Orgasmul pentru... incepatoare

O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante.
O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante. Si pana la urma nu conteaza cat de des sau cat de mult faci sex, important este ca acele clipe sa fie traite la intensitate maxima de ambii parteneri; atingerea orgasmului este o chestiune vitala, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

Dar poti defini orgasmul? Poti explica trairile pe care le ai atunci cand ajungi la orgasm? Am hotarat sa punem "bazele" orgasmului la femei, mai ales pentru cele care vor sa afle mai multe despre aceasta stare de "delir" pe care dorim sa o atingem macar o data in viata.

Orgasmul este un raspuns final al activitatii din timpul actului sexual. In cazurile cele mai fericite, poate fi obtinut de ambii parteneri.

Este momentul in care simti o placere fizica intensa, controlata involunar de sistemul tau nervos, si manifestata prin contractii ciclice rapide ale muschilor pelvini inferiori, care iti inconjoara organele genitale si orificiul anal. Pot exista manifestari si reactii involuntare, care constau in spasme musculare in diferite zone ale corpului, euforie generala si chiar tipete si gemete de bucurie. Sunt reactii absolut normale, nimic nu trebuie sa te ingrijoreze. Si oricum, aceste manifestari pot varia de la o persoana la alta.

Pentru a ajunge la orgasm, trebuie sa parcurgi cateva etape foarte importante. Dorinta sexuala este prima si cea mai importanta, de la ea porneste totul. Urmeaza apoi excitatia, care duce, in cele din urma, la orgasm. Daca una din primele doua etape lipseste sau nu este exploatata la maximum, orgasmul nu poate fi atins si de aici ajungi sa te simti nesatisfacuta sau frustrata din punct de vedere sexual.

Trebuie sa inveti sa iti cunosti propriul corp pentru a sti cum si unde iti place sa fii atinsa. O solutie este si masturbarea, fiind considerata de foarte multi sexologi calea cea mai sigura pentru o viata sexuala sanatoasa. In acest mod creste si productia de hormoni (estrogen si testosteron), care ajuta la diminuarea stresului si mentinirea unei stari bune de sanatate, relaxand muschii si oasele.

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de tensiunea care iti incarca trupul, orgasmul te ajuta sa previi si ridurile adanci, cancerul, bolile de inima, iti prelungeste viata, imbunatateste memoria, te scapa de durerile premestruale, de cap si de starile depresive, eliminand substante ce au ca efect calmarea. Cate beneficii de pe urma catorva minute de "extraz"...

Pentru a atinge aceasta stare, trebuie sa depui mult efort, dar recunoaste ca merita! Daca dorinta ta sexuala este mai scazuta sau lipseste, nu esti singura... Se pare ca 40% din femei sufera de aceeasi problema si tot mai multe care recunosc faptul ca nu au orgasm. Motive? Sunt multe si foarte variate: stres, probleme medicale, care tin de psihic etc.

Multe femei foarte tinere sunt mai mult decat ingrijorate in legatura cu abilitatea lor de a ajunge la orgasm. La femei, spre deosebire de barbati, orgasmul este mai greu de obtinut si, de cele mai multe ori, trebuie invatat. Exista femei care nu reusesc sa atinga orgasmul decat dupa o perioada mare de timp de la inceperea vietii sexuale. Deci poti atinge primul orgasm la 18 ani sau chiar la 35 de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

In mod normal, dupa varsta de 30 de ani, femeile ar trebui sa fie capabile sa atinga orgasmul mult mai usor; la unele, dorinta sexuala apare la jumatatea ciclului menstrual, in perioada care urmeaza ciclului menstrual sau in anumite perioade ale lunii. Totul tine de organismul fiecareia.
 

Comentariile 201-250 din 276

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laila pe 27 Aug 2008, 07:19
    pentru elena

    Elena, da-mi si mie te rog, adresa de e-mail. multumesc

    0
    0

  • ina pe 26 Aug 2008, 09:27
    Pentru Klara

    Multumesc mult.... iar tie.... succes! Sper sa-ti fie bine!

    0
    0

  • klara pe 26 Aug 2008, 00:16
    ina

    uite cand eram virgina multe din asa zisele mele prietene radeau de faptul ca eu aveam 19ani si eram virgina si sincer eu ma gandesc cat de indobicita poate fi lumea cat de mult se schimba eu aud ca fete de 13 14 ani siau inceput viata sexula sa sti ca am numai pareri de rau dar asta pe mine nu ma schimba daca lumea se schimba in rau nu inseamna ca si eu tr sa fiu asa.si gandestete la tine cand vrei sa o faci cu un baiat nu la ce vrea el prima data ca dupa acea vine totu de la sine dar odata ce nu esti sg ca nu vrei sa o faci no fa dar tiam zis daca dupa aceea nu te intereseaza consecintele fao ca tu sti ca ai facuto ptr ceva frumos ca asa ai simtit poate sa fie si dupa o zi de ex nu conteaza tiam numai un ex succes gagico

    0
    0

  • klara pe 26 Aug 2008, 00:06
    ina

    sincer nam avut o limita de indragostit doar am avut norocu de ada peste baiatu potrivit ptr ca eu am fost virgina pana la 19 ani si si eu am avut dubiile mele atunci dar ptr ca tineam la el si stiam ca oricear fi no sami para rau dupa aceea.eu sincer acum ma gandesc ca nu conteaza daca o faci doar dupa cateva zile sau luni tu tr sa gandesti ca dupa ce o faci no sa regreti chiar daca de ex el o sa se schimbe sau o sa te lase tu ai facu ceai simtit mai bine.ma bucur sa vad ca esti asa acum multe o fac fara sa se gandeasca de ce ,nu se mai pune pret li se pare ceva normal mai ales tinerele de azi o fac numai sa o faca nu dau importanta la lucru asta

    0
    0

  • ina pe 25 Aug 2008, 23:44
    pentru klara

    Am citit despre problema ta si sincer imi pare rau... esti asa de tanara...poate daca ai reusi sa ai o fantezie sexuala cu prietenul tau actual...asta te-ar mai ajuta... Nu stiu...Stiu ca pare o lipsa de bun simt ce o sa te intreb, dar ai avut in relatiile tale o limita de timp.... adica.... ti-ai dat un timp sa te indragostesti de cei cu care ai facut dragoste, nu?Cat timp? Ma framanta intrebarile astea.... Si, da, femeile din ziua de azi sunt usor de convins sa ajunga in pat...dar cu ele trebuie sa concuram si noi, celelalte...Nu cred ca mai merge sa gandim ca o sa apara si al nostru, cel ales, de undeva din neant....Si daca nici nu sunt dispusi sa accepte.... noi cum mai facem copii?:)))))))))Multumesc!

    0
    0

  • klara pe 25 Aug 2008, 16:32
    ina

    uite nici eu nu stiu despre dragoste nimic dar ce stiu e ca daca tu nu esti sg ca ti la baiat nu tr sa faci dragoste cu el eu am 21 de ani si mam culcat cu 2 dar sunt sg ca am facuto din dragoste ca asa am simtit si eu am o problema mai mare eu cand sunt in pat cu prietenul meu tr sa ma gandesc la o fantezie sau ceva erotic sa am orgasm si asta sa sti e o problema mai mare.dar imi place cum gandesti sa sti ca nui nimic i neregula cu tine esti super numai ca vezi in jurul tau ca femeile nu se mai apreciaza ca inainte se lasa convinse prea usor si ajung in pat la barbat prea repede

    0
    0

  • ina pe 25 Aug 2008, 15:42
    ......

    Revin cu intrebarea: e ceva in neregula cu mine daca imi doresc mai intai sa fiu sigura de niste sentimente si apoi sa fac sex=dragoste, sau asa sunt barbatii din ziua de azi, mai intai sex si apoi mai vedem...?????? Poate capat mai multe raspunsuri, de la doamne de diverse varste, ca parca nu mai stiu pe ce planeta sunt....

    0
    0

  • ina pe 25 Aug 2008, 15:24
    Esti fantastica, Elena!

    Multumesc, Elena, ai fost grozava...............o sa incerc sa ma schimb!

    0
    0

  • klara pe 25 Aug 2008, 11:34
    ptr gloria

    mam gandit si eu la ce spui tu dar sa sti nici eu numi explic dar il iubesc dar eu am ceva inainte de el am mai fost doar cu un baiat el ma dezvirginat si la fel nu puteam avea orgasm stiu ca ti se pare imposibil dar asa e si am spus cai bun la pat ca iti vb cum vreau eu facem toate pozitiile si sex oral de toate dar nu mergenu stiu sincer vad cas unica cu asa probleme nici eu nam avuzit pe nimeni sa nu poata avea orgasm oricum multumesc gloria

    0
    0

  • Elena pe 25 Aug 2008, 09:37
    Motivatie~

    @Gloria, multumesc mult pentru felicitari! Treaba cu "moda" de import eu cred ca e reala( ranman la opinia mea), intrucat, pe vremea mamei tale, amele si a mea, nu era atata dezmat in dormitor; nu cerea barbatul la nevasta asa practici( stai devorba cu un "medic de familie" si vei vedea ca nu mai face medicina, ci ...psihologie, ajutand doamne disperate de ceea ce vor, barbatii, la 50-70 de ani!); nu erau atatea divorturi, si dupa 35 de ani de casnicie. Asta am dorit sa relev. Si se facea amor, si atunci. Cu teama si mari inhibitii , ca ne pandea decretul ceausist. Dar mai era un calendar, un barbat inteligent si grijuliu, un prezervativ-aur, abia procurat de pe la polonezele de la mare etc. Liberul arbitru ne e dat din nastere, dar cat sa fie barbatii astia de DEMNI si adevarati ca "sa nu se duca la vale", ca sa nu ne scape din mana? Acum - sa nu ma auda barbatii - , dar zau ca au si dreptate. Peste tot exista numai TENTATII, fomistele-tarfe sar in spate, iar daca mai intra, si pe Internet, iti trebuie un arsenal de subterfugii ca sa il tii legat de glie, sa fie numai al tau.Iar nevestele de PCmani, trebuie sa-si picteze o TASTA pe abdomen, ca sa mai fie, si ele "clickate", din cand in cand! Revin: poata sa vina Bin Laden, eu raman la ideea ca CEVA e programat, si de afara, la acest capitol. Totul depinde NUMAI de noi, ai dreptate, dar cata lume e ca tine, ca mine sau ca fetele astea de pe acest forum???? Cata ????S-au damblagit si dascalii! Si fratii, verii, tatii etc.E cumplit ce se intampla - ACUM! @ina, Fata draga, s-a terminat Planeta? Oare numai cretinul asta, intalnit dupa 10 ani, mai poate exista pentru tine???S-au terminat barbatii??? Tu iti imaginezi cate tarfe a intalnit el in acest timp??? Pe tine te vrea ACUM, Turnul Eiffel!!! Da-i papucii urgent, ca nu tine la tine nici cat la catelul din fata blocului! Cauta-ti baiatul care corespunde sistemului tau de valori si care te merita. Eu, la nepoata mea, ii voi spune , cand va fi in prag de maritat sa caute 10 baieti, sa ramana la 3, si dintre astia, pe care il iubeste si care simte ca O IUBESTE SINCER, pe ala sa-l aleaga si musai sa faca amor cu el 1 an, ca sa vada cum e si in dormitor. Dupa 1 an de TESTARE a caracterului , sexualitatii, sentimentelor si comportarii in cuib! Abia atunci sa mearga la ALTAR! Doamne, iarta-ma, dar nu mai e de trait altfel. Parca Planeta, ACUM, se invarteste numai in jurul AMORULUI! Altfel, sta pe loc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne, cate as mai avea sa invat pe tineri, relativ la cum trebuie sa-si caute un partener "de drum lung"! Sa fiti destepte si s-aveti noroc de bafta, si la examenul cel mai dificil din viata - casatoria !

    0
    0

  • gloria pe 25 Aug 2008, 03:20
    klara

    cum poti zice despre el ca e bun la pat daca tu trebuie sa te gandesti la altcineva cand faci sex cu el ca sa te simti bine??? e bun la pat ca face de toate, ca aplica algoritmi mecanici? a fi bun la pat nu e o calitate inascuta sau dobandita in urma documentarii, e vorba in primul rand de compatibilitatea cu partenerul. iar din ce povestesti tu, se pare ca nu prea va intelegeti. ce inseamna "ma gandesc eu la ceva dinainte" ? vrei sa spui ca iti autoinduci excitatia? sau ca te gandesti la o experienta anterioara cu alt barbat? daca e varianta din urma, fata draga, nu te marita cu el! nu te marita oricum, cel putin nu deoamdata.

    0
    0

  • klara pe 24 Aug 2008, 23:06
    poti sa nai orgasm

    am 21 de ani si nu pot sa am orgasm.asta nu inseamna ca nam avut niciodata dar f greu.eu is pe punctul de a ma casatori il iubesc enorm dar cand suntem in pat poate sami zica si sami faca ce vrea inainte, nu merge ,numai daca eu ma gandesc la altcineva imaginar sau ma gandesc eu la ceva dinainte sa nu credeti ca nul iubesc dar numai asa pot avea orgasm si va asigur ca el e f bun in pat , face de toate ,ce tr sa faca toti cu o femeie dar problema sunt eu

    0
    0

  • ina pe 24 Aug 2008, 18:19
    Pentru Elena

    Stiu ca o sa sune aiurea ce scriu, imi pare rau ca ai 55 de ani... esti de o tinerete a spiritului cum rar se intalneste.Felicitari... inseamna, cel putin pentru mine, ca esti fericita. Am o singura problema: spui lucruri, repet, foarte frumoase, dar pe care unii le-ar considera desuete.......sa ma explic....desi am 30 de ani, nu am avut experiente numeroase cu baietii.... stiti toti cum e .... fata buna, dar fara noroc...in urma cu cateva luni a revenit in viata mea baiatul care a reprezentat prima mea iubire, de acum 10 ani. A doua sansa.... gandeam eu.... cat l-am iubit!!!!!Atunci nu am facut sex cu el pentru ca eram prea tanara, acum, desi s-a comportat foarte frumos cu mine, nu am facut pentru ca am considerat ca am nevoie de ceva timp ca sa ma refamiliarizez cu el.Era vorba de cateva zile....Si a refuzat sa ne mai intalnim, pentru ca, mi-a spus el, experienta fizica ar fi fost un bun start al eu spre alte relatii si al lui o edificare despre mine in acest domeniu. Atat!Concluzia: am ramas cu un mare semn de intrebare si o mare dezamagire: e ceva in neregula cu mine daca imi doresc mai intai sa fiu sigura de niste sentimente si apoi sa fac sex=dragoste, sau asa sunt barbatii din ziua de azi, mai intai sex si apoi mai vedem...?????? Cred ca sunt si eu invechita in conceptii, de aia tot sufar....

    0
    0

  • gloria pe 24 Aug 2008, 12:35
    ok

    Elena, in primul rand felicitari pentru casnicia ta implinita, sper sa ne ajute si pe noi Dumnezeu, ca de aia ne-am casatorit, e singurul lucru in care credem. in al2lea rand vreau sa clarific ceva. frustrarea la care ma refeream eu ca o inteleg nu e nimic de natura sexuala..era vb de ingrijoarearea ta cum ca tineretul/natia romana e "atacata" de straini, care vor sa ii manipuleze insuflandu-le moravuri usoare etc. poate parea asa, insa raul vine din interior, fiecare isi decide viata intima. toti avem liber arbitru, constiinta, acces la informatie (poate prea mult)..eu imi dau seama ca fiecare dintre noi traieste cu riscul de a fi manipulat de societate, luat de valul globalizarii, in viteza spre un nou turn babel :).. incerc sa identific mereu la mine lucrurile pe care le vreau EU cu adevarat si cele care mi-au fost insuflate, si de multe ori ma trezesc ca lumea imi spune ca-s de moda (prea) veche, nu tocmai open-minded cum e la moda acum sa fii, si ca defapt e o greseala sa te dedici casniciei mai ales cand esti tanar..ma rog, eu zic ca e chiar pe dos, atat timp cat ai langa tine pe cel pe care Dumnezeu ti l-a dat. imi pare rau pentru orice neintelegere. ma bucur sincer pentru tine/voi. Domane, ajuta!

    0
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 08:10
    Frustrare????

    Ptr. @gloria ! Nu, sub rezerva cuvantului de onoare iti spun ca nu sunt si n-am fost frustrata, 33 de ani de casnicie !Am un barbat , cum multe doamne si l-ar dori sa-l aiba in casa. Am fost protejata ani de zile si nu stiu ce inseamna avort. Am scapat de period (har Domnului!) , la 48 de ani, si , de atunci, imaginati-va ce viata am inceput sa duc, langa sotul meu, care mereu mi-a spus ca: "Ah, de cand te astept !" Daca sunt - printre voi - curioase, care doresc sa stie ce se intampla cu unii barbati, pe la 55 de ani, va spun tot sincer: au erectie, si zilnica( cu preludiu, deci, ajutati un strop), daca au fost "baiaeti de cuib", nu puslamale, dar nu mai produce organismul sperma, decat daca sunt odihniti, bine hraniti cu fructe, legume si proteine, daca au o stare adecvata, fara stres, atunci, e posibil sa juiseze , si ei de 2-3 ori pe saptamana, iar daca este inca indragostit de sotia lui, o ajuta pe ea sa ajunga la ZENIT, simtindu-se, si el bine, chiar daca nu juiseaza( Numai ca asta este o ARTA , pe care nu multi barbati o poseda ! ). Asa se intampla la noi, acum. Sa dea Domnul sa dureze FAZA asta!!! Si tot asa , pana cand s-o mai putea! Nu as dori NICIODATA sa il las sa ia ADJUVANTE ! Nu vreau sa-i atace INIMA! Daca nu s-o mai putea, facem , si noi, "amor tantric" si gata! Important este "sa fim" 2 si sa continuam "sa simtim" in cuplu , iar "in iarna vietii", sa te vezi imbratisata, si noaptea si sa-i simti respiratia sotului tau drag, in ceafa. Sa ai "o manta de vreme rea"! Aveti grija de barbatii vostri, fetelor, daca stiti ca merita! Cum ii pastrati, asa ii veti avea, si la varsta a 3-a sau a 4-a ! Doamne, ajuta-ne pe toti !

    0
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 07:50
    Erata

    Recomandarea a 2-a era pt. @Anita !Scuze!

    0
    0

  • Elena pe 23 Aug 2008, 07:46
    O parere!

    1.@gloria, n-am spus ca sunt @Alfa &Omega in materie - nici de sexologie, nici de psihologie- ! Mi-am spus , si eu o parere ca si tine! Este atat de vasta "gradina lui Dzeu", incat e imposibil sa fim toti la fel sau toti normali si, cu atat mai mult, sa avem toti placeri similare; 2. @ ely, ramai gravida "si din priviri", daca nu te protejezi - cu prezervativ, cu dus & pauza , si dupa acel contact. Spermatozoizii masculului sunt atat de unidirectionati ca , parca, nu stiu decat intr-o parte s-o apuce, Sunt cazuri cand, si fete virgine, jucandu-se doar cu partenerul, au ramas gravide. Si, cand vei imbatrani, dar la 55 de ani mai ai inca period, iar sotul tau va lua Viagra / Cialis ori ce s-o mai inventa, vei vedea ca penisul este, si 72 de ore tot erect, tot "tantos", depinde, si de individ. Numai ca sperma se "fabrica" , si mai greu, la acea varsta!Deci, atentie maaaaaaaaaaaare , mai ales daca , si tu, ca si altele, ramai gravida...una-doua !Deci, dupa ce baiatul juiseaza, puteti face ....amor tantric, adica fara penetrare chiar si, cu atat mai mult, fara ejaculare, ca , si 20 de ani daca are partenerul, organismul nu poate produce sperma, asa, rapid, insa "lichidul seminal" este periculos - si inainte, si dupa - , cata vreme mai poarta infimitizale ramasite spermnatozoide ! Deci, nici inainte de a pune prezervativul, nu va jucati cu RISCUL ! E pacat sa apara o sarcina nedorita! Mereu am facut diferenta - dintre SEX( actul in sine, fara implicare spirituala si cordiala) si DRAGOSTE( un buchet de sex&iubire&altruism&empatie& tandrete& afectiune&sarutari&atingeri &senzualitate sincera&ETC.)! Dragostea inseamna, si altceva, nu musai cu penetrare; numai ca partenerii trebuie sa ajunga la un asa grad de afectiune, incat sa le para rau sa juiseze si, astfel, sa rupa VRAJA. Sunt cupluri care ajung la BEATITUDINE si fara a juisa ! Dar, conditia este ca AMANDOI sa se iubeasca magnific ! De aceea TANTRISTII nu juiseaza. (vezi Google: Amorul tantric) @zorro, ai dreptate, numai ca Biblia nu a gresit cand a recomandat sa ne iubim si sa "umplem pamantul"; sau cand a sustinut ideea de FAMILIE, anumand mijloacele neortodoxe, si astfel, adulterul, bolile, perversiunile! Este motivat faptul ca , la origini, s-a recomandat amorul doar de prasila, dar daca citim cu atentie1Corinteni, 13; Efeseni, Evrei etc, din Noul Testament, vom intelege ca Dragostea - ca substanta - e aceeasi, propagata de IISUS( pt. aproapele etc.), numai ca, in anumite capitole si versete, e vorba de AMORUL in sine , dintre SOT si SOTIE ! Deci, "cu bataie lunga", Dzeu ne recomanda sa NE IUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM partenerul, SINCER si sa-i fim FIDEL Dumnezeu sa ne/va dea la toti dupa cum meritam !

    0
    0

  • zorro pe 22 Aug 2008, 23:09
    Placere sau pacat ?

    Toate conceptiile noastre despre sex- fie el normal sau altfel- reprezinta rodul educatiei bisericii. Sunt crestin, nepot de preot si n-as vrea sa fiu catalogat drept ateu. Insa biserica a gresit enorm ( si inca mai greseste) in privinta educatiei pe tema relatiei dintre barbat si femeie. Pe cine putem trage la raspundere daca barbatii privesc femeia drept un animal de prasila ? De ce trebuie sa ne fie rusine de tot ce ne face placere? Si cine are dreptul sa ne spuna ce e bine si ce e rau ? Numai noi decidem asta. Binele si raul nu exista decat in mintea noastra. Felicitari celor care fac sex oral si le place ! Felicitari celor care refuza acest lucru ! Nu toti gandim la fel.

    0
    0

  • ely pe 21 Aug 2008, 17:49
    vreau un sfat:((

    buna fetelor!!!vreau si eu un sfat de la voi dak se poate...m-am hotarat sa merg la medicul de familie sa-mi recomande niste pastile anticonceptionale.mi-a spus sa iau rigevidon 21+7.luna trecuta in 21 mi-a venit ciclu iar eu am inceput sa iau pastile din a4a zi de ciclu adica din 24.luna aceasta mia venit ciclu mai repede adik in 17.sunt disperata pt k eu stiu k in momentul cand ai terminat de luat pastilele atunci iti vine ciclu adica trebuie sa iei o cutie noua de pastile.vreau sa stiu sigur,daca iau in continuare fara pauza sunt protejata?deocamdata prietenul meu nu a ejaculat in mine,medicul mi-a spus k isi fac efectu dupa o luna...este adevarat?????????puteti sa imi spuneti exact ce sa fac cum sa le iau?va multumesc

    0
    0

  • gloria pe 20 Aug 2008, 16:58
    Anita

    da, poti ramane insarcinata, chiar daca nu e imediat dupa o ejaculare. recomand dus si prezervativ ;)

    0
    0

  • Anita pe 20 Aug 2008, 16:28
    Astept raspuns....

    Am o intrebare mai sus.........imi raspundeti va rog????? Dupa ce baiatul ejaculeaza,mai putem continua sa facem dragoste??/? SAU risc sa raman insarcinata????? cat timp mai trebuie sa asteptam????pls

    0
    0

  • gloria pe 20 Aug 2008, 12:36
    mmm

    Elena, iti inteleg oarecum frustrarea insa faza cu "parca CINEVA, din afara tarii, vrea sa damblageasca tineretul si tot poporul roman" e deja de domeniul fantasticului, de parca in alte tari lumea nu e damblagita, si saracii de noi, romanii, avem intentii bune, suntem niste ingeri, dar incearca cineva din afara sa ne saboteze! oricare mi-ar fi problemele, parca mie nu imi vine sa dau vina pe straini :D..fiecare e responsabil de propria piele..cam asta e doza de libertate pe care ne-o putem permite.. referitor la fotoliul comfortabil din care privesc eu, trebuie sa te contrazic..nu stiu ce calitati de psiholog ai tu, insa cu mine nu ti le-ai exersat prea corect. sper ca nu m-ai considerat target pt chestii gen silicoane sau tatuaje..macar atat. afla ca mai sunt si altii care pot aprecia implicatiile psihologice negative ale acestor lucruri, fara sa fie neaparat avizati de vreo diploma. ce ma amuza tare e ca pui felatia mai sus sau cam tot pe acolo cu homosexualitatea, ca grad de deviere de la normal. daca dupa parerea ta sexul oral repr marele declin al umanitatii inseamna ca TIE iti scapa defapt ceva...si ce ma amuza si mai tare e ca iti inchipui ca esti singura care a vazut ce ai vazut tu prin spitale iar altii, ca mine, vorbesc asa din imaginatie. nu suntem toti oi ratacite, stiu ca exista si d astea, dar incerca sa intelegi ca si Adevarul tau poate fi "pe langa", sau nu tocmai exact. nimeni care este inca in viata nu le intelege pe toate, esti la fel de predispusa la greaseala ca si restul, MAI ALES DACA DEVII EXTREM DE INSISTENTA INTR-O DIRECTIE.

    0
    0

  • Elena pe 20 Aug 2008, 08:18
    Experienta!

    Ai dreptate! Ce sunt eu! Un "x" pretins psiholog si psihoterapeut, dar viata, experienta de peste 3 decenii si, mai ales, din ultimii 10 ani, de cand au rabufnit aceste practici, ele, practicile astea vorbesc, asa se intampla, se merge pe"metoda pasilor marunti" si, din timp in timp, se ....evolueaza spre, si mai rau! Habar n-aveti cate cazuri de boala nu apar mai tarziu, chiar si de la pus silicoane , tatuaje etc. Nu se face valva, la fel cum nu se stia ca ar exista picior de homosexual pe vremea lui Ceasca, dar e ........du-re-re ! Am fost prelucrati ca sa schimbam orientarea sexuala, de la homo, pana la bagat sticle etc. undeva si pana la felatie &cunn....Lumea a innebunit! Te-ai ingrozi daca ai sti si vedea totul !Tu vorbesti de acasa, din fotoliul din terasa si cu cafeluta aburinda langa tine! Fa-ti timp si viziteaza Spitalele si te vei ingrozi! Parca CINEVA, din afara tarii, vrea sa damblageasca tineretul si tot poporul roman. In fond, fiecare e liber sa creada in cine si in ce vrea si sa faca exact ce-i place si-ii face viata implinita, dar, daca am avut timp sa scriu AICI si sa mai cunosc, si alta tipologie umana, sa mai deschid ochii cui doreste, asta ne vred ca e o tragedie! Certamente, asta este forum-ul, blog-ul sau acest spatiu la ....."eva.ro....etc. si avem dreptul la opinie! Cu sinceritate!

    0
    0

  • gloria pe 19 Aug 2008, 22:37
    pai daca faci presupuneri...

    daca mie mi te adresezi, scuzele mele Elena , insa - oricat de psiholog ai fi - nu cred ca esti in masura sa imi spui ce urmeaza sa imi "ceara" mie sotul meu in dormitor (de parca despre cerut ar fi vorba) si nici sa presupui vreun lucru despre intimitatile noastre sau cat de complet e tacamul fara ingurgitare pentru sotul meu..ai mers mult prea departe..oi fi tu detinatoarea unor adevaruri supreme, insa mai sunt si altele care nici macar tie nu ti s-au descoperit....eu am vorbit principial, nu mi-am povestit viata sexuala intr-un comment....trebuie sa accepti ca exista mai multe realitati, nu e a ta singura...cat despre cat de crestinesc e sexul oral, deja mi se pare prea amuzant sa nu iau in ras.. la cate mari religii exista pe lumea asta ce te face sa crezi ca tocmai crestinismul tau reprezinta Adevarul?? sau ca dogma crestina e intru totul cuvantul lui Dumnezeu? pana sa ajunga la tine, invataturile crestine au trecut prin muuulte maini si au suferit interpretari, reinterpretari, adaugiri si omisiuni cu duiumu...si mira-m-as sa ii pese lu' "doamne doamne" daca tu pui gura pe sexul sotului tau sau nu...n-are legatura cu nimic din ceea ce te leaga de el in fata Lui. stiu doar ca la cununie se ureaza mirilor sa cunoasca armonia trupeasca....

    0
    0

  • Elena pe 19 Aug 2008, 10:44
    N-ai spus.....

    ....dar asta va urma, in viitot. tacamul e incomplet fara ingurgitare. Exista voci masculine care spunL"Ah cat sunt de excitat cand o vad pe partenera mea inghitindu-mi sperma!" SI< de la inghitit si sperma pana la amor anal, mai e un pas! Apoi, excentricii, vor sa urce inca o treapta, ca....vezi Doamne....salveaza casnicia ...si vor sex in grup sau mai stiu eu....masochist! Oameni buni, sunt PSIHOLOG. Tineti minte: toti cei in cauza aveti ceva in neregula. NU EU AM SPUS ASTA, ci ....TRATATELE MEDICALE! Am vrut sa va fac un bine; sa va deschid ochii! Dar, vine vorba Angelei Merkel, cancelarul Germaniei: "In dormitor, e treaba mea!" Sa fiti fericiti!

    0
    0

  • Elena pe 19 Aug 2008, 10:34
    pt.@ B mirii

    Ei, draga mea, tocmai in asta consta diferenta - la acest capitol - intre om si animal. Nu contest ceea ce spunea Freud: ca omul are in el "de toate" si animalitate, si ccriminal si hot si ...si...si...; "vinovat" este numai momentul, contextul in care el "rabufneste"! Eu nu contest faptul ca te exciti in asemenea practici, dar nu ti-ai pus intrebarea ca , si tu ai ceva in neregula? In primul rand, daca l-ai IUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII de-adevaratelea, absolut si irevocabil, te-ai excita numai cand te atinge cum mi s-a intamplat si mi se intampla mie , si acum, la 55 de ani! E de ajuns sa-si plimbe mainile pe spatele meu , totalmente, si ....gata....ma trec FIORII ! OK? Dar stii cum SI CAT DE MULT tin eu LA SOTUL MEU??? Dar ..."gusturile nu se discuta"! "Stilul e omul"! Tine-o tot asa daca asa esti implinita! Dar NU E NICI NORMAL, NICI CRESTINESC ! Sa fii iubita!

    0
    0

  • B mirii pe 18 Aug 2008, 20:19
    pro

    doamne...am citit intr-un mesaj ca e contra naturii umane sa faci sex oral....scuxele mele dar e o mare prostie...poate nu am experienta si varsta doamnelor care au postat despre subiect....dar atunci knd iubesti extraordinar demult o persoana nu ar trebui sa mai existe inhibitii...mie cel putin imi face placere sa ii fac sex oral prietenului meu...chiar ma excita, ales cand il vad cum geme usor de placere, ce este drept ..akm fiecare face cum crede de cuviinta

    0
    0

  • lupul_cel_rau pe 18 Aug 2008, 18:30
    draga dona,

    in ceea ce priveste situatia ta nu exista decat 2 posibilitati: 1. NU il iubesti desi tu poate crezi asta (eu sunt casatorit de 8 ani, o cunosc de 12 si sunt innebunit numai dupa ea... o ling pana nu mai poate si ma implora sa o penetrez... si asta imi face o placere imensa... mor sa o vad cat de bine se simte). In acest caz te sfatuiesc sa nu il mai chinui si sa ceri divortul! 2. il iubesti dar anumite traume emotionale mai vechi te impiedica sa-i arati asta in anumite moduri... in acest caz te sfatuiesc sa consulti un psiholog, cred ca te va ajuta. Parerea mea!

    0
    0

  • anda pe 18 Aug 2008, 15:01
    cum e si cu sexul oral

    treaba cu sexul oral e cam asha: daca iti place il practici, daca nu nu. dar numai ca problema cu femeile e ca spun ca nu le place si li se pare disgratios inainte macar sa incerce. daca ai problema cu sexul oral si chiar nu iti place, ca in cazul donei, atunci nu il practica, iar daca ai un partener care sa te iubeasca si sa iti respecte decizia, atunci nu e nici o problema. e ca si cum ai incerca o noua pozitie si nu ti-ar placea. Daca iti iubesti barbatul, il iubesti cu totul. Cand vine vorba de probleme psihologice, atunci e cu totul altceva. fiecare decide ce se intampla in propriul asternut

    0
    0

  • gloria pe 18 Aug 2008, 14:51
    ?

    am zis eu ceva de inghitit sperma??? Doamne ajuta!

    1
    0

  • Elena pe 18 Aug 2008, 10:23
    Pentru Anita

    Anita, draga mea, trebuie sa stii ca o femeie virgina se lasa la "mana" sotului ei, la inceput. El este nr.1 in dormitor, cata vreme, tu, ca fecioara nu-ti cunosti nici trupul, nici sexualitatea nici ce sa faci, practic. Nu te cunosti nici pe tine ..... De asemenea, exista cupluri care si peste 33 de ani au pe barbat ca nr.1 in dormitor, pentru ca ea vrea sa se simta femeie totalmente, intrucat - si ancestral - femeii ii placea sa fie dirijata si adusa la extaz de barbatul ei; ea era ...FEMEIA !. Deflorarea e un ritual !Tot de el depinde cum va face acea mica incizie, cu tact, cu tandrete sau brutal, agresiv de brutal, urmarind numai si numai placerea lui ! Prima"sedinta" este emblematica - in rau sau in bine! Si nu se uita niciodata! Mereu trebuie sa-ti cauti un sot care vezi ca-i pasa , si de tine. care este altruist. Care vrea ss se simta bine si femeia lui si sa urce cu el la Zenit! Care nu-si doreste o sotie"recipient", ci o partenera implinita. Sotul tau te va ajuta cum sa te comporti in pat si, nu in ultimul rand, TRUPUL tau iti va fi aliat si se va comporta ca atare pana la atingerea sublimului. Cred ca ai auzit de PRELUDIU. La fel ca si POSTLUDIUL. Preludiul este cel mai important. Vorbe tandre, sarutari dulci , pupici pe tot corpul( chiar si la organul sexual, dar nu cu practicile de se poarta; eu, sarutul, il accept si te implineste, stiind ca iti iubesti partenerul absolut si integral), apoi Imbratisari, soapte de iubire, totul concura catre starea senzitiva, care precede MINUNEA! Nici sa nu te gandesti sa pleci la drum cu unul care s-ar f....., dar, vezi Doamne, e ....pudibond! NU! Cauta-ti un sot care stie sa socializeze , stie sa comunice, accepta comunicarea despre toate aspectele vietii, care te lasa sa vorbesti fara teama si jena, care te asculta si te intelege, care te intreaba CE VREI si CUM TI-ar PLACEA ! COMUNICAREA in PAT este "Piatra filosofala" a reusitei in CUPLU! S-ar putea ca - la inceput sa nu realizezi orgasmul, cu cele 3 etape ale sale: preorgasme, puseul oegasmic si postorgasmele ! Le vei obtine numai dupa nasterea primului copil, poate, si numai datorita rabdarii sotului tau, adica, sa te ajute, sa te dirijeze sa treci prin cele 3 faze. Nu pot sa-ti spun cat de placute sunt postorgasmele! Acele izbucniri de dupa MIRACOL, acea stare de bineeeeeeeeee care n-ai mai vrea sa se termine, cum nu am cuvinte sa o descriu eu sau alta ca mine! Cand vei ajunge sa "te cunosti" ca sexualitate( pe la 30-35 de ani), atunci TU vei lua puterea, daca vrei si daca si lui ii place si ...ce sa-ti spun cate pozitii nu-ti ofera Kama Sutra clasica....!!! Alte artificii, aaadjuvante si delicii, le poti citi pe NET. Eu iti spun - sub rezerva cuv. de onoare - ca exista barbati care sunt morti de fericire numai cand nevasta ajunge la NIRVANA si la apogeu - in Dormitor! Sunt bolnavi daca sotia n-a atins ZENITUL! Cauta-l, discuta cu el inainte, pune pe tapet tot ce ai aflat si tot ce stii si vrei( esti doar o fata a acestui EV!) si apoi casatoreste-te! Altfel, "toaleta privata" a sotului tau, .........sa dea Domnul sa nu fii! @GLORIA, Stiu si vad, cum sa nu vad ce se intampla in jurul nostru, dar crede-ma ca se poate si altfel sa fie implinita o femeie! Nici BIN LADEN nu ma convinge ca e bine sa inghiti sperma, sa lingi penis si comori feminine! NU! Categoric NU! Este o parere si o gandire a unei femei sanatoase mental si sexual, care a mai avut si fericirea sa fie implinita alaturi de un sot unic si atipic, amandoi longevivi sexual pana acum, - la varsta a 3-a! Atentie mare fetelor cu cine plecati in viata! CONTUL este in plan secund! CARACTERUL, EDUCATIA si CULTURA familiei din care provine sunt cele 3 mari indicii la alegerea uni sot "de drum lung"! Se poate! Doar sa ne amanam moartea , nu se poate!NUMAI DE VOI DEPINDE! Mult succes!

    0
    0

  • Anita pe 17 Aug 2008, 16:38
    Help!!!!!!!!!!

    Dupa ce baiatul ejaculeaza,mai avem voie sa mai facem dragoste,sau trebuie sa mai asteptam????(aici ma refer fara folosirea prezervativului)???? daca reluam pot ramane insarcinata???? Astept raspuns,va rog!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • zorro pe 17 Aug 2008, 00:57
    Pentru Senia: Te asigur ca sunt barbat.

    Da, stiu, e ciudat ca un barbat sa acceseze un site destinat femeilor. Poate ca ma intereseaza parerea doamnelor.

    0
    0

  • nina pe 16 Aug 2008, 05:02
    fiecare face ce vrea

    eu cred ca asta e o traire de moment a fiecaruia dintre noi.in cazuri dinastea nu se pot da sfaturi.cred ca fiecare dintre noi,in anuminte momente si circumstante,poate ajunge sa faca lucruri pe care in mod normal nu le-ar face.mie mi sa-ntamplat.eu credeam ca nu voi face niciodata asta,si totusi am facut-o.nu-mi pare rau.a fost ceva unic,ceva placut.adevarul e ca ma-nvatat sa fac dragoste.credeam ca stiu deja(am fost casatorita),dar rezulta ca pana sa-l intilnesc pe el,nu stiam.nu traiesc in Romania,faptul ca am plecat de acolo poate intr-un fel mi-a schimbat felul de a gandi.eu cred ca fiecare dintre noi daca se respecta, se iubeste si incearca intr-un fel sau altul sa scape de inhibitii ne va fii mai usor sa acceptam anumite lucruri.problema nu este a lor pt ca cer,problema este a noastra,de vrem sau nu.

    0
    0

  • Anita pe 15 Aug 2008, 18:59
    ????

    Am 19 ani si nu mi-am inceput viata sexuala..........care sunt pasi care trebuie sa-i urmez atunci cand am ajuns in camera. Spuneti-mi ceva mai nebunesc.....ceva pasi mai avansati.....pls

    0
    0

  • marunia pe 14 Aug 2008, 19:47
    nuuu

    nu stiu eu de ce toti va ginditi doar la umilinta sau sa-ti inchipui ca esti sclava cuiva.....eu stiu ceva:k va veni timpul sa ne despartim dk de asta va fi nevoie.dar a trecut deja timpul pt Fat-Frumos calare pe cal si sa-ti vie la fereastra sa-ti jure iubire vesnica.cui nu-i place sa nu o faca.

    0
    0

  • gloria pe 14 Aug 2008, 13:40
    hahaha

    nu pot incuraja pe nimeni sa faca sex oral, indiferent cat de mult ii cere partenerul asta. sau cat de cool si modern e considerat pe forumuri si in discutiile din pauza la scoala. nu mi se pare ceva anormal, dar e obligatoriu sa NU o faci daca nu iti vine. Elena, ai pretentii prea mari de la niste individe extrem de dezorinentate, in privinta alegerii partenerului, indivde care in casa au fost martore la o parodie de casnicie, carora li s-a bagat in cap ca toti barbatii sunt porci, toti insala, etc. si culmea ca il au ca model pe propriul tatic iar el chiar e de multe ori un rahat de om dar nevasta-sa tot l-a luat.. de ce sunt pretentiile tale exagerate: priveste pe strada: cati indivizi pe langa care treci iti dau impresia ca ar sti de curul lor? cum vrei sa aleaga bine daca nu stiu ce e ala bine si nici nu inceaca sa afle?.....................referitor la sex oral: ar trebuie sa te gandesti ca sunt cupluri care practica asta fara sa fie vreo frustrare implicata, sau impotenta, egoism, etc. nu e nicio umilinta implicata, fara dominare, fara complexe... si nu practica pt ca: "daca nu ii fac se duce la alta", nici nu poate fi vorba de asta intre doi oameni cu minte, principii si respect reciproc. poate o sa intelegi candva ca nici macar nu e o practica "excentrica", e pur si simplu un sarut preluuuuung in cel mai intim loc al partenerului tau. daca stai si te gandesti la ce e nefiresc sa faci cu gura, si sarutul pe buze sau obraz ar ajunge sa ti se para cam nejustificat, mai ales daca se implica si limbile. sexul oral, intr-un cuplu normal format din oameni sanatosi din toate pdv, aduce placere amandurora indiferent care este cel ce il ofera, si nu e menit sa inlocuiasca "clasicismul", e pur si simplu o chestie pe care o faci in dormitor pe langa alte muuuultele, un stimul.

    0
    0

  • Elena pe 14 Aug 2008, 10:18
    Erata

    ..."partenerii de cuplu ...."

    0
    0

  • Elena pe 14 Aug 2008, 10:17
    Pentru novice!

    Daca pot fi crezuta va dau un sfat voua, celor care nu v-ati casatorit inca si nu sunteti indragostite lulea de un nemernic ( sunt zeci si mii de cazuri cand o femeie superbisima poseda talentul de a se indragosti irevocabil de cel mai mare ticalos!) Si anume: "partenerul de cuplu trebuie sa se iubeasca asa cum isi iubesc copilul( vorbesc de iubirea ca substanta), adica il iubesc din pantece, il iubesc la 3 ani, la 7 ani, la 15 ani etc. si nu....asa....deodata....pe la 18 ani( sau si mai devreme) nu-l mai iubesc....se plictisesc de el....doresc ALTCEVA....mai nu stiu cum etc., etc., etc.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dimpotriva, cu cat copilul creste , cu atat il iubesti , si mai mult ! Asta e normalitatea intr-un cuplu SINCER, ADEVARAT, constant in sentimente s in fidelitate pana la moarte !" Iubirea este iubire! Este cea declarata la ALTAR! Ceea ce am spus mai sus se poate intampla intre doi tineri care se iubesc egal, din start; cand nu exista un TICALOS la Altar, care , din varii motive jura credinta ca mai apoi, sa fie "tinut" cu forta in cuib! Aia nu mai e iubire! E DISPERAREA sotiei ca pierde pe tatal copiilor! Doamne....cate cupluri nu traiesc in falset, numai de dragul copiilor! Doamne, fa ceva ca barbatii astia sa aiba un strop de minte si suflet ! Deci, fetelor, cautati barbatul care SIMTE in cuplu, nu care ESTE in cuplu ! Inainte de a va indragosti, stati de vorba cu individul si aflati-i Grila de valori! Puneti-l sub mnicroscop! Stabiliti niste coordonate si un sistem de valori comun. Vedeti ca este NEGOCIERE , si o casatorie din dragoste??? Da...ca sa vezi cui te daruiesti: unei BESTII sau unui INGER ! Bafta ! Va doresc mult NOROC ! Si de voi depinde!

    0
    0

  • senia pe 13 Aug 2008, 19:36
    pentru zorro(care pare...femeie)

    Si de ce ar fi normal sa-l tii acasa in aceste conditii? Daca el vrea sa stea acasa numai daca are asta inseamna ca e un golan. Si va asigur eu ca, daca e golan, tot nu sta acasa chiar avand sex oral. poate fi mai gustos cu alta. Am impresia ca nimic nu multumeste aceste animale. Iar daca o sa-mi ceara sex anal sau sa inghit, o sa-i arat cererea de divort. A face ceva fara sa-ti placa, numai ca sa nu pierzi ceva inseamna sa nu fii liber. Sa fie un paradox urmatoarele cuvinte? : Iubesc partenerul si vreau sa se simta bine. Ma iubesc si pe mine si vreau sa ma simt bine. El zice ca ma iubeste si ca vrea sa ma simt bine.

    0
    0

  • Ela pe 13 Aug 2008, 13:27
    bv Elena!

    cred ca u ai exprimat ffffff bine faptul ca nu este obligata sa faca asta daca nu-i place! sa shtii dona ca sunt d acord cu Elena... asculta-i sfatul... pana la urma el nu te merita. imi cer scuze ca nu am fost atenta la comentariul tau si nu am observat prima data cand ai zis ca ai vorbit cu el :) scuze inka o data... deci daca intr-adevar ai vorbit cu el si lui nu-i intra in cap ca tu nu vrei lucrul asta, atunci lasa-l... cum a spus si Elena, mai sunt inka barbatzi care accepta un sex normal, clasic... divoretzea-za si continua-tzi viatza.... important e sa fii tu fericita... as vrea sa te intreb daca ai copii? poate vrei, poate nu vrei sa-mi raspunzi la asta. poate ai zis mai sus si n-am observat eu... dar si cu copii si fara, nu merita sa-tzi strici viata pt cineva care nu te merita...

    0
    0

  • BE_SANDRA pe 13 Aug 2008, 12:47
    Pt. catarina

    Da ne iubim..............si cand am spus ca am intalnit de curand m-am referit la o relatie care tine de 4ani. Pana sa-l intalnesc pe el spuneam ca nu o sa fac niciodata sex oral si uite ca am facut-o, asta fara sa mi-o ceara el ci pentru ca pur si simplu m-a facut sa-mi doresc sa fac asta........

    0
    0

  • Elena pe 13 Aug 2008, 10:36
    Categoric sa divorteze!

    @dona, te inteleg ....pana la Dzeu si inapoi! Hai sa te ajut sa supermotivam optiunea noastra in favoarea amorului clasic ( sa nu aud de sex ! "Sexul" este acceptat in 2 ocazii, dar 10 %, si anume: dimineata , la erectia naturala si "un scurt" rapid, daca sotul a fost plecat 2-3 luni de acasa, cu treburi!) ! 1. Deci, toata lumea stie ca tot omul este "un hoit"! O zi daca nu se spala sau , in canicula, daca nu face 4-5 dusuri ....."pute"! 2. Toata lumea stie ca exista 4 toxine in corp, care musai trebuiesc eliminate: CO2, transpiratia, urina si excrementele! 3. Toti stim ca gura, cavitatea bucala este si mai infecta decat organul genital, cata vreme - oricat ne-am spala pe dinti - daca avem 3-4 carii, nu poate sta alta persoana langa noi , ca ne "pute" gura ( basca daca mai mancam ceapa sau usturoi, daca mai bem o tarie de tara etc ) 4. Toata lumea stie ca organele genitale secreta, NORMAL, o secretie acceptata, la parametri sanogeni! 5. Toata lumea stie ca - si la un bebelus, si la un parinte paralizat - e mult mai simplu sa-l ingrijesti NORMAL sau....in ultima instanta sa-i schimbi pampersul de urina. Cand insa ajungem la schimbat pampers de tranzit ( fecale) este macel, este durere, este BLESTEM! Si atunci, de ce sa nu facem noi amor curat, dat de Dzeu, pe acolo pe unde ni s-a recomandat sa fim un trup??? De ce sa devenim noi SCLAVII partenerului si SA SLUJIM la organul sau genital? DE ce atata UMILINTA??? DE ce atata complicatie? De ce sa punem noi gura , in care introducem mancarea ce trebuie igienizata, iar gura asta sa mai faca si altceva??? DE CE???? Asta e iubire??? NU, oameni buni! Este EGOISM! Sa-i fie bine LUI si numai LUI ! Sa tineti minte: barbarul care ii cere partenerei sex oral, anal este un egoist, un frustrat, un complexat, un excentric sau....un impotent! Sub nici o forma sa nu credeti ca va iubeste! Deci @dona, DI- VOR-TEA - ZA , fara nici un regret si stai linistita ca n-au pierit toti barbatii care sunt CLASICI in amor si stiu sa faca o femeie fericita! Asta nu e viata! Tipul nu te iubeste, nu te respecta, nu i-e mila de tine sa te chinuiasca in acel hal impus de el! Scapa de el fara umbra de regret! E mult mai cinstit asa! A;tfel el isi va gasi altele, iar tu, la fel, cata vreme esti tanara si esti sanatoasa sexual, nu vampa, ci iti cauti un drept al trupuilui si al spiritului! Este unul dintre cele 11 DREPTURI ale OMULUI: Dreptul la intimitate! Vei gasi, fata draga - sanatoasa mental si sexual -si barbatul care TE MERITA ! Bafta si Noroc ! P.S. N-am vrut sa jignesc pe nimeni. Este o opinie si o practica a mea, de o viata !

    0
    0

  • catarina pe 13 Aug 2008, 07:42
    pentru BE_SANDRA

    Sandra, tu spui ca "daca iubesti iti face placere..."; sa inteleg ca acel domn care ti-a deschis gustul e iubitul tau? te iubeste? Il iubesti? Ca dupa cum il prezinti, "un domn", pare mai degraba un ... don juan priceput. Nu reiese deloc ca va iubiti. Se stie ca a face sex BINE nu inseamna dragoste, casatorie, ci uneori opusul acestora.

    0
    0

  • dona pe 13 Aug 2008, 07:37
    pentru utopia si ela

    Pai nu s-a inteles din tot ce-am scris ca i-am spus? A fost dezamagit si mi-a spus ca asta inseamna ca nu-l iubesc. Inainte de casatorie nu mi-a cerut asta, ne simteam ffffff bine fara. Treptat, a inceput sa "diversifice' La unele chestii, am raspuns pozitiv, la asta insa nu, pentru ca e vorba de ceva fiziologic mai presus de puterea mea. (Eu sunt extrem de sensibila la mirosuri). Am avut discutii indelungi, am si incercat, dar din cauza ca nu-mi place, sufar ingrozitor. Sotul meu se face ca intelege, dar vad ca-l preocupa, uneori e rece, lauda totdeauna chiar si pe prostituate(spune ca e vorba de energie), priveste la imagini porno, sugerandu-mi ca astfel i-ar trece dorul de sex oral, oricum, simt ca nu e bine. Eu n-as divorta, dar ma gandesc si la viitor. Cand sotul meu vede peste tot postate idei de felul: "Daca iubesti faci orice", bineinteles ca va crede ca nu-l iubesc si o va cauta pe aceea care va face ce vrea el. Eu il iubesc, il respect, il ajut, sunt alaturi de el cu sufletul si cu trupul, dar am aceasta limita si poate si altele daca as fi provocata.

    0
    0

  • stefa pe 12 Aug 2008, 23:46
    pfffffffff

    deci allia_allya scuza-ma k itzi spun,dar adik cum "reversul"...uita d ex. mie imi place sa-mi fak,dar sa fac nuh,vb donei,ii aiurea,sorry k t dezamagesc,asha k mai bine shhhhhhhhh,k nush nik....k ...pa shi dona bv. ;))))

    0
    0

  • BE_SANDRA pe 12 Aug 2008, 22:15
    Conceptii aiurea......!

    Va spun eu ca daca iubesti iti face placere sa faci si sex oral si de toate................Odata aveam si eu idei de astea false despre sexul oral; pana a aparut un domn in viata mea care mi-a deschis "gustul" si am realizat ca atunci cand doresti cu adevarat pe cineva orice limita dispare............

    1
    0

  • Ema pe 12 Aug 2008, 21:33
    Pt. Elena

    Multumesc pt sfaturi!!! O sa mai apelez la tine!

    0
    0

  • marunia pe 12 Aug 2008, 19:52
    zorro*****

    zorro,eu cred k esti un barbat de 1000 de stele...iubitului meu ii place sexul oral si il provoc foarte des in orice imprejurare,numai k e o problema si la mine:nu-mi prea place sa io fac la urma,da am auzit k are efecte bune!!!!!!!

    0
    0

  • Ela pe 12 Aug 2008, 16:59
    pt dona

    "Eu si sotul meu ne iubim, dar va trebui sa divortam..." Dona, ce te face sa crezi ca daca o sa divortezi o sa fie totul mai bine? aici ma refer la faptul ca, in viitor s-ar putea sa ai pe altcineva cu care o sa ai relatii intime, poate o sa va casatoriti, dar... ce se va intampla daca el iti va cere sa faci acelasi lucru pe care ti-l cere sotul tau acum? o sa ascunzi in continuare ca ai un dezgust pt sexul oral?? asa ca nu crezi ca ar fi mai bine sa vorbesti cu sotul tau despre ceea ce te deranjeaza? sunt f de acord cu ce a zis Utopia... tu nu-i spui sotului tau ca te deranjeaza asta?? vorbeste cu el si abia apoi, decide daca divortati sau nu... nu are rost sa iei o decizie pripita si apoi sa-ti para rau, mai ales daca zici ca va iubiti... gandeste de 2 ori inainte sa faci un lucru... e adevarat sunt f tanara si poate nu am dreptul sa dau sfaturi, dar ma gandesc ca ceea ce ti-am spus acum nu am spus din rautate, ci vreau poate, cum au facut si restul, sa-ti deschid ochii.... inteleg perfect nu esti obligata sa faci ce-ti cere, dar vorbeste cu el...

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod