Machiaj proaspat de vara

In fiecare vara, machiajul devine o adevarata problema din pricina caldurii si a transpiratiei. Din aceasta cauza, trebuie sa folosesti trucuri care iti permit sa ai un machiaj rezistent intreaga zi si cu un aspect cat mai proaspat. Dar stiai ca poti obtine prospetimea si cu ajutorul culorilor?
In fiecare vara, machiajul devine o adevarata problema din pricina caldurii si a transpiratiei. Din aceasta cauza, trebuie sa folosesti trucuri care iti permit sa ai un machiaj rezistent intreaga zi si cu un aspect cat mai proaspat. Dar stiai ca poti obtine prospetimea si cu ajutorul culorilor?
 
Iti prezentam mai jos cateva trucuri pentru un machiaj de vara stralucitor, proaspat si luminos, exact ca atmosfera unei zile de vara, pe malul marii.

Fie ca alegi nuante de albastru, violet, turcoaz sau farduri misterioase aurii sau cupru, rezultatul va fi unul de senzatie, atat pentru zilele petrecute pe plaja sau in oras, dar si pentru petrecerile din noptile fierbinti de vara.


Albastru indraznet


Nuantele tari de albastru pot fi folosite cu succes in machiajul de vara.

Secretul este sa fii cumpatata in folosirea fardului sau creionului de ochi albastru.


O simpla conturare a liniei genelor ar trebuie sa fie suficienta, atat cu creionul dermatograf, cat si cu fardul.


Aplicarea fardului pudra poate fi o problema, mai ales pentru ca particulele mici de fard cazute pe zona de sub ochi iti pot transforma privirea, facandu-ti chipul sa para mai obosit.


Aplica fardul cu atentie, scuturand usor aplicatorul cu degetul pentru a indeparta surplusul.


Roz pur


Parfum, relaxare si culorile trandafirilor. Nuantele de roz sunt ideale pentru machiajul de vara. Amintesc perfect de gradinile de trandafir si de zilele relaxante de vara.

Poti alege sa folosesti mai multe nuante de roz, pe care sa le aplici ca si cum ai "mima" un smokey eyes in nuante deschise. Vei obtine un machiaj sofisticat si lejer, potrvit atat pentru zi, cat si pentru petrecerile de seara in aer liber.

Si buzele tale se pot bucura de imbratisarea unui balsam cu tenta rozalie sau a unui gloss roz, stralucitor si apetisant.


Natural, pentru plaja



Machiajul tau pe plaja ar trebui sa fie cat mai simplu si sa iti evidentieze cat mai bine frumusetea naturala.

Si pentru ca ai de-a face cu apa, transpiratia si razele fierbinti ale soarelui, rezistenta trebuie sa fie cuvantul cheie al acestui tip de machiaj.

Contureaza-ti linia superioara a genelor cu un dermatograf rezistent la apa si aplica o mascara maro sau bruna la fel de rezistenta. Daca genele tale sunt suficient de dese si de lungi in mod natural, poti renunta la mascara.

Poti aplica un fard de pleoape lichid sau pudra, dar numai daca esti foarte sigura ca rezista perfect la apa. Nuantele cele mai potrivite sunt bleu, verde deschis sau cupru, in variante sidefate.

In ceea ce priveste tenul tau, fondul de ten ar trebui exclus total. Alege in locul acestuia o crema hidratanta uniformizanta cu factor de protectie ridicat.

Buzele, insa, pot fi puse in valoare cu ajutorul culorilor proaspete de roz, trandafiriu sau coral, alegand rujuri rezistente la transfer.


Violet, pentru o privire misterioasa



Nuantele de violet, mov sau lila reusesc sa ofere mister privirii tale si sunt alegerile perfecte pentru noptile de vara, in care petrecerile sunt nelipsite.

La fel de bine le poti folosi si pentru machiajul de zi, dar numai daca alegi nuante ceva mai deschise si mai naturale.

Genele foarte bine definite reusesc sa iti accentueze privirea.
Aplica doua straturi de mascara pentru ca genele tale sa fie lungi si sa aiba volumul pe care il doresti.

Pentru evenimentele speciale, genele false, dar cu un aspect cat mai natural, ar putea fi solutia.


Vrei sa afli cum se machiaza celelalte eve? Le-am intrebat pe Facebook. Iata ce ne-au raspuns:

"Machiajul perfect este cel natural - sa lasam impresia ca asa ne-am nascut, ca nu a trecut nicio pensula peste figura noastra. Dar acesta este cel mai greu de realizat" - Ingrid

"Aleg farduri cat mai deschise" - Ancuta

"Esti bronzata? Cu putin roz si gata machiajul (ruj sau fard de pleoape)" - Simona

"Mai deloc daca se poate. Fiind cald, pielea are nevoie de cat mai multa "aerisire" asa ca... o crema protectoare de calitate, un ruj vesel si bronz natural" - Andreea
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod