Orgasmul pentru... incepatoare

O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante.
O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante. Si pana la urma nu conteaza cat de des sau cat de mult faci sex, important este ca acele clipe sa fie traite la intensitate maxima de ambii parteneri; atingerea orgasmului este o chestiune vitala, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

Dar poti defini orgasmul? Poti explica trairile pe care le ai atunci cand ajungi la orgasm? Am hotarat sa punem "bazele" orgasmului la femei, mai ales pentru cele care vor sa afle mai multe despre aceasta stare de "delir" pe care dorim sa o atingem macar o data in viata.

Orgasmul este un raspuns final al activitatii din timpul actului sexual. In cazurile cele mai fericite, poate fi obtinut de ambii parteneri.

Este momentul in care simti o placere fizica intensa, controlata involunar de sistemul tau nervos, si manifestata prin contractii ciclice rapide ale muschilor pelvini inferiori, care iti inconjoara organele genitale si orificiul anal. Pot exista manifestari si reactii involuntare, care constau in spasme musculare in diferite zone ale corpului, euforie generala si chiar tipete si gemete de bucurie. Sunt reactii absolut normale, nimic nu trebuie sa te ingrijoreze. Si oricum, aceste manifestari pot varia de la o persoana la alta.

Pentru a ajunge la orgasm, trebuie sa parcurgi cateva etape foarte importante. Dorinta sexuala este prima si cea mai importanta, de la ea porneste totul. Urmeaza apoi excitatia, care duce, in cele din urma, la orgasm. Daca una din primele doua etape lipseste sau nu este exploatata la maximum, orgasmul nu poate fi atins si de aici ajungi sa te simti nesatisfacuta sau frustrata din punct de vedere sexual.

Trebuie sa inveti sa iti cunosti propriul corp pentru a sti cum si unde iti place sa fii atinsa. O solutie este si masturbarea, fiind considerata de foarte multi sexologi calea cea mai sigura pentru o viata sexuala sanatoasa. In acest mod creste si productia de hormoni (estrogen si testosteron), care ajuta la diminuarea stresului si mentinirea unei stari bune de sanatate, relaxand muschii si oasele.

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de tensiunea care iti incarca trupul, orgasmul te ajuta sa previi si ridurile adanci, cancerul, bolile de inima, iti prelungeste viata, imbunatateste memoria, te scapa de durerile premestruale, de cap si de starile depresive, eliminand substante ce au ca efect calmarea. Cate beneficii de pe urma catorva minute de "extraz"...

Pentru a atinge aceasta stare, trebuie sa depui mult efort, dar recunoaste ca merita! Daca dorinta ta sexuala este mai scazuta sau lipseste, nu esti singura... Se pare ca 40% din femei sufera de aceeasi problema si tot mai multe care recunosc faptul ca nu au orgasm. Motive? Sunt multe si foarte variate: stres, probleme medicale, care tin de psihic etc.

Multe femei foarte tinere sunt mai mult decat ingrijorate in legatura cu abilitatea lor de a ajunge la orgasm. La femei, spre deosebire de barbati, orgasmul este mai greu de obtinut si, de cele mai multe ori, trebuie invatat. Exista femei care nu reusesc sa atinga orgasmul decat dupa o perioada mare de timp de la inceperea vietii sexuale. Deci poti atinge primul orgasm la 18 ani sau chiar la 35 de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

In mod normal, dupa varsta de 30 de ani, femeile ar trebui sa fie capabile sa atinga orgasmul mult mai usor; la unele, dorinta sexuala apare la jumatatea ciclului menstrual, in perioada care urmeaza ciclului menstrual sau in anumite perioade ale lunii. Totul tine de organismul fiecareia.
 

Comentariile 151-200 din 276

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cataratorul pe 2 Sep 2008, 08:14
    redactieeeeeeeee!

    Stopati delirul elenei

    0
    0

  • laila pe 2 Sep 2008, 08:09
    pentru elena europeanca

    Daca ai fi macar un strop fericita cu barbatul tau, nu te-ar durea atat de multe. Pentru a fi fericita cum spui, trebuie sa te daruiesti total iubirii, nu urii fata de semeni. Iar iubirea insenineaza, spiritualizeaza, pe cand tu esti plina de otrava. Iata un exemplu tipic de delir obsesivoparanoic: "Eu, daca ar fi sa se damblageasca sotul meu, eu, fata desteapta si scolita in Academii, as stii ce COMENZI sa dau la....HIPOTALAMUSUl lui, acolo unde este centrul setei, foamei, defecatiei, urinarii, SEXULUI s.a. ca sa-l incit, sa-l innebunesc, sa-l starnesc, sa-l fac sa urce pe pereti si, abiaaaaa finalmente, sa-l las sa ma "ravaseasca", "devoreze" ". Cred ca sotul tau(daca exista) se catara deja pe pereti cu una ca tine.

    0
    0

  • laila pe 2 Sep 2008, 08:02
    pentru laura

    Laura, asa tanara cum esti, mi-ai spus vorbe de mai mult bun-simt decat nepamanteana Elena. Iti multumesc. Drept sa-ti spun, chiar sunt mai bine de cand citesc "romanul" acestei biete nevropate, mitomane care chiar se crede Dumnezeaua dragostei.

    0
    0

  • floarea pe 1 Sep 2008, 22:39
    Elena ,tu esti reala?

    Nu cred ca esti reala Elena ,sau esti eceiasi persoana cu Gloria..cand ai timp de scris ?atata..tu nu gresesti niciodata?prea tre sa fiu deacord cu tine .prea ai dreptate in toate..cand mai muncesti? sa fii iubita si fericita !!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Nola pe 1 Sep 2008, 21:45
    leana, eroina

    daca ziceai ca esti Vraciul de la Draganeasa te credeam...

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 20:55
    Ce ma doare???

    @da, ma doare ca participam "la falimentul spiritului"! ma doare ca la Cabinetele noastre vine lumea ca la Sfantul de la Maglavit! Ma doare ca, nora mea, Medic de familie( si altii) nu mai fac MEDICINA , ci....psihoterapie( abia apoi, ii trateaza de vreo boala) cu femei(80%) prabusite, cu tineri si cu barbati, chiar! ma doare ca am reusit sa "trecem" peste balcani, noi toti, ai familiei mele si nu ne mai rabda nici prietenii, ca prea suntem ...europeni, nu ....balcanisti! Ma doare ca m-a invidiat lumea sa sunt bunica, laureata, iubita - de 33 de ani- de un Inger de barbat! ma doare ca e lumea saraca si bolnava....ma doare ca nu stian cum sa-mi mai cres copilul si nepotul, pe vremurile astea....ca nu abdicam de la "Grila mea de valori"! ma doare cand se distruge candoare si inocenta copilariei, prin incest si violuri....mai vrei sa stii ce ma mai doare??? Foaaaaaaaaaaaaaaaaaarte multe ma dor! Ce pot face eu, aici??? Ce am incercat si pe acest FORUM, numai ca , sub juraman, aici sunt...O institutie, asa stie lumea cat sunt de buna ssi tamaduitoare! Sa fii fericita si sa fii atenta cu cine urci pe scara vietii! conf. univ dr. Elena

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 20:46
    Esti un copil....

    ....@da si..... pe copii, ii iert, fara niciun comentariu! Mai esti si plecata, pe capatai strain! Ca sa vezi ca vreau sa te ajut, si pe tine, cauta pe NET, la GOOGLE niste comori de carti de pecare a invatat nepotul meu si a luat Olimpiada la Romana, int-a 7-a ! la fel invata si altii...tot de pe ele! Eu insami am citit , din scoarta in scoarta, Ortografia si Punctuatia....nu se cadea sa mai fac asa greseli, ca si eu greseam, fiind absolventa de Medicina , nu de Litere! Cartile ( 2 Gramatici si un Manual) le-am cumparat si noi online.Sunt extraordinar de bine gandite si , mai ales, explicate, ca intelege toata lumea! Nu sunt foarte scumpe, mai ales MANUALUL de Limba Romana pentru strini si romani plecati ca tine! Dar uite ca uitam sa spun cine e autoarea!!!Se numeste ADA ILIESCU . Google: adailiescu Mult succes ! P.S. @da, si ai tai au tras cu dintii ca sa-ti ofere un viitor!OK? Ce-ar fi sa incep eu sa spun acum ca au fost niste.... si niste...ca n-au muncit, ci au furat ...s.a.m.d.! Tu nu ai sari ca arsa??? Cand eu stiu cine sunt, cat sunt de sanatoasa si anormal de normala, cat am tras cu dintii sa ma realizez, cat am vrut sa imparatsesc din experienta mea si vine cineva sa ma desfiinteze! Am vrut sa le arat ca CEL MAI USOR ESTE SA IMPROSTI CU NOROI! Si am facut-o! Nu pot spune insa ca ma bucur ! Nu asta ma caracterizeaza ! Mult succes !

    0
    0

  • da pe 1 Sep 2008, 18:48
    elena

    sincer se vede ca ai probleme conjugale daca vrei iti dau eu sfaturi ca ptr asta fac sc si sincer eu respect oamenii poti sami zici ce te doare

    0
    0

  • da pe 1 Sep 2008, 18:45
    ma uimesti

    am mai vazut ce ai mai scris da esti o inculta tias zice eu mai multe dar am respect fata de femeile ce saracile isi spun oful aici si cer un ajutor tu pe deasupra ar trebui sa fi pe un sait dedicat celor cu probleme mentale

    0
    0

  • da pe 1 Sep 2008, 18:41
    esti jalnica elena

    numi vine sa cred ca miai dat tu ex de greselile mele gramatice si ortografice spre deosebire de tine eu am 15 ani si cu timpul eu pot sami corectez lipsurile mele dar tu cu parere de rau iti zic ca esti pierduta numi vine sa cred ce vocabular ai nici ultima tigana de pe pamant nu putea sa scoata vb ce leai scos tu si sincer sati spun chiar daca nu tr sati dau tie explicatii eu nu vb bine romana ptr cas plecata de mica in strainatate dar la sc unde sunt eu tr sa fac u studiu si din greseala am intrat pe acest sait dar sincer eu am scuza ca daca eram in rom chiar daca am anii carei am sincer eu vb mult mai corect din toate punctele de vedere si in locul tau nas mai intra pe nici un sait esti o rusine ptr toate femeile din tara

    0
    0

  • laura pe 1 Sep 2008, 18:28
    ptr laila

    nu stiu daca ai citit ce tiam scris si poate tu numi dai dreptate dar spunemi te rog ceai mai facut si daca vrei iti dau adresa mea si asa pot sati spun si eu povestea mea ca sincer sunt destul de tanara si am trecut prin multe grele astept vesti de la tine

    0
    0

  • alex pe 1 Sep 2008, 16:14
    fericire

    E un pacat sa fii fericita?Nu trebuie sa fi psihoterapeut ca sa-ti gasesti jumatatea care sa te scape de toate inhibitiile si sa te faca sa-l doresti oricum si oricand.Trebuie doar sa-l iubesti la fel de mult cum te iubesti pe tine.Am trecut prin multe,dar am gasit omul care a stiut sa ma descopere,sa ma iubeasca,sa ma faca sa ma simt valoroasa,asa ca si eu la randul meu il rasplatesc.Nu toti avem sansa sa dam peste o persoana minunata,dar e pacat sa nu o cauti! Toti avem dreptul la fericire!!!!

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 16:07
    Comenzi -miracol !

    Uite ce face INVIDIA din MUIERE! II vrei BINELE si ea, te si ironizeaza! Esti o RATATA - din toate p.d.v.- , cred ! Eu nu sunt mai rea decat barbatii vostri, dar tu, precis esti din cumplita, cata vreme esti din tagnma Diavolului cel invidios, gelos si din toata seria sininimica a ..."ofuscatilor"! Stii ceva, mai CREATURA lui Dzeu, indobitocita langa un NATARAU??? Ca nimic din ceea ce intreprind eu in caminul meu, in meseria mea, tu nu esti capabila ! Nu-ti iese ! Ti-e ciuda ca n-ai fost spalata de mana de om de cand erai in copaie???? Ti se pare anapoda ca 2 oameni care se iubesc, care isi sunt "cararea catremaine", care isi sunt"mantaua de vreme rea", isi mai pot "si linge ranile" unul altuia"???? Tie cine ti le va "linge", INDRAGOSTITO de profesie ! Cine??? Eu, daca ar fi sa se damblageasca sotul meu, eu, fata desteapta si scolita in Academii, as stii ce COMENZI sa dau la....HIPOTALAMUSUl lui, acolo unde este centrul setei, foamei, defecatiei, urinarii, SEXULUI s.a. ca sa-l incit, sa-l innebunesc, sa-l starnesc, sa-l fac sa urce pe pereti si, abiaaaaa finalmente, sa-l las sa ma "ravaseasca", "devoreze" s.a.....iubindu-ma !!! Vrei sa te invat comanda cu impulsul nervos sau pe aceea cu pisica! Pe aceea cu coloana improvizata sau cu catelul! Nuuuuuuu! Nu mai meriti sa le afli ! Ramai in durerea ta, pentru ca, si daca as umple eu mii de ecrane de PC cu sfaturi de suflet, din viata reala de oameni echilibrati, tu tot "carpa' vei ramane si mereu ma vei....sidera cu INVIDIA ta ! !! @gloria, te iert si il rog pe Dumnezeu sa te ierte! Dar, cand iti apare o Biserica in cale, pune o lumanare de 2, 5 bani, sa te ierte neaparat , si Dzeu ! @ All, In afara de numele meu real( desi Elena este prenumele meu de sfant, al 2-lea, numai ca nici pe carti nu m-a lansat cu el, ca prea il are multa lume! Nu prea stie nimeni ca mai sunt...si Elena !) si de orasul meu, tot ceea ce am postat a fost ADEVARAT si, mai ales, gandite, spuse si scrise , din tot sufletul ! De maine, nu mai am timp nici sa mor! Have a nice life, @All! In cocediu, m-am incarcat spiritual pe: www.resursecrestine.ro, unde , cu totul altfel se comenteaza, chiar daca , si acolo sunt posyaye probleme"telurice"!

    0
    0

  • alex pe 1 Sep 2008, 15:55
    casatorie

    Nu exista o reteta a fericirii.E ceva ce simti,ce vine din inima si sufletul tau.Daca vrei sa faci ceva,te rog sa o faci fara sa-ti pui atatea intrebari.Fiecare persoana vorbeste din puntul sau de vedere.

    0
    0

  • gloria pe 1 Sep 2008, 14:20
    da

    elena, acum da, acum te cred, m-ai convins, esti o Doamna Psihoterapeut. Acum te cred.

    0
    0

  • laila pe 1 Sep 2008, 14:08
    pentru elenaaaaaaaaaa

    Acum ai fost cu adevarat psihoterapeut(atipic) M-ai amuzat copios, rad si acum zgomotos. Esti delicioasa cu argumentele tale, cu laudele tale. Programul tau spartan de mentinere a flacarii:frecatul pe spate, zburdatul, pungile de unica folosinta, citatele tale din muzica usoara, blestemele tale colorate, masinuta voastra micuta si cocheta, toate fac din tine un roman umoristic. Draguta Elena, nu esti tu psihoterapeut cum nu sunt eu vacar. N-ai prestanta, n-ai delicatete, n-ai profunzime. Citez:"Doamne, habar n-aveti cine sunt si ce OM sunt !Se invata dupa cartile mele ; am pag. WEB creata de MEC si de Edituri s.a . " - ce se invata dupa cartile tale, Eleno? Blesteme, injuraturi, insulte? Fetelor, asta-i mai rea ca barbatii nostri.

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 12:53
    Ce ti-am spus eu?

    @BB.@mda,@wow, Vezi, mai copilule, ca tot de Bani avea nevoie tipa ! Cate zile vei avea sa nu-i spui urmatoarei cuceriri cat castigi, cata avere s.a.m.d. Asculta-ma....rau imi pare ca nu esti in oraselul meu de provincie! Nu-ti spun cate fete superbe( colege tinere) cauta ca si tine.... un OM! Te implor sa intelegi ca exista o RETETA a realizarii unui IDEAL, aplicata de mine, fara "rateuri": 1. Dorinta din toate celulele corpului ca sa realizezi acel CEVA; 2. Vointa( nu Ambitie) si Tenacitate, constante; 3. Zbatere, pana sa-ti iasa"os pe os'! Aplica tu Reteta mea si vei vedea ca va aparea , in calea ta, FATA visurilor tale, care te merita ! Si...nu uita:"Fii o strategie!" "Sa ai noroc, si de bafta" !

    0
    0

  • wow ... ladies ... pe 1 Sep 2008, 12:00
    Am revenit ..

    nu-i frumos sa va certati si sa vorbiti asa ... ca sa-i raspund elenei ... la intrebarile legate de fosta mea prietena .. :-?? nu stiu .. sau mai clar .. nu vreau sa stiu .. poate ca stiu da-s prea obosit sa o primesc iarasi in gandurile mele .. incerc sa-mi revin .. incerc sa ma redresez emotional... nu stiu daca ce-am trait alaturi de ea a fost real ..sau a fost doar o minciuna ... e greu de crezut ca dupa mai bine de 5 ani . ... se poate termina asa o relatie ..si pe deasupra .. fara explciatii .. fara sa-mi spuna .. ce simte .. tot ce-a fost dupa ... :)) un mesaj de la ea dupa cred ca 4 luni .. in care spunea ca vrea decat sa stie ca-s bine ... si sa o iert pentru tot raul care mi la facut .. cred ca de vreo 2 ori a incercat sa ma sune dar nu am raspuns ... si inca un mesaj acum o luna in care imi cerea " puii mei ...n-ai sa-mi imprumuti vreo 5 milioane " desigur n-am raspuns .

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 09:56
    Exemplu de respect si adoratie!

    De 33 de ani, si - zi de zi - sotul meu s-a dus la Prefectura( este economist) curat, schimbat si lasand o dara de parfum ( lavanda aia comuna) in urma sa, si anume: cu alti pantaloni, alta camasa si alta crabvata, iar cand e primavara - toamna, alt costum ori sacou. Doar paltoane si geci n-are, 7 ! Seara ii fac pachetul, de 33 de ani, invelit in folie ( am avut si am o prietena la Munchen care imi trimitea...si fineturi de facut pachet elegant sotului) si in pungi de unica folosinta ! Cand vine ACASA, ii pun - de 33 de ani - masa aristoctatica ( si sevetel in pahar are) si zburd in jurul lui ! Tara pe zero daca este si e bezna totala, de 33 de ani, sotul meu stie unde ii sunt ciorapii de munca si de week-wnd si se poate imbraca, pe bezna, in 5 minute, pentru varii ocazii! De 33 de ani, il spal pe spate si ma spala pe spate, desi avem perie, iar , la culcare, cand suntem extenuati, neaparat ne facem frectie pe spate ! Ne analizam trupul si, daca avem vreo muscatura de tantar, ne dam cu Better si cu crema de galbemele! Suntem si infirmiera - unul altuia ! s.a.m.d. Avem grija ce mancam, cat mancam si de unde cumparam ! Anual, mai ales acum, cand am mai scapat de grijile cu copilul, rezolvat in Romania, facem 7 concetii ! 2 in lume+ Revelionul ( Romania sau AFARA); 4 in tara ( toata vara, din iunie pana in septembrie ) si in orasul nostru, vara, la strand, la doua lacuri superbe din zona sau la parc, la o terasa etc., etc., etc. Nu gusta alcool, pana la 21, 30 seara! Plecam cu masinuta noastra micuta si cocheta, la AER si la plaja; inotam, completam REBUS, tot impreuna s.a. si ne umplem de BINE! Facem si gratare etc.! Nu am crescut nepotul; am preferat sa "cotiozam" la baby-sitter( acum , au o menajera, platita tot de noi). N-aveam cum, cata vreme n-am iesit si nu vom iesi - nici noi, nici voi - la pensie, curand ( cica asa-i in UE!!) Acestea sunt numai cateva dintre "secretele" unei vieti in cuplu, armonioase, "pline" si ..."colorate"....care au revigorat relatia si ne ne mai saturam - unul de altul - mai ales ACUM! Sub rezerva cuvantului de onoare nu mint! Cu Dzeu deasupra nu va mint! Asa trebuie sa mentii o casnicie! E o ARTA sa stii sa fii implinit ! Si nu va spun ce SIMPLA e viata asa ! Incercati, si voi ! Nimic nu e IMPOSIBIL decat sa NE AMANAM MOARTEA ! ATAT! Mult succes, @ALL !

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 09:30
    citat sacru, emblematic!

    @All, "Iubirea se cere pazita de greaua ispita, Cu sabii de-otel - si de EA, si de EL - , la fel !!!"

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 09:26
    ATIPIC si UNIC !

    Acum am observat ca nu ti-am dat replica vizavi de sotul meu ...."infidel"! Mai FEMININO@laila, da-i papucii actualului si sa-ti dau RETETA ca sa te mariti si tu cu altul si care sa te iubeasca SINCEEEEEEEEEEEEEEEEEER: Intreaba-l : "Cum si cu ce compari tu IUBIREA pentru mine?" Daca iti raspunde si asa va si face, atunci sa fii sigura ca nici sex explicit din priviri nu face cu alta. Deci, iarasi ai dat in bara cu infideliatea sotului meu UNIC si ATIPIC ! Repet, daca va spune: " Te voi iubi cum iubeste un parinte profesionist pe copilul sau ! Si anume: il iubeste clipa de clipa si an de an, si mai mult : din pantece, de la 0 zi, de la 1 an, si la 7 ani, si la 14 si la 18 etc., deci nu asa....deodata...pe la 19 ani ( sau, si mai devreme)se plictiseste de el si....vrea altul....ca asta i-a ..rutinat viata ! Asa sunt eu iubita - mai femeie umilita - si asa imi iubesc sotul, mai femeie amarata ce esti! [ Bineinteles ca iubirea fata de partener are alta conotatie; vorbesc de "iubirea" ca substanta, cata vreme exista , si iubire de tara, de parinti, de casa batraneasca s.a. ! Asa este , si iubirea SINCERA si ETERNA pentru un partener superbisim! Un astfel de OM, nu va trisa si nu va insela, cate zile va avea; ba dimpotriva, cu cat "copilul" creste, deci cu cat se aduna mai multi ani IMPREUNA, ( deci si "iubirea" de cel drag), cu atat esti, si mai innebunit dupa el/ea! Asa suntem noi2 si altii ca noi! Sa fie SANSA? Sa fie DESTIN meritat ? Zi-ii cum vrei, dar am mai spus si repet - 90% - , armonia si fidelitatea in cuib, BARBATUL o aduce si o mentine! Femei adevarate, ca mine, sunt milioane! Barbati insa......!!!] Si, daca da Dzeu sa avem asa noroc, apoi, si de noi sotiile depinde cum il cultivam si cum il pastram ! ] Un alt indiciu ca exista atatea divorturi ( asa tot sotul meu o spune) este faptul ca - la ALTAR - unul dintre cei 2 a fost un TICALOS ! A mintit cu nerusinare ca iubeste si va iubi SINCER ! Dar....NEMERNICA / NEMERNICUL uita ! Asa se explica faptul ca.....,vezi Doamne....se plictiseste de taticul / mamica fiilor sai, dupa un numar de ani si vrea ...ALTCEVA si pe...ALTCINEVA! ! [Parca am mai spus asta! ] Vrei sa crezi, bine! Nu vrei...asta e problema ta ! TU ai o problema ! Doamne, ajuta !

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 08:28
    Renunt....

    .....Sa-ti mai raspund, roman-fluviu, si tie@laila! Am obosit! In viata mea n-am recomandat PC-ul amaratilor care ma cautaaaaaaaaaaaaa!!!!( Doamne, habar n-aveti cine sunt si ce OM sunt !Se invata dupa cartile mele ; am pag. WEB creata de MEC si de Edituri s.a . Dzeu sa ma auda daca mint; n-am cum sa conving, aici.) E clar ca pe NET intalnim numai ......dubiosi ! Un lucru iti spun, relativ la MILA patologica si la UMILINTA altora: mai era un pic si le plangeai de mila, si boschetarelor, care se....., si fara noima isi toarna 12-15 copii ! Vai de mama lor! Astea nu merita sa fie compatimite! Sigur ca traiesc, si aia in umilinta ! Dar.....sa ai un sot sexos si de CUIB, indragostit lulea, din start, si sa FUGI de el, o viata, ca sa nu ramai gravida ( ramaneam , si din priviri), sa faci numai 1 copil, cata vreme, au trecut 3 BIblioteci peste mine, plus doctorat, plus enspe carti etc., chinul meu si al altor femei ca mine, in CEAUSISM ( nu mergea nici o metoda contraceptiva, ca dovada ca sunt nemaipomenit de sanatoasa sexual), ASTA cum sa-l numim ! Sunt crestina; am facut numai bine la viata mea; pe viu, n-a OFTAT nimeni de durere, din cauza mea, dar sa stii ca toate acele cazuri de umilinta, disperante, enumerate de tine mai sus, ma lasa rece! Plecand de la ideea ca VIATA e LUPTA si RENUNTARI; tot omul are, finalmente exact rezultatul luptei sale - mai acerbe sau....apa de ploaie! Toti acesti amarati ai vietii ISI MERITA SOARTA, invlusiv TU, care stai si induri si te lasi -carpa "sa stearga cu tine pe jos" un om de nimic! Va parasesc si imi pare nespus de rau ca mi-am pierdut ore ca sa va ajut, ATAT CAT AM PUTUT si...CU TOATA DRAGOSTEA ! Va spun tuturora, ADIO si aveti grija de voi! Voi sunteti cei mai importanti!

    0
    0

  • Elena pe 1 Sep 2008, 08:05
    Usa cortulul....

    ...asta meriti, @gloria, bagate-as la origini de frustrata si curva ordinara, taratura, pramatie, tarfa , tirista , nimfomana si cretina patologic ce esti! Cum iti permiti sa jalonezi locul meu si sa ma taxezi numai si numai ca EU NU SUNT TARFA SI CURVA mizerabila si WC -oana ca tine! WC PUBLIC ce esti, nemernica dracului! Esti UN NIMIC si esti caz clinic, cata vreme trebuie sa te exciti numai sugand fallus-uri! Vei vedea ce zile masurate vei avea! Vei vedea ce se va intampla cu tine, din clipa in care m-ai jignit pe mine, cea nevinovata si zdravana la creier! Sa stii si tu, TRAMBULINA dracului, ca un PSIHOTERAPEUT nu-i invata pe clienti / pacienti cum sa faca amor! Exista , pentru asa ceva, Cabinete de PLAYNING familial ! Noi ne ocupam de SUFLET, jegoasa si IMPUTITA dracului! OI fi auzit tu vreodata ce-o fi ala SPIRIT! Dzeu sa ma ierte , dar n-am mai rabdat nedreptatea facuta! Eu ma straduies c( am mai avut cateva zile de concediu) sa fac un bine si sa mai cunosc , si in lumea virtuala TIPOLOGIA UMANA, iar tu , de INVIDIE( te-ai capsat cand ai auzit ce armonie totala am eu acasa, datorita LUI - am recunoscut asta - , ca intru , si acum, in transa, numai daca ma face un tango sotul meu) si URA MUIEREASCA! Dzeu sa-ti dea exact dupa cum meriti! Vei vedea si te vei cruci cate NECAZURI vei avea incepand de AZI! Toata viata, cine m-a jignit si mi-a ridicat tensiunea, pe NEDREPT, praful s-a ales de ala ! D I X I T !

    0
    0

  • laila pe 1 Sep 2008, 07:53
    pentru eleeeeeeena

    Abia asteptam raspunsul tau, dupa un scurt concediu, si constat ca, de fapt, tu ai nevoie de psihoterapeut. Pai, draga Elena, tu ma faci pe mine dobitoaca? Pai tocmai aici am nevoie de ajutor: ca ma simt dobitoaca pe fond emotional, si as fi vrut sa ma ajuti sa vad ca nu sunt, sa-mi recapat respectul de sine. Nu mergi deloc la nuante, viata e mult mai complexa decat cum o vezi tu. De mirare atatea injurii la un psihoterapeut si-nca si acela o femeie implinita in dragoste, cica. Am impresia ca si asta e o mare minciuna. Cred ca, de fapt, esti o mare frustrata. Cred ca sotul tau te insala pe rupte. Altfel nu inteleg de unde atat inversunare, dascaleala, "porunci"... Daca astia-s psihoterapeutii, atunci ma las! Vorbesti de umilinte? Dar oare saracia nu e o umilinta la fel de mare? Saracia care, desi ai muncit o viata intreaga si nu orice, te tine sclava pe dupa perdele, care te izoleaza baba neputincioasa ani lungi de batranete singura langa un blid de fasole? Statul inchisa intr-o garsoniera amarata la margine de oras, platind rate interminabile temandu-te ca mori si le lasi urmasilor? Nu e o umilinta sa cauti disperata zi de zi prin ziare si sa constati ca, de fapt, barbatii cauta femei cu bani ori cu casa ori cu masina si nicidecum o femeie care s-a dedicat profesiei, a daruit, o femeie cu suflet, cum se lauda toti ca ar cauta? Nu e o umilinta sa astepti ore, zile, ani, fara sa se intample nimic, sa te minti singura, sa simulezi in fata lumii ca esti senina, desi tu te zbarcesti pe dinauntru? Da, asta e, sunt construita astfel de mama natura, ca nu pot suporta singuratatea, singuratatea asa cum ti-am descris-o mai sus si de care tu habar n-ai. Si, de ce sa credem ca toti barbatii astia care insala, care insulta, n-au si ei limitele lor, handicapurile lor, nuantele lor sufletesti? ASTA AR TREBUI SA INTELEGEM.

    0
    0

  • gloria pe 1 Sep 2008, 00:40
    doamne fereste

    Elena, nu ai priceput o iota din ce am adus in discutie si deja ma gandesc ca minti cu nerusinare despre profesia ta numai asa ca sa ai credibilitate. un psiholog, un psihoterapeut nu poate conversa, gandi si functiona intr-o discutie ca tine, atat de haotic si lipsit de un fir logic.nu intelegi nici intrebarile nici raspunsurile altora, dai raspunsuri pe langa, vorbesti mult fara sa faci niciun efort logic, o tii pe a ta fara sa demonstrezi ca esti in stare de un exercitiu de gandire mai complex sau sa aduci vreun ARGUMENT. nu percepi nuantele sau conotatille, iti subestimezi tot timpul partenerul de discutie.....auzi: "il pupi = delicat = si gata ! Fugi!" fugi? ca dracu de tamaie? :)))))) de ce il mai pupi daca ti-e scarba sau nu iti face placere? nu sunt o militanta pentru practicile "exotice", eu doar am incercat sa iti arat ca poti fi fooooaaaaarte absurda...numai ca esti atat de absurda incat nu iti poti da seama de asta nici daca te loveste intre ochi. eu nu pot sa cred ca un om cu o pregatire de domeniu poate avea o perceptie atat de slaba a propriei persoane. si daca intr'adevar ai o casnicie reusita cred ca se datoreaza unui mare noroc, nu faptului ca nu v-ati pupat mai lung pe partile intime. nu stiu ce e mai grav: ca ai putea minti in legatura cu profesia ta...sau ca nu minti, esti psiholog si chiar tratezi oameni mai sanatosi decat tine...

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 20:56
    Peste puterile mele...

    ...., este ceea ce imi ceri....eu, care n-am suportat nici sa vad cum decurge procesul - da capo al fine - , pe o caseta sau la un clip video, o sa incerc sa-ti raspund asa cum ma pricep! [ Sub juramant, iti spun ca - in viata mea - ,n-am practicat si n-am dorit asa ceva; n-am recomandat si am facut tot posibilul sa tratez, si asemenea anomalii; mi-e greata; mi- e rau; ,mi-e rusine ca sunt femeie s.a.m.d. ! Ai, si tu, un strop de intelegere pentru mine! Nu cred ca sunt singura Doamna in varsta care spun si simt asta !] Deci: 1. Esti in dormitor, calma, fara bruiaje( telefon, sonerie, copii mici s.a.!) Stii tu cum e bine sa creezi atmosfera si vraja!~ va sarutati pe gura! pasional. Urmeaza pupicurile infocate pe tot corpul, mm cu mm , reciproc, pe rand ! Cand ajungi ACOLO, la fel cum l-ai saruta pe pleoape il pupi = delicat = si gata ! Fugi! Urci catre buze si il saruti luuuuuuuung , sufocant si ii spui soapte de amor s.a.m.d 2. In acest caz nu e VIOL ! Nu e viol, in dormitor intre doi parteneri care se iubesc ! A ! Ar fi VIOL, daca lui nu i-ar placea si tu ...dai buzna si il agresezi cu acest STIL! Si el te indeparteaza...tu...nu si nu ...s.a.m.d. 3. Deci delimitarea este clara...Agresiunea unui asupra altui , aplicand acest stil nedorit de unul dintre parteneri, atunci e deja VIOL! El/ea se supara...se duce sa se imbrace ...s.a.m.d. l 4. Se trece la ALTCEVA , asa cum a procedat @BB, adica EL a incitat si Ea , fiind de acord, i-a raspuns! 5.Naiba stie...daca te opresti...si cat o dura asta ??? Depinde de partener, de varsta lui, de pauza facuta de cand n-a fost cu o femeie, de senzorii lui...deci el este artizanul CONTINUITATII! 6. daca te opresti, inseamna ca urmeaza faza a 2-a, catre amorul normal, in pozitia preferata. Toate astea se fac NUMAI cu SONOR si cu COMUNICARE, nu ca doi MUTI, din FEUDALISM ! Suntem in Plina REVOLUTIE SEXUALA! pana si Piramida lui Maslow a fost acceptata, in relevarea TREBUINTELOR UMANE, care da loc de cinste...COMUNICRII in toate zonele vietii si, mai ales, in CUPLU!! 7. Consecintele? care sa fie decat Benefice pentru doi opameni care au acceptat eschibitionismul acesta saaaau ....poate sa fie ultimul act intre cei doi, cata vreme unul nu accepta asa ceva ! ca o idee ce bataie lunga, trebuie sa se stie( stiu din viata) ca , acel partener care doreste asa ceva, maine -poimanie va dori , si mai mult, ALTCEVA, adica si mai scaabros si animalic: ejaculare in gura si...sex anal ! Si < Doamnew fereste ce o mai fi si asta NICIODATA n-am sa pot intelege! Si asa suntem expusi microbilor etc., bolilor, vietii astia nemernice, DE CE sa ne mai sinucudem LENT, si noi??? Nu ma mai intreba despre asa ceva ca deja mi-e greata ! P.S. Reciteste toate comment-urile mele si vei vedea ca doar O Data ti-a, vorbit de MINE, ca nevasta ! O data ! Din dorinta de a face tot un bine! Noapte buna, draga mea @gloria @All

    0
    0

  • gloria pe 31 Aug 2008, 19:10
    okidoki

    Elena, tu tot timpul povestesti multe, dar nu raspunzi la intrebari, si nici argumente nu aduci, o tii pe a ata si gata. te ia valul cu cat de excitata esti datorita sotulu tau, dar pe bune ca nu are legatura cu ce te-am intrebat eu... si vorbesti de parca esti convinsa ca esti singura femeie fericita cu sotul ei....felicitarile mele, inca o data. eu vroiam sa stiu cum justifici tu sarutul...acum te-as intreba la ce grad de excitatie al partenerului consideri ca trebuie sa iei buzele de pe acel membru intim?? cand devine "viol"? cum delimitezi?? cand se trece la altceva?? si daca te opresti cand ai vrea sa continui e rau sau bine? asta ce consecinte are?

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 19:08
    OFFFFFFFFF!!!!

    Mai, @BB &@Mda, Mi-ai sucit creierii, nu alta ! Deci, inteleg ca ati facut ca mine cu sotul meu, numai ca noi , dupa 2, 5 ani, ne-am dus mai intai la Starea Civila etc. si apoi, in luna de miere! mai inteleg ca tu ai fost "primul" care ai incitat si ca EA ti-a raspuns! OK! Spune-mi parerea ta sincera, de copil, care ai avut o asa deceptie: CREZI tu ca Ea ti-a raspuns numai si numai din IUBIRE ! Ca , daca ea ar fi fost "inceputa" mai exista posibilitatea s-o fi facut, si cu altii!!! Nu pot intelege ce s-a intamplat cu ea, daca zici ca citeai pe fata ei....implinirea!!! Sa stii ca nu-i usor de descifrat ce s-a intamplat cu ea! Reia , te rog, "filmul" relatiei cu ea, din start, si aminteste-ti ce "Gri;la de valori" avea! Poater ca i-ai placut, dar cauta un altul cu bani, cu casa, cu masini! Tu nu vezi cum au ajuns alte fete?? Dar sa nu disperi! Habar n-ai tu cate fete superbisime te asteapta ! Numai tu ai stat de vorba cu ea si numai tu poti sa-ti raspunzi la ....fuga ei! Si asta, fa-o cateva zile, asa, pentru cultura ta generala, iar apoi, pa si pusi! E plina lumea de FEMININE! Ce vrei tu acum??? sa plangi tu si sa te calugaresti! Da-o-n pisici de tradatoare ca nu o va ajuta Dzeu, daca tu spui ca i-ai oferit o asa IUBIRE curata ! A ! daca ai fi fata, mai zic! dar esti Barbat! Tu bati in poarta ! OK? Capul sus! Si maine , mai este o zi ! Incearca sa te distrezi, iesi in lume si vei vedea ca o vei uita si vei rade de tine ca ai jelit-o! Sa zici "sarut mana" ca n-ai avut alt necaz, neprotejandu-te si nenorocindu-te pe veci! In rest, ti-a cazut palaria! Ridic-o si mergi mai departe! Esti BARBAT ADEVARAT, daca pe noi ne-ai convins ca mai exista barbati sentimentali si capabili de suferinta din iubire! Capul sa traiasca ! OK ??? Bafta !

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 18:44
    Alt site interesant !

    http://www.savulescu-md.ro/documente/blog/cap5.html

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 18:39
    Clarificare!

    @Gloria, 1. Accepta ca sunt , si eu un tip uman, format deja, cu 33 de ani de mariaj implinit si cu un barbat care si el, la fel ca mine, din start, stie ca GURA, buzele , limba, deci cavitatea bucala, au alt rol si farmec ! Sunt altfel "programate"! Nu neg faptul ca n-am avut, si paciente-feminine, care nu m-au inteles! Dar sincer, acestea a u fost putine si mi-am dat seama ca numai prin astfel de practica moderna ajungeau sa fie ELE, in primul rand, ...extrem de excitate! O fi si asa...nu neg, dar eu nu pot intelege si accepta, nici pentru tot aurul din lume, asa ceva! 2. OK ! Deci vorbesc despre combinatia PUPICI-SARUT nevinovat, pasional, acum: si manualele, si marele Freud scriu ca "buzele, gura in general, sunt erotice inca din faza de SUGAR a omului ( n-ai vazut cat e de innebunit copilasul cand pierde sanul mamei???) Omul , pentru prima data, apeleaza mai intai la ea ca sa se hraneasca! Sanul mamei este primul contact cu ...lumea al copilului! Apoi, apare, la mama, si complexul Oedip, descoperit de FREUD ! SARUTUL, acolo unde ii este locul, poate fi practicat in fel si chip, cu arta ! Este, poate, primul semn ca partenerul te va fascina, si in dormitor ! Apoi, n-ai sa crezi, pe locul 2, sunt imbratisarile nevinovate si, pe locul 3, ....dansul, "criminal-tangoul" cu omul pe care simti ca-l iubesti! [ eu, asa batrana cum sunt, cand mai pune - acasa - al meu, cate un tango, seara, si acum simt ca ma ...topesc !] Partenerii se pot saruta cum le place si cum se simt bine! Este chiar recomandat.... toata viata! Intreaba tu niste persoane( daca poti) de cand nu le-a sarutat sotul si imediat vei realiza ce amor nemernic travereaza ei, de o viata! Sarutand-ti si imbratisandu-ti partenerul, toata viata, ...asa...prin casa, pe unde apuca, nu musai facand, si amor, mentii flacara iubirii aprinsa! Este "cordonul ombilical" dintre sot-sotie, de-a lungul vietii si nu costa niciun leu! In plus, imbratisarile nocturne ( treaba cu simtit RESPIRATIA in ceafa), iarasi sa fie constante! Nu sa stai cu dusmanul in pat ! Musai, fiecare "pe razorul " lui ! Poti sa-ti PUPI cu foc (MaaH! !!) partenerul PESTE TOT, si pe"comoara" lui! care-i problema ??? Nu e asta o crima! Si pe tot trupul, mm cu mm ! Sunt parinti - mama&tata - care isi pupa copiii - bebelusi....integral si absolut si, iarasi, nu e o crima ! E o iesire din dragoste nebuna! Asa pot face, si partenerii! Sa se PUPE cu foc, tot integral si absolut, din iubire sufocanta, dar...ATAT! A trece la altceva, deja e de domeniul ....of! Nu stiu cum sa ma fac inteleasa! Este, si "contra naturii"! Eu nu vreau sa cataloghez pe nimeni si nici sa jignesc, am spus doar o parere! SINCERA ! Stii cum mi se pare mie??? Cum ti s-a parut tie cand ai auzit ca un tata, un var, un frate si-a violat sora! E de neconceput ! Stii ce mai face sotul meu, si acum( de parca a innebunit de cand nu mai am period!)? Seara, avand barba crescuta veriginos, de dimineata, ma excita , mangaindu-ma pe spate cu ea! Adica trece cu barbia pe trup, de la ceafa pana la calcai! Ma trec fiorii cat sunt de bubulina! Ce sa fac??? L-am divinizat si adorat o viata de om! Norocul meu n-a plecat de la mine! Femei ca mine.....cat cuprinde! Miracolul este NUAMI EL! Nu-l mai evit ! Nu-l mai consider"pericol public"! Ma simt total dezinhibata fara period ! Vei vedea ce viata vei incepe sa ai , cand scapi de nemernicia cu ciclul ! Dar, pana atunci, daca tu @All, aveti un barbat adevarat in camin, aveti grija de el si fiti tinere toata viata! O clipa sa nu va simtiti ....batrane! Niciodata sa nu renuntati - pe la 40-50-60 de ani - de dulcegariile tineretii! Sa nu va fie rusine! Daca va va suspecta cineva, veti fi de invidiat, nu de ras ! Cineva spunea ca IUBIREA este exact ca o FLOARE! Mereu, zilnic trebuie udata cu tandrete si senzualitate! Cat ati fi de obosite, o rafala de PUPICI nu consuma timp! Plus alte"ingrediente"! Si nu neaparat amor, zilnic, intrucat stiti ce "cazaturi" suntem, uneori ! Iar cine zice ca in amor NU SE MUNCESTE, inseamna ca n-a facut amor, ci sex nemernic, de 2 minute! Asa...ca la un WC public, pe furate ! Or magia se obtine in alt context ! Sa fiti iubite si sa oferiti iubire sincera, fetelor![Doamne, cat am putut scrie , iarasi! ]

    0
    0

  • floarea pe 31 Aug 2008, 18:25
    pentru Elena

    De ce nu dati toate mesajele ?

    0
    0

  • gloria pe 31 Aug 2008, 16:33
    sarut

    inca ceva, Elena; chiar de la inceput am vrut sa te intreb: sarutul, pe buze cu sau fara limba, sau in alte parti ale coprului, cum ti se pare? ce explicatie psihologica ii gasesti? e firesc sau nefiresc? e anormal? multumesc anticipat pt eventualul raspuns :)

    0
    0

  • gloria pe 31 Aug 2008, 16:28
    da

    @da: vezi ca ai incurcat oalele @Elena: nu cred ca faptul ca baiatul BB a pupat fata in zona "venusiana" a destramat "iubirea" lor...cred ca pur si simplu nu era sa fie si gata, cand o sa mai creasca o sa isi dea seama ca degeaba vrea el sa dea totul daca ea vrea sa dea totul..altcuiva. imi permit sa trag o concluzie: tu cand auzi de sex oral iti vine in minte o imagine din aia de film porno, extrem de scarboasa, in care evident ca nu au cum sa fie implicate sentimente frumoase..si ai impresia ca asa trebuie sa fie la toata lumea, un gest mecanic, scarbos, umilitor...daca ai face un exercitiu de imaginatie, si cred ca esti totusi in stare, avand in vedere pregatirea ta, poate ai reusi sa descoperi ca se poate face "french kiss" la zonele private fara brutalitate, fara umilire, fara fortare, fara sa impinga nimeni pe celalalt la asta. ci cu tandrete, ca facand parte dintr-o serie de alinturi, nu exclusiv si abuziv. ok.......oricum nu ajungi la niciun rezultat spunandu-le oamenilor ca sunt anormali sau bolnavi la cap. nu cred ca asta e o tehnica de terapie avizata :)

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 15:52
    Un site extrem de util!

    Vi-l recomand - si tie@BB, si @ALL, cu toata responsabilitatea: http://www.citynews.ro /SEX+1+12.html In stanga ecranului, accesati cap.: Sex, Distractie, Diete, Lifestil si ce mai doriti. Cand citiri pagina 1, vedeti ca urmeaza, jos, la subsol, si pag. 2,3,4 etc. Lectura placuta!

    0
    0

  • Elena pe 31 Aug 2008, 14:10
    Verdictul si l-a pus singur!

    Duduie@da, Daca taceai, "imparat" ajungeai! Eu am recunoscut ca n-am mers la ...substanta, dar @BB si-a pus deja singur verdictul si a avut curaj sa recunoasca , nesilit de nimeni, ca in intimitate, prefera amor excentric! Cinste lui ca a recunoscut! Iar aici avem tot dreptul sa impartasim ...opinii! Nu neaparat sa fie si acceptate! Dar , daca vede un tanar ca cineva da , si motivatii pertinente, poate se zguduie, un pic si se trezeste la realitate! Sunt sigura, ca atunci cand se va casatori si va avea un ingeras, sub nicio forma n-ar vrea ...FETITA! De aceea, poate, nici n-a mai postat contrareplica! Oi fi reusit sa-i deschid ochii! Orice am spune..."barbatul e barbat"... si gata ! Tu insa, daca vrei sa fii"avocatul" apararii, invata, mai intai, sa scrii corect ortografic si gramatica l! [ La Drept, se dadea examen, si la Romana, mai ales!] Invata, de ex., sa pui articol la substantive! Stim ce inseamna si acceptam "licente computericesti", dar tu, dupa ce ca esti o otreapa, mai faci si pe nebuna si mai prostituezi, si Limba Romana! Stai sa faci, si tu o fetita si sa-mi spui ce-ai vrea ca ea sa practice, cu masculii, cand ii va veni timpul de maritat !! [Se putea sa nu pangareasca forumul acesta, si o nemernica???] [ Vezi ce usor este sa improsti cu noroi!???] Adio si n-am cuvinte!

    0
    0

  • da pe 31 Aug 2008, 13:40
    ptr gloria si elena ce pareri.............

    gloria si elena ce tot dati voi maram sfaturi nici nu cititi bine ce probleme au oamenii si voi va credeti tare destepte sa va dati cu parerea daca tot ziceti ceva prima data cititi bine articolele punetiva in piela celor care au probleme dupa aceea vb elena se vede ca saracu baiat a vb cu totu altceva decat cum iai raspuns tu asa ca in loc sa spui o prostie mai bine taci nu mai da si tu din gura numai asa daca tu oferi consiliere vai siamar ptr cei care vin sati spuna tie ce probleme au

    0
    0

  • mda ... pe 30 Aug 2008, 22:45
    atentia la lectura si mai usor cu critica./

    ok ... hai sa mai citim o data... se pare ca sunt multe probleme aici. " o intamplare .. ca un raspuns la ce am citit mai sus ... referitor la timpu de indragostit de partener . eu m-am indragostit la 16 ani .. la 17 mi-am luat inima-n dinti si am pornit o relatie .. eram amandoi neinceputi..timp de aproape un an totul se intampla fara penetrare sexuala, doar atingeri mangaieri si saruturi .. a trecut aproape un an pana am facut dragoste prima oara si a mai trecut un an pana cand EU am provocat-o prima oara la sex oral. pur si simplu, nepremeditat, asa mi-a venit .. era deasupra mea .. am tras-o de talie mai sus .. si pot spune ca nu regret. Am iubit-o emorm si cred ca inca o mai iubesc.ma simteam implinit cand o vedeam ca se simte bine. nu am sa uit niciodata.. acum am 22 de ani iar ea nu mai este langa mine de cateva luni bune. cu toate ca dragostea era declarata zi de zi .. dovedita .. parea etern .. credeam ca vom imbatrani impreuna ... ;) sa terminat. N-as putea spune de ce .. dar sa terminat. fara cuvinte .. nu mai stiu nimica de ea .. am rupt orice punte de comunicare. prietenii tot incerca sa-mi mai dea ceva vesti dar le refuz imediat ce simt ca urmeaza sa-mi pomeneasca ceva de ea. Experienta acestei relatii, vb din punct de vedere sexual, ma marcat enorm de mult. dupa ea a urmat o alta fata .. dar nu se compara..... ... Pareri ????? " si cred ca-mi pare rau ca mi-am spus of-ul aici.... PS: nu i-am cerut niciodata "amor modern" . n-am asteptat niciodata sa-mi faca pentru ca i-am facut. pur si simplu o iubeam asa de mult incat o sarutam peste tot, pe fiecare particica din corpul ei. ma simteam fericit cand vedeam ca-i ofer placere. si inca ceva .. rar .. cum de intampla.. momentele " moderne" faceau parte din preludiu.... si mai tot timpul .. se intampla pur si simplu..

    0
    0

  • Elena pe 30 Aug 2008, 20:29
    Mea culpa...

    ...@BB, daca am inteles gresit !

    0
    0

  • gloria pe 30 Aug 2008, 19:02
    ?

    cred ca BB se refera la faptul ca EL i-a aplicat tratamentu fetei, nu ca ar fi silit-o sa faca ea ceva....io asa am inteles.

    0
    0

  • vanda pe 30 Aug 2008, 16:50
    Ai dreptate....

    ...., Elena! Ma bucur nespus ca pe acest forum s-au adunat numai fete / femei sanatoase sexual.... ma doare sufletul ca si eu, si unele dintre ele am fost / suntem neimplinite... vrei sa stii, @BB, din cauza cui??? din cauza partenerului ! si stii de ce? pentru ca au cerut ...sclavie....au pretins sclavie in intimitate! Mi-aduc aminte ca, pe vremuri, barbatii nu cereau asa ceva, dar n-aveau nici cel mai elementar simt al civilizatiei ! Am avut o sora, care a si murit la 52 de ani, si cand s-a casatorit, in noaptea nuntii, toparlanul s-a dezbracat si s-a asezat langa sora mea cao zana de frumoasa, fecioara, cu o toaleta facuta de mama noastra - croitoreasa( nu-ti spun ce pat nuptial le-a aranjat) "dotat" cu una pereche de ...izmene bej clocit, parca erau nereusite la vopsit sau uitate in ligheanul de inmuiat rufe colorate!....sora mea - Dzeu s-o odihneasca in pace ! - o visatoare si o romantica, la fel ca fetele romance de casa, pur si simplu s-a inhibat si de atunci, nu a mai vrut sa auda de amor de placere, ci numai "din obligatie" .... inhibitia a tinut-o toata viata si niciodata n-a avut orgasm....a murit si n-a simtit ca e femeie! De ce? ca "sa tina casa" si niciodata nu i-a spus taranoiului ce simtea....mima totul si juca teatru cu o arta de nedescris! Gratie ei, eu, mai mica decat ea cu 14 ani, am fost atenta cu cine ma casatoresc....l-am luat, pe alt nemernic, de alta factura, curaaaaaat, ca o fata mare si dichisiiiiit si tandruuu, dar, dupa 33 de ani, mi-a cerut amor ...modern..... mie, cea la o varsta! M-a amenintat ca-si gasete alta! Ce sa fi facut, @BB??? spune si tu ! Ce? am asteptat sa-mi casatoresc fii si am divortat, fara umbra de regret! [ Nu-ti spun ce educatie le-am dat copiilor mei; stiau de mici cum sa se raporteze la fetite, la fete sau la femei!] I-am dat nemernicului contul de batrnete si....am scapat de vagabond! Dar....Dzeu nu i-a ajutat! S-a incurcat cu una maritata ! L-a batut barbatul aleia, de l-a bagat in Spital! a fost dat si la ziare! Cumplita viata si-a asternut ! nu-ti spun in ce hal a ajuns! Iar mie, mie mi-a dat Dzeu NOROC , de nu poti crede! Am langa mine "un INGER"! Si aici sunt de acord cu @Elena! Fetelor, habar n-aveti voi cati barbati sunt, si ei nefericiti si capabili de iubire si armonie ! Tu ai spus ca acum nu mai merge cu alta fata cum a mers cu cea DINTAI! Stii de ce? in primul rand, pentru ca a fost prima iubire a ta, cu o fata-"crin" neversata, spre deosebire de a 2-a care era, poate, "AS", iar in al doilea rand, pentru ca, in tine, iti faci, fara sa-ti dai seama, "mea culpa"! Citeste tot ce au scris antevorbitoarele tale si ia aminte ...esti asa de tanar, ca ar fi pacat sa iti faci un sistem de valori atat de dereglat intim! S-ar putea sa fiu gresita, dar aceste practici le prefera barbatii care mint ca iubesc o fata/femeie sau lenesi, egoisti, bolnavi psihic ori...impotenti! Imi cer scuze daca si eu am fost prea realista!

    0
    0

  • Elena pe 30 Aug 2008, 11:44
    Egoism!

    @BB, Nu te supara, dar asta se numeste, in subconstient : EGOISM ! Fata a disparut, pentru ca n-a vrut sa fie umilita! N-a mai dorit sa slujeasca la barbatia ta ! Eu, dupa atata experienta cu clientele / pacientele mele, am ajuns la concluzia ca numai 10 % dintre femei se simt , si ele EXCITATE , daca practica sexul oral! Restul, o fac..din varii motive: 1. din iubire nebuna pentru partener ca sa-l vada fericit; 2. din disperare ca sa nu fie abandonata; 3. din teribilism ca sa fie....la moda; 4. din dorinta de a-si pastra sotul si de a-si salva casnicia, avand , si vreo 2-3 copii cu specimenul; 5. din dorinta de a impresiona ; 6. s.a. Spune si tu, daca nu sunt destule pozitii in Kama Sutra clasica, pozitii atat de tandre si excitante??? Tu stii oare ca o femeie sanatoasa sexual, senzuala are mai multe segmente ale actului sexual( creier, suflet, inima, brate, tegument, vorbe etc.) si ca ea vrea DRAGOSTE, nu sex nemernic?De ce atata nebunie si anomalie??? De ce atata umilinta si josnicie? Nu ti se pare ca se face pentru a satisface NUMAI pe mascul??? Spune si tu daca asta este amor ALTRUIST, reciproc, daca FEMEIA se subjuga in acest hal??? N-am nimic cu nimeni si cu ce se intampla in dormitor, dar....spune si tu, cat sa nu tina un barbat la o femeie daca o pune sa stea si in genunchi in fata lui??? Amorul total seamana cu amorul tantric, 80% divin, adica Preludiul superb, asezonat cu "sonor" de ambele parti, cu sarut afectuos, cu mangaieri, tandrete, pupicii peste tot, chiar si pe "comoara" partenerului, dar nu cu ingurgitare si sugere si mai stiu eu ce......Doamne fereste, crede-ma ca 80% dintre femei, dupa contact, isi fac semnul crucii si se dezinfecteaza sau se spala pe dinti, de mama focului, fara sa stie partenerul( asa am aflat de la paciente). Tot ceea ce intreprind ELE este NUMAI pentru EL! Sa-i fie BINE ...numai LUI ! ATAT! Nu includ aici tarfele, tiristele, fomisteler, femeile-capusa, innebunite dupa averi etc., etc., etc., ci FETELE si FEMEILE romance, adevarate, de casa, ca doar nu vei dori nici tu, nici altul sa pleci la ALTAR si in VIATA cu una care s-a lasat, si "in brate internationale ! " Spune-mi sincer, daca te vei casatori, vei alege o...DALILA sau o...PENELOPA??? Daca o alegi pe PENELOPA, cauta sa fie musai senzitiva, senzuala si sa te iubeasca! Daca nu are ...."arta" in amor, sa nu disperi, ci sa fii mandru ca ii vei fi ...MENTOR sexolog! Asa se cladeste un mariaj de durata, sincer, nu de....Fatada ! O astfel de MAMA e bine sa ai pentru FII tai superbi! OF! Iarasi am scris prea mult! Sper ca ai inteles nevinovata mea dorinta de normalitate in cuplu adevarat, fara un nemernic din start ! Ani de zile, am constatat ca mariajele care se destrama , si dupa 35 de ani, este revoltator de mult NUMAI din cauza ca , la ALTAR s-a aflat - din 2 tineri - un TICALOS! Daca amandoi s-ar iubi sincer si dezinteresat, n-ar face "sa cada leaganul" si sa aduca suferinta in casa! Insa....daca TU asa ai apucat...faca-se voia ta ! Esti LIBER ! Dar....asculta-ma si ia notite! Si, sa dea Domnul, vreodata, sa nu zici: "Mai...cata dreptate avea o baba pe NET! "

    0
    0

  • BB pe 30 Aug 2008, 10:51
    o intamplare ..

    ca un raspuns la ce am citit mai sus ... referitor la timpu de indragostit de partener . eu m-am indragostit la 16 ani .. la 17 mi-am luat inima-n dinti si am pornit o relatie .. eram amandoi neinceputi..timp de aproape un an totul se intampla fara penetrare sexuala, doar atingeri mangaieri si saruturi .. a trecut aproape un an pana am facut dragoste prima oara si a mai trecut un an pana cand Eu am provocat-o prima oara la sex oral. pur si simplu, nepremeditat, asa mi-a venit .. era deasupra mea .. am tras-o de talie mai sus .. si pot spune ca nu regret. Am iubit-o emorm si cred ca inca o mai iubesc.ma simteam implinit cand o vedeam ca se simte bine. nu am sa uit niciodata.. acum am 22 de ani iar ea nu mai este langa mine de cateva luni bune. cu toate ca dragostea era declarata zi de zi .. dovedita .. parea etern .. credeam ca vom imbatrani impreuna ... ;) sa terminat. N-as putea spune de ce .. dar sa terminat. fara cuvinte .. nu mai stiu nimica de ea .. am rupt orice punte de comunicare. prietenii tot incerca sa-mi mai dea ceva vesti dar le refuz imediat ce simt ca urmeaza sa-mi pomeneasca ceva de ea. Experienta acestei relatii, vb din punct de vedere sexual, ma marcat enorm de mult. dupa ea a urmat o alta fata .. dar nu se compara..... ... Pareri ?????

    0
    0

  • Elena pe 29 Aug 2008, 11:20
    "Masochism"!

    OK, @Laila, am inteles "problema "ta! Sa nu te superi( voi fi si un strop dura, ca sa simti, sa te doara si sa te trezesti), dar nu m-a impresionat DELOC! Esti a suta mia si miloana femeie de pe Planeta ( si din viata mea ca specialista, insa mai putine) care se plange de un NEMERNIC ! Care continua sa respire aerul langa BESTIE si nici de-a naibii nu vrea sa-l arunce pe TICALOS...asa....ca pe "un cancer", din viata ei....ca..., vezi Doamne, il iubeste si..... daca ramane SINGURA, ca...are o varsta....bla-bla-bla ! Este plina Planeta si sunt pline Cabinetele si Spitalele de femei dobitoace ca tine ! Stii ce le mai spunem noi? (asa , in gluma) ? - "Doamna draga, sunteti MASOCHISTA? Va face bine, va simtiti bine cand SUFERITI, cand va AUTOFLAGELATI???" Au ajuns nu numai Cabinetele de Psihologie si Spitalele sa aiba sute de cliente / paciente bolnave psihic : depresive, anxioase, frustrate, complexate, maniace etc., c i si Medicii de Famile, sarmanii, fac tot PSOHOTERAPIE cu Doamne / Domnisoare ca tine ! Deci, sa fie clar ca NU SE MAI POATE, ca NU MAI E DE TRAIT in asemenea UMILINTA! O viata ne e data si ne nastem LIBERI! De ce sa iti bati joc de viata ta? De ce sa fii incatusata de iubirea pentru un AVORTON de barbat???? Cum crezi tu ca vei imbatrani SINGURA, cand habar n-ai cati barbati sunt , si ei - ori vaduvi, care au traiut in EXTAZ si doresc sa-l continue cu o alta femeie superba( ca doar nu el e vinovat ca i-a murit sotia), ori divortati care au trait in COSMAR, pentru ca au avut in casa o terorista, o isterica, o mama denaturata, o tarfa sau o infecta??? Nici nu-ti imaginezi cate femei si chiar barbati se plang de ACEEASI PROBLEMA din cuib!!! Nu vin 10% sa se planga de job, de copii, de sefi, de colegi, de vecini etc., ci numai de un PARTENER NEMERNIC si PROST !( Am ajuns sa-i felicit pe NEMERNICII inteligenti, care, tin casa, isi alinta nevasta, desi au enspe amante si nici nu se afla; dar cati sunt ca astia ?) Cu alte cuvinte, @laila, TU si VIATA ta sunteti, ACUM, importante! 12 copii de-ai avea cu "simulacrul " acela de ....partener, iti recomand - cu toata fiinta mea si cu toata responsabilitatea - sa te RUPI de el, sa DIVORTEZI amiabil si sa-ti refaci viata ! Nu accept SINGURATATEA ! E o crima ca atatia oameni minunati, aflati in diferite locatii din tara sa imbatraneasca SINGURI> Nimic nu poate fi o TERAPIE reala, benefica si tamaduitoare decat "sa fii" si "sa simti" in cuplu, "in toamna si in iarna vietii"!!! Sa sssimti, noaptea, RESPIRATIA partenerului tau, in CEAFA !s.a.m.d. Sa stii ca ai "o carare pentru MAINE", ca ai "O manta de vreme rea" si....ca , la 80-90 de ani, are cine "sa-ti linga ranile" ! s.a. Stiu ca disperi la ideea ca nu te vei mai putea recasatori( nu neaparat cu "papirus"!)! Dar DACA VREI si DACA TE ZBATI, adica te faci auzita de semenii tai si de DZeu, ca vrei sa-ti refaci viata, atunci IL VEI GASI, uite-asa....iti va aparea cineva in cale si ti-l va prezenta! [ Nu te sfatuiesc sa intri pe NET, pe "matriimoniale", ca e durere de cati divirtatinedivortati si alti nemernici si obsedati vei da! Iti recomand "matrimonilaele" din ziare! Am o groaza de paciente care au reusit cu ....ziarul! Scuza-ma, @laila ca am fost cam dureros de sincera, dar "tipi" la cel pe carevrei sa-l ajuti! Gandeste-te ca ti-am fost "mama" pentru cateva clipe! Reciteste de cateva ori mesaaajele noastre si ...TREZESTE_TE! DIVORTEAZA!Nu mai e de trait langa asemenea SPECIMEN! Anii alearga! Ce poti gasi ACUM, nu mai gaseti MAINE! Cu toata dragostea vreau sa fii fericita , si tu!Bafta ! Cu sinceritate!

    0
    0

  • laura pe 28 Aug 2008, 16:37
    laila

    uite vezi cum ma gandeam la tine in loc de numele meu am pus numele tau ca si cum tu iti scri singura scuze na fost cu intentie.daca vrei ne facem o adresa si asa putem vb numai noi astept raspunsul tau si nu uita tu valorezi mult si cine tu te pretuieste nu te marita

    0
    0

  • laila pe 28 Aug 2008, 16:32
    tu valorezi laila

    sa o iei de la capat fara el sincer asta e usor iti spun din propia experienta si eu poate am fost mai rau ca eram sg intro lume staina dar cat timp exista barbati pe lume sincer nu tr sa ne limitam la unu ce nu ne pretuieste o sa dai de cineva de crezi ca lai prins pe dumnezeu de picior si no sati vina sa crezi ca ai stat si ai rabdat atatea.daca nul poti schimba nu mai sta profita de viata ca e frumoasa dar tr sa sti cum sa tio faci si cu cine.si nu tr imediat sa iesi cu cineva e destul sa ai amici un pic de distactie niciodata nui in plus.aici unde sunt eu sunt multe femei in varsta care nuti vina sa crezi cand le vezi cum se imbraca si cum se distreaza si majoritatea singure.daca nu te superi ce varsta ai

    0
    0

  • laura pe 28 Aug 2008, 16:13
    laila

    sincer ei cam greu recunosc ca gresesc o stiu toti cand o fac dar ptr a zice cu sinceritate iartama le e greu asa e firea lor asa se apara.si pana nu vb cu el ptr ca ai zis cal iubesti mult nu te desparti.uite ceas face eu in locul tau prima data as vb cu el ias zice tot ce am pe suflet dar frumos fara cearta dupa aceea las lasa un pic dar daca tot nu se schimba nici macar un pic las lasa.stiu despartirea e grea dar e bine sa faci tot ce poti inainte de a pleca.sa sti ca daca incerci sati salvezi casnicia nunseamna ca tiai pierdut demnitatea,ca ai stat cu el atata timp.tu ai vrut sa salvezi ceva ce o data a fost frumos.

    0
    0

  • laila pe 28 Aug 2008, 11:46
    pentru laura

    Problema mea e ca am nevoie de consiliere: nu am puterea sa ma desprind de un om care m-a facut sa sufar enorm, m-a insultat groaznic. Un om care zice ca ma iubeste, ca nu concepe sa ne despartim, dar n-a recunoscut niciodata ca a gresit, nu si-a cerut iertare, nu a facut promisiuni radicale, ci s-a mentinut mereu in duplicitate. Un om cu care ma simt ffffffffffff bine in viata, ne bucuram impreuna, calatorim, dar care ma jigneste tinand legatura cu una, cu alta(fara a se feri total de mine, parca-i place sa stiu). Un om care stiu precis ca ar ramane cu mine pana la sfarsitul vietii, dar mereu cand pe colo, cand pe dincolo, mereu duplicitar. Am nevoie de consiliere pentru ca mi-e frica sa fiu singura(a doua oara), am si o varsta catre a treia, mi-e frica de gura lumii. Sunt inca o femeie care atrage atentia pe strada(sotul meu e si gelos, desi marea lui problema e sa nu arate - zice, fara teama ca m-ar jigni, ca nu s-ar supara sa am pe altul, dar realitatea infirma asta). Pe el il incita echivocul, pe mine ma deprima. Am nevoie de consiliere pentru ca nu stiu ce-i cu mine: il mai iubesc pe omul asta care imi face atat a rau? Ma dispretuiesc pentru ca se implineste un an de cand dureaza povestea asta si eu tot aici sunt. Cum sa-mi recapat curajul de a porni singura pe un drum al demnitatii?

    0
    0

  • laura pe 28 Aug 2008, 10:48
    laila

    laila spunemi ce problema ai si poate te pot ajuta.si poti sa scri aici ptr ca nimeni nu stie cine esti si fi sg indiferent de ce problema ai nu esti singura si asa le poti ajuta pe celelalte care sunt in situatia ta si cauta un sfat ,o rezolvare

    0
    0

  • laila pe 28 Aug 2008, 07:17
    de ce?

    Si eu sunt persoana publica, dar imi voi crea o noua adresa. Vreau sa-ti cer niste sfaturi in ceea ce priveste relatia mea conjugala. Nu stau pe roze.

    0
    0

  • Elena pe 27 Aug 2008, 08:40
    Mi-e imposibil!

    Sunt persana publica si nu voi avea timp sa raspund atator mail-uri mai mult sau mai putin umane. da-mi tu adresa ta si eu iti voi scrie! Pot sa ofer Consiliere spirituala gratuita. Sunt psihoterapeut. Cu sinceritate ! P.S. De ce vrei sa-mi scrii??? Raspunde-mi sincer!

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod