Orgasmul pentru... incepatoare

O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante.
O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante. Si pana la urma nu conteaza cat de des sau cat de mult faci sex, important este ca acele clipe sa fie traite la intensitate maxima de ambii parteneri; atingerea orgasmului este o chestiune vitala, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

Dar poti defini orgasmul? Poti explica trairile pe care le ai atunci cand ajungi la orgasm? Am hotarat sa punem "bazele" orgasmului la femei, mai ales pentru cele care vor sa afle mai multe despre aceasta stare de "delir" pe care dorim sa o atingem macar o data in viata.

Orgasmul este un raspuns final al activitatii din timpul actului sexual. In cazurile cele mai fericite, poate fi obtinut de ambii parteneri.

Este momentul in care simti o placere fizica intensa, controlata involunar de sistemul tau nervos, si manifestata prin contractii ciclice rapide ale muschilor pelvini inferiori, care iti inconjoara organele genitale si orificiul anal. Pot exista manifestari si reactii involuntare, care constau in spasme musculare in diferite zone ale corpului, euforie generala si chiar tipete si gemete de bucurie. Sunt reactii absolut normale, nimic nu trebuie sa te ingrijoreze. Si oricum, aceste manifestari pot varia de la o persoana la alta.

Pentru a ajunge la orgasm, trebuie sa parcurgi cateva etape foarte importante. Dorinta sexuala este prima si cea mai importanta, de la ea porneste totul. Urmeaza apoi excitatia, care duce, in cele din urma, la orgasm. Daca una din primele doua etape lipseste sau nu este exploatata la maximum, orgasmul nu poate fi atins si de aici ajungi sa te simti nesatisfacuta sau frustrata din punct de vedere sexual.

Trebuie sa inveti sa iti cunosti propriul corp pentru a sti cum si unde iti place sa fii atinsa. O solutie este si masturbarea, fiind considerata de foarte multi sexologi calea cea mai sigura pentru o viata sexuala sanatoasa. In acest mod creste si productia de hormoni (estrogen si testosteron), care ajuta la diminuarea stresului si mentinirea unei stari bune de sanatate, relaxand muschii si oasele.

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de tensiunea care iti incarca trupul, orgasmul te ajuta sa previi si ridurile adanci, cancerul, bolile de inima, iti prelungeste viata, imbunatateste memoria, te scapa de durerile premestruale, de cap si de starile depresive, eliminand substante ce au ca efect calmarea. Cate beneficii de pe urma catorva minute de "extraz"...

Pentru a atinge aceasta stare, trebuie sa depui mult efort, dar recunoaste ca merita! Daca dorinta ta sexuala este mai scazuta sau lipseste, nu esti singura... Se pare ca 40% din femei sufera de aceeasi problema si tot mai multe care recunosc faptul ca nu au orgasm. Motive? Sunt multe si foarte variate: stres, probleme medicale, care tin de psihic etc.

Multe femei foarte tinere sunt mai mult decat ingrijorate in legatura cu abilitatea lor de a ajunge la orgasm. La femei, spre deosebire de barbati, orgasmul este mai greu de obtinut si, de cele mai multe ori, trebuie invatat. Exista femei care nu reusesc sa atinga orgasmul decat dupa o perioada mare de timp de la inceperea vietii sexuale. Deci poti atinge primul orgasm la 18 ani sau chiar la 35 de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

In mod normal, dupa varsta de 30 de ani, femeile ar trebui sa fie capabile sa atinga orgasmul mult mai usor; la unele, dorinta sexuala apare la jumatatea ciclului menstrual, in perioada care urmeaza ciclului menstrual sau in anumite perioade ale lunii. Totul tine de organismul fiecareia.
 

Comentariile 51-100 din 276


  • Elena pe 19 Aug 2008, 10:34
    pt.@ B mirii

    Ei, draga mea, tocmai in asta consta diferenta - la acest capitol - intre om si animal. Nu contest ceea ce spunea Freud: ca omul are in el "de toate" si animalitate, si ccriminal si hot si ...si...si...; "vinovat" este numai momentul, contextul in care el "rabufneste"! Eu nu contest faptul ca te exciti in asemenea practici, dar nu ti-ai pus intrebarea ca , si tu ai ceva in neregula? In primul rand, daca l-ai IUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII de-adevaratelea, absolut si irevocabil, te-ai excita numai cand te atinge cum mi s-a intamplat si mi se intampla mie , si acum, la 55 de ani! E de ajuns sa-si plimbe mainile pe spatele meu , totalmente, si ....gata....ma trec FIORII ! OK? Dar stii cum SI CAT DE MULT tin eu LA SOTUL MEU??? Dar ..."gusturile nu se discuta"! "Stilul e omul"! Tine-o tot asa daca asa esti implinita! Dar NU E NICI NORMAL, NICI CRESTINESC ! Sa fii iubita!

    0
    0

  • Elena pe 19 Aug 2008, 10:44
    N-ai spus.....

    ....dar asta va urma, in viitot. tacamul e incomplet fara ingurgitare. Exista voci masculine care spunL"Ah cat sunt de excitat cand o vad pe partenera mea inghitindu-mi sperma!" SI< de la inghitit si sperma pana la amor anal, mai e un pas! Apoi, excentricii, vor sa urce inca o treapta, ca....vezi Doamne....salveaza casnicia ...si vor sex in grup sau mai stiu eu....masochist! Oameni buni, sunt PSIHOLOG. Tineti minte: toti cei in cauza aveti ceva in neregula. NU EU AM SPUS ASTA, ci ....TRATATELE MEDICALE! Am vrut sa va fac un bine; sa va deschid ochii! Dar, vine vorba Angelei Merkel, cancelarul Germaniei: "In dormitor, e treaba mea!" Sa fiti fericiti!

    0
    0

  • gloria pe 19 Aug 2008, 22:37
    pai daca faci presupuneri...

    daca mie mi te adresezi, scuzele mele Elena , insa - oricat de psiholog ai fi - nu cred ca esti in masura sa imi spui ce urmeaza sa imi "ceara" mie sotul meu in dormitor (de parca despre cerut ar fi vorba) si nici sa presupui vreun lucru despre intimitatile noastre sau cat de complet e tacamul fara ingurgitare pentru sotul meu..ai mers mult prea departe..oi fi tu detinatoarea unor adevaruri supreme, insa mai sunt si altele care nici macar tie nu ti s-au descoperit....eu am vorbit principial, nu mi-am povestit viata sexuala intr-un comment....trebuie sa accepti ca exista mai multe realitati, nu e a ta singura...cat despre cat de crestinesc e sexul oral, deja mi se pare prea amuzant sa nu iau in ras.. la cate mari religii exista pe lumea asta ce te face sa crezi ca tocmai crestinismul tau reprezinta Adevarul?? sau ca dogma crestina e intru totul cuvantul lui Dumnezeu? pana sa ajunga la tine, invataturile crestine au trecut prin muuulte maini si au suferit interpretari, reinterpretari, adaugiri si omisiuni cu duiumu...si mira-m-as sa ii pese lu' "doamne doamne" daca tu pui gura pe sexul sotului tau sau nu...n-are legatura cu nimic din ceea ce te leaga de el in fata Lui. stiu doar ca la cununie se ureaza mirilor sa cunoasca armonia trupeasca....

    0
    0

  • Elena pe 20 Aug 2008, 08:18
    Experienta!

    Ai dreptate! Ce sunt eu! Un "x" pretins psiholog si psihoterapeut, dar viata, experienta de peste 3 decenii si, mai ales, din ultimii 10 ani, de cand au rabufnit aceste practici, ele, practicile astea vorbesc, asa se intampla, se merge pe"metoda pasilor marunti" si, din timp in timp, se ....evolueaza spre, si mai rau! Habar n-aveti cate cazuri de boala nu apar mai tarziu, chiar si de la pus silicoane , tatuaje etc. Nu se face valva, la fel cum nu se stia ca ar exista picior de homosexual pe vremea lui Ceasca, dar e ........du-re-re ! Am fost prelucrati ca sa schimbam orientarea sexuala, de la homo, pana la bagat sticle etc. undeva si pana la felatie &cunn....Lumea a innebunit! Te-ai ingrozi daca ai sti si vedea totul !Tu vorbesti de acasa, din fotoliul din terasa si cu cafeluta aburinda langa tine! Fa-ti timp si viziteaza Spitalele si te vei ingrozi! Parca CINEVA, din afara tarii, vrea sa damblageasca tineretul si tot poporul roman. In fond, fiecare e liber sa creada in cine si in ce vrea si sa faca exact ce-i place si-ii face viata implinita, dar, daca am avut timp sa scriu AICI si sa mai cunosc, si alta tipologie umana, sa mai deschid ochii cui doreste, asta ne vred ca e o tragedie! Certamente, asta este forum-ul, blog-ul sau acest spatiu la ....."eva.ro....etc. si avem dreptul la opinie! Cu sinceritate!

    0
    0

  • gloria pe 20 Aug 2008, 12:36
    mmm

    Elena, iti inteleg oarecum frustrarea insa faza cu "parca CINEVA, din afara tarii, vrea sa damblageasca tineretul si tot poporul roman" e deja de domeniul fantasticului, de parca in alte tari lumea nu e damblagita, si saracii de noi, romanii, avem intentii bune, suntem niste ingeri, dar incearca cineva din afara sa ne saboteze! oricare mi-ar fi problemele, parca mie nu imi vine sa dau vina pe straini :D..fiecare e responsabil de propria piele..cam asta e doza de libertate pe care ne-o putem permite.. referitor la fotoliul comfortabil din care privesc eu, trebuie sa te contrazic..nu stiu ce calitati de psiholog ai tu, insa cu mine nu ti le-ai exersat prea corect. sper ca nu m-ai considerat target pt chestii gen silicoane sau tatuaje..macar atat. afla ca mai sunt si altii care pot aprecia implicatiile psihologice negative ale acestor lucruri, fara sa fie neaparat avizati de vreo diploma. ce ma amuza tare e ca pui felatia mai sus sau cam tot pe acolo cu homosexualitatea, ca grad de deviere de la normal. daca dupa parerea ta sexul oral repr marele declin al umanitatii inseamna ca TIE iti scapa defapt ceva...si ce ma amuza si mai tare e ca iti inchipui ca esti singura care a vazut ce ai vazut tu prin spitale iar altii, ca mine, vorbesc asa din imaginatie. nu suntem toti oi ratacite, stiu ca exista si d astea, dar incerca sa intelegi ca si Adevarul tau poate fi "pe langa", sau nu tocmai exact. nimeni care este inca in viata nu le intelege pe toate, esti la fel de predispusa la greaseala ca si restul, MAI ALES DACA DEVII EXTREM DE INSISTENTA INTR-O DIRECTIE.

    0
    0

  • Anita pe 20 Aug 2008, 16:28
    Astept raspuns....

    Am o intrebare mai sus.........imi raspundeti va rog????? Dupa ce baiatul ejaculeaza,mai putem continua sa facem dragoste??/? SAU risc sa raman insarcinata????? cat timp mai trebuie sa asteptam????pls

    0
    0

  • gloria pe 20 Aug 2008, 16:58
    Anita

    da, poti ramane insarcinata, chiar daca nu e imediat dupa o ejaculare. recomand dus si prezervativ ;)

    0
    0

  • ely pe 21 Aug 2008, 17:49
    vreau un sfat:((

    buna fetelor!!!vreau si eu un sfat de la voi dak se poate...m-am hotarat sa merg la medicul de familie sa-mi recomande niste pastile anticonceptionale.mi-a spus sa iau rigevidon 21+7.luna trecuta in 21 mi-a venit ciclu iar eu am inceput sa iau pastile din a4a zi de ciclu adica din 24.luna aceasta mia venit ciclu mai repede adik in 17.sunt disperata pt k eu stiu k in momentul cand ai terminat de luat pastilele atunci iti vine ciclu adica trebuie sa iei o cutie noua de pastile.vreau sa stiu sigur,daca iau in continuare fara pauza sunt protejata?deocamdata prietenul meu nu a ejaculat in mine,medicul mi-a spus k isi fac efectu dupa o luna...este adevarat?????????puteti sa imi spuneti exact ce sa fac cum sa le iau?va multumesc

    0
    0

  • zorro pe 22 Aug 2008, 23:09
    Placere sau pacat ?

    Toate conceptiile noastre despre sex- fie el normal sau altfel- reprezinta rodul educatiei bisericii. Sunt crestin, nepot de preot si n-as vrea sa fiu catalogat drept ateu. Insa biserica a gresit enorm ( si inca mai greseste) in privinta educatiei pe tema relatiei dintre barbat si femeie. Pe cine putem trage la raspundere daca barbatii privesc femeia drept un animal de prasila ? De ce trebuie sa ne fie rusine de tot ce ne face placere? Si cine are dreptul sa ne spuna ce e bine si ce e rau ? Numai noi decidem asta. Binele si raul nu exista decat in mintea noastra. Felicitari celor care fac sex oral si le place ! Felicitari celor care refuza acest lucru ! Nu toti gandim la fel.

    0
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 07:46
    O parere!

    1.@gloria, n-am spus ca sunt @Alfa &Omega in materie - nici de sexologie, nici de psihologie- ! Mi-am spus , si eu o parere ca si tine! Este atat de vasta "gradina lui Dzeu", incat e imposibil sa fim toti la fel sau toti normali si, cu atat mai mult, sa avem toti placeri similare; 2. @ ely, ramai gravida "si din priviri", daca nu te protejezi - cu prezervativ, cu dus & pauza , si dupa acel contact. Spermatozoizii masculului sunt atat de unidirectionati ca , parca, nu stiu decat intr-o parte s-o apuce, Sunt cazuri cand, si fete virgine, jucandu-se doar cu partenerul, au ramas gravide. Si, cand vei imbatrani, dar la 55 de ani mai ai inca period, iar sotul tau va lua Viagra / Cialis ori ce s-o mai inventa, vei vedea ca penisul este, si 72 de ore tot erect, tot "tantos", depinde, si de individ. Numai ca sperma se "fabrica" , si mai greu, la acea varsta!Deci, atentie maaaaaaaaaaaare , mai ales daca , si tu, ca si altele, ramai gravida...una-doua !Deci, dupa ce baiatul juiseaza, puteti face ....amor tantric, adica fara penetrare chiar si, cu atat mai mult, fara ejaculare, ca , si 20 de ani daca are partenerul, organismul nu poate produce sperma, asa, rapid, insa "lichidul seminal" este periculos - si inainte, si dupa - , cata vreme mai poarta infimitizale ramasite spermnatozoide ! Deci, nici inainte de a pune prezervativul, nu va jucati cu RISCUL ! E pacat sa apara o sarcina nedorita! Mereu am facut diferenta - dintre SEX( actul in sine, fara implicare spirituala si cordiala) si DRAGOSTE( un buchet de sex&iubire&altruism&empatie& tandrete& afectiune&sarutari&atingeri &senzualitate sincera&ETC.)! Dragostea inseamna, si altceva, nu musai cu penetrare; numai ca partenerii trebuie sa ajunga la un asa grad de afectiune, incat sa le para rau sa juiseze si, astfel, sa rupa VRAJA. Sunt cupluri care ajung la BEATITUDINE si fara a juisa ! Dar, conditia este ca AMANDOI sa se iubeasca magnific ! De aceea TANTRISTII nu juiseaza. (vezi Google: Amorul tantric) @zorro, ai dreptate, numai ca Biblia nu a gresit cand a recomandat sa ne iubim si sa "umplem pamantul"; sau cand a sustinut ideea de FAMILIE, anumand mijloacele neortodoxe, si astfel, adulterul, bolile, perversiunile! Este motivat faptul ca , la origini, s-a recomandat amorul doar de prasila, dar daca citim cu atentie1Corinteni, 13; Efeseni, Evrei etc, din Noul Testament, vom intelege ca Dragostea - ca substanta - e aceeasi, propagata de IISUS( pt. aproapele etc.), numai ca, in anumite capitole si versete, e vorba de AMORUL in sine , dintre SOT si SOTIE ! Deci, "cu bataie lunga", Dzeu ne recomanda sa NE IUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM partenerul, SINCER si sa-i fim FIDEL Dumnezeu sa ne/va dea la toti dupa cum meritam !

    0
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 07:50
    Erata

    Recomandarea a 2-a era pt. @Anita !Scuze!

    0
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 08:10
    Frustrare????

    Ptr. @gloria ! Nu, sub rezerva cuvantului de onoare iti spun ca nu sunt si n-am fost frustrata, 33 de ani de casnicie !Am un barbat , cum multe doamne si l-ar dori sa-l aiba in casa. Am fost protejata ani de zile si nu stiu ce inseamna avort. Am scapat de period (har Domnului!) , la 48 de ani, si , de atunci, imaginati-va ce viata am inceput sa duc, langa sotul meu, care mereu mi-a spus ca: "Ah, de cand te astept !" Daca sunt - printre voi - curioase, care doresc sa stie ce se intampla cu unii barbati, pe la 55 de ani, va spun tot sincer: au erectie, si zilnica( cu preludiu, deci, ajutati un strop), daca au fost "baiaeti de cuib", nu puslamale, dar nu mai produce organismul sperma, decat daca sunt odihniti, bine hraniti cu fructe, legume si proteine, daca au o stare adecvata, fara stres, atunci, e posibil sa juiseze , si ei de 2-3 ori pe saptamana, iar daca este inca indragostit de sotia lui, o ajuta pe ea sa ajunga la ZENIT, simtindu-se, si el bine, chiar daca nu juiseaza( Numai ca asta este o ARTA , pe care nu multi barbati o poseda ! ). Asa se intampla la noi, acum. Sa dea Domnul sa dureze FAZA asta!!! Si tot asa , pana cand s-o mai putea! Nu as dori NICIODATA sa il las sa ia ADJUVANTE ! Nu vreau sa-i atace INIMA! Daca nu s-o mai putea, facem , si noi, "amor tantric" si gata! Important este "sa fim" 2 si sa continuam "sa simtim" in cuplu , iar "in iarna vietii", sa te vezi imbratisata, si noaptea si sa-i simti respiratia sotului tau drag, in ceafa. Sa ai "o manta de vreme rea"! Aveti grija de barbatii vostri, fetelor, daca stiti ca merita! Cum ii pastrati, asa ii veti avea, si la varsta a 3-a sau a 4-a ! Doamne, ajuta-ne pe toti !

    0
    0

  • gloria pe 24 Aug 2008, 12:35
    ok

    Elena, in primul rand felicitari pentru casnicia ta implinita, sper sa ne ajute si pe noi Dumnezeu, ca de aia ne-am casatorit, e singurul lucru in care credem. in al2lea rand vreau sa clarific ceva. frustrarea la care ma refeream eu ca o inteleg nu e nimic de natura sexuala..era vb de ingrijoarearea ta cum ca tineretul/natia romana e "atacata" de straini, care vor sa ii manipuleze insuflandu-le moravuri usoare etc. poate parea asa, insa raul vine din interior, fiecare isi decide viata intima. toti avem liber arbitru, constiinta, acces la informatie (poate prea mult)..eu imi dau seama ca fiecare dintre noi traieste cu riscul de a fi manipulat de societate, luat de valul globalizarii, in viteza spre un nou turn babel :).. incerc sa identific mereu la mine lucrurile pe care le vreau EU cu adevarat si cele care mi-au fost insuflate, si de multe ori ma trezesc ca lumea imi spune ca-s de moda (prea) veche, nu tocmai open-minded cum e la moda acum sa fii, si ca defapt e o greseala sa te dedici casniciei mai ales cand esti tanar..ma rog, eu zic ca e chiar pe dos, atat timp cat ai langa tine pe cel pe care Dumnezeu ti l-a dat. imi pare rau pentru orice neintelegere. ma bucur sincer pentru tine/voi. Domane, ajuta!

    0
    0

  • ina pe 24 Aug 2008, 18:19
    Pentru Elena

    Stiu ca o sa sune aiurea ce scriu, imi pare rau ca ai 55 de ani... esti de o tinerete a spiritului cum rar se intalneste.Felicitari... inseamna, cel putin pentru mine, ca esti fericita. Am o singura problema: spui lucruri, repet, foarte frumoase, dar pe care unii le-ar considera desuete.......sa ma explic....desi am 30 de ani, nu am avut experiente numeroase cu baietii.... stiti toti cum e .... fata buna, dar fara noroc...in urma cu cateva luni a revenit in viata mea baiatul care a reprezentat prima mea iubire, de acum 10 ani. A doua sansa.... gandeam eu.... cat l-am iubit!!!!!Atunci nu am facut sex cu el pentru ca eram prea tanara, acum, desi s-a comportat foarte frumos cu mine, nu am facut pentru ca am considerat ca am nevoie de ceva timp ca sa ma refamiliarizez cu el.Era vorba de cateva zile....Si a refuzat sa ne mai intalnim, pentru ca, mi-a spus el, experienta fizica ar fi fost un bun start al eu spre alte relatii si al lui o edificare despre mine in acest domeniu. Atat!Concluzia: am ramas cu un mare semn de intrebare si o mare dezamagire: e ceva in neregula cu mine daca imi doresc mai intai sa fiu sigura de niste sentimente si apoi sa fac sex=dragoste, sau asa sunt barbatii din ziua de azi, mai intai sex si apoi mai vedem...?????? Cred ca sunt si eu invechita in conceptii, de aia tot sufar....

    0
    0

  • klara pe 24 Aug 2008, 23:06
    poti sa nai orgasm

    am 21 de ani si nu pot sa am orgasm.asta nu inseamna ca nam avut niciodata dar f greu.eu is pe punctul de a ma casatori il iubesc enorm dar cand suntem in pat poate sami zica si sami faca ce vrea inainte, nu merge ,numai daca eu ma gandesc la altcineva imaginar sau ma gandesc eu la ceva dinainte sa nu credeti ca nul iubesc dar numai asa pot avea orgasm si va asigur ca el e f bun in pat , face de toate ,ce tr sa faca toti cu o femeie dar problema sunt eu

    0
    0

  • gloria pe 25 Aug 2008, 03:20
    klara

    cum poti zice despre el ca e bun la pat daca tu trebuie sa te gandesti la altcineva cand faci sex cu el ca sa te simti bine??? e bun la pat ca face de toate, ca aplica algoritmi mecanici? a fi bun la pat nu e o calitate inascuta sau dobandita in urma documentarii, e vorba in primul rand de compatibilitatea cu partenerul. iar din ce povestesti tu, se pare ca nu prea va intelegeti. ce inseamna "ma gandesc eu la ceva dinainte" ? vrei sa spui ca iti autoinduci excitatia? sau ca te gandesti la o experienta anterioara cu alt barbat? daca e varianta din urma, fata draga, nu te marita cu el! nu te marita oricum, cel putin nu deoamdata.

    0
    0

  • Elena pe 25 Aug 2008, 09:37
    Motivatie~

    @Gloria, multumesc mult pentru felicitari! Treaba cu "moda" de import eu cred ca e reala( ranman la opinia mea), intrucat, pe vremea mamei tale, amele si a mea, nu era atata dezmat in dormitor; nu cerea barbatul la nevasta asa practici( stai devorba cu un "medic de familie" si vei vedea ca nu mai face medicina, ci ...psihologie, ajutand doamne disperate de ceea ce vor, barbatii, la 50-70 de ani!); nu erau atatea divorturi, si dupa 35 de ani de casnicie. Asta am dorit sa relev. Si se facea amor, si atunci. Cu teama si mari inhibitii , ca ne pandea decretul ceausist. Dar mai era un calendar, un barbat inteligent si grijuliu, un prezervativ-aur, abia procurat de pe la polonezele de la mare etc. Liberul arbitru ne e dat din nastere, dar cat sa fie barbatii astia de DEMNI si adevarati ca "sa nu se duca la vale", ca sa nu ne scape din mana? Acum - sa nu ma auda barbatii - , dar zau ca au si dreptate. Peste tot exista numai TENTATII, fomistele-tarfe sar in spate, iar daca mai intra, si pe Internet, iti trebuie un arsenal de subterfugii ca sa il tii legat de glie, sa fie numai al tau.Iar nevestele de PCmani, trebuie sa-si picteze o TASTA pe abdomen, ca sa mai fie, si ele "clickate", din cand in cand! Revin: poata sa vina Bin Laden, eu raman la ideea ca CEVA e programat, si de afara, la acest capitol. Totul depinde NUMAI de noi, ai dreptate, dar cata lume e ca tine, ca mine sau ca fetele astea de pe acest forum???? Cata ????S-au damblagit si dascalii! Si fratii, verii, tatii etc.E cumplit ce se intampla - ACUM! @ina, Fata draga, s-a terminat Planeta? Oare numai cretinul asta, intalnit dupa 10 ani, mai poate exista pentru tine???S-au terminat barbatii??? Tu iti imaginezi cate tarfe a intalnit el in acest timp??? Pe tine te vrea ACUM, Turnul Eiffel!!! Da-i papucii urgent, ca nu tine la tine nici cat la catelul din fata blocului! Cauta-ti baiatul care corespunde sistemului tau de valori si care te merita. Eu, la nepoata mea, ii voi spune , cand va fi in prag de maritat sa caute 10 baieti, sa ramana la 3, si dintre astia, pe care il iubeste si care simte ca O IUBESTE SINCER, pe ala sa-l aleaga si musai sa faca amor cu el 1 an, ca sa vada cum e si in dormitor. Dupa 1 an de TESTARE a caracterului , sexualitatii, sentimentelor si comportarii in cuib! Abia atunci sa mearga la ALTAR! Doamne, iarta-ma, dar nu mai e de trait altfel. Parca Planeta, ACUM, se invarteste numai in jurul AMORULUI! Altfel, sta pe loc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne, cate as mai avea sa invat pe tineri, relativ la cum trebuie sa-si caute un partener "de drum lung"! Sa fiti destepte si s-aveti noroc de bafta, si la examenul cel mai dificil din viata - casatoria !

    0
    0

  • klara pe 25 Aug 2008, 11:34
    ptr gloria

    mam gandit si eu la ce spui tu dar sa sti nici eu numi explic dar il iubesc dar eu am ceva inainte de el am mai fost doar cu un baiat el ma dezvirginat si la fel nu puteam avea orgasm stiu ca ti se pare imposibil dar asa e si am spus cai bun la pat ca iti vb cum vreau eu facem toate pozitiile si sex oral de toate dar nu mergenu stiu sincer vad cas unica cu asa probleme nici eu nam avuzit pe nimeni sa nu poata avea orgasm oricum multumesc gloria

    0
    0

  • ina pe 25 Aug 2008, 15:24
    Esti fantastica, Elena!

    Multumesc, Elena, ai fost grozava...............o sa incerc sa ma schimb!

    0
    0

  • ina pe 25 Aug 2008, 15:42
    ......

    Revin cu intrebarea: e ceva in neregula cu mine daca imi doresc mai intai sa fiu sigura de niste sentimente si apoi sa fac sex=dragoste, sau asa sunt barbatii din ziua de azi, mai intai sex si apoi mai vedem...?????? Poate capat mai multe raspunsuri, de la doamne de diverse varste, ca parca nu mai stiu pe ce planeta sunt....

    0
    0

  • klara pe 25 Aug 2008, 16:32
    ina

    uite nici eu nu stiu despre dragoste nimic dar ce stiu e ca daca tu nu esti sg ca ti la baiat nu tr sa faci dragoste cu el eu am 21 de ani si mam culcat cu 2 dar sunt sg ca am facuto din dragoste ca asa am simtit si eu am o problema mai mare eu cand sunt in pat cu prietenul meu tr sa ma gandesc la o fantezie sau ceva erotic sa am orgasm si asta sa sti e o problema mai mare.dar imi place cum gandesti sa sti ca nui nimic i neregula cu tine esti super numai ca vezi in jurul tau ca femeile nu se mai apreciaza ca inainte se lasa convinse prea usor si ajung in pat la barbat prea repede

    0
    0

  • ina pe 25 Aug 2008, 23:44
    pentru klara

    Am citit despre problema ta si sincer imi pare rau... esti asa de tanara...poate daca ai reusi sa ai o fantezie sexuala cu prietenul tau actual...asta te-ar mai ajuta... Nu stiu...Stiu ca pare o lipsa de bun simt ce o sa te intreb, dar ai avut in relatiile tale o limita de timp.... adica.... ti-ai dat un timp sa te indragostesti de cei cu care ai facut dragoste, nu?Cat timp? Ma framanta intrebarile astea.... Si, da, femeile din ziua de azi sunt usor de convins sa ajunga in pat...dar cu ele trebuie sa concuram si noi, celelalte...Nu cred ca mai merge sa gandim ca o sa apara si al nostru, cel ales, de undeva din neant....Si daca nici nu sunt dispusi sa accepte.... noi cum mai facem copii?:)))))))))Multumesc!

    0
    0

  • klara pe 26 Aug 2008, 00:06
    ina

    sincer nam avut o limita de indragostit doar am avut norocu de ada peste baiatu potrivit ptr ca eu am fost virgina pana la 19 ani si si eu am avut dubiile mele atunci dar ptr ca tineam la el si stiam ca oricear fi no sami para rau dupa aceea.eu sincer acum ma gandesc ca nu conteaza daca o faci doar dupa cateva zile sau luni tu tr sa gandesti ca dupa ce o faci no sa regreti chiar daca de ex el o sa se schimbe sau o sa te lase tu ai facu ceai simtit mai bine.ma bucur sa vad ca esti asa acum multe o fac fara sa se gandeasca de ce ,nu se mai pune pret li se pare ceva normal mai ales tinerele de azi o fac numai sa o faca nu dau importanta la lucru asta

    0
    0

  • klara pe 26 Aug 2008, 00:16
    ina

    uite cand eram virgina multe din asa zisele mele prietene radeau de faptul ca eu aveam 19ani si eram virgina si sincer eu ma gandesc cat de indobicita poate fi lumea cat de mult se schimba eu aud ca fete de 13 14 ani siau inceput viata sexula sa sti ca am numai pareri de rau dar asta pe mine nu ma schimba daca lumea se schimba in rau nu inseamna ca si eu tr sa fiu asa.si gandestete la tine cand vrei sa o faci cu un baiat nu la ce vrea el prima data ca dupa acea vine totu de la sine dar odata ce nu esti sg ca nu vrei sa o faci no fa dar tiam zis daca dupa aceea nu te intereseaza consecintele fao ca tu sti ca ai facuto ptr ceva frumos ca asa ai simtit poate sa fie si dupa o zi de ex nu conteaza tiam numai un ex succes gagico

    0
    0

  • ina pe 26 Aug 2008, 09:27
    Pentru Klara

    Multumesc mult.... iar tie.... succes! Sper sa-ti fie bine!

    0
    0

  • laila pe 27 Aug 2008, 07:19
    pentru elena

    Elena, da-mi si mie te rog, adresa de e-mail. multumesc

    0
    0

  • Elena pe 27 Aug 2008, 08:40
    Mi-e imposibil!

    Sunt persana publica si nu voi avea timp sa raspund atator mail-uri mai mult sau mai putin umane. da-mi tu adresa ta si eu iti voi scrie! Pot sa ofer Consiliere spirituala gratuita. Sunt psihoterapeut. Cu sinceritate ! P.S. De ce vrei sa-mi scrii??? Raspunde-mi sincer!

    0
    0

  • laila pe 28 Aug 2008, 07:17
    de ce?

    Si eu sunt persoana publica, dar imi voi crea o noua adresa. Vreau sa-ti cer niste sfaturi in ceea ce priveste relatia mea conjugala. Nu stau pe roze.

    0
    0

  • laura pe 28 Aug 2008, 10:48
    laila

    laila spunemi ce problema ai si poate te pot ajuta.si poti sa scri aici ptr ca nimeni nu stie cine esti si fi sg indiferent de ce problema ai nu esti singura si asa le poti ajuta pe celelalte care sunt in situatia ta si cauta un sfat ,o rezolvare

    0
    0

  • laila pe 28 Aug 2008, 11:46
    pentru laura

    Problema mea e ca am nevoie de consiliere: nu am puterea sa ma desprind de un om care m-a facut sa sufar enorm, m-a insultat groaznic. Un om care zice ca ma iubeste, ca nu concepe sa ne despartim, dar n-a recunoscut niciodata ca a gresit, nu si-a cerut iertare, nu a facut promisiuni radicale, ci s-a mentinut mereu in duplicitate. Un om cu care ma simt ffffffffffff bine in viata, ne bucuram impreuna, calatorim, dar care ma jigneste tinand legatura cu una, cu alta(fara a se feri total de mine, parca-i place sa stiu). Un om care stiu precis ca ar ramane cu mine pana la sfarsitul vietii, dar mereu cand pe colo, cand pe dincolo, mereu duplicitar. Am nevoie de consiliere pentru ca mi-e frica sa fiu singura(a doua oara), am si o varsta catre a treia, mi-e frica de gura lumii. Sunt inca o femeie care atrage atentia pe strada(sotul meu e si gelos, desi marea lui problema e sa nu arate - zice, fara teama ca m-ar jigni, ca nu s-ar supara sa am pe altul, dar realitatea infirma asta). Pe el il incita echivocul, pe mine ma deprima. Am nevoie de consiliere pentru ca nu stiu ce-i cu mine: il mai iubesc pe omul asta care imi face atat a rau? Ma dispretuiesc pentru ca se implineste un an de cand dureaza povestea asta si eu tot aici sunt. Cum sa-mi recapat curajul de a porni singura pe un drum al demnitatii?

    0
    0

  • laura pe 28 Aug 2008, 16:13
    laila

    sincer ei cam greu recunosc ca gresesc o stiu toti cand o fac dar ptr a zice cu sinceritate iartama le e greu asa e firea lor asa se apara.si pana nu vb cu el ptr ca ai zis cal iubesti mult nu te desparti.uite ceas face eu in locul tau prima data as vb cu el ias zice tot ce am pe suflet dar frumos fara cearta dupa aceea las lasa un pic dar daca tot nu se schimba nici macar un pic las lasa.stiu despartirea e grea dar e bine sa faci tot ce poti inainte de a pleca.sa sti ca daca incerci sati salvezi casnicia nunseamna ca tiai pierdut demnitatea,ca ai stat cu el atata timp.tu ai vrut sa salvezi ceva ce o data a fost frumos.

    0
    0

  • laila pe 28 Aug 2008, 16:32
    tu valorezi laila

    sa o iei de la capat fara el sincer asta e usor iti spun din propia experienta si eu poate am fost mai rau ca eram sg intro lume staina dar cat timp exista barbati pe lume sincer nu tr sa ne limitam la unu ce nu ne pretuieste o sa dai de cineva de crezi ca lai prins pe dumnezeu de picior si no sati vina sa crezi ca ai stat si ai rabdat atatea.daca nul poti schimba nu mai sta profita de viata ca e frumoasa dar tr sa sti cum sa tio faci si cu cine.si nu tr imediat sa iesi cu cineva e destul sa ai amici un pic de distactie niciodata nui in plus.aici unde sunt eu sunt multe femei in varsta care nuti vina sa crezi cand le vezi cum se imbraca si cum se distreaza si majoritatea singure.daca nu te superi ce varsta ai

    0
    0

  • laura pe 28 Aug 2008, 16:37
    laila

    uite vezi cum ma gandeam la tine in loc de numele meu am pus numele tau ca si cum tu iti scri singura scuze na fost cu intentie.daca vrei ne facem o adresa si asa putem vb numai noi astept raspunsul tau si nu uita tu valorezi mult si cine tu te pretuieste nu te marita

    0
    0

  • Elena pe 29 Aug 2008, 11:20
    "Masochism"!

    OK, @Laila, am inteles "problema "ta! Sa nu te superi( voi fi si un strop dura, ca sa simti, sa te doara si sa te trezesti), dar nu m-a impresionat DELOC! Esti a suta mia si miloana femeie de pe Planeta ( si din viata mea ca specialista, insa mai putine) care se plange de un NEMERNIC ! Care continua sa respire aerul langa BESTIE si nici de-a naibii nu vrea sa-l arunce pe TICALOS...asa....ca pe "un cancer", din viata ei....ca..., vezi Doamne, il iubeste si..... daca ramane SINGURA, ca...are o varsta....bla-bla-bla ! Este plina Planeta si sunt pline Cabinetele si Spitalele de femei dobitoace ca tine ! Stii ce le mai spunem noi? (asa , in gluma) ? - "Doamna draga, sunteti MASOCHISTA? Va face bine, va simtiti bine cand SUFERITI, cand va AUTOFLAGELATI???" Au ajuns nu numai Cabinetele de Psihologie si Spitalele sa aiba sute de cliente / paciente bolnave psihic : depresive, anxioase, frustrate, complexate, maniace etc., c i si Medicii de Famile, sarmanii, fac tot PSOHOTERAPIE cu Doamne / Domnisoare ca tine ! Deci, sa fie clar ca NU SE MAI POATE, ca NU MAI E DE TRAIT in asemenea UMILINTA! O viata ne e data si ne nastem LIBERI! De ce sa iti bati joc de viata ta? De ce sa fii incatusata de iubirea pentru un AVORTON de barbat???? Cum crezi tu ca vei imbatrani SINGURA, cand habar n-ai cati barbati sunt , si ei - ori vaduvi, care au traiut in EXTAZ si doresc sa-l continue cu o alta femeie superba( ca doar nu el e vinovat ca i-a murit sotia), ori divortati care au trait in COSMAR, pentru ca au avut in casa o terorista, o isterica, o mama denaturata, o tarfa sau o infecta??? Nici nu-ti imaginezi cate femei si chiar barbati se plang de ACEEASI PROBLEMA din cuib!!! Nu vin 10% sa se planga de job, de copii, de sefi, de colegi, de vecini etc., ci numai de un PARTENER NEMERNIC si PROST !( Am ajuns sa-i felicit pe NEMERNICII inteligenti, care, tin casa, isi alinta nevasta, desi au enspe amante si nici nu se afla; dar cati sunt ca astia ?) Cu alte cuvinte, @laila, TU si VIATA ta sunteti, ACUM, importante! 12 copii de-ai avea cu "simulacrul " acela de ....partener, iti recomand - cu toata fiinta mea si cu toata responsabilitatea - sa te RUPI de el, sa DIVORTEZI amiabil si sa-ti refaci viata ! Nu accept SINGURATATEA ! E o crima ca atatia oameni minunati, aflati in diferite locatii din tara sa imbatraneasca SINGURI> Nimic nu poate fi o TERAPIE reala, benefica si tamaduitoare decat "sa fii" si "sa simti" in cuplu, "in toamna si in iarna vietii"!!! Sa sssimti, noaptea, RESPIRATIA partenerului tau, in CEAFA !s.a.m.d. Sa stii ca ai "o carare pentru MAINE", ca ai "O manta de vreme rea" si....ca , la 80-90 de ani, are cine "sa-ti linga ranile" ! s.a. Stiu ca disperi la ideea ca nu te vei mai putea recasatori( nu neaparat cu "papirus"!)! Dar DACA VREI si DACA TE ZBATI, adica te faci auzita de semenii tai si de DZeu, ca vrei sa-ti refaci viata, atunci IL VEI GASI, uite-asa....iti va aparea cineva in cale si ti-l va prezenta! [ Nu te sfatuiesc sa intri pe NET, pe "matriimoniale", ca e durere de cati divirtatinedivortati si alti nemernici si obsedati vei da! Iti recomand "matrimonilaele" din ziare! Am o groaza de paciente care au reusit cu ....ziarul! Scuza-ma, @laila ca am fost cam dureros de sincera, dar "tipi" la cel pe carevrei sa-l ajuti! Gandeste-te ca ti-am fost "mama" pentru cateva clipe! Reciteste de cateva ori mesaaajele noastre si ...TREZESTE_TE! DIVORTEAZA!Nu mai e de trait langa asemenea SPECIMEN! Anii alearga! Ce poti gasi ACUM, nu mai gaseti MAINE! Cu toata dragostea vreau sa fii fericita , si tu!Bafta ! Cu sinceritate!

    0
    0

  • BB pe 30 Aug 2008, 10:51
    o intamplare ..

    ca un raspuns la ce am citit mai sus ... referitor la timpu de indragostit de partener . eu m-am indragostit la 16 ani .. la 17 mi-am luat inima-n dinti si am pornit o relatie .. eram amandoi neinceputi..timp de aproape un an totul se intampla fara penetrare sexuala, doar atingeri mangaieri si saruturi .. a trecut aproape un an pana am facut dragoste prima oara si a mai trecut un an pana cand Eu am provocat-o prima oara la sex oral. pur si simplu, nepremeditat, asa mi-a venit .. era deasupra mea .. am tras-o de talie mai sus .. si pot spune ca nu regret. Am iubit-o emorm si cred ca inca o mai iubesc.ma simteam implinit cand o vedeam ca se simte bine. nu am sa uit niciodata.. acum am 22 de ani iar ea nu mai este langa mine de cateva luni bune. cu toate ca dragostea era declarata zi de zi .. dovedita .. parea etern .. credeam ca vom imbatrani impreuna ... ;) sa terminat. N-as putea spune de ce .. dar sa terminat. fara cuvinte .. nu mai stiu nimica de ea .. am rupt orice punte de comunicare. prietenii tot incerca sa-mi mai dea ceva vesti dar le refuz imediat ce simt ca urmeaza sa-mi pomeneasca ceva de ea. Experienta acestei relatii, vb din punct de vedere sexual, ma marcat enorm de mult. dupa ea a urmat o alta fata .. dar nu se compara..... ... Pareri ?????

    0
    0

  • Elena pe 30 Aug 2008, 11:44
    Egoism!

    @BB, Nu te supara, dar asta se numeste, in subconstient : EGOISM ! Fata a disparut, pentru ca n-a vrut sa fie umilita! N-a mai dorit sa slujeasca la barbatia ta ! Eu, dupa atata experienta cu clientele / pacientele mele, am ajuns la concluzia ca numai 10 % dintre femei se simt , si ele EXCITATE , daca practica sexul oral! Restul, o fac..din varii motive: 1. din iubire nebuna pentru partener ca sa-l vada fericit; 2. din disperare ca sa nu fie abandonata; 3. din teribilism ca sa fie....la moda; 4. din dorinta de a-si pastra sotul si de a-si salva casnicia, avand , si vreo 2-3 copii cu specimenul; 5. din dorinta de a impresiona ; 6. s.a. Spune si tu, daca nu sunt destule pozitii in Kama Sutra clasica, pozitii atat de tandre si excitante??? Tu stii oare ca o femeie sanatoasa sexual, senzuala are mai multe segmente ale actului sexual( creier, suflet, inima, brate, tegument, vorbe etc.) si ca ea vrea DRAGOSTE, nu sex nemernic?De ce atata nebunie si anomalie??? De ce atata umilinta si josnicie? Nu ti se pare ca se face pentru a satisface NUMAI pe mascul??? Spune si tu daca asta este amor ALTRUIST, reciproc, daca FEMEIA se subjuga in acest hal??? N-am nimic cu nimeni si cu ce se intampla in dormitor, dar....spune si tu, cat sa nu tina un barbat la o femeie daca o pune sa stea si in genunchi in fata lui??? Amorul total seamana cu amorul tantric, 80% divin, adica Preludiul superb, asezonat cu "sonor" de ambele parti, cu sarut afectuos, cu mangaieri, tandrete, pupicii peste tot, chiar si pe "comoara" partenerului, dar nu cu ingurgitare si sugere si mai stiu eu ce......Doamne fereste, crede-ma ca 80% dintre femei, dupa contact, isi fac semnul crucii si se dezinfecteaza sau se spala pe dinti, de mama focului, fara sa stie partenerul( asa am aflat de la paciente). Tot ceea ce intreprind ELE este NUMAI pentru EL! Sa-i fie BINE ...numai LUI ! ATAT! Nu includ aici tarfele, tiristele, fomisteler, femeile-capusa, innebunite dupa averi etc., etc., etc., ci FETELE si FEMEILE romance, adevarate, de casa, ca doar nu vei dori nici tu, nici altul sa pleci la ALTAR si in VIATA cu una care s-a lasat, si "in brate internationale ! " Spune-mi sincer, daca te vei casatori, vei alege o...DALILA sau o...PENELOPA??? Daca o alegi pe PENELOPA, cauta sa fie musai senzitiva, senzuala si sa te iubeasca! Daca nu are ...."arta" in amor, sa nu disperi, ci sa fii mandru ca ii vei fi ...MENTOR sexolog! Asa se cladeste un mariaj de durata, sincer, nu de....Fatada ! O astfel de MAMA e bine sa ai pentru FII tai superbi! OF! Iarasi am scris prea mult! Sper ca ai inteles nevinovata mea dorinta de normalitate in cuplu adevarat, fara un nemernic din start ! Ani de zile, am constatat ca mariajele care se destrama , si dupa 35 de ani, este revoltator de mult NUMAI din cauza ca , la ALTAR s-a aflat - din 2 tineri - un TICALOS! Daca amandoi s-ar iubi sincer si dezinteresat, n-ar face "sa cada leaganul" si sa aduca suferinta in casa! Insa....daca TU asa ai apucat...faca-se voia ta ! Esti LIBER ! Dar....asculta-ma si ia notite! Si, sa dea Domnul, vreodata, sa nu zici: "Mai...cata dreptate avea o baba pe NET! "

    0
    0

  • vanda pe 30 Aug 2008, 16:50
    Ai dreptate....

    ...., Elena! Ma bucur nespus ca pe acest forum s-au adunat numai fete / femei sanatoase sexual.... ma doare sufletul ca si eu, si unele dintre ele am fost / suntem neimplinite... vrei sa stii, @BB, din cauza cui??? din cauza partenerului ! si stii de ce? pentru ca au cerut ...sclavie....au pretins sclavie in intimitate! Mi-aduc aminte ca, pe vremuri, barbatii nu cereau asa ceva, dar n-aveau nici cel mai elementar simt al civilizatiei ! Am avut o sora, care a si murit la 52 de ani, si cand s-a casatorit, in noaptea nuntii, toparlanul s-a dezbracat si s-a asezat langa sora mea cao zana de frumoasa, fecioara, cu o toaleta facuta de mama noastra - croitoreasa( nu-ti spun ce pat nuptial le-a aranjat) "dotat" cu una pereche de ...izmene bej clocit, parca erau nereusite la vopsit sau uitate in ligheanul de inmuiat rufe colorate!....sora mea - Dzeu s-o odihneasca in pace ! - o visatoare si o romantica, la fel ca fetele romance de casa, pur si simplu s-a inhibat si de atunci, nu a mai vrut sa auda de amor de placere, ci numai "din obligatie" .... inhibitia a tinut-o toata viata si niciodata n-a avut orgasm....a murit si n-a simtit ca e femeie! De ce? ca "sa tina casa" si niciodata nu i-a spus taranoiului ce simtea....mima totul si juca teatru cu o arta de nedescris! Gratie ei, eu, mai mica decat ea cu 14 ani, am fost atenta cu cine ma casatoresc....l-am luat, pe alt nemernic, de alta factura, curaaaaaat, ca o fata mare si dichisiiiiit si tandruuu, dar, dupa 33 de ani, mi-a cerut amor ...modern..... mie, cea la o varsta! M-a amenintat ca-si gasete alta! Ce sa fi facut, @BB??? spune si tu ! Ce? am asteptat sa-mi casatoresc fii si am divortat, fara umbra de regret! [ Nu-ti spun ce educatie le-am dat copiilor mei; stiau de mici cum sa se raporteze la fetite, la fete sau la femei!] I-am dat nemernicului contul de batrnete si....am scapat de vagabond! Dar....Dzeu nu i-a ajutat! S-a incurcat cu una maritata ! L-a batut barbatul aleia, de l-a bagat in Spital! a fost dat si la ziare! Cumplita viata si-a asternut ! nu-ti spun in ce hal a ajuns! Iar mie, mie mi-a dat Dzeu NOROC , de nu poti crede! Am langa mine "un INGER"! Si aici sunt de acord cu @Elena! Fetelor, habar n-aveti voi cati barbati sunt, si ei nefericiti si capabili de iubire si armonie ! Tu ai spus ca acum nu mai merge cu alta fata cum a mers cu cea DINTAI! Stii de ce? in primul rand, pentru ca a fost prima iubire a ta, cu o fata-"crin" neversata, spre deosebire de a 2-a care era, poate, "AS", iar in al doilea rand, pentru ca, in tine, iti faci, fara sa-ti dai seama, "mea culpa"! Citeste tot ce au scris antevorbitoarele tale si ia aminte ...esti asa de tanar, ca ar fi pacat sa iti faci un sistem de valori atat de dereglat intim! S-ar putea sa fiu gresita, dar aceste practici le prefera barbatii care mint ca iubesc o fata/femeie sau lenesi, egoisti, bolnavi psihic ori...impotenti! Imi cer scuze daca si eu am fost prea realista!

    0
    0

  • gloria pe 30 Aug 2008, 19:02
    ?

    cred ca BB se refera la faptul ca EL i-a aplicat tratamentu fetei, nu ca ar fi silit-o sa faca ea ceva....io asa am inteles.

    0
    0

  • Elena pe 30 Aug 2008, 20:29
    Mea culpa...

    ...@BB, daca am inteles gresit !

    0
    0

  • mda ... pe 30 Aug 2008, 22:45
    atentia la lectura si mai usor cu critica./

    ok ... hai sa mai citim o data... se pare ca sunt multe probleme aici. " o intamplare .. ca un raspuns la ce am citit mai sus ... referitor la timpu de indragostit de partener . eu m-am indragostit la 16 ani .. la 17 mi-am luat inima-n dinti si am pornit o relatie .. eram amandoi neinceputi..timp de aproape un an totul se intampla fara penetrare sexuala, doar atingeri mangaieri si saruturi .. a trecut aproape un an pana am facut dragoste prima oara si a mai trecut un an pana cand EU am provocat-o prima oara la sex oral. pur si simplu, nepremeditat, asa mi-a venit .. era deasupra mea .. am tras-o de talie mai sus .. si pot spune ca nu regret. Am iubit-o emorm si cred ca inca o mai iubesc.ma simteam implinit cand o vedeam ca se simte bine. nu am sa uit niciodata.. acum am 22 de ani iar ea nu mai este langa mine de cateva luni bune. cu toate ca dragostea era declarata zi de zi .. dovedita .. parea etern .. credeam ca vom imbatrani impreuna ... ;) sa terminat. N-as putea spune de ce .. dar sa terminat. fara cuvinte .. nu mai stiu nimica de ea .. am rupt orice punte de comunicare. prietenii tot incerca sa-mi mai dea ceva vesti dar le refuz imediat ce simt ca urmeaza sa-mi pomeneasca ceva de ea. Experienta acestei relatii, vb din punct de vedere sexual, ma marcat enorm de mult. dupa ea a urmat o alta fata .. dar nu se compara..... ... Pareri ????? " si cred ca-mi pare rau ca mi-am spus of-ul aici.... PS: nu i-am cerut niciodata "amor modern" . n-am asteptat niciodata sa-mi faca pentru ca i-am facut. pur si simplu o iubeam asa de mult incat o sarutam peste tot, pe fiecare particica din corpul ei. ma simteam fericit cand vedeam ca-i ofer placere. si inca ceva .. rar .. cum de intampla.. momentele " moderne" faceau parte din preludiu.... si mai tot timpul .. se intampla pur si simplu..

    0
    0

  • da pe 31 Aug 2008, 13:40
    ptr gloria si elena ce pareri.............

    gloria si elena ce tot dati voi maram sfaturi nici nu cititi bine ce probleme au oamenii si voi va credeti tare destepte sa va dati cu parerea daca tot ziceti ceva prima data cititi bine articolele punetiva in piela celor care au probleme dupa aceea vb elena se vede ca saracu baiat a vb cu totu altceva decat cum iai raspuns tu asa ca in loc sa spui o prostie mai bine taci nu mai da si tu din gura numai asa daca tu oferi consiliere vai siamar ptr cei care vin sati spuna tie ce probleme au

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 14:10
    Verdictul si l-a pus singur!

    Duduie@da, Daca taceai, "imparat" ajungeai! Eu am recunoscut ca n-am mers la ...substanta, dar @BB si-a pus deja singur verdictul si a avut curaj sa recunoasca , nesilit de nimeni, ca in intimitate, prefera amor excentric! Cinste lui ca a recunoscut! Iar aici avem tot dreptul sa impartasim ...opinii! Nu neaparat sa fie si acceptate! Dar , daca vede un tanar ca cineva da , si motivatii pertinente, poate se zguduie, un pic si se trezeste la realitate! Sunt sigura, ca atunci cand se va casatori si va avea un ingeras, sub nicio forma n-ar vrea ...FETITA! De aceea, poate, nici n-a mai postat contrareplica! Oi fi reusit sa-i deschid ochii! Orice am spune..."barbatul e barbat"... si gata ! Tu insa, daca vrei sa fii"avocatul" apararii, invata, mai intai, sa scrii corect ortografic si gramatica l! [ La Drept, se dadea examen, si la Romana, mai ales!] Invata, de ex., sa pui articol la substantive! Stim ce inseamna si acceptam "licente computericesti", dar tu, dupa ce ca esti o otreapa, mai faci si pe nebuna si mai prostituezi, si Limba Romana! Stai sa faci, si tu o fetita si sa-mi spui ce-ai vrea ca ea sa practice, cu masculii, cand ii va veni timpul de maritat !! [Se putea sa nu pangareasca forumul acesta, si o nemernica???] [ Vezi ce usor este sa improsti cu noroi!???] Adio si n-am cuvinte!

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 15:52
    Un site extrem de util!

    Vi-l recomand - si tie@BB, si @ALL, cu toata responsabilitatea: http://www.citynews.ro /SEX+1+12.html In stanga ecranului, accesati cap.: Sex, Distractie, Diete, Lifestil si ce mai doriti. Cand citiri pagina 1, vedeti ca urmeaza, jos, la subsol, si pag. 2,3,4 etc. Lectura placuta!

    0
    0

  • gloria pe 31 Aug 2008, 16:28
    da

    @da: vezi ca ai incurcat oalele @Elena: nu cred ca faptul ca baiatul BB a pupat fata in zona "venusiana" a destramat "iubirea" lor...cred ca pur si simplu nu era sa fie si gata, cand o sa mai creasca o sa isi dea seama ca degeaba vrea el sa dea totul daca ea vrea sa dea totul..altcuiva. imi permit sa trag o concluzie: tu cand auzi de sex oral iti vine in minte o imagine din aia de film porno, extrem de scarboasa, in care evident ca nu au cum sa fie implicate sentimente frumoase..si ai impresia ca asa trebuie sa fie la toata lumea, un gest mecanic, scarbos, umilitor...daca ai face un exercitiu de imaginatie, si cred ca esti totusi in stare, avand in vedere pregatirea ta, poate ai reusi sa descoperi ca se poate face "french kiss" la zonele private fara brutalitate, fara umilire, fara fortare, fara sa impinga nimeni pe celalalt la asta. ci cu tandrete, ca facand parte dintr-o serie de alinturi, nu exclusiv si abuziv. ok.......oricum nu ajungi la niciun rezultat spunandu-le oamenilor ca sunt anormali sau bolnavi la cap. nu cred ca asta e o tehnica de terapie avizata :)

    0
    0

  • gloria pe 31 Aug 2008, 16:33
    sarut

    inca ceva, Elena; chiar de la inceput am vrut sa te intreb: sarutul, pe buze cu sau fara limba, sau in alte parti ale coprului, cum ti se pare? ce explicatie psihologica ii gasesti? e firesc sau nefiresc? e anormal? multumesc anticipat pt eventualul raspuns :)

    0
    0

  • floarea pe 31 Aug 2008, 18:25
    pentru Elena

    De ce nu dati toate mesajele ?

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 18:39
    Clarificare!

    @Gloria, 1. Accepta ca sunt , si eu un tip uman, format deja, cu 33 de ani de mariaj implinit si cu un barbat care si el, la fel ca mine, din start, stie ca GURA, buzele , limba, deci cavitatea bucala, au alt rol si farmec ! Sunt altfel "programate"! Nu neg faptul ca n-am avut, si paciente-feminine, care nu m-au inteles! Dar sincer, acestea a u fost putine si mi-am dat seama ca numai prin astfel de practica moderna ajungeau sa fie ELE, in primul rand, ...extrem de excitate! O fi si asa...nu neg, dar eu nu pot intelege si accepta, nici pentru tot aurul din lume, asa ceva! 2. OK ! Deci vorbesc despre combinatia PUPICI-SARUT nevinovat, pasional, acum: si manualele, si marele Freud scriu ca "buzele, gura in general, sunt erotice inca din faza de SUGAR a omului ( n-ai vazut cat e de innebunit copilasul cand pierde sanul mamei???) Omul , pentru prima data, apeleaza mai intai la ea ca sa se hraneasca! Sanul mamei este primul contact cu ...lumea al copilului! Apoi, apare, la mama, si complexul Oedip, descoperit de FREUD ! SARUTUL, acolo unde ii este locul, poate fi practicat in fel si chip, cu arta ! Este, poate, primul semn ca partenerul te va fascina, si in dormitor ! Apoi, n-ai sa crezi, pe locul 2, sunt imbratisarile nevinovate si, pe locul 3, ....dansul, "criminal-tangoul" cu omul pe care simti ca-l iubesti! [ eu, asa batrana cum sunt, cand mai pune - acasa - al meu, cate un tango, seara, si acum simt ca ma ...topesc !] Partenerii se pot saruta cum le place si cum se simt bine! Este chiar recomandat.... toata viata! Intreaba tu niste persoane( daca poti) de cand nu le-a sarutat sotul si imediat vei realiza ce amor nemernic travereaza ei, de o viata! Sarutand-ti si imbratisandu-ti partenerul, toata viata, ...asa...prin casa, pe unde apuca, nu musai facand, si amor, mentii flacara iubirii aprinsa! Este "cordonul ombilical" dintre sot-sotie, de-a lungul vietii si nu costa niciun leu! In plus, imbratisarile nocturne ( treaba cu simtit RESPIRATIA in ceafa), iarasi sa fie constante! Nu sa stai cu dusmanul in pat ! Musai, fiecare "pe razorul " lui ! Poti sa-ti PUPI cu foc (MaaH! !!) partenerul PESTE TOT, si pe"comoara" lui! care-i problema ??? Nu e asta o crima! Si pe tot trupul, mm cu mm ! Sunt parinti - mama&tata - care isi pupa copiii - bebelusi....integral si absolut si, iarasi, nu e o crima ! E o iesire din dragoste nebuna! Asa pot face, si partenerii! Sa se PUPE cu foc, tot integral si absolut, din iubire sufocanta, dar...ATAT! A trece la altceva, deja e de domeniul ....of! Nu stiu cum sa ma fac inteleasa! Este, si "contra naturii"! Eu nu vreau sa cataloghez pe nimeni si nici sa jignesc, am spus doar o parere! SINCERA ! Stii cum mi se pare mie??? Cum ti s-a parut tie cand ai auzit ca un tata, un var, un frate si-a violat sora! E de neconceput ! Stii ce mai face sotul meu, si acum( de parca a innebunit de cand nu mai am period!)? Seara, avand barba crescuta veriginos, de dimineata, ma excita , mangaindu-ma pe spate cu ea! Adica trece cu barbia pe trup, de la ceafa pana la calcai! Ma trec fiorii cat sunt de bubulina! Ce sa fac??? L-am divinizat si adorat o viata de om! Norocul meu n-a plecat de la mine! Femei ca mine.....cat cuprinde! Miracolul este NUAMI EL! Nu-l mai evit ! Nu-l mai consider"pericol public"! Ma simt total dezinhibata fara period ! Vei vedea ce viata vei incepe sa ai , cand scapi de nemernicia cu ciclul ! Dar, pana atunci, daca tu @All, aveti un barbat adevarat in camin, aveti grija de el si fiti tinere toata viata! O clipa sa nu va simtiti ....batrane! Niciodata sa nu renuntati - pe la 40-50-60 de ani - de dulcegariile tineretii! Sa nu va fie rusine! Daca va va suspecta cineva, veti fi de invidiat, nu de ras ! Cineva spunea ca IUBIREA este exact ca o FLOARE! Mereu, zilnic trebuie udata cu tandrete si senzualitate! Cat ati fi de obosite, o rafala de PUPICI nu consuma timp! Plus alte"ingrediente"! Si nu neaparat amor, zilnic, intrucat stiti ce "cazaturi" suntem, uneori ! Iar cine zice ca in amor NU SE MUNCESTE, inseamna ca n-a facut amor, ci sex nemernic, de 2 minute! Asa...ca la un WC public, pe furate ! Or magia se obtine in alt context ! Sa fiti iubite si sa oferiti iubire sincera, fetelor![Doamne, cat am putut scrie , iarasi! ]

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 18:44
    Alt site interesant !

    http://www.savulescu-md.ro/documente/blog/cap5.html

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 19:08
    OFFFFFFFFF!!!!

    Mai, @BB &@Mda, Mi-ai sucit creierii, nu alta ! Deci, inteleg ca ati facut ca mine cu sotul meu, numai ca noi , dupa 2, 5 ani, ne-am dus mai intai la Starea Civila etc. si apoi, in luna de miere! mai inteleg ca tu ai fost "primul" care ai incitat si ca EA ti-a raspuns! OK! Spune-mi parerea ta sincera, de copil, care ai avut o asa deceptie: CREZI tu ca Ea ti-a raspuns numai si numai din IUBIRE ! Ca , daca ea ar fi fost "inceputa" mai exista posibilitatea s-o fi facut, si cu altii!!! Nu pot intelege ce s-a intamplat cu ea, daca zici ca citeai pe fata ei....implinirea!!! Sa stii ca nu-i usor de descifrat ce s-a intamplat cu ea! Reia , te rog, "filmul" relatiei cu ea, din start, si aminteste-ti ce "Gri;la de valori" avea! Poater ca i-ai placut, dar cauta un altul cu bani, cu casa, cu masini! Tu nu vezi cum au ajuns alte fete?? Dar sa nu disperi! Habar n-ai tu cate fete superbisime te asteapta ! Numai tu ai stat de vorba cu ea si numai tu poti sa-ti raspunzi la ....fuga ei! Si asta, fa-o cateva zile, asa, pentru cultura ta generala, iar apoi, pa si pusi! E plina lumea de FEMININE! Ce vrei tu acum??? sa plangi tu si sa te calugaresti! Da-o-n pisici de tradatoare ca nu o va ajuta Dzeu, daca tu spui ca i-ai oferit o asa IUBIRE curata ! A ! daca ai fi fata, mai zic! dar esti Barbat! Tu bati in poarta ! OK? Capul sus! Si maine , mai este o zi ! Incearca sa te distrezi, iesi in lume si vei vedea ca o vei uita si vei rade de tine ca ai jelit-o! Sa zici "sarut mana" ca n-ai avut alt necaz, neprotejandu-te si nenorocindu-te pe veci! In rest, ti-a cazut palaria! Ridic-o si mergi mai departe! Esti BARBAT ADEVARAT, daca pe noi ne-ai convins ca mai exista barbati sentimentali si capabili de suferinta din iubire! Capul sa traiasca ! OK ??? Bafta !

    0
    0

  • gloria pe 31 Aug 2008, 19:10
    okidoki

    Elena, tu tot timpul povestesti multe, dar nu raspunzi la intrebari, si nici argumente nu aduci, o tii pe a ata si gata. te ia valul cu cat de excitata esti datorita sotulu tau, dar pe bune ca nu are legatura cu ce te-am intrebat eu... si vorbesti de parca esti convinsa ca esti singura femeie fericita cu sotul ei....felicitarile mele, inca o data. eu vroiam sa stiu cum justifici tu sarutul...acum te-as intreba la ce grad de excitatie al partenerului consideri ca trebuie sa iei buzele de pe acel membru intim?? cand devine "viol"? cum delimitezi?? cand se trece la altceva?? si daca te opresti cand ai vrea sa continui e rau sau bine? asta ce consecinte are?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod