Petting sau secretul tandreturilor sexuale

Atingeri, alinturi, saruturi, toate intr-o maniera foarte sexi...
"Jocul de-a excitatia" - aceasta ar putea fi definitia cea mai buna a petting-ului. Atingeri tandre, priviri patimase, alinturi pline de erotism, saruturi suave, dezmierdari fierbinti - activitati sexuale care exclud contactul organelor sexuale, dar care va pot aduce orgasmele mult dorite.

Petting-ul este un joc al mainilor cu trupul partenerului, este sex fara penetrare, dar al naibii de placut! La fel credeau si adolescentii din America anilor '50, care, din lipsa de mijloace de contraceptie, se stimulau prin mangaieri si saruturi pana cand atingeau orgasmul.

Cui nu ii plac atingerile tandre?


De cele mai multe ori, mangaierile sunt mult mai excitante decat o partida propriu-zisa de sex. Este o placere pe care nu ti-o poti refuza niciodata, nu-i asa?

Stiai ca petting-ul se aplica si in terapia de cuplu? Este folosit atunci cand partenerilor le este interzis actul sexual, avand voie doar sa se atinga, sa se redescopere unul pe celalalt, sa devina dezinhibati, sa isi cunoasca trupurile, sa devina mai liberi in atingeri, sa isi descopere preferintele erotice, sa scape de rutina. Prin aceste mangaieri, ei invata cum sa fie mai tandri unul cu celalalt...

Cunoscut este si faptul ca femeile cu experienta in petting ajung mai des si mai usor la orgasm decat cele care nu au cunoscut acest joc sexual.

Mana ta pe hainele lui...


Poti incepe sa ii mangai fata iubitului, parul, sa il dezmierzi cu sarut frantuzesc, sa ii atingi "stangaci" zone erogene etc. Este mai incitant atunci cand totul se intampla cand inca mai aveti hainele pe voi... Este o practica foarte binevenita daca va doriti sa scapati de momentele de banalitate din relatie.

Petting-ul poate avea rolul de a va completa actul sexual propriu zis, mai ales daca partenerul tau ajunge la orgasm mai repede decat tine sau tu ai orgasm clitoridian puternic. Dati frau liber imaginatiei! Un mic "sfat": un masaj fin pentru iubitul tau il poate face sa geama de placere.

Treceti mai departe...


... la heavy petting, punctul in care nu mai exista restrictii de niciun fel. Iubitul tau are voie sa treaca de talia ta in jos cu sarutarile, dezmierdandu-ti clitorisul, iar tu ii poti mangaia penisul. Nu uita! La petting, orice este permis, mai putin penetrarea vaginului cu penisul - aceasta este limita catre o partida propriu-zisa de sex. Aceasta practica sexuala va invata pe amandoi cum sa va topiti de placere fara "sex adevarat". Ghidati-va unul celuilalt mainile si sarutarile pentru a atinge placerea suprema!

Experimentati mangaieri noi, dar nu uitati nici de cele pe care le stiti deja: poate cateva fructe reci mancate de pe trupul iubitului tau sau poate niste frisca linsa de pe sanii tai va pot aduce la extraz... Lasati frau liber fanteziei! Bucurati-va si savurati fiecare moment!

Sarcina sau BTS prin petting?


Exista sanse de imbolnavire cu boli cu transmitere sexuala, insa riscul infectarii cu SIDA, herpes vaginal sau sifilis este redus. Ce sa mai vorbim despre sarcina rezultata prin petting? Nu exista asa ceva. In cazul heavy petting-ului, cand sunt implicate in jocul erotic si organele genitale, daca in momentul ejacularii sperma ajunge in vagin, exista o posibilitate de a ramane insarcinata. Daca vreti sa eliminati orice dubiu, puteti face petting "cu caciulita", adica folosind prezervativul.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 14 Oct 2012, 02:41
    help

    pot ramane insarcinata chiar daca nu sa produs actul sexual in sine..doar joaca si atingeri in zona genitala imbracati..dar excitati amandoi si ''uzi''?

    2
    12

  • andrei6610 pe 25 Iul 2010, 23:15
    terapie

    Excelent articolul! Am fact cunostinta cu aceasta tehnica la indmnul si explicatiile unui psiholog. Rezultatul a fost o senzatie de extrema placere si apoi continuarea a fost exploziva. Acum nu mai concepem o noapte inceputa in alt fel. Merita sa invatati sa va aduceti partenera la orgasm numai cu mainile si buzele, rasplata ei este fulminanta

    4
    3

  • Lancaster pe 24 Iul 2010, 19:52
    petting

    e o modalitate foarte buna de a-ti convinge o partenera mai reticenta sa faceti sex. sau o razbunare dulce. daca nu e convenit de la inceput ca doar asta va fi, ea se va simti prost daca va fi "singura din incapere" care va ajunge astfel la orgasm. Trebuie doar rabdare si pasiune.... nu multi barbati pot face asta.

    1
    2

  • d_h_ea pe 20 Iul 2010, 17:48
    petting

    Mi-a placut articolul! Sunt lucruri bine de stiut si utile in special celor care isi incep sau au inceput recent viata sexuala. Majoritatea tinerilor (adolescentilor) se grabesc sa ajunga la actul sexual fara sa se descopere reciproc, si din caauza asta cred ca nici sufleteste nu se apropie suficient unul de altul.

    4
    1

  • sou pe 19 Iul 2010, 18:35
    super:X:X

    Acest articol a reusit sa ma puna pe ganduri si sa ma faca sa imi doresc sa ma pun pe treaba:)chiar ma excita rau pettingul si mai ales sexul oral il ador:X:X:Peh cam atat sper sa mai reveniti si cu alte articole la fel de hot:)

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod