Orgasmul pentru... incepatoare

O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante.
O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante. Si pana la urma nu conteaza cat de des sau cat de mult faci sex, important este ca acele clipe sa fie traite la intensitate maxima de ambii parteneri; atingerea orgasmului este o chestiune vitala, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

Dar poti defini orgasmul? Poti explica trairile pe care le ai atunci cand ajungi la orgasm? Am hotarat sa punem "bazele" orgasmului la femei, mai ales pentru cele care vor sa afle mai multe despre aceasta stare de "delir" pe care dorim sa o atingem macar o data in viata.

Orgasmul este un raspuns final al activitatii din timpul actului sexual. In cazurile cele mai fericite, poate fi obtinut de ambii parteneri.

Este momentul in care simti o placere fizica intensa, controlata involunar de sistemul tau nervos, si manifestata prin contractii ciclice rapide ale muschilor pelvini inferiori, care iti inconjoara organele genitale si orificiul anal. Pot exista manifestari si reactii involuntare, care constau in spasme musculare in diferite zone ale corpului, euforie generala si chiar tipete si gemete de bucurie. Sunt reactii absolut normale, nimic nu trebuie sa te ingrijoreze. Si oricum, aceste manifestari pot varia de la o persoana la alta.

Pentru a ajunge la orgasm, trebuie sa parcurgi cateva etape foarte importante. Dorinta sexuala este prima si cea mai importanta, de la ea porneste totul. Urmeaza apoi excitatia, care duce, in cele din urma, la orgasm. Daca una din primele doua etape lipseste sau nu este exploatata la maximum, orgasmul nu poate fi atins si de aici ajungi sa te simti nesatisfacuta sau frustrata din punct de vedere sexual.

Trebuie sa inveti sa iti cunosti propriul corp pentru a sti cum si unde iti place sa fii atinsa. O solutie este si masturbarea, fiind considerata de foarte multi sexologi calea cea mai sigura pentru o viata sexuala sanatoasa. In acest mod creste si productia de hormoni (estrogen si testosteron), care ajuta la diminuarea stresului si mentinirea unei stari bune de sanatate, relaxand muschii si oasele.

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de tensiunea care iti incarca trupul, orgasmul te ajuta sa previi si ridurile adanci, cancerul, bolile de inima, iti prelungeste viata, imbunatateste memoria, te scapa de durerile premestruale, de cap si de starile depresive, eliminand substante ce au ca efect calmarea. Cate beneficii de pe urma catorva minute de "extraz"...

Pentru a atinge aceasta stare, trebuie sa depui mult efort, dar recunoaste ca merita! Daca dorinta ta sexuala este mai scazuta sau lipseste, nu esti singura... Se pare ca 40% din femei sufera de aceeasi problema si tot mai multe care recunosc faptul ca nu au orgasm. Motive? Sunt multe si foarte variate: stres, probleme medicale, care tin de psihic etc.

Multe femei foarte tinere sunt mai mult decat ingrijorate in legatura cu abilitatea lor de a ajunge la orgasm. La femei, spre deosebire de barbati, orgasmul este mai greu de obtinut si, de cele mai multe ori, trebuie invatat. Exista femei care nu reusesc sa atinga orgasmul decat dupa o perioada mare de timp de la inceperea vietii sexuale. Deci poti atinge primul orgasm la 18 ani sau chiar la 35 de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

In mod normal, dupa varsta de 30 de ani, femeile ar trebui sa fie capabile sa atinga orgasmul mult mai usor; la unele, dorinta sexuala apare la jumatatea ciclului menstrual, in perioada care urmeaza ciclului menstrual sau in anumite perioade ale lunii. Totul tine de organismul fiecareia.
 

Comentariile 1-50 din 276

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 17 Apr 2014, 15:30
    prima relatie sexuala

    am 16 ani si sunt cu iubitul meu de aproape un an care are 21 ani.Vreau sa-mi incep viata sexuala anume cu el pt ca ne iubim si avem incredere unul in altul.El nu prea mare experienta are in domeniul asta si ii este tare frica pt mn si vrea ca sa nu-mi faca nici un rau . Ce ar trebui sa facem sa scapam amindoi de frica si sa ne simtim super bine impreuna , cum ar trebui sa decurga tot acest proces,si inca ceva,ar fi vulgar sau incorect din partea mea ca sa-i fac sex oral,adica sa incerc?

    3
    0

  • ella pe 6 Nov 2013, 00:10
    un exemplu de orgasm multiplu

    o romanca filmata cu camera acunsa in timp ce are orgasm multiplu http://www.cliphunter.com/w/1863190

    12
    0

  • Recomand pe 21 Aug 2012, 22:37
    Recomand

    Daca aveti probleme cu o firma, anuntati pe www.review-firme.com

    3
    0

  • me again pe 4 Feb 2012, 02:35
    cum iti dai seama de orgasm

    Orgasmul nu trece pe langa nimeni neobservat!!!!!!!!orgasmul nu vine pe viteza...o pozitie pe care as recomandao este aceea in care tu esti deasupra si restul cred ca tine de barbat -al meu stie exact ce vreau-iar daca nu ii arat!!!!!sanii uneori au un rol important daca sunt manevrati cum trebuie:)))bafta

    2
    2

  • me pe 4 Feb 2012, 02:24
    orgasm

    am avut o relatie de 7 ani -primul prieten cu care nu am reusit sa am orgasm deloc.relatia s-a terminat urat,am fost inselata etc, in tot acest timp credeam ca sunt frigida:))))a urmat o perioada in care nu am avut partener-2ani-imi doream nespus de mult sa fac sex dar imi era frica sa nu patesc la fel.Abia la 27 de ani am descoperit ca pot sa am orgasm....efectiv nu m-am gandit la asta,nu m-am fortat sa ii demonstrez cat sunt de 'buna'la pat iar asta s faptul ca efectiv ne potrivim mi-a deschis cutia pandorei mult dorita!!!!!!!!!!fetelor cautati-l pe cel potrivit voua(sfatul meu)Bafta

    0
    3

  • matrimoniale.ro pe 22 Iun 2011, 11:57
    SFAT PT INCEPATOARE

    Nu cititi articolul! Cautati 2-3 negri si treaba e rezolvata!

    3
    7

  • bhendis.wordpress.com pe 3 Mar 2011, 22:39
    orgasm

    Orgasmul depinde de ambii parteneri. Daca sunt sau nu excitati, daca actul in sine este dureros sau nu. Oricum ar fi trebuie descoperit in 2 care sunt pozitiile sau atingerile care va produc cea mai mare placere si incet incet se poate ajunge si la orgasm. Lipsa totala de orgasm la o femeie poate fi o problema. Sunt centre specializate pentru asa ceva care va pot ajuta. Se intampla si este norma;

    0
    2

  • Mica Romanie.ro pe 23 Dec 2010, 16:27
    Mica Romanie.ro >> Preludiul asta-i Cheia de "13" :))

    Toate Bune si Frumoase , fetelor insa aveti grija si la ce "spune" Einstein !! :)) Intra pe Mica Romanie.ro sau pe link >>http://www.micaromanie.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=144:un-einstein-al-virusilor&catid=63:curiozitati&Itemid=59 si afla mai multe !! :))

    1
    2

  • cacatpemata pe 18 Dec 2010, 11:26
    http://google.ro

    http://google.ro

    0
    2

  • Sw0At pe 19 Sep 2010, 17:04
    erectie

    Salut tuturor.....A-s avea si eu o problema eu am 17 ani jumate si am avut mai multe relatii sexuale doar k nu prea sunt de lunga durata:(:( va rog anticipat sa-mi dati si mie un sfat cum a-r trebui sa fac sa ami stea penisul mai mult in erectie si mai de lunga durata:P astept raspuns

    7
    3

  • jeevara001 pe 1 Apr 2010, 11:56
    Buna ziua Sunt nou la acest site

    Buna ziua Sunt nou la acest site

    1
    2

  • jeevara001 pe 1 Apr 2010, 11:55
    Buna ziua Sunt nou la acest site

    Buna ziua Sunt nou la acest site

    0
    1

  • jeevara001 pe 1 Apr 2010, 11:55
    hello

    Buna ziua Sunt nou la acest site

    0
    1

  • christina pe 5 Mar 2010, 21:40
    hey-

    hey..sunt christina...am aproape 18 ani si nu miam inceput viata sexuala..nu cunosc aproape nimic despre sex.insa cam de ceva timph ..mai exact 2 ani si ceva...knd trebuie sa urinez..simt k ma excit foarte tare..simt o placere desul de intensa...simt nevoia sa fac sex iar asta ma tine km 2 minute,apoi imi revin.asta m-ar putea determina sa imi incep viata sexuala si sincer nu doresc sa se intample prea curand,desi am un prieten de 7 luni..care ma iubeste si nu mia sugerat sa facem sex....totusi va rog sa ma ajutati..sau macar sa imi dati un sfat..va fi bine venit....multumesc

    11
    0

  • Diana pe 5 Feb 2010, 20:46
    Super idee

    Intra aici vei gasi super inspiratie pentru casa ta: http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com

    8
    3

  • licusic pe 7 Ian 2010, 23:11
    nu aa orgasm

    sunt casatorita de 5 ani,dar nu am avut nici odata orgasm,credca nustiu cum sa ajung, imi puteti spune .

    1
    4

  • AURELIAN GL BM LIPOALBA pe 4 Nov 2009, 18:47
    IHUHUHU IHAHAHA!

    IHUHUHU IHAHAHA! IHUHUHU IHAHAHA!

    2
    1

  • psihosex pe 4 Nov 2009, 14:34
    larisaa si altele... pct G masculin ...

    Draga Larissa si altele, conteaza foarte mult ambientul, igiena, prezervativul la vedere, ca semn de apreciere si responsabilitate!, o muzica soft, lenta,.. gradul de afectiune si relaxare! (bea un pahar de vin rosu cu 20 de min inainte!) preludiul/"incalzirea"+excitatia lenta, progresiva, eventual si putin sex oral el tie (sau si tu lui..) si atunci, cand simti ca te-ai lubrifiat, il poti invita (Vino! sau Te vreau inauntru, acum!) sa intre in tine, cu delicatete, sarutandu-va, si mangaindu-va... daca e prea excitat, sa se opreasca, sa respire adanc de cateva ori, si sa reia apoi, LENT... (mai poate fi foarte util sa il detensionezi inainte! - prin masturbare, sau+ sex oral, apoi manual, pana se goleste!) iar apoi, dupa 30 min/1h, (in care ii faci o cafea, un sandvich, sau bea el o bere..) sigur va dura mult mai mult, iar tu vei avea sanse mari sa reusesti, asa... Este deosebit de util de asemenea, sa iti stimuleze punctul G, digital, care se afla pe peretele interior al vaginului, la o adancime de 3-5 cm, in partea superioara-spre buric, cu miscari circulare si apasari mai usoare la inceput, pana il depisteaza, si mai ferme, apoi, pentru ca asa functioneaza acest miraculos punct, generator de niste orgasme extraordinare!... Dar, mare atentie!: la tipele cu dificultati in a atinge orgasmul, e preferabil sa te lasi in voia simturilor, si sa inveti sa savurezi fiecare kiss, fiecare atingere si miscare... caci orgasmul nu trebuie "vanat"!!, ci lasat sa apara, atunci cand dorinta, relaxarea, excitatia sunt suficient de mari, si intense!... Succes!!... Cat despre punctul G masculin, el se afla in interiorul anusului! Cine nu crede, sa caute pe net, sau in carti! - si, de asemenea, poate declansa orgasme deosebit de intense, prin stimularea cu degetul, sau vreo jucarie special destinata acestui scop!... Mare atentie la igiena manuala! - unghiile scurte, curate si impecabil pilite, la ambele sexe!!, pentru ca, altfel, pot zgaria si deteriora atat prezervativul, cat si mucoasa vaginala!.., Primul lucru, la intrarea in casa, trebuie sa fie spalatul intens pe maini, minim 20 de secunde, pentru ca microbii sa fie distrusi!...

    6
    0

  • lariisa pe 18 Oct 2009, 01:02
    .................

    scuzatimi greselile de ortografie dar de la varsta de 8 ani nu mai sunt in romania si scriu mai greu astept un raspuns de la cineva cu mai multa experienta in domeniu sa u care a trecut prin acelasi lucru

    0
    0

  • lariisa pe 18 Oct 2009, 00:58
    bravo angel

    imi place de raspunsul care lai dat in sfarsit un om cu cap poate sai zica cineva ce sa fac ptr ca nu pot avea orgasm.am 22 de ani si am avut putine orgasme am incercat toate poziitile si el ma luat si mai usor apoi am incercat si mai dur dar degeamam nu mere si nu vreau sai zic lui il iubesc si nu vreau sal ranesc ca e vb de mine si nu vreau sa considerecai vina lui.iam zis odata dar a crezut ca miam reveni dar nui asa

    0
    1

  • kosty pe 1 Aug 2009, 14:51
    orgasmul

    buna, sunt kosty din iasi,am facut dragoste de mai multe ori cu prietena mea ,dar ea nu are orgasm ce as putea face sa o fac fericita?.....

    0
    1

  • ArchAngel Gabriel pe 21 Iul 2009, 02:43
    punctul G la barbati

    decat sa dati raspunsuri eronate in halul asta , tin sa va informez , dragi pasarici ca numa' asa cum ziceti voi cu anusul nu e . nu stiu de ce vorbiti in necunostiinta de cauza , si o dati din rau in mai rau ! e rau sa nu cunosti , dar e si mai rau sa cunosti ceva gresit . punctul G masculin se situeaza intre anus si cele 2 testicule . este o zona foarte sensibila a corpului . incadrati pe propriul corp undeva intre deschizatura celor 2 pereti vaginali exteriori ( capatul de jos cum ar venii ) si anus . NU este anusul , sa nu cumva sa va treziti cu vre-o lovitura... am prieteni care au lovit o femeie la fel de "desteapta" si "cunoscatoare" ca voi pentru ca au bagat degetul aiurea . in rest , bafta mila si pomana :)

    1
    1

  • loli pe 10 Mai 2009, 13:47
    raspuns

    in anus, probat.

    0
    1

  • vicky pe 8 Mai 2009, 23:33
    buna fetelor!

    eu am o mare nelamurire...la barbati punctul acela "G" unde se afla,sau cum dai de el?!pe al meu l-am descoperit,dar pe al lui nu :( va pup

    0
    0

  • m0na pe 5 Mai 2009, 13:00
    e normal?

    sanii mei au un gust Ciudat e normal...? sunt bolnava.,,>?mie rusine sa discut cu cineva despre asta ..Imi puteti raspunde va rog ma spal mereu folosesc lotiuni dr nu inteleg de ce e normal??.....

    0
    0

  • nancy pe 3 Mai 2009, 16:21
    sex

    Pentru Dona, Fata draga...desteptarea...niciodata o casnicie nu se destrama DOAR din asta.Or mai fi si altele in viatza voastra care nu merg.Ca 2 persoane mature si sanatoase ce suntetzi...viatza unui cuplu are si alte prioritatzi decat sexul oral...care,vrei nu vrei trebuie acceptat,ca homosexualii,lesbi,etc,adica putem trai cu ele si fiecare-si vede de treaba lui.Este foarte imp sexul in viatza unui cuplu si nu este permis la o femeie de 35 ani sa ie in imposibilitatea de a gasi o solutzie,asa este o femeie iar viatza e o lupta permanenta...accepta asta.

    0
    2

  • anca pe 1 Mai 2009, 15:28
    orgasm

    va rog mul sa ma ajutati chiar dak intrebarea mea e putin stupida pt k mi-am inceput viata sexuala de 2 ani dar ink n imi dau seam knd am orgasm,ami puteti spune va rog???????????????

    0
    0

  • ALINAADI pe 22 Apr 2009, 16:35
    orgazm

    ajutorrrr..............intrebarea mea poate e una tampita asta privind din perspectiva celor cu experienta vreau sa ma lamuriti cum pot sa imi dau seama daca am orgazm sau nu????????va rog

    0
    0

  • andra pe 21 Apr 2009, 17:31
    ....

    lavinia da sunt mari sanse ca sa fi insracinata dak nu teai protejat

    3
    0

  • Lavinia pe 19 Apr 2009, 16:58
    lichid seminal

    Buna ziua ! Acum cateva zile a venit prietenul meu pe al mine si am inceput sa ne jucam umpic mai mult . Eu sunt virgina si inca nu sunt pregatita [ptr un contact sexual . El a zis ca ma intelege perfect si ca ma respecta si ca atunci cand sutn pregatita sa ii zic . Insa am ajuns la momente mai intime , ca in orice cuplu , si astfel am inceput sa ne mastyrbam reciproc . A fost pentru pima omara ptr mine si probabil de aceea sunt si asa speriata . La un moment dat el si`a pus mana pe penis . Avea un fel de lichid despre care am afla ca se produce atat la barbati cat si la femei cand sunt excitati . Asa zisul lichi seminal a ajuns pe degetelele lui , nu mult , foarte putin , apoi a continat treaba la mine ... Mentionez ca nu m`a penetrat cu degetul si ca sunt virgina , insa exista sanse sa fii ramas insarcinata ? Va rog un raspuns .

    3
    0

  • Klaudya pe 7 Apr 2009, 23:20
    orgasm

    Mi-l creez singura ptr.ca nu cred ca mai este ceva mai urat (asta ca sa ma exprim cat mai frumos) decat un penis.....si cand te gandesti ca multi adica multe mai fac si sex oral!!!!

    3
    3

  • saw pe 25 Mar 2009, 03:46
    doamneee

    pfff cat am mai putut rade...nu am ras de mult asa bn....aveam si eu o intrebare de pus aici la care doream un raspuns dar....vad ca nu are rost....de la simpla intrebare a Donei treaba cu sexul oral s-a ajuns la babe nebune(vad k asa se zice pe aici):))...pfff ce le debiteaza mintea la unii..doamnee ajuta-ne...bn ca am intrat pe acest forum am pofta de ras...:))

    4
    0

  • Anonim pe 21 Mar 2009, 10:03
    Un ajutor din partea unei femei...

    aaa...Buna....am si eu o intrebare....nu prea stiu multe de faza cu orgasmu la femei...dar cert e ....ca nush daka il are si iubita mea....adika ...de cate ori facem sex....incep cu un preludiu saruturi atingeri dupa care ii fac oral ....si la un momendat ...de fiecare data....incepe sa ma stranga de par si ii vribeaza tot corpu.....si deobicei imi zice ea gata.....nu este prea experimentata.....nici ea...si as vrea sa stiu daka este orgasm...ca ...vad si pete pe cearceaf....dar vreau sa stiu daka se preface sau nu.....!!!! si daka aveti niste sfaturi legate de sex sa fie mai bine ...ptr ea....ca sincer ma int mai mult sa fie ea satisfacuta dekat eu....ca eu pot simplu sa fac o laba...(scz de expresie) si m-am rezolvat ....!! astept un raspuns ...va multumesc

    0
    2

  • xxxxxx pe 16 Mar 2009, 23:21
    .............

    eu de ex prima data ma durut nu exagerat doar un pic.si corpul meu nu a avut nici o schimbare.ai grija sa te protejezi si inainte dute la un ginecolog daca vrei sa iei anticonceptionale sa ti le recomanda el nu ia de ex ca tia zis o prietena ca nu stiu care ea ia si sunt bune ca astea difera de la corp la corp.

    1
    0

  • xxxxxx pe 16 Mar 2009, 23:09
    vicky

    daca esti sigura pe tine si pe sentimentele tale nu conteaza varsta la cat iti incepi viata sexuala ci conteaza persoana cu care o faci daca merita el chestia asta ptr ca virginitatea e un lucru frumos si cand tio pierzi fao in asa fel incat sati aduci aminte este cativa ani de primu barbat .no fa numai de curiozitate.si in ce priveste de durere normal doare un pic depinde de femeie si de cum te te ia el

    0
    1

  • vicky pe 10 Mar 2009, 20:57
    sex la 16-17 ani

    e normal sa fac sex la 16 ani cu un baiat de 20 chiar daca ne placem la nebunie(care sunt consecintele,schimbarile organismului si daca e placut sa faci asta prima data sau dureros)Ajutati-ma va rog,ca imi crapa rabdarea de a incerca.Astept un raspuns concret......mrs mult!!!!

    0
    0

  • Ajutorrrrrrr pe 10 Mar 2009, 20:54
    sex la 16-17 ani

    e normal sa fac sex la 16 ani cu un baiat de 20 chiar daca ne placem la nebunie(care sunt consecintele,schimbarile organismului si daca e placut sa faci asta prima data sau dureros)Ajutati-ma va rog,ca imi crapa rabdarea de a incerca.Astept un raspuns concret......mrs mult!!!!

    0
    0

  • Ramona pe 9 Mar 2009, 11:08
    Elena

    Din ce am citit eu,elena nu este nebuna ci de-a dreptul tampita. Tu,Gratiele ce ai fato ? Esti calugarita? Si care-i treaba de faci propaganda antioral? E treaba ta,ce ai cu noi celelalte? Nu-ti place oralul ca nu l-ai gustat. Ai rabdare,o sa inceapa creierii sa-ti fiarba,sa vezi ce o sa te roada curiozitatea. Dar nu o sa recunosti,ca ... de,iti e rusine de gandurile si poftele tale! Timpul iti va dovedi ca am dreptate,fii sigura de asta.

    2
    0

  • ELena pe 23 Feb 2009, 14:47
    Pt. @Gratiele

    Bravo, femeie sanatoasa nental si fizic! Ai dreptate....pana la Dumnezeu! Acelasi lucru am spus , si eu si din "baba nebuna" nu m-au scos! Te previn: daca vrei si poti sa te lupti cu nemernicii care cultiva sclavia si mizeria umana, la sexul partenerului, ia-ti o rabdare acerba, ca nu vei rezista ! Mult succes ! Sa fii fericita cate zile vei avea!

    1
    1

  • Gratiele pe 16 Feb 2009, 09:32
    Dragoste,respect si sex

    Nu s-a mai scris de ceva timp niciun comentariu aici asa ca a sosit momentul.Comentariile de pana acuma mi-au placut si m-au si amuzat intr-o oarecare masura.Cat de reale sunt personajele de pana acuma,nu stiu,dar unele au foarte mare dreptate in ceeace au scris si sunt de acord cu ele.Nici mie nu-mi place sexul oral.Nici sa-l fac dar nici sa mi se faca. Daca un barbat ,care mai este si sotul tau,iti cere sau te obliga sa faci sex oral cand stie foarte bine ca nu-ti face placere (dupa ce se discuta in cuplu despre tema asta ma refer),atunci NU inseamna ca tu,ca sotie,nu il iubesti destul ci ca el nu te iubeste,nu te respecta si nu te considera egala cu el.Cand iubesti cu ADEVARAT si RESPECTI,nu esti egoist si te gandesti numai la tine,la placerile tale ci si la binele si placerile celei (celui) de langa tine.Iar daca mai vine si cu santaj sau amenintari de genul "altele fac" sau "va trebuii sa-mi satisfac dorintele in alta parte" atunci este clar ca nu TE merita ca femeie.Lumea e plina de barbati asa ca nu este cazul sa disperam si sa ne lasam umilite, subjugate,dominate.Eu personal nu sunt casatorita dar am un prieten.Deocamdata nu mi-a cerut si nici nu mi-a propus sa facem sex oral,dar daca o va face ,iar dupa explicatiile de rigoare insista,poate sa mearga sa-si caute fericirea si armonia in alta parte,deoarece consider ca organul lui genital nu are ce cauta in gura mea iar limba lui nu are nimic de cautat la organele mele genitale.De curatenia si igiena mea corporala sunt absolut sigura si totusi dupa o asemenea practica n-as mai putea nici macar sa-l sarut stiind pe unde a umblat cu limba. Trebuie sa mentionez ca ne iubim foarte mult si ne respectam (pana acuma cel putin).Si totusi uneori un mic cuvant sau un gest poate sa rastoarne totul.Toate cele bune si sper sa mai vina si altii cu comentarii,sa nu fiu eu ultima.

    1
    1

  • madalina pe 27 Dec 2008, 01:27
    madalina

    am o problema ma poate ajutacineva? rasp

    0
    1

  • dixon pe 22 Dec 2008, 11:17
    ...

    ma uit ca disperatu la commenturile voastre si realizez sau incep sa cred ca majoritatea celor care au postat nu au nici 19 ani tinand cont de limbajul de messenger pe care il uziteaza,dar sunt capabile sa isi exprime o parere despre sex cand ele nici macar nu stiu cu ce se mananca. apropo sunt total de acord cu briana.pe internet gasesti cele mai hazlii chestii de nu mai ai nevoie de Cronica Carcotasilor. si un mic PS: inainte sa incepeti o discutie legata de sex => DOCUMENTATI-VA ca sunteti o apa si un pamant.valabil pentru ambele sexe care au postat aici.

    1
    1

  • elene pe 16 Dec 2008, 13:21
    Octav

    Dragul meu Octav,nu sunt nebuna,sunt chiar o iubitoare impatimita a sexului oral. Te felicit ca faci parte din tagma noastra. Eu sunt frustrata tocmai ca vreau sex oral si nu are cine sa imi faca. Ce bine ca existi,ce bine ca esti! Cred ca ai limba mai dezvoltata decat penisul si de aceea iti place tie mai mult oralul. Fiecaruia ne place mai mult ceea ce putem sa facem mai bine. daca nu-ti merge instrumentul pentru ca e mic si bleg,traiasca limba! Cred ca de asta umbli tu ca prostul pe aici. Ce cauti? Metode de intarire? Ti-o faci singur citind articole despre sex? Frustrat esti tu dragul mamii Octav. Frustrat,bleg,neputincios. Bine ca ai degete sa scrii si limba sa lingi! Nu te injur,esti prea amarat. Si prea neputincios!

    1
    0

  • Octav pe 14 Dec 2008, 05:16
    ELENA

    Parerea mea de tanar, care probabil o va face pe vaca de mai sus, ELENA, sa ma ia la injuraturi : du-te-n mortii matii la nebuni.ai probleme mari.esti o frustrata nenorocita,bagi cacaturi in cap oamenilor.sexul oral e minunat, de ambele parti, atat timp cat se practica intr-un cuplu de oameni care se respecta si care se iubesc.e ceva foarte intim.da-ti foc, baba nebuna

    3
    0

  • briana pe 5 Dec 2008, 06:08
    Wow

    Deci recunosti ca faci joc dublu? Pe bune , uite si tu ce ai facut din topicul asta?Ca nici nu se mai stie de la ce sa plecat ca totul a trebuit sa roiasca in jurul tau.Vorba ta, suntem toate prea invidioase......Ne roadem unghile aici in fata tastaturii.Vezi sa nu

    0
    1

  • elena pe 3 Dec 2008, 13:02
    briana

    Stii ceva draga mea briana? Mai bine sa fii in stare sa faci un joc dublu decat sa razi ca proasta in targ si sa te miri precum vitelul la poarta noua! Cred ca e mai bun spitalul de nebuni pentru individe ca tine decat pentru cele care sunt in stare sa faca mai mult!

    0
    1

  • briana pe 1 Dec 2008, 10:08
    Ras cu lacrimi

    Salutare tuturor!!!Doamne,nu tin minte de cand nu am mai ras cu lacrimi ca si acuma.Acest topic este prea tare.Nu mai platiti cablu ca uite cat de tare te poti amuza pe net.Nu mai faceti jocul nebunei.Dar.....defapt sau si ma intreb daca nu si-a facut jocul singura pentru ca cred ca multe alte Nickuri sunt defapt tot clone ale Elenei.E rau daca nu e internarat inca.Dar poate ca e bine ca sta pe net si abereaza decat sa de-a in cap la unii si la altii pe strada.Sau poate e multifunctionala si le face pe amandoua.

    2
    0

  • elena pe 29 Nov 2008, 11:48
    roxana

    Exista draga Roxana,cum sa nu existe? Cauta pe sex shop si le vezi in toata splendoarea. Unele pastile sunt lungi si rotunde (sau usor aplatizate) care,culmea,mai si vibreaza iar altele sunt bile insirate pe-o ata. Cred ca esti destul de isteata sa deosebesti pe care le bagi in pasarica ta,aia finuta dar dereglata si care in funduletul ala neumblat,probabil pana in prezent!

    1
    0

  • roxana pe 20 Nov 2008, 09:02
    ????

    am si eu o intrebare.... acum cateva zile (5) am avut ultimul act sexual cu prietenul meu.... si mi-a intarziat ciclul cu 4 zile:( ...ce pot face? am auzit ca exista niste pilule pentru a reveni ciclul? este adevarat?le pot folosi?...si daca da...cum se numesc...VA MULTUMESC!

    0
    0

  • elena pe 10 Oct 2008, 08:35
    serpoaicele

    Si ce faci tu serpisor draga,atunci cand te amuzi? Si la cine te referi tu draga amuzata,ca sunt proaste? De unde stii tu? Ai niscaiva creieri prin tartacuta ta,aia mica si inghesuita? Sau,ai doar un neuron ratacitor prin cutiuta aia intunecata,care te face doar sa poti privi si amuza? In rest,nu arati nimic. Nici macar un colt,sa vedem si noi daca poti sa musti! Te exprimi prost,din toate punctele de vedere si jignesti cum o face proasta in targ! Stii ceva despre expresia asta? Daca nu stii,ti se potriveste perfect!

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod