Pozitii sexuale - barbatul deasupra

Lasa-l sa te innebuneasca de placere...
Ii place sa detina controlul, sa te innebuneasca de placere si sa auda cum ii spui ca mai vrei o data, inca o data si inca o data...

Lasa-l, macar o data, sa faca el pe "boss-ul" in dormitor! Asta nu inseamna ca trebuie sa faca el toata "treaba", iar tu sa stai intinsa pe spate si sa privesti.

Iata cateva pozitii sexuale pentru el si placerea voastra!


Pozitia "Misionarul"


... sau pozitia lenesului, i-am putea spune. Pozitia misionarului implica zero imaginatie si zero flexibilitate: pur si simplu stai intinsa pe spate cu picioarele usor desfacute, iar iubitului tau nu ii mai ramane decat sa se aseze deasupra si sa te penetreze. Poti mai mult decat atat...

Transforma aceasta pozitie plictisioare in una interesanta: poti aseza o perna sub mijlocul tau, pentru a ridica putin bazinul; o alta varianta ar fi sa iti ridici genunchii la piept sau sa iti incrucisezi picioarele in jurul spatelui iubitului tau pentru o penetrare mai adanca.

Pozitia "Misionarul" nu este buna pentru stimularea manuala sau a clitorisului, dar poate fi eficienta in cazul in care iubitul tau sufera de ejaculare precoce.

Aceasta tehnica lasa loc mangaierilor, sarutarilor si cuvintelor dragastoase. Atat tu, cat si partenerul aveti bratele libere, asa ca va puteti mangaia sau va puteti ghida reciproc.

El este cel care controleaza situatia in aceasta pozitie, iar tu nu ai o mare libertate a miscarilor. Iti poti misca soldurile si iti poti ghida astfel partenerul spre orgasm.

Pozitia misionarului este considerata cea mai plictisitoare, dar exista si motive pentru care multe cupluri o prefera. Este confortabila, poti vorbi cu partenerul, il poti saruta si privi. Poate a fost prima pozitie pe care ai incercat-o, poate este singura pe care o cunosti sau cea pe care ai "practicat-o" aseara... Trebuie sa stii ca nu este singura pozitie!




Pozitia "Antrenorul sarguincios"


Pentru aceasta tehnica trebuie sa stai pe spate, iar partenerul deasupra ta, "in patru labe", in timp ce tu iti incrucisezi picioarele pe spatele lui. Seamana cu pozitia "Misionarul", dar faptul ca iti ridici picioarele reprezinta o miscare semnificativa in favoarea unghiului de penetrare, plus ca alunga monotonia tehnicii "lenesilor".


 

Comentariile 51-54 din 54

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • un_baiat_ pe 22 Sep 2009, 23:33
    :)

    Le Ador!! :x cu pozitiile astea ne "incalzim" ;))

    3
    0

  • cricros pe 21 Sep 2009, 23:06
    pt maria

    iti place maria?

    2
    0

  • angie pe 21 Sep 2009, 20:04
    ups

    hai puneti si voi ceva mai tare

    2
    1

  • maria pe 20 Sep 2009, 15:41
    tare!

    lollllllllllllllllll =))) .

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod