Ar merita sa revii la vechea iubire?

Se spune ca marile iubiri nu se uita niciodata. Chiar daca, asa cum spunea Oscar Wilde, "de fiecare data cand iubim, este singura oara cand am iubit vreodata", unele...
Se spune ca marile iubiri nu se uita niciodata. Chiar daca, asa cum spunea Oscar Wilde, "de fiecare data cand iubim, este singura oara cand am iubit vreodata", unele persoane ne raman pentru totdeauna in suflet.

Poate ca intre timp fiecare dintre cei doi a cunoscut pe altcineva, alaturi de care se simte fericit si implinit. Povestea de odinioara pare sa fi ramas acolo unde ii este locul, adica in trecut...

Ei bine, nu intotdeauna se intampla asa. Este posibil ca, de multe ori prin concursul hazardului, cei doi fosti parteneri sa se reintalneasca si, aparent, sa uite ca s-au despartit vreodata. Timpul pare sa se fi intors si de multe ori pasiunea ce caracterizeaza asemenea relatii "resuscitate" este pur si simplu incandescenta.

Problema este ca, luati de val, oamenii tind sa uite ca au si alte obligatii. Si atunci cand isi aduc aminte, este, de multe ori, prea tarziu pentru a mai evita suferinta si, chiar, despartirea.

Iar daca sunt si copii la mijloc, totul se transforma deja intr-o tragedie. Si pentru ce? E cu atat mai ridicol cu cat este foarte posibil ca, dupa ce "focul" s-a stins, jarul care mocneste sa nu fie capabil sa-i mai tina pe cei doi impreuna. Nici nu este de mirare: timpul a trecut pentru amandoi, s-au maturizat separat si nu mai impartasesc aceleasi idealuri si conceptii de viata.

De ce se intampla, totusi, acest lucru? De multe ori este vorba despre un concurs de imprejurari. Spre exemplu, daca unul dintre parteneri este nemultumit de felul in care decurge relatia actuala, este mai predispus sa cada in reverie, sa-si aminteasca de trecut si de cel care l-a marcat din punct de vedere emotional si afectiv... si, cine stie, sa incerce sa afle de pe Internet informatii in legatura cu persoana respectiva. Iar de aici si pana la incercarea de a intra in contact cu ea nu mai este decat un pas.

Pe de alta parte, bineinteles ca si coincidentele isi au importanta lor. Insa, daca relatiile din prezent ale celor doi sunt bine "sudate", lucrurile s-ar putea opri aici. In caz contrar, situatia se poate complica, in eventualitatea in care mai exista sentimente.

Dar mai exista, intr-adevar? Aceasta este intrebarea. O asemenea revedere este de cele mai multe ori emotionanta, nostalgia este la cote maxime, tindem sa ne aducem aminte numai de ceea ce a fost frumos, uitand toate motivele care au condus la despartire. Iar aceasta nu se cheama neaparat intelepciune, asa cum ne-ar placea sa credem... ci, uneori, refuzul de a vedea realitatea.

Asa-numitul efect "Romeo si Julieta"


Cercetatorii au incercat sa inteleaga de ce foarte multi oameni sunt dispusi sa reia legaturi care pareau demult incheiate. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla cu relatiile din tinerete care, din varii motive, nu au rezistat.

Este posibil ca sentimentul de neimplinire si frustrare care a ramas in asemenea situatii sa se faca resimtit la cote maxime si sa fie interpretat gresit: nu intotdeauna iubirea este cea care ii reuneste pe cei doi. Dar asa cred ei, pe moment, in caruselul ametitor al pasiunii regasite.

Un alt posibil motiv ar fi ca oamenii tind sa asocieze povestile de iubire din adolescenta sau tinerete cu o perioada foarte frumoasa a vietii lor, cand aveau mai putine griji ca acum si, data viind naivitatea varstei, si dragostea arata altfel: mai copilaroasa, mai pura, mai delicata.

Dorindu-si in subconstient sa retraiasca acele vremuri, ei pot ajunge sa reia relatia. Foarte curand insa, exista riscul sa descopere ca nimic nu mai este ca inainte si ca si-au complicat inutil vietile. Iar dezamagirea poate fi incomparabil mai mare decat la prima despartire.

In sfarsit, un al treilea posibil motiv este ca, de-a lungul anilor, cei doi s-au gandit unul la altul si au ajuns sa se idealizeze. Acest lucru nu inseamna ca eventualii parteneri din prezent nu sunt cei potriviti; pur si simplu, inconstient "uitam" ceea ce ne-a facut sa suferim. Dar asta nu inseamna ca acest lucru nu s-a intamplat.

Prin urmare, daca simti ca te regasesti in aceste situatii, reflecteaza pe indelete inainte de a intra intr-un vartej din care s-ar putea sa nu mai stii sa iesi. Desigur, in final s-ar putea dovedi ca merita riscul, insa esti dispusa sa ti-l asumi?
 

Comentariile 1-50 din 65

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • rita pe 29 Iul 2017, 02:44
  Cum i-am recuperat pe fostul meu

  Bună ziua, am venit aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care mi-am recuperat fostul iubit. Înnebunisem când dragostea mea mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma-a prezentat Dr. Otutu marele mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am relatat problema la dr. Otutu despre cum mi-a lăsat fostul meu soț și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 48 de ore, Soțul meu a sunat Mă la telefon și spuneam că îmi pare rău că m-ai trăit până acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce soțul meu sa întors acasă, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită dacă trebuia să lucrez ca manager .. Sunt atât de fericit Și copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze dr. Otutu la următoarea adresă de e-mail și să obțină toate problemele tale rezolvate .. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve .. Contactați-l acum prin e-mailul său drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or adauga-l pe hissapp ce +2349051417394 va promit ca toate problemele tale vor fi rezolvate

  0
  0

 • vera pe 23 Apr 2017, 13:17
  jgvk

  Sunt aici pentru a împărtăși experiența mea tuturor. Despre cum m-am întors soțul meu, ne-am căsătorit de mai bine de 9 ani și am ajuns doi copii. Lucrurile mergeau bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. Până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. Mai tarziu in aceeasi luna nu a mai venit acasa si ma sunat ca vrea un divort, l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ce spune ca doreste un divort pe care ma urat si nu-l doreste Să mă vadă din nou în viața mea, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el viața mea este incompletă. I-am spus surorii mele despre starea mea actuală și mi-a spus despre doctorul Goko, doctorul dragostei, l-am contactat pentru întoarcerea soțului meu înapoi la mine, mi-a spus că soțul meu a fost luat de o altă femeie, Vrăji pe el, de aceea mă urăște și vrea să ne divorțăm. Apoi mi-a dat și asigurarea că în următoarele 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine și copii, după ce a terminat vraja în următoarele 48 de ore, soțul meu mi-a spus să-mi cer scuze la telefon și A spus că încă mă iubește atât de mult încât nu știe ce a venit peste el. Dar astăzi soțul meu și toată familia mea sunt acum fericiți din nou. Multumesc Dr. Goko pentru ceea ce ai facut. N-aș fi fost astăzi dacă nu pentru ajutorul tău. Contactați-l dr.gokosspiritualcaster@gmail.com ce-l scrieți-l +2348056398964.

  0
  0

 • jennifer pe 28 Ian 2017, 02:17
  cum am primit dragostea mea din spate

  Nu eu cred în dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de-al meu, care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus fostul ei iubit din nou, chiar și atunci când ea mi-a spus că nu am crezut-o pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, același fals vraja Role pentru a lua banii mei. Cu toate că i-am dat șansa ei de a explica tot ce trebuie să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus că sunt mulți escroci care doresc să ia banii și niciodată nu va cădea victimă pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească mă în câteva luni de acum mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că această DR nu este unul fals că el este real și el a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci i-am întreba cum face această lucrare vraja și ceea ce este cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea exprimate vrăji de dragoste pe mine? ea mi-a spus că i-ar trebui să-l prin e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și i-ar trebui să-i spun ce vreau. i într-adevăr să-l prin e-mail și i-au spus că am nevoie de fostul tip înapoi i-am spus că era prietenul meu, care ma îndreptat spre el, de ce am fost pune la îndoială munca lui? el a spus că munca sa este 100% sigur și pentru a garanta că nimeni nu a venit vreodată la templul lui și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi și un gând a venit în minte că modul în care face acest lucru dr cunoaște toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe la situația mea, că trebuie să aibă credință și încredere pe el și se lasă altă fugă vraja și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i se poate spune tot ce face acest lucru i se va lua iubitul meu înapoi în 72 oră. Am spus bine eu cred și promisiunea de a lucra cu tine singur, atunci el mi-a dat un formular pentru a umple pe care am făcut-o și trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și, de asemenea, fotografiile de fostul meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii săi au nevoie de unele elemente pentru a arunca vraja asupra mea și problema mea este foarte ușor dacă i se poate oferi aceste elemente. atunci când am să-l întreb, cum pot obține aceste elemente și modul în care pot trimite-l la el pentru turnarea vraja iubirii, el mi-a spus că nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, că există un vânzător articole aici, în propria sa țară care se pot obține elementele pentru mine. apoi l-am întreba cât de mult va costa mine să cumpere toate aceste elemente? el mi care am trimite-l cu încredere deplină a spus, după o oră mai târziu, el ma sunat și mi-a spus că problema mea nu a fost rezolvată că eu ar trebui să aștepte 72 oră că iubirea mea va întreba după mine, pe care le-am făcut după cuvintele lui, atunci când ea a fost de aproximativ 18 în următoarele trei zile fostul meu ma sunat dacă sunt acasă, că el vrea să mă vadă urgent. I-am spus să-l spera ca totul este bine el a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, ex-omul meu s-au întors la mine și el a fost cerut iertare că el știa ce a venit peste el. chiar acum sunt atât de fericit, deoarece am recâștiga iubitul meu înapoi și suntem de planificare pentru nunta noastră care vine în curând, i-am sunat dr și îi mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce va face eu pentru el, ca o apreciere, el mi-a spus i ar trebui să uite și să păstreze banii mei că el nu este, după bani, ci pentru a ajuta oamenii care, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce avea nevoie să fac este să dea mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail de asemenea, că este de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate Domnului tău bun să continue să-l binecuvânteze și să-i dea prosperitate viață mai lungă și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr drotutuhealinghome@hotmail.com pe care-l WhatsApp, de asemenea, prin numărul său +2349051417394

  0
  0

 • Anca pe 14 Ian 2017, 16:31
  "Drama" adolescentei rebele

  Da...am ales sa pun "drama", pentru ca atat de mare este durerea ce o traiesc in prezent, incat nu o pot defini altfel... Totul a inceput la varsta de 15 ani, clasa a 9a, liceu. El era cu un an si jumatate mai mare decat mine. Prima mea iubire...ne-am iubit asa cum iubeste orice adolescent la varsta respectiva... copilareste! Dar a fost SINCER cea mai frumoasa perioada din viata mea. Chiar as da timpul inapoi fara niciun regret si as face cele mai mari nebunii... Am avut parte de o familie stricta, care nu-mi permitea sa am un prieten, mai ales la varsta respectiva. Asa ca asta a fost motivul pentru care ne-am despartit. Dupa o perioada el a inceput o relatie cu o colega de clasa, pentru a ma facea pe mine geloasa... copilarii... ma rog... Reusea, nu stiu ce facea, dar reusea! Si eu am inceput o noua relatie, ca sa-l uit, total prostesc... Anii au trecut...am ajuns la varsta de 19 ani si am incheiat relatia pe care am inceput-o pentru a-l uita, care a durat 2 ani. Am vorbit cu el... simteam ca voiam sa ne impacam, insa n-am avut curajul, eu vreau o cariera intr-un anumit domeniu, si el nu voia sa paraseasca cumva locul lui natal...si totusi nici acum nu-mi pot explica de ce n-am ales sa fiu cu el, desi il doresc enorm. Sunt intr-o noua relatie cu un baiat foarte intelegator care ma sprijina si are grija de mine si etc....dar nu poate umple acel gol pe care l-a lasat prima mea iubire. Intre timp el s-a casatorit (si totusi are 20 de ani) si s-a pocait... si...nu stiu cat v-a dura casnicia lui, dar sentimente la mine inca exista. Cum il pot uita? Ma gandesc involuntar, si am palpitatii, si il visez, si plang si nu mai pot suporta...Vreau sa-l uit si am incercat orice! Orice...chiar.. am sters tot, mi-am umplut timpul cu pasiunile mele si lucrurile care ma fac fericita, am o relatie care e ok... si totusi, NU POT. Ma gandesc...poate pentru faptul ca nu ne-am certat si ne-am inteles foarte bine si motivul despartirii a fost unul prostesc, poate de aia nu-l pot uita...nu stiu... Ce sa fac?

  2
  0

 • marieta pe 9 Dec 2016, 20:39
  dragoste

  sa va povestesc si eu ce am patit.am avut o relatie in liceu ne am despartit pe motiv ca mama mea era pe moarte dar el banuia ca am pe altul nu voiam sal mplic atunci in problemele mele.eu aveam 16 ani el 19 dadea bac ul.ne am despartit la o sapt a venit sa mi fie alaturi cand a decedat mama. m a cautat la vreo trei ani dar nu si a recunoscut identitatea. acum dupa 17 ani ne am revazut.si eu si el am trait doar drame si nefericire amandoi suntem casatoriti si nefericiti.problema stiti care este ca noi am reluat discutiile ca si cum ar fi trecut o sapt nu 17 ani

  2
  0

 • mariana pe 30 Iul 2016, 01:25
  my

  i se va iubi pentru a împărtăși mărturia mea pentru a vă toți oamenii din world.i sa căsătorit cu soțul meu aproximativ 2 ani în urmă începem să avem probleme acasă ca și cum ne-am opri dormit pe același pat, luptă despre lucruri mici el întotdeauna vine acasă târziu timp de noapte, de băut prea mult și se culcă cu alte femei din side.i au iubire nu orice om în viața mea, cu excepția him.he este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a devin ceea ce suntem și avem o lună în urmă today.few acum el a decis să-mi și copilul trăiesc, fiind o mamă singură poate fi greu, uneori, și așa că am pe nimeni să apeleze la și i-au fost broken.i inimii sunat mama și să explice fiecare lucru cu ea, mama mea mi-a spus despre Dr. Victor cum a ajutat-o ​​să rezolve problema între ea și tatăl meu am fost mirarea cu privire la aceasta, deoarece acestea au fost fără unul pe altul timp de trei ani și jumătate și a fost ca un miracol cum au venit înapoi la fiecare other.i a fost direcționată către Dr. Victor pe e-mail lui: drvictorericspell@gmail.cOM și să explice totul pentru el, așa că promite-mi să nu vă faceți griji că el va arunca o vraja și să facă lucrurile vin înapoi la modul în care în cazul în care atât de mult în dragoste din nou și că a fost un alt spirit de sex feminin, care a fost controlul husband.he meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, în cazul în care cred că am spus OK.So el arunca o vraja pentru mine și după două zile dragostea mea a venit din nou îmi cere să ierte him.i Sunt atât de fericit acum. astfel încât de ce am decis să împartă experiența mea cu fiecare organism, care au o astfel de contact problema Dr. VICTOR mare rolă vraja pe adresa sa de e-mail: drvictorericspell@gmail.com ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să lega soțul / soției să fie al tău pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) de îngrijire pe bază de plante.

  0
  0

 • lilian nikky pe 23 Apr 2016, 00:03
  info@hotmail.com

  Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, perfectă în 1 Love SPELL 2 WIN EX BACK 3 fruct al Pântecul 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIE SPELL 6 SPELL DE AFACERI 7 BUNE JOB SPELL 8 LOTTERY SPELL și CURTE CASE SPELL.

  0
  0

 • Martha pe 22 Mar 2016, 09:36
  How i got my ex lover back

  Sunt doamna Martha din Botswana, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorit cu soțul meu, Mark, eu îl iubesc atât de mult, am fost căsătoriți timp de 7 ani, cu doi copii. când a mers pentru o vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Ashley, el mi-a spus că nu mai este mai interesat în căsnicia noastră. Am fost atât de confuz și care caută ajutor, eu nu știu ce să fac, până când m-am întâlnit pe prietenul meu Farica și ia spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-și facă griji că ea a avut o problemă similară înainte și mă prezint la un om numit profet Ogbe care a aruncat o vraja pe fostul prietenul ei și să-l aducă înapoi la ea după 3 zile. Farica mi cere pentru a contacta profetul Ogbe. L-am contactat să mă ajute să aduc înapoi pe soțul meu și nu-mi cere să vă faceți griji cu privire la aceasta că dumnezeii săi Stramosii vor lupta pentru mine. El mi-a spus de trei zile, el va re-uni mine și soțul meu împreună. După trei zile soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce la lucrurile căutat cu mine, am fost mirarea când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, vă puteți contacta e-mail lui: theangelsofsolution@gmail.com. Contactați-l pe orice probleme, cum ar fi: (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi (2), dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Dacă doriți un copil. (5) de îngrijire pe bază de plante (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să cravată soț / soție să fie a ta pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) Să asculte oamenii cuvintele tale și de a face dorinta ta (10) Cauza rezolva E.T.C Contactați-l din nou pe theangelsofsolution@gmail.com și să fie binecuvântat ...

  0
  0

 • Kness pe 23 Nov 2015, 06:57
  Cum am ajuns fosta mea iubita înapoi

  Bună ziua, numele meu este KNESS din SUA, va iubesc să împărtăşească mărturia mea cu tine toţi oamenii din lume m-am căsătorit la soţul meu despre 2 ani în urmă, vom începe având probleme la domiciliu ca ne oprim de dormit pe aceeaşi patul, luptă despre lucrurile mici El întotdeauna vine acasă noaptea târziu, bea prea mult şi dormit cu alte femei în parte nu am dragoste orice om in viata mea cu excepţia-l. El este tatăl meu copil şi nu Vrei să-l pierde pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a deveni ceea ce suntem si avem astăzi .few lună în urmă, el a decis acum să trăiască mine şi copil, fiind o mamă singură poate fi greu uneori, şi aşa am nimeni nu la rândul său, a fost inima broken.i numit mama mea si explica fiecare lucru la ea, mama mea mi-a spus despre mare MUTABA cum a ajutat-o rezolva problema dintre ei şi meu tata am fost surpriza despre Aceasta pentru că au fost fără reciproc de trei şi jumătate de ani şi a fost ca un miracol, cum s-au întors la fiecare alte. am fost regizat la mare MUTABA pe sale de e-mail: greatmutaba@yahoo.com şi explica totul la el, astfel încât el promite-mi să nu vă faceţi griji că el va arunca o vraja şi să facă lucruri reveni la cum ne în cazul în care atât de mult în dragoste din nou şi că a fost un alt spirit feminin, care a fost controlul meu sotul mi-a spus ca problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, dacă cred că am spus OK, asa ca el a aruncat o vraja pentru mine şi după două zile dragostea mea într-adevăr a venit înapoi, cerându-mi să-l ierte sunt atât de fericit acum. aşa că de ce am decis să împărtăşesc experienţa mea cu fiecare organism care avea astfel problema de contact MUTABA mare rotiţă mare vraja lui greatmutaba@yahoo.com adrese de e-mail A STABILI URMĂTOARELE PROBLEME LA TOATE PE TOT GLOBUL: 1. obtinerea tau iubitul sau sotul înapoi 2. spirituale antiglont 3. formare 4. bani vraja 5. lung viaţă vraja 6. prosperitate vraja 7. protecţia vraja 8. ia o vraja de job 9. a deveni un manager de vraja 10. ia un împrumut imens fara a plati orice taxa de vraja 11. obtinerea înşelătorie bani inapoi 12. copilul vraja 13. sarcina vraja 14. libertatea vraja 15. dragostea vraja 16, fugă vraja 17. invizibil vraja umane 18. succesul sau trece vraja 19. căsătoria vraja 20. răzbunării vraja 21. popularitatea vraja 22. uciderea vraja 23. Cancer vraja 24. supranatural putere vraja 25. nebunie vraja 26. vraja de împrumut casa de liber 27. producţia vraja de filme şi Film 28. Hiv/SIDA vraja 29. tuberculoza vraja 30. pierde greutate şi corp vraja

  0
  0

 • noah pe 2 Apr 2015, 11:17
  ceea ce trebuie trait ... te recheama

  ... putem spune ca raspunsul intrebarii din titlu este-n articol ... aproape impus in a fi de urmat, nu recomandat. Toate motivele pro sfarsesc prin a fi barate de concluzii pesimiste. Probabil ca ptr autor, iubirea la care face referire a fost doar o simpla amagire. Este singura scuza.

  1
  0

 • Doctor Osese pe 14 Mar 2015, 18:55
  Vrei spate contactati-ne acum prin e-mail

  Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii despre Doctor Osese care m-au ajutat în obținerea iubitul înapoi cu vraja lui puternic, fosta mea și I, în care au neînțelegere care a dus la despartirea noastra, deși m-am dus să-l rog de mai multe ori pentru a te ierta și accepta mă înapoi pentru că l-am dar de fiecare dată m-am dus eu mereu simt mai profund în durere și agonie pentru că îl mereu plimbare pe mine și nu ar vrea să asculte ceea ce am să-i spun, dar la 1 zi credincios ca am fost navigarea am jignit a dat peste o mărturie a unei femei a cărei problemă a fost mai mult decât a mea și totuși Doctor Osese ajutat-o ​​cu vraja lui, așa că am fost fericit și, de asemenea, contactat Doctor Osese pentru ajutor prin e-mail și apoi i-am spus povestea mea, dar singurul lucru pe care la spus a fost că am va șterge ai rupe vraja mea cu atât de norocos pentru mine totul anunt de bine la fel cum a promis si chiar acum am luat logodnicul meu înapoi și noi amândoi trăiesc fericit. nu este nimic Doctor Osese nu se poate face cu este vraja și la fel cum am promit de sine mea i se va menține mărturisind pe internet de cât de Doctor Osese ajutat me.Are problema mai mare decat a mea sau mai puțin vă dau garanție de 100% că Doctor Osese va pune capăt cu vraja lui puternic, adresați-vă medicului Osese pentru ajutor prin e-mail doctorosesespelltemple@outlook.com Cautati trece pe acolo prin oricare dintre aceste probleme enumerate mai jos contactați medicul Osese pentru a pune capăt (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), dacă aveți mereu coșmaruri. (3) Vrei sa fie promovat în birou. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) Dacă doriți un copil. (6) Or, dacă doriți să fie un fotbalist [7] câștiga un caz în instanță (8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani (9) Vrei să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (11) Cum ai fost scammed si doriti pentru a recupera banii pierdut - Poți să-l contacteze prin: e-mail doctorosesespelltemple@outlook.com

  0
  0

 • magra pe 24 Feb 2015, 00:08
  how get my husband back

  Multumesc LA DR. USOBO Au fost peste tot în căutarea pentru soluție pentru căsnicia mea până când am încercat pe internet, am găsit dr usobo care oamenii vorbeau despre și partajate mărturii bune despre el, soțul meu are decide să părăsească căsătoria noastră, pentru că el a spus că nu poate sta mama mea, dar îmi place soțul meu atât de mult încât i se poate permite să-l părăsească, după 8 ani de căsătorie. Deci, Dr. usobo a schimbat întreg problemele și problema de mărturie, a făcut o vrajă pentru a calma și reconcilia mama și soțul meu și apoi carryout o vraja pentru a face soțul meu mă iubească mai mult și să rămână în căsnicia noastră. Am văzut rezultatele după două zile și să fie sincer și sincer, acest Dr. usobo este un Dumnezeu a trimis. Familia mea este la fel de liniștit și minunat ca am cerut. Sunt prieteni recunoscător în cazul în care aveți nevoie de ajutor de Dr. usobo el ne rugam la (). Domnule, i se va recomanda pentru totdeauna peste tot în lume.

  0
  0

 • Kami pe 24 Iul 2014, 12:33
  iubirea adevarata nu expira...pentru Alya

  Asa este,iubirea nu are termen de valabilitate.O iubire adevarata nu expira niciodata.La mine au trecut 20 de ani,dar am 2 copii si prefer sa sufar eu decat ei.Dar dupa ce ei vor creste si vor deveni adulti,voi da crezare inimii,nu vreau sa parasesc lumea asta cu un regret asa mare.Vorbesc cu el sporadic,cateodata saptamanal,alteori trec ani,dar de fiecare data ne regasim la fel si de fiecare data am acelasi gol in suflet ca nu pot fi in bratele lui.Sunt casatorita de 16 ani dar sotul meu nu a reusit sa umple golul,dupa vreo 5 ani am inceput sa fim mai reci,iar acum e un strain,care nu stie nimic despre suferintele mele.Si nu va afla vreodata,ce rost are?

  4
  1

 • Kami pe 24 Iul 2014, 12:33
  iubirea adevarata nu expira...pentru Alya

  Asa este,iubirea nu are termen de valabilitate.O iubire adevarata nu expira niciodata.La mine au trecut 20 de ani,dar am 2 copii si prefer sa sufar eu decat ei.Dar dupa ce ei vor creste si vor deveni adulti,voi da crezare inimii,nu vreau sa parasesc lumea asta cu un regret asa mare.Vorbesc cu el sporadic,cateodata saptamanal,alteori trec ani,dar de fiecare data ne regasim la fel si de fiecare data am acelasi gol in suflet ca nu pot fi in bratele lui.Sunt casatorita de 16 ani dar sotul meu nu a reusit sa umple golul,dupa vreo 5 ani am inceput sa fim mai reci,iar acum e un strain,care nu stie nimic despre suferintele mele.Si nu va afla vreodata,ce rost are?

  4
  0

 • Angela pe 8 Iun 2014, 00:01
  ojabuspelltemple@gmail.com

  MĂRTURIA Salut numele meu este Angela, nu cred în dragoste vrăji, până când am experienţă Dr.Ojabu, şi după el arunca o vraja de dragoste pentru mine, meu Ex sotul care au părăsit eu şi 2 de copiii noştri pentru 3ani chemat pentru a-mi cer scuze pentru durerea că el mi-a provocat si pana azi suntem de viaţă, o familie fericită, dacă aveţi nevoie de un loc potrivit pentru a rezolva problemele tale de contact DR Ojabu este alegerea potrivita. El este un om mare, care au fost de turnare vrăji cu ani de experienţă, şi vraja lui este afecta absolut gratuit. El vrăji diferite scopuri cum ar fi: (1) dacă doriţi ex-vă înapoi. (2) în cazul în care aveţi întotdeauna rău vise. (3)Vrei să fi promovat în biroul dumneavoastră. (4)Vrei femei / bărbaţi pentru a rula după tine. (5)Dacă doriţi un copil. (6)[Vrei să fii bogat. (7)Vrei pentru a lega soţul/soţia dumneavoastră pentru a fi a ta pentru totdeauna. (8)Dacă aveţi nevoie de asistenţă financiară. (9)Pe bază de plante ingrijirea contactaţi-l astăzi ons ojabuspelltemple@gmail.com 1. particularizate vraja 2. dragostea vrăji 3. atractie vrăji 4. bani vrăji 5.Business/cariera vrăji 6. simt Sexyer vrăji 7. angajamentul vrăji 8. căsătoria vrăji 9. hex îndepărtarea vrăji 10. norocos vrăji 11. miracol vrăji 12. fermecat vrăji 13. familie vrăji 14. Meditaion 15. Cabala 16. I-Ching 17. voodoo păpuşi 18. piază-rea vrăji 19. mă uita vrăji 20. deochi vrăji 21. saruta vraja 22. Venus vraja 23. face o mutare inamic departe vraja 24. aura de curăţare 25. nisip vindecare 26. de cristal vindecarea 27.I i doresc vrăji spate 28. frumusete vrăji 29. desparţi o relaţie vrăji 30. protecţie vrăji 31. elimina boală vrăji

  2
  0

 • CristiXL pe 19 Ian 2014, 18:49
  DAAA

  Eu as accepta sa se intoarca la mine..chiar daca mi-a facut mult rau adica amandoi ,,,,am iubit foarte mult la 20 de ani o fata de 15 ani acum am 24...eu pot sa zic ca am avut 2 adolescente. Am facut tot ce credeam eu ca vrea un adolescent, nu am fortato , obligato cu nimik niciodata am accepato asa cum este ea(IN ULTIMA LUNA DE RELATIE AM DEVENIT PUTIN GELOS DAR DIN CAUZA CA O IUBEAM FOARTE MULT) si brusc am avut surprindere ca la 19 ani gata s.a saturat de mine, plictisit ca am ramas la fel atatea ani. dar ea nu poate intelege ca am fost amandoi niste copii asa am crezut eu ca este bine sa fac sa nu se simte varsta dintre noi:(....acum imi pare rau pt ca trebuia sa imi vad de visele mele...incerc sa o iau de la inceput singur...poate voi reusi....VIATA ESTE ASA DURA CATEODATA, CAND AVEAM CEA MAI MARE NEVOIE DE EA MA LASAT BALTA CINE A FOST IN SITUATIA MEA ISI POATE DA SEAMA CE GREU ESTE:( AS VREA SI EU UN SFAT AS MAI PUTEA SA MA IMPAC CU EA PESTE ANI?? STIU CA ESTE GREU DAR .....acum din cate stiu este tareee fericita...este si logic pt ca nu mai este minora si este mai libera acum...dar cand va intelege ea ce am insemna eu pt ea o sa fie tarziu:(....IN TOT CE AM SCRIS AICI " NU AM VRUT SA II FAC RAU UNUI COPIL CRED CA SUNT UNIC IN LUMEA ASTA" IN ULTIMUL TIMP M-AI SAREAM CALUL DAR DIN CAUZA CA NU MA INTELEGEA :(( ASTA ESTE....VA PUP:*

  6
  0

 • alia pe 12 Aug 2013, 12:42
  Timpul trece...dar nu vindeca

  Nu stiu cat se merita sau cat nu? Stiu doar ca fara el doar am existat....ne stim de copii eu 15, el 17. Ne-am certat-impacat de multe ori, au mai fost si altii/altele intre noi...perioade in care ne eram cei mai buni prieteni si confidenti. Hotarasem sa ne casatorim, dar erau vremuri grele...nu avea servici, eu faceam naveta pe un salariu de mizerie. M-a speriat gandul ca nu ne vom descurca, ca nu voi mai avea libertate, ca vom fi prea preocupati sa ne castigam painea in loc sa ne iubim. Si am fugit.... Au trecut de atunci 11 ani. Intre timp el s-a casatorit..in mare graba cu o femeie blanda si frumoasa cu care are un baiat superb. M-am casatorit si eu...am un baiat si fata. Dar in toti acesti ani, ne-am cautat unul pe altul. Ne-am regasit acum vreo 3 ani. Vorbim cu orele. Nu ma simt in prezenta nimanui mai confortabil si mai in siguranta. Imi da incredere in mine, in ceea ce vrea sa fac. Insa pe amandoi ne sfasie aceasi problema ....ca nu putem fi impreuna asa cum ne dorim. Ca nu mai putem intoarce timpul. Ca avem obligatii si responsabilitati fata de copii in primul rand. Suntem suma actiunilor si greselilor noastre...unii spun ca timpul sterge tot...ca in timp va venii si uitarea. Insa pentru noi timpul se contracta atunci cand vorbim....si creaza rani noi atunci cand nu putem. Poate ca suntem prea visatori pentru varsta noastra... ca idealizam totul...suntem mai mult decat maturi....cu toate astea inca ne iubim. Solutii fara a face pe altii sa sufere nu exista...asa ca ne vom duce existenta condamnati sa suferim lipsa celuilalt, pentru binele celor de langa noi. Timpul trece.... dar nu vindeca! Noi inca ne iubim! Dar dragostea de acum e altfel... e fara ura, fara gelozii inutile, fara intrebari fara raspuns... stim deja totul unul despre celalalt. Inca avem pasiuni comune, idei pe care le impartasim, chiar daca am crescut in universuri diferite. Greseala mea ca am fugit...greseala lui ca m-a lasat sa plec! Timpul a trecut si va trece... dar ne-a luat si pe noi dupa el!

  14
  3

 • CENDY pe 19 Iun 2013, 16:23
  mărturia mea

  Numele meu este cendy de USA.I nu a crezut în Spell sau Magics până când am întâlnit acest rolă special vraja numit Dr. ADODO.The femeie pe care am vrut să se căsătorească cu mine lăsat două luni la ceremonia noastră de plivit și viața mea a fost susul down.she a fost cu mine de 3 ani și eu chiar iubesc atât de mult .. ma părăsit pentru un alt bărbat cu nici un motiv .. atunci când am sunat ea nu a luat apelurile mele și ea Nu vreau să mă vadă în jurul ei ... așa, când am a spus omul care ma ajutat happened.he pentru a face unele lecturi, și după lecturi el a făcut-mi dau seama că celălalt bărbat a făcut unele vraja pe soția mea și că este motivul pentru care mi-a lasat .. mi-a spus că mă va ajuta să o vrajă să-i aducă back.At început am fost sceptic, dar eu doar le-a dat o încercare ... in 2 zile, ma sunat ea și a venit la mine mi cer scuze .. Nu pot sa cred poate veni vreodată înapoi la mine din nou, dar acum i Sunt fericit că sa întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită .. Am postarea asta la forum, dacă cineva avea nevoie de ajutorul acestui man.Can-l contacteze prin această adresă de e-mail [icandspelltemple@gmail.com] VĂ MULȚUMESC

  6
  1

 • amber pe 13 Feb 2013, 02:53
  heh...

  eu sunt deja un caz patologic, inseamna... 8 ani si jumatate au trecut de cand ne-am despartit. Nu am uitat-o, Cum as putea? Nu am mai fost in stare sa am alte relatii serioase. Nu mi-am dorit, nu imi doresc. Ea a mai avut 2 relatii. Nu stiu daca e casatorita sau nu, dar cautand-o pe facebook, am vazut in albumele foto ale fratelui ei poze cu un bebelus si cu ea tinand un bebelus in brate. Unul dintre comentarii il felicita pe el (fratelei fostei mele iubite) pentru noua postura de unchi. Sunt tulburat si imi vine sa mor. Am pierdut-o pentru totdeauna.

  9
  3

 • Candace pe 2 Dec 2012, 16:53
  Iubirea nu are termen de valabilitate!!

  Pff citesc si nu imi vine sa cred cate persoane sunt in pozitia mea.Sa va spun si povestea mea si de ce consider ca , DA, uneori merita sa te intorci acolo unde iti este inima.Acum 4 ani am avut o relatie de 1 an cu o persoana extraordinara, T. pe care am iubit-o enorm de mult si care m-a iubit la randul ei extraordinar...ma rog genul de iubire in care aveam senzatie de implinire si traiam o euforie inimaginabila era ceva perfect cu promisiuni de 4ever&ever,,.T. a fost primul pentru mine dar nu cred ca asta a contat atat de mult in dragostea mea pentru el cat au contat momentele petrecute impreuna....dintr-o prostie ne-am despartit pentru ca incepeam sa sufar foarte tare, ne certam din nimicuri, dar ne iubeam in continuare foarte mult.....ne-am despartit el nu m-a mai cautat foarte mult timp...dupa un an si jumatate am intanlit un alt baiat X. cu care am avut o relatie de 2 ani, un baiat perfect iubitor , frumos etc. dar pentru care nu am putut sa simt nici pe departe ce simteam pentru T. Dupa 2 ani ne-am despartit, eu am inceput sa-l aut pe T in toti baietii din jurul meu dar nici unul dintre ei nu se compara macar. Din diverse motive incepusem o alta relatie....Cu T. marea mea iubire am inceput sa vb de cv timp ca amici....totul pana intr-o seara cand am stabilit sa ne intanlim sa mai v pentru ca pana atunci nu vb niciodata fata in fata....atat ne-a trebuit o singura seara dupa cativa ani buni sa ne dam seama ca nici unul dintre noi nu a uitat pe celalat si ca intre noi a existat o potrivire perfecta, ca ne-am maturizat amandoi, suntem independenti, avem scopuri bine definite in viata si impreuna suntem mai buni. Acum ne-am impacat, am renuntat si la X si la cealalta pers cu care ieseam si nu imi pare rau sunt fericita pentru a doua oara in viata mea este extraordinar, simt ca langa el mi-a fost mereu locul si nu imi pare rau ca a trecut atata timp pana sa ne impacam pentru ca asa am realizat amandoi k avem nevoie doar unul de altul...asa ca da uneori merita pentru ca poti iubi la infinit o singura persoana...dacat sa ratacesti prin persoane pentru care nu simti nimic si sa te complaci in relatii insipide ...mai bine iti asculti inima si nu refuzi nici macar un moment de fericire .....

  11
  1

 • nadyyusha pe 26 Nov 2012, 23:25
  odata ce o persoana este exclusa din viata noastra inseamna ca asha a fost sa fie ..!!!

  Eu sunt sigur ca ceea ce am simtit pt el nu voi simti pt nimeni ,,dar akum sincer simt ca Traiesc ,,ca Zimbesc ,,,ca Iubesc pe cei mai dragi mie..Simt ca ma Pretuiesc cei din jurul meu si ma Apreciaza pt ceea ce sunt .....sunt deacord cu ceea ce scrie mai sus : odata ce dai ochii cu cel pe care ai iubit nespus de mult apare asha o aluzie,,amintiri ,dor shi multe altele ....dar toate astea au fost .Viata noastra a mers inainte dar fara de el ..noi ne-am schimbat si tot ce ne inconjoara tot sa schimbat...de la persoanele care apar in viata si dispar trebuie sa luam o lectie shi nimic mai mult ...Acum niciodata nu as permite nimanui sa calce peste mine ..am o viata si trebuie sa o traiesc da e grea dar cind zimbesti e Frumoasa in orice situatie ...!!Trebuie sa fim puternici shi totul pare a fi cu mult mai ushor ,,!!!!!Succes si nu faceti gresheli invatativa pe a altora !!!!!

  9
  2

 • nadyyusha pe 26 Nov 2012, 22:57
  Cred ca pentru nimic in lume nu -ar trebui sa cautam in trecut ,,ca trecutul nu se poate de intors.!!!

  Am avut si eu o relatie de 3 ani shi 5 luni ,,am iubit acest baiat mai mult decit nimic in aceasta viata,am iubit nebuneste,,eram gata sa calc peste mine numai ca sa nu-l pierd niciodata,,nu exista viata mea fara el ...nu vedeam nimic in fata mea daca nu eram impreuna ,,am ajuns sa nu am mindrie in mine sa uit de mine si sa fac orice doar pentru el,,frica de al pierde ma ucidea in fiecare zi tot mai mai mult si mai mult ...Sa va spun de ce aveam aceasta frica pentru ca el credea ca cu cit mai mult rau imi va facea si ma va ignora eu am sa-l pretuiesc mai mult...Atita timp cit eram impreuna era cel mai bun era asa cum eu il iubeam dar cum se ducea de linga mine simplu era un alt om pe care eu nu il recunosteam ,,ceea ce imi spunea ,,parca nici nu mia promis nimic ...simplu eram un nimeni care inebunea si se neca in lacrimi ,,din cauza lui ..!!!Si a piermis sa ma distruga pina cind eu nu am mai suportat ,,am incercat sa fac unele lucruri care el nu dorea sa le vada la mine odata ce fiind un inger care nu stia nimic ,,am inceput sa cunosc viata si din alte parti am inceput sa frecventez disco,,sa fumez ,,sa servesc bauturi alcoolice ,,toate aceste ca pentru o incepatoare era prea mult dar nici ca cum nu mi se primea sa uit de el si sa imi vad de mine de viata mea simplu lacrimile nu mi le puteam opri...dar el cind a realizat ca ma pierde in genere a inebunit ,,eram in aceeasi diskoteka ma scos afara si simplu a inceput sa ma lovesca cum putea .am realizat ca..AM IUBIT UN OM CARE NICI MACAR NU L-AM CUNOSCUT VREODATA ...!!! Sincer nici dupa asta nu puteam sa inteleg cum e el ..a trecut vreo 2 luni m-am reintors la el ,,si din nou tot bine shi frumos pentru maxim 2 zile ,dar nu era zi sa nu imi aduc aminte tot ce imi facea ,,,shi incet din nou am incercat sa fiu indiferenta il amageam ieshieam in orash shi cind ne vedeam imi era indiferent ,,,si el atunci sa schimbat pentru maxim 1 luna era acel de care ma indragostisem dar nu era zi cind eram impreuna sa nu imi pun intrebarea Ce mai caut linga el oricum pata ce mi-a lasato in inima niciodata nu se va sterge ,,cind se incepuse vacanta de vara atunci el iar ma amagia,, nu venia la mine deshi spunea ca s-a pornit ,,imi spunea ca e acasa pe cind el era cu prietenii sai ,,,atunci mi-am zis gata eu nu mai suport..am inceput sa dispar simplu tel mil inchideam ma duceam la o prietena si el nu shtia nimic ...practic 2 luni de vara eu nu eram de gasit eu ma intorceam acasa dar fara ca el sa afle ,,sincer nu shtiu de unde aveam aceasta tarie de caracter ca sa fac asha deshi il mai iubeam shi nu era zi in care sa nu pling de dor ..el in tot timpul acesta numai nushtiu ce nu facea ca sa dea de mine sa ma intorc akasa dar oricum el nu se skimba ...in septembrie am pus punkt la tot ,,dar singura nu credeam in asta ..adica credeam ca am sa il fac odata sa inteleaga ca el ma va pierde cu toata atirnarea lui fata de mine ...el a facut mai simplu a luat shi a plecat in FRANTA ,,am aflat peste 2 saptamini dupa ce sa dus ,,,!!!Am trait un adevarat koshmar inka 3 luni dupa care el a luat legatura cu mine,, vorbeam in fiecare zi pina la urmatoarea cearta si aici el imi spune ca el o sa vina acasa shi o sa ma foloseaska cind lui o sa-i trebuieaska,,un an de zile eu am trait un cosmar din care nu ma puteam trezi,,,asta a fost un adio spus din partea mea in gind ...eu am inceput dupa jum de an sa stau cu altcineva un baiat de aur nu pot sa spun ca nu am iubit acest baiat la iubit dar nu asha ...relatia mea ku el a durat un an shi dupa un an aparuse o multime de certi ,probleme stateam rau din unele motive si persoanele care il inconjurau imi faceau numai necazuri shi eram gata sa ne lasam ...de ziua mea eu eram acasa cu parintii ma suna prima mea iubire dac cinstit imi doream fft mult sa-l vad sa-l aud sa ma uit in okii lui am iesit cu el sa vorbim....dar a fost doar aintiri lacrimi din nou mi-a zis doar asha EU NU AM AVUT PE NIMENI TIMP DE UN AN DAR EU CE-AM FAKUT M-A INTREBAT DAK L-AM UITAT ATIT DE USHOR ..Nu il uitasem ceea ce simteam pt el era atit de profund ca shi akum simt la fel tot aceeashi dar durerea care mia pricinuito e o rana care nu se vindeca shi mai mai puternika decit ceea ce simt pt el ..atunci ce -am fakut am renuntat la tot ce avem imi doreaM sa fiu din nou cu el in seara ceea am plins impreuna mia explicat tot shi de ce a procedat in asha un mod lui ii era mai mare frica sa ma piarda ..si tot ce facea era contrar la ce trebuia sa faca ca sa ma tine linga el ...simplu kind eram doar noi impreuna nu pot sa explic ce simteam ambii eram atit de aproape unul de altul dar cum se ducea ishi punea o masca ...atunci am lasat baiatul cu cre am fost timp de un an impreuna ,,dar am realizat k prima mea iubire nu o voi uita niciodata tot timpul va trai in mine adink shi clipele frumoase nu le voi uita pentru nimic in lumea dar am inteles ca nici cu el nu imi doresc sa fiu ....Am realizat ca dupa un an eu m-am fakut atit de puternica ..am un skop al meu kare vreau sa-l obtin dar el la fel cu gelozie shi... am spus ca nu imi doresc eu asha fericire ...simplu am inceput o viata noua uite ca a mai trekut un an deja sincer pot sa spun ca sunt fericita ,,zimbesc ,,am tot de ce am nevoie la moment ,,,de un an nu vreau sa cunosc nici un baiat simplu vreau sa obtin ceva de la viata asta a meu dupa mA voi gindi

  3
  1

 • Alin pe 15 Oct 2012, 12:11
  ...

  Cineva spunea ca nu sunt barbati care citesc sau posteaza. Vreau sa va arat contrariul. Sunt si barbati carora le pasa. Sa va spun povestea mea. Acum 5 ani am cunoscut-o pe EA. O fata draguta, zambitoare, inteligenta, care m-a atras de la prima intalnire. Aveam 17 ani, si avusesem doar 2 relatii minore in trecut, de maxim 2-3-4 luni, in care nu mi-am pus mari sperante, si n-am suferit de pe urma lor. Desi nu aveam absolut nici o asemanare intre noi, mai putin varsta, ea era mica de statura, eu eram mare... ea era foarte inteligenta, la cel mai bun liceu din bucuresti, eu eram la cel mai prost, totusi cineva a vrut ca relatia sa mearga. Cu timpul ne-am apropiat din ce in ce mai mult, ne-am crescut si modelat unul pe altul, si am fost fericiti. A fost prima pentru mine, iar eu am fost primul pentru ea, chiar daca fiecare a avut x relatii inainte. Desi o fac sa sune bine, relatia noastra totusi a avut si niste suisuri si coborasuri. Ne-am mai despartit/impacat noi de vreo 3-4 ori, dar nimic serios. Totdeauna ne impacam dupa vreo 1-10zile. Nu puteam sa stam unul fara altul. Eu la inceputul relatiei eram foarte indiferent, pentru ca nu vroiam sa ma atasez foarte tare de frica sa nu fiu ranit. Ea in schimb a dat tot ce a avut mai bun ca sa imi arate ca ma iubeste, si ca poate intra in viata mea. Se ruga din suflet sa fiu eu "the one", si sa avem un viitor impreuna, fiindca ii era frica sa nu ramana singura. Dupa ce am vazut toate astea, am inceput sa ii arat si eu cat de mult o iubesc. Cred ca aici a fost greseala... undeva pe la mijloc a vazut ca tin prea mult la ea, ca as face orice pentru ea, si s-a oprit din a imi arata cat de mult tine si ea. Astfel incat acum 3 luni ne-am despartit, pentru ca asa a vrut ea, nu pentru ca am avut amandoi o decizie. Eu n-am mai putut sa fac nimic. Bineinteles, am dat-o in depresie, pentru ca o iubesc foarte mult, familia ei ma iubeste foarte mult, familia mea o iubeste foarte mult, tin enorm la ea, si chiar vroiam sa am un viitor alaturi de ea, chiar daca a fost prima. Multi radeau de mine, si imi ziceau ca trebuie sa trec prin patul mai multor fete pana sa ma stabilesc la casa mea. Nu, gresit. Eu eram foarte fericit alaturi de ea, si nu mai aveam nevoie de altceva. Dupa 5 ani de zile, e destul de greu sa-ti revii. In primele 2 luni de zile stateam incontinuu si ma gandeam la ea, cand treceam printr-un loc, brusc imi aminteam zilele cand eram si eu cu ea in acelasi loc, ce faceam, ce vorbeam. Acum in ultima luna, e mai ok. Inca ma mai gandesc la ea, imi aduc aminte momentele frumoase. Inca am ramele foto cu noi 2 pe biroul meu, pentru ca inca nu pot sa le dau jos. Mai grav este ca am inceput sa o visez in fiecare noapte, si dimineata e destul de nasol cand ma trezesc. Nu ma asteptam sa ajung chiar aici. Una peste alta, s-a terminat o relatie de 5 ani din cauza ca a intervenit monotonia, si n-a mai tinut la mine, nu m-a mai iubit. Mi-a zis ca sunt copil, ca ea s-a maturizat iar eu am ramas pe loc, ca si-a gasit un servici bun, iar eu stau in acelasi loc si nu imi caut. A avut dreptate. N-am fost in stare sa ii arat ca pot face parte din viitorul ei, n-am fost in stare ca pot fi un sot bun. Pot sa spun cu mana pe inima ca in 3 luni de stat singur, m-am maturizat enorm, si mi-am dat seama de toate greselile. Si ca sa raspund la subiectul paginii. DA, merita sa revii la vechea iubire, insa numai dupa o despartire mare in care sa-ti dai seama ce ai facut, ce ai gresit. Trebuie sa dispara gelozia, si monotonia. Am ajuns acum la 23, inca e o varsta frageda... si balta are multi pesti, insa in fiecare peste de pe strada, o vad tot pe EA. Da, as vrea acum sansa adevarata, sa ii arat cat de mult o iubesc. As vrea sa ii demonstrez ca m-am maturizat, si ca pot fi alaturi de ea in orice problema. Nu stiu daca mai e posibil, dar eu inca sper. :).

  13
  0

 • Alexandra pe 2 Sep 2012, 13:43
  Nu merita

  In general in momentul in care s-a pornit pe alt drum, si in special in cazul in care a mai intervenit cineva nu se merita, dupa cum spunea un cunoscut actor american Nicolas Cage: "Nu te imbraca cu aceeasi pereche murdara de chiloti", eu va spun din experienta am avut o relatie de 4 ani cu un tip, a fost prima dragoste sa zicem, adica primul cu care am facut sex, ne-am despartit acum aproximativ 8 luni din cauza certurilor permanente dintre noi, era gelos cu orice si daca coboram din apartament sa iau paine el se gandea ca ma duc sa il insel probabil, in timpul asta am avut un alt partener pe care l-am cam facut sa sufere, ma rog pana la urma am incheiat si aceasta relatie, iar desi sentimentele pentru fostul erau foarte slabe m-am impacat cu el, nu stiu nici acum de ce, am mai stat impreuna aproximativ 1 luna, in care bineinteles ne-am inteles bine, dar numai e acelasi lucru, practic tragi de niste sentimente stinse, care nu le vei mai simti in opinia mea, asa ca o data luata aceasta decizia cel mai bine e sa rupi orice legatura cu fostul partener, daca nu te vei complace in aceasta situatie si te vei agata de niste sentimente cu speranta ca va fi cum a fost, insa nu va mai fi.

  11
  1

 • Marius pe 17 Aug 2012, 21:47
  Cred ca oaemnii daca se iubesc cu adevarat pot reveni unul la celalalt

  Cum mai scria cineva aicea, nici eu nu mai am rabdare sa citesc tot, pentru ca sunt nerabdator sa scriu. Nu e adevarat ce se spunea mai sus, uite ca sunt si barbati care mai scriu pe aicea, care au aceleasi probleme. M-a deprimat ce spunea un prieten ca esecurile sunt vesnice si ca cumva nu mai exista cale de intoarcere spre iubiri care au esuat. Nu sunt atat de convins. Dimpotriva, m-a contrariat pentru ca eu in sufletul meu o astept si sper sa mai fiu cu o persoana cu care am fost la inceput 5 ani, ne-am tot despartit si impacat, ea a facut un copil la un moment dat apoi cu cineva ca dupa cateva luni de la nasterea fetitei sa revina la mine. Ca dupa o perioada de 3 ani de relatie sa ne despartim din nou. Am incercat sa imi gasesc pe altcineva, si nu stiu ce ma indreapta exact spre ea, iubirea adevarata, ( desi fetele cu care am incercat sa imi refac o relatie le semanau ei ) sau nostalgia dupa clipele fericite de atuncea. M-a speraiat drasticismul prietenului meu cum ca nu mai este cale de intoarcere spre persoana iubita. Am pus-o mult pe seama faptului ca prietenul incearca sa uite o fosta prietena careia nu-i rezista sa nu-i raspunda cand ii trimite un simplu mesaj, desi ea e in alta relatie, si vrea sa creada ca singura solutie e sa gaseasca pe altcineva. Am polemizat cu el si m-am intrebat simplu, e chiar atat de greu de crezut ca doi oameni se pot iubi cu adevarat si ca pot fi despartiti de anumite obstacole, doar pentru a reveni cand au invins obstacolele ? Si aicea am vazut mult scepticism, desi au fost si oameni ( si aceia mi-au placut cel mai mult ) care spuneau ca daca e adevarata iubire oamenii se reintalnesc. Nu pot sa zic decat ce am trait. In perioada de trei ani de regasire nu pot sa zic ca am trait ce am trait la 20, dar nici ca nu a mai fost nimica, a fost ceva mai minunat: am continuat sa ducem mai departe lucrurile de acolo de unde le-am lasat. Si nu cred nici acuma ca s-a epuziat tot misterul desi ne-am tot certat si despratit. Sunt de multe ori orgoliile la mijloc, problemele personale care chiar despart cupluri. Eu pe seama lor pun mult desparitile noastre si faptul ca ne-am tot impacat si despartit si ca am avut cumva aceleasi ganduri imi confirma ca a fost cea acolo. Vad relatia ca pe cineva pasionat sa faca un avion sa zboare. Daca nu a mers de prima data, ce faci: abandonezi proiectul si zici ca omul nu poate zbura? Primul lucru pe care o sa vrei sa-l faci de la esec o sa fie sa vezi unde ai gresit si sa imbunatatesti avionul. In cazul meu cred ca avionul putea zbura doar ca locul unde l-am lansat nu erra prielnic, prea mult vant, ne distrugea aripile aripile etc.. Pana acuma doar am zburat cu greu si am fost tot izbiti de pamant. Ma rog, sunt si momente cand iti dai seama ca proiectul avionului a fost gresit de la inceput, sau ca nu poti pastra mare lucru din el si atunci incepi sa il proiectezi de la inceput, pastrand doar ceva din experienta trecuta. Ar fi mai multe de zis dar ma opresc aici.

  10
  0

 • Ale pe 19 Iul 2012, 03:02
  Ar merita sa revii la vechea iubire?

  Citesc atat de multe postari si imi aduc si eu aminte de persoana pe care am iubit-o prima data in viata.Il cheama Cristi,si desi relatia noastra s-a terminat din cauza mea,eu inca il iubesc,si inca as vrea sa ne impacam,desi nu cred ca mai e posibil.Imi pare rau ca am petrecut atat de mult timp impreuna si nu am stiut sa-l apreciez cand a trebuit.Poate daca faceam acest lucru,era alta situatie acum.L-as cauta ,i-as mai cere inca o sansa,dar mi-e frica ca ma va refuza,desi nu stiu,dupa cum il cunosc ,nu e genul de persoana care sa faca asta.Mi-e frica ca nu cumva daca ii mai cer o sansa sa-l dezamagesc,si sa-i para rau de pasul facut.Si ma intreb si eu,oare ar merita ?! Oare va fi ca prima data ?! Desi totul e foarte trist fara el,desi totul imi aduce aminte de el,si as face orice sa ne impacam,parca ma retine ceva,e ca o piedica care nu ma lasa sa-l contactez.As vrea sa scap de piedica asta ,si sa imi iau inima in dinti si sa-l contactez,sau chiar sa-l vizitez,numai asa as putea sta de vorba si cu familia lui,care se pare nici nu ma mai accepta.N-as vrea sa traiesc fara el,dar poate asa e mai bine,sa nu il mai fac sa sufere.Inca mai sper sa ma caute el,chiar daca au fost nenumarate ori cand el m-a cautat ,pentru ca "baiatul trebuie sa caute fata" ..mda,sper ca si el se mai gandeste la mine,si ca nu m-a uitat,macar as fi impacata cu gandul asta.Eu inca il iubesc,inca ma gandesc la el,inca vorbesc de el ca si cum ar fi iubitul meu,inca il visez,inca il astept in fiecare zi la ora 16:30 in locul care-l frecventeaza cel mai des,dar degeaba,astept degeaba pentru ca el nu mai vine.Doar atat pot spune,imi pare nespus de rau,si doar un singur lucru as vrea sa schimb la viata mea,el ,sa fie iar langa mine si sa ma sprijine in orice as face,si sa ma iubeasca,asa cum numai el stia..Un sfat am,atata timp cat aveti o persoana iubita langa voi,nu o lasati sa plece,pentru ca numai o greseala de genul o veti regreta poate toata viata!

  10
  0

 • florinutza pe 9 Iun 2012, 07:15
  adevarul iubirii este lacrima

  Am avut shi yoh o relatie de o luna cu un baiat dragutz pe care orice fata s-i l-ar dori!Erau inca 2 fete pe langa mine care ii placeau de el si una era obsedata;il innebunea incontinuu.Eu am fost aleasa si totusi nu am stiut cum sa ma bucur de acest lucru! El statea doar cu prietenii lui si eu m-am suparat asa ca s-a despartit de mine;eu nu i-am aratat ca sufeream ci ca ideea de despartire este cea corecta.La inceput m-i s-a parut o tragedie si m-i se parea ca lumea s-a sfarsit dar acum ma gandesc ca poate a avut dreptate sa ramanem prieteni! Oricum,o sa ramana o amintire frumoasa!

  6
  1

 • cristina pe 7 Apr 2012, 09:42
  prima iubire nu ma lasa sa o uit!!!

  desi ne-am despartit de aproape 4 ani si fiecare avem relatii cu alte persoane,noi tot nu putem sa pierdem legatura definitiv!!!nu stiu daca ne mai iubim sau este doar o obsesie!!!!insa atunci cand il vad ,vb cu el simt ca sunt doar intr-o lume a mea si nimic nu imi poate strica fericirea!

  9
  0

 • offf pe 20 Nov 2011, 03:21
  prima iubire nu se uita niciodata

  Orice am face..prima iubire nu se uita niciodata!Daca dupa ani de la despartire veti reusii sa reluati relatia,inseamna ca a fost mai mult decat iubire..Va doresc sa aveti parte de toata iubirea pe care v-o doriti alaturi de persoana iubita..stiu cat e de greu si inca mai numar nopti nedormite sau pline de vise cu "el"..si inca ma intreb de ce?...

  16
  0

 • offff pe 20 Nov 2011, 03:09
  pacat de clipele petrecute impreuna....

  Dupa cativa ani buni de la despartire...inca il iubesc si ma gandesc la el..si adorm cu el in gand,iar cand il vad tremur si ma cuprind gandurile..mi-e asa dor de el si chiar daca am pe cineva acum langa mine,nu l-a inlocuit niciodata..nu stiu ce sa fac sa-l uit,mi-e foarte,foarte greu...ne-am intalnit de cateva ori intamplator,si ne-am imbratisat,si ne-am sarutat,dar sa reluam relatia ne-ar fi imposibil...

  15
  2

 • Ghita pe 17 Iun 2011, 00:39
  Oare va merita?

  Buna seara, m-am intors la prima mea iubire.......nu stiu daca ii un lucru bun sau rau :I asta voi afla pe parcurs. Vreau sa va povestesc pe scurt, apoi astept niste pareri de la fete/baieti. eram pe clasa a 10-a am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult, timpul a trecut.... am stat cam un an impreuna totul a fost frumos, pana cand ne-am despartit dintr-o prostie si am ramas prieteni foarte buni(chiar tineam legatura) asta nu a impiedicat sa avem relati cu alte pers. Acum in prezent aveam o noua iubita toate bune si frumoase pana cand dau de ea la un maj. ne aducem aminte de ce a fost frumos si ne combinam in seara respectiva, ne-am propus ca o sa o luam de laapat, dar dupa o sapt imi zice ca ne-am prea grabit si ca nu ar mereg pe viitor o asemenea relatie(amn2 aveam prieten/a). de la maj acela am tinut mai des legatura vb la telefon si multe altele fata asta chiar tine la mine. Ne-am desparit din nou si tot ce faceam dadeam de ea peste tot nu aveam cum sa o uit. acum de cateva zile am fost la un ratar si a venit si ea.(''ea'' se despartise de prietenul ei) si facnd amn2 gratarul, intr-un moment mai intim ne-am sarutat. Nu stiam ce are de gand eu aveam prietena, zona unde faceam gratarul era o zona foarte romantica si ea a zis ca are de gand sa fim iarasi impreuna, doar daca eu voi risca sa fiu iarasi cu ea. Si am riscat m-am despartit de recenta si acum sunt tot cu ea. nu stiu daca se merita eu chiar tin la ''ea'' si ma simt foarte bine in prezenta ei, negasind acel ceva la alte persoane. ''ea'' este pe a 11-a eu am terminat a 12-a. Oare e bn ce am facut? ca am acceptat da fiu din nou cu ea?

  10
  0

 • mihai pe 18 Mar 2011, 14:43
  femeile

  s-a tot spus ca doar femeile comenteza. am avut o relatie de 7 ani,ma simteam in varful lumii pe scurt la un moment dat am ramas somer si brusc............. la cateva luni mi-a spus ca nu se mai intelege cu mine a plecat...........am aflat apoi ca vorbea deja cu altcineva si culmea.............cu 2 ani in urma cand eu munceam sa ne mutam intr0un apartament nou mai avusese o scurta escapada cand i-am aratat ce poze gasisem pe calculatorul nostru a spus ca sunt nebun,sa ma tratez m-a scarbit enorm dupa un an cand eu eram cu cineva ..m-a suant sa-mi spunsa sa ma duc cu ea la turci,bulgari ca-mi plateste ea excursia..........iar scarba a zis ca nimeni nu a iubit-o si nu o va iubi ca mine...iar scarba sunt multe de comentat......dar nu-si mai au rostul chiar am iubit-o

  7
  0

 • stefania pe 24 Feb 2010, 22:54
  prima iubire

  Cum poti sa uiti prima iubire? cand ti enorm la el ,knd te gandesti noapte si zi la el ,lui nu sti dak ii mai pasa de tine,cand il vezi inima incepe sa bata mai tare ,simti fluturi in stomac,tremuri dar cand vezi ca este cu altcineva numai poti sa te abti din plans si tot speri ca intr-o zi sa se intoarca la tine oare se mai poate? sau ramai cu speranta toata viatza? Iubirea e grea !!!

  10
  0

 • KRISTINALAURA pe 26 Sep 2009, 20:35
  POATE

  imi pare foarte rau ca nu am apucat sa citesc toate articolele ,dar nu mai rezist sunt nerabdatoare sa las si eu un comentariu.nu stiu daca e bine sa revii la o fosta iubire .stiiti cum se spune/;odata ata rupta,ii faci nod ca sa mai tina.dar sa nu uitam ca ramane nodul acela care reprezinta momentele urate din relatia de maidemult.si atunci ce facem/? pe mine nu trebuie sa ma convinga nimeni ca nu e bine sa reiei o relatie la care ai renuntat deja....ar in acelasi timp imi si doresc sa ma impac cu el.acum cativa ani ma aflam intr-o relatie ce tarea sa fie pe viata,dar iata ca ne-am despartit.l-am parasit.am regretat mai traziu atunci cand am realizat ca el ma iubea fff mult.i-am cerut sa ne impacam dar a refuzat .era ranit l-am inteles atunci.si iata au trecut mai bine de 2 ani de la despartirea noastra.eu inca nu am reusit sa-mi refac viata.tot pe el il iubesc si simt ca pe zi ce trece il iubesc din ce in ce mai mult.tot ce imi doresc e sa ne impacam chiar daca risc sa nu fie bine.dar vreau sa mi se acorde o adoua sansa.....

  7
  1

 • Alina pe 2 Ian 2009, 23:16
  .....

  dar de ce nu ? asculta-ti inima si fa ce te indeamna .. decat sa traiesi o viata cu frustari si neimpliniri ... si nefericit/a alauri de o persoana pe care nu o iubesti ... eu zic ca se merita in cazul in care este vorba de o adevarata iubire ... :x

  6
  0

 • vitalie pe 20 Sep 2008, 03:27
  nu

  nu merita p/uka este o pierdere de timp

  3
  2

 • vitalie pe 20 Sep 2008, 03:24
  nu

  nu merita sa fie klar pentru toti nu nu nu nu nu nu

  1
  2

 • daniel pe 7 Sep 2008, 03:29
  sunt singurul baiat ?

  observ ca sunt singurul baiat care si-a descarcat problema aici....incep sa devin reticent:) si voi fetelor....daca aveti vreo sugestie, parere...nu ezitati sa o scrieti...si scuzati ora tarzie....ma bantuie noaptea :)

  3
  1

 • daniel pe 7 Sep 2008, 03:25
  e imposibil

  prima iubire? pentru mine este lucrul cel mai dureros.....poate ca ea era si mai mare in varsta cu vreo 4 ani .....dar asta e nesemnificativ......dar ce e mai crunt ca si akum cand aud numele ei ....simt k mi se inmoaie picioarele...sa nu mai spun k este o persoana publica.....o vad zi de zi ...la televizor...si deja au trecut 3 ani ....si nu pot s-o uit.....intre timp am avut destule prietene.....diferite in felul lor....nu am gasit la nici una ce imi trebuia.......mie imi trebuia EA.....in acest caz ...aveti vreo idee ce as putea face ? sincer......deja nu mai suport.

  2
  1

 • nicoll pe 15 Aug 2008, 22:41
  e greu sa alegi

  Unele alegeri sunt dificile...eu sunt intr-o reletie care uneori merge,alteori merge mai greu ,dar inca il mai iubesc pe fostul si sunt foarte tentata sa ma impac cu el. orice as alege...simt k o sa regret...Asta e viata trebuie sa invatam sa mai si pierdem!

  5
  0

 • Anca pe 15 Aug 2008, 11:27
  dragelor...

  dragele mele...voi v-ati uitat putin peste mesajele de aici? sunt numai femei, fete, care am scris...nici un barbat, si sa fiti convinse ca au intra si barbati pe site-ul acesta...dar doar noi am scris, am reactionat...asa suntem de cele mai multe ori in viata, dam prea mult, prea repede, ne consumam si suferim pentru fiecare lucru... hai sa nu ne mai facem atatea griji si ganduri si sa avem mai multa grija de noi, sa ne respectam mai mult si solutiile au sa fie mai usor de gasit si o sa fim mult mai fericite si implinite... aveti grija de voi, pupici!

  2
  1

 • magda pe 15 Aug 2008, 10:25
  sa redevii la vechea iubire

  sincer....nu se merita....l-ai iubit in copilarie sau cand erai adolescenta,nu gandeai atat de matur pe cat gandesti acum cand il intalnesti din nou,posibil sa nu-l mai vezi precum baiatul visurilor tale asa cum era inainte si ne intrebam de ce,pt ca in timp acesta ne-am maturizat....ce cauta el?sa retraiasca un moment din trecut,o noapte de"iubire"sau sa-si spuna ca inca mai merge,pt ei nu exista o iubire ca in cazul nostru a fetelor....deschide-ti ochii...o noapte si atat..e crudul adevar

  3
  3

 • mirela pe 14 Aug 2008, 21:55
  pentru laryssa

  da...ai mare dreptate..trebuie sa avem puterea sa depasim momentul, si sunt convinsa ca pana la urma vom reusi...nu trebuie sa ne dam batute...si mai e ceva, ceva de care sunt sigura...va veni o zi, mai devreme sau mai tarziu, cand va regreta...si va regreta amarnic felul in care s-a comportat...numai ca va fi prea tarziu...si nu e nimic mai rau decat sa-ti dai seama de greselile pe care le-ai facut si sa nu poti sa mai faci nimic...sa simti ca e mult prea tarziu pentru orice...vom reusi...sunt sigura...sau cel putin asta imi doresc...multa bafta si tie...te pup

  3
  0

 • laryssa pe 14 Aug 2008, 13:34
  pentru mirela

  tu zici ca au trecut deja 3luni si nu'l poti uita...dar la mine au trecut aproape 3ani...dar daca nu avem ambitie si nu ne punem un pic orgoliu in valoare nu o sa reusim niciodata..si la mine ca si la tine a fost singura iubire...dar si cea mai mare dezamagire..mai ales ca la mine..dupa ce s'a despartit de mine ...a fost cu prietena mea cea mai buna....trebuie sa trecem peste toate momentele proaste si sa ne vedem de viata noastra..sa vedem inainte...chiar daca nu o sa uitam niciodata!multe bafta!pupici

  1
  0

 • mirela pe 13 Aug 2008, 22:31
  nimic nu se uita...

  Prima iubire...sau vechea iubire...de ce nu pot s-o uit?? De ce ink ma mai gandesc la el, desi mi-a facut atata rau?Da, a fost prima si marea mea iubire, dar in acelasi timp si cea mai mare dezamagire din viata mea, a fost persoana pe care am iubit-o cel mai mult, asa cum nu as fi crezut niciodata, dar a fost si persoana care mi-a facut cel mai mult rau, care m-a facut sa-mi pierd complet increderea in oameni, si mai rau de atat, sa-mi pierd increderea in mine. Au trecut 3 luni si eu tot il iubesc. Nu-mi vine sa cred...Eu, care intotdeauna ziceam ca nu inteleg cum cineva poate sa sufere si mai ales inca sa iubeasca pe cel care ii facea rau, eu care dateam tot timpul sfaturi si ziceam ca niciun barbat nu merita macar o lacrima, tocmai eu plang ca fraiera si nu reusesc sa trec peste acest moment. Ma tot gandesc cum e posibil ca persoana pe care am iubit-o si care iti spunea ca te iubeste, cu care aveam o gramada de planuri, brusc, fara nici o explicatie, fara nici un cuvant, pur si simplu sa nu mai raspunda la telefon, sa nu mai raspunda la mesaje, sa nu mai zica nimic...doar un simplu mesaj cu "chiar daca tu nu ma crezi, eu te iubesc si nu te-am mintit niciodata."..cata ipocrizie...cata lasitate...Si sa apara tot felul de persoane "binevoitoare" care sa-mi zica ca niciodata nu m-a iubit, ca tot timpul cat a fost cu mine a fost si cu altcineva, ca la 2 zile de cand am plecat de la el s-a impacat cu fosta lui iubita...Scriu acest mesaj si plang ca o fraiera...nu stiu de ce mai plang...sincer nu stiu, si nu stiu de ce dupa tot ce mi-a facut inca il iubesc, si nu-i doresc decat sa fie fericit...dar in acelasi timp imi doresc sa treaca si el printr-un astfel de moment...Da, categoric a fost persoana pe care am iubit-o cel mai mult si pe care continui s-o iubesc, dar nu cred ca as mai putea sa fiu vreodata cu el...nu, categoric nu...Am invatat ca in viata totul, sau aproape totul se iarta, insa nimic nu se uita...mai ales momentele dureroase...

  2
  0

 • Stela pe 13 Aug 2008, 19:22
  De ce e asha?

  Da..asha e..e f dureros s te gindehti la fosta iubire...la prima care nu s euita niciodata!Insa shi mie mi s-a intimplat asta.Am fost iubita de mika,insa niciodata,iubindu-l nu i-am impartashit sentimentele..caci......eram timida.Asta e....nu ma puteam skimba.Shi akum k au trekut deja 4 ani.tot m-am gindit din kind in kind la el..dae el oare???????Shi iata k il uitasem.pina kind....il vazusem shi se trezea in mine sentimentele mai puternice dekit mine.kre nu ma puteam abtzine.shi ziceam :DA!El e prima mea iubire...shi iar incepeam s ma gindesk la el!Nicicind nu-l uitasem.Dra apoi iar l-am uitat.Shi tot asha!Dar iata k nu demult am vb ku el,shi a zis k are prietena.De fapt eu singura am aflat asta shi l-am intrebat daka e adevarat.Shi asha shi a rekinoskut........:( Imi pare ffffffffffffffffffff rau k asha s-a intimplat totul inttre noi. Kiteodata stau shi ma gindesk de ash putea sa dua timpul inapoi...ce bine ar fi fost....pt k nimik din toate astea kum sunt akum nu ar fi asha.......ci mult mai bine........:(poate eram impreuna pina in ziua de azi! Deci nu shtiu care e solutia! E destul de dureros! Va rekomand s nu trecetzi prin asha ceva! Succese;)

  3
  0

 • laryssa pe 13 Aug 2008, 18:54
  pentru Fair-Lady

  esti o norocoasa..iti doresc multa fericire si mult noroc in continuare...cred k fiekre dintre noi meritam asta...si bucuria venirii unui copil cred ca este cea mai mare..cea kre nu se poate explica prin cuvinte....sa fiti fericiti toti 3....

  1
  0

 • Aioana pe 13 Aug 2008, 18:51
  iarta dar mergi mai departe

  am incercat sa revin la prima dragoste dar am fost dezamagita si mai tare de acceasta data , am incercat sa-i dau a doua sansa dar se pare ca era vorba doar de plictiseala si nevoia de dragoste trupeasca , crezand ca el ma iubea doar ma amagea si cu timpul am reusit sa-l cunosc mai bine si acum declar ca nu imi pare rau ca m-am despartit de el, am crezut ca aiceasta prima iubire ma va face sa ma schimbat insa ma transformat intro fire emo m-am inchis pentru ca el a reusit sa ma inchida in loc sa ma fac as aiubesc viata ma facut sa urasc tot ce credeam ca-i minunat dar a trecut si sa sfarsit in intuneric , e cum i-a spune cuiva ca il iubesti si il urasti in accelasi timp asa a fost , a apris focul si la stins dar mai greu .

  1
  0

 • Fair-Lady pe 13 Aug 2008, 18:13
  iarta, dar nu uita!

  Eu am reusit sa-mi iert fostul sot pt suferinta pe care mi-a cauzat-o, dar nu pot sa uit faptul ca ne-am despartit acum 6 ani. Prima mea iubire s-a tranformat in lacrimi si a trecut mult timp pana ranile s-au inchis. Acum cu al doilea sot simt ca traiesc marea iubire cu adevarat. Avem iubire, caldura, intelegere, siguranta si asteptam sa fim parinti peste 4 luni. El este marea iubire pt ca este langa mine si cu mine. Soarta nu mi-a dat sa-l intalnesc pe el intai si sa pot spune ca prima iubire este marea mea iubire. Atunci cand ti-ai intalnit jumatatea, nu mai conteaza primul sot sau primul prieten!!!!!!!!

  2
  0

 • laryssa pe 13 Aug 2008, 15:39
  pentru diana

  diana...noi nu ne putem casatorii inca...si asta pt ca nu suntem inca la varsta de a ne casatorii...cred k ceea ce face sa ne despartim..sunt banii..k el e foarte bogat..eu nu...si el crede ca poate avea orice fata pe care i se pune pata si cu banii lui le poate cumpara pe toate,dar in cazul meu a fost altceva..am fost prima fata de care sa indragostit cu adevarat...avem multe in comun...si ne potrivim in multe privinte..dar el e scorpion..si e orgolios..eu sunt varsator si las mereu de la mine de dragul iubirii pentru ca sunt o romantica desavarsita!el imi zice sa nu mai pun atat suflet..si ca nu stie daca vom mai fii vreodata impreuna..dar mereu ma suna si ma cauta...si chiar dak era cu alta tot la mine venea...si mi'a zis ultima data ca daca nu eram asa apropiata cu prietenii lui ..poate ca mai eram impreuna si azi..pentru ca eu ma intelg foarte bine cu 2prieteni de'ai lui..imi sunt ca si frati..dar el e mereu plecat pentru ca e baschetbalist si are multe cantonamente,,si mereu ma suna..si cand vine acasa sunt prima la care vine...sta cu mine..dar mai sta si cu altele..am vb foarte mult cu mama mea si mi-a zis ca ar fi mai bine sa-mi pun orgoliu in valoare si sa-l uit si sa-l refuz dekteori vrea ceva de la mine si ma cauta...dar nu pot sa-i zic NU,,,nu ma lasa inima..nu-l pot uita...e peste puterea mea!

  1
  0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod