozitia devine neconfortabila. Inainte de penetrare, o partida de sex oral din partea partenerului tau te poate infierbanta si mai mult...




Credit Foto: Sexinfo101.com

Un articol de Bianca Luca
 

Comentariile 51-54 din 54

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • un_baiat_ pe 22 Sep 2009, 23:33
    :)

    Le Ador!! :x cu pozitiile astea ne "incalzim" ;))

    3
    0

  • cricros pe 21 Sep 2009, 23:06
    pt maria

    iti place maria?

    2
    0

  • angie pe 21 Sep 2009, 20:04
    ups

    hai puneti si voi ceva mai tare

    2
    1

  • maria pe 20 Sep 2009, 15:41
    tare!

    lollllllllllllllllll =))) .

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod