Orgasmul pentru... incepatoare

O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante.
O relatie de dragoste implica, de cele mai multe ori, si sex. Pe langa multe alte elemente care stau la baza acesteia, activitatea sexuala este una dintre cele mai importante. Si pana la urma nu conteaza cat de des sau cat de mult faci sex, important este ca acele clipe sa fie traite la intensitate maxima de ambii parteneri; atingerea orgasmului este o chestiune vitala, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

Dar poti defini orgasmul? Poti explica trairile pe care le ai atunci cand ajungi la orgasm? Am hotarat sa punem "bazele" orgasmului la femei, mai ales pentru cele care vor sa afle mai multe despre aceasta stare de "delir" pe care dorim sa o atingem macar o data in viata.

Orgasmul este un raspuns final al activitatii din timpul actului sexual. In cazurile cele mai fericite, poate fi obtinut de ambii parteneri.

Este momentul in care simti o placere fizica intensa, controlata involunar de sistemul tau nervos, si manifestata prin contractii ciclice rapide ale muschilor pelvini inferiori, care iti inconjoara organele genitale si orificiul anal. Pot exista manifestari si reactii involuntare, care constau in spasme musculare in diferite zone ale corpului, euforie generala si chiar tipete si gemete de bucurie. Sunt reactii absolut normale, nimic nu trebuie sa te ingrijoreze. Si oricum, aceste manifestari pot varia de la o persoana la alta.

Pentru a ajunge la orgasm, trebuie sa parcurgi cateva etape foarte importante. Dorinta sexuala este prima si cea mai importanta, de la ea porneste totul. Urmeaza apoi excitatia, care duce, in cele din urma, la orgasm. Daca una din primele doua etape lipseste sau nu este exploatata la maximum, orgasmul nu poate fi atins si de aici ajungi sa te simti nesatisfacuta sau frustrata din punct de vedere sexual.

Trebuie sa inveti sa iti cunosti propriul corp pentru a sti cum si unde iti place sa fii atinsa. O solutie este si masturbarea, fiind considerata de foarte multi sexologi calea cea mai sigura pentru o viata sexuala sanatoasa. In acest mod creste si productia de hormoni (estrogen si testosteron), care ajuta la diminuarea stresului si mentinirea unei stari bune de sanatate, relaxand muschii si oasele.

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de tensiunea care iti incarca trupul, orgasmul te ajuta sa previi si ridurile adanci, cancerul, bolile de inima, iti prelungeste viata, imbunatateste memoria, te scapa de durerile premestruale, de cap si de starile depresive, eliminand substante ce au ca efect calmarea. Cate beneficii de pe urma catorva minute de "extraz"...

Pentru a atinge aceasta stare, trebuie sa depui mult efort, dar recunoaste ca merita! Daca dorinta ta sexuala este mai scazuta sau lipseste, nu esti singura... Se pare ca 40% din femei sufera de aceeasi problema si tot mai multe care recunosc faptul ca nu au orgasm. Motive? Sunt multe si foarte variate: stres, probleme medicale, care tin de psihic etc.

Multe femei foarte tinere sunt mai mult decat ingrijorate in legatura cu abilitatea lor de a ajunge la orgasm. La femei, spre deosebire de barbati, orgasmul este mai greu de obtinut si, de cele mai multe ori, trebuie invatat. Exista femei care nu reusesc sa atinga orgasmul decat dupa o perioada mare de timp de la inceperea vietii sexuale. Deci poti atinge primul orgasm la 18 ani sau chiar la 35 de ani. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

In mod normal, dupa varsta de 30 de ani, femeile ar trebui sa fie capabile sa atinga orgasmul mult mai usor; la unele, dorinta sexuala apare la jumatatea ciclului menstrual, in perioada care urmeaza ciclului menstrual sau in anumite perioade ale lunii. Totul tine de organismul fiecareia.
 

Comentariile 101-150 din 276

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • didi pe 13 Sep 2008, 15:06
    ely

    foloseste prezervativul nu te lua dupa vorbe folosestel de prima data chiar daca vezi ca el nu sil pune sau nu vrea tu spunei ca vrei cu prezervativul nu numai ca poti ramane gravida dar poate ca el sati transmita tie o infectie o prietna dea mea o avuta el na stiut ca o are.sati explic de ea.infectia asta tio transmite barbatul el nu stie ca o are si nare probleme el doar o poate transmite si fata la care io transmite ea are probleme nu zic acum ca el chiar are dar e bine sa previi mai ales ca esti tanara si el la fel presupun si nu cunoasteti multe in domeniu oricear fi fao numai cu prezervativ

    0
    0

  • ely pe 13 Sep 2008, 04:59
    ajutati'ma

    buna..am 17 ani....iar eu si prietenul meu vrem sa ne incepem viatza sexuala...suntem de 1 an jumate impreuna..il iubesc enorm d mult...dar am niste nelamuriri?am auzit k prima oara nu se foloseste prezervativul?e adevarat?sau k pt a nu folosi prezervatiul trebuie sa astepti 10 zile inainte si dupa ciclu...va rog dati-mi niste sfaturi......multumesc...:*

    0
    0

  • ana pe 12 Sep 2008, 23:53
    sper sa nu va plictisesc cu problemele mele

    astept parerile voastre

    0
    0

  • ana pe 12 Sep 2008, 23:52
    astept parerea de la toti....va rog

    ma bucur k am descoperit acest site.chiar o sa tin cont de parerile voastre.am 18 ani mi-am inceput viata sexuala de 1 an alaturi de iubitul meu alaturi de care sunt si acum si pe care il iubesc ffffffffffffffffffffffff mult.v-am spus care e problema mea.......simt senzatia,dar nu imi curge..deci cred k nu am orgasm sau..nu mai stiu ce sa zic

    0
    0

  • ana pe 12 Sep 2008, 23:25
    bb

    nu stiu d c ma bagi in oala cu o pers p care o consideri josnica(elena).eu chiar simt senzatia aia misto dar nu-mi curge nimic,sau poate imi curge putin si nu simt,dar niciodata nu mi-a curs jet cum sp tu ca la furtunul pompierilor,si de asta intreb k imi fac deja probleme

    0
    0

  • ana pe 12 Sep 2008, 23:20
    mersi nana

    nu stiu ce sa zic,dar niciodata nu mi-a curs cum zicea bb k tre sa am o ejaculare ca furtunul pompierilor.nu am avut niciodata asa si deja incep sa-mi fac probleme.

    0
    0

  • crazzy-deea pe 12 Sep 2008, 22:58
    buna

    orcum...eu zic k dak iubesti un barbat ii iubesti pielea,fiecare particica din corpul lui...pentru ca este a lui...si cand zic fiecare particica,chiar ma refer la tot...nu poate sa-ti fie scarba de propriul barbat....bineinteles k sexul oral nu este obligatoriu,dar poate ai vrea sa te simti si tu in al 9-lea cer si barbatul tau sa-ti zica k ii e scarba de vaginul tau,...care elimina si el substante in timpul excitarii stii bine....deci...eu il iubesc pe prietenul meu cu toata fiinta mea,si ii iubesc fiecare parte a corpului sau,ii ador corpul si imi place sa-i fac oral. si pana la urma ce oferi aia primesti...;) si am doar 18 ani si viatza sexuala mi-am inceput-o abea de 6 luni,dar invatam impreuna sa ne cunoastem trupurile si sa le exploram la maxim,caci pana la urma asa se ajunge la orgasm...si plus ca dak penisul nu este stimulat....nu faci mare lucru;)

    0
    0

  • nana pe 12 Sep 2008, 17:02
    ana

    nu neaparat nuti fa probleme din cauza asta nu la toate ii la fel de ex mie cateodata imi vine mult cateodata f putin nui o problema ca nuti curge dar daca ai dubii dute la ginecolog dar sincer iti spun ca nui problema

    0
    0

  • BB pe 12 Sep 2008, 08:51
    gloria

    Te cred Gloria si ma bucur ca m-am inselat. Despre aceasta elena,raman la aceeasi parere,o nebuna sadea. Nu am mai urmarit si alte comentarii ale acestui personaj jalnic si nici nu m-ar interesa.Iti doresc toate cele bune! Apropos,aceasta Ana e chiar naiva sau si ea este un exemplar gen elena? Poate o sa-i explice careva ca trebuie sa aiba o ejaculare echivalenta cu jetul de la furtunul pompierilor!

    0
    0

  • ana pe 12 Sep 2008, 00:36
    orgasm

    as vrea sa intreb dak atunci cand ai orgasm trebuie sa-ti curga ceva f mult?????????????? eu simt uneori senzatia aia de ...f bn dar nu imi curge nimic

    0
    0

  • gloria pe 11 Sep 2008, 14:50
    ok

    ce mi-a intarit mie convingerea ca e dusa cu pluta cum spui tu e faptul ca a apelat la o artilerie de cuvinte urate dupa ce eu nu am facut altceva decat sa imi exprim banuiala ca minte cu privire la profesia ei doar ca sa castige "enoriasi" - cam asta pare si scopul ei, desi deja multe peroane au inceput sa o creada smintita. nu stiu daca ai urmarit si celelalte subiecte unde isi face reclama, insa castiga destui "enoriasi", care ori nu au vazut ce ii poate mintea bolnava, ori chiar sunt inventiile ei..nu stiu.

    0
    0

  • BB pe 11 Sep 2008, 08:47
    pt gloria

    Sa de-a Domnul sa ma insel dar,aceasta matracuca ce-si spune elena,pare sa joace dublu rol si pare sa te fi inventat tocmai pentru a-si justifica elucrubratiile ei idioate. Mai mult,raman l parerea ca e un barbat cretin ce se da drept femei,care discuta intre ele,cu pareri pro si contra,de dragul bataii de joc. Sa-ti spun sincer,daca esti rupta de teatrul ce il vad eu,ma bucura. Pozitia ta,ma refer la modul tau de gandire,imi convine si cred ca asta e gandirea femeii adevarate si corecte. Bazaconiile inventate de aceasta pretinsa elena(de fapt e un nenorocit de asazis barbat,impotent si dus bine cu pluta) sunt naivitati sau gandurile unei retardate. Asadar,daca nu esti un personaj inventat,ma bucur si iti transmit simpatia mea alaturi de urari de bine!

    0
    0

  • gloria pe 10 Sep 2008, 18:42
    ceata

    mi-am recitit mesajele si chiar nu cred ca pot fi acuzata de nimic altceva inafara de sarcasm si ironie la adresa lu' madam...nu inteleg

    0
    0

  • gloria pe 10 Sep 2008, 18:36
    reply BB "De la sex la nebunie"

    ....la modul cel mai serios te rog sa imi explici ce te face sa crezi ca-s inventia lu' madam Elena ca io nu mai pricep nimic.

    0
    0

  • haha pe 10 Sep 2008, 16:06
    daniela

    sa sti si eu am 15 ani si nuti dau dreptate las sa se ea de ipocrita asta tu ai vazut cum vb cu femeile astea si cu fata aia ce era de varsta noastra tr sa o puna cineva la punct asa`poate nu mai intra aici tr sa scrie numai femeile care au probleme in pereche nu idioatele care nau ce face profita si se bucura de necazul altora crezand can viata ei e perfect citeste tot ce a scris ea si vezi cum in loc sa le ajute pe multe lea judecat inculta asta

    0
    0

  • haha pe 10 Sep 2008, 16:02
    elena esti de groaza

    daca cineva iti spune cu adevarat um esti(nebuna)incepi sal jignesti si spui niste prostii de te cracesti si daca iti ea apararea sau nu e impotriva ta maram esti cea mai buna fiinta cate fete mai ai

    0
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 15:47
    Bravo, @daniela !

    Ai rabdare si citeste comment-urile mele, de aici si de la inca 3 articole( atat am avut timp; sunt prea multe; inseamna sa stai saptamani ca sa le citesti)! Deci, du-te la : 1. cel cu..."Fluturi in stomac"; 2. cel cu "De ce nu suna barbatii?"; 3. cel cu "Prietena care fura barbatul...". Cauta sa fii un strop " hermeneut"; crede-ma ca sunt femeie si spune-mi daca intelegi ceva din ce am postat ! Vreau parerea SINCERA a unui copil, aproape! A unei adolescente, in I etapa ! Mersi mult de tot! Accept, si jjigniri! M-am tabacit deja ! Nu mai mai doare ! Sa-ti dea Domnul tot binele din lume si ...un strop de noroc in cel mai dificil examen al vietii : "casatoria"!

    0
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 15:39
    @Madam @"sictir" @@@BB,...

    ....du-te/ tot aici, pe www.eva ro. , la "shopping"( sau pe Google si scrieti site-ul + Shopping, asa cum , "m-a pus profesia" sa procedez eu, cand am intrat pe acest site) si vei vedea ( acum am vazut , si eu) ca TOT CEEA CE EU - toata dragostea - v-am sugerat aici, este cuprins acolo, in TITLURILE unor carti, aparute la diferite edituri! Comandati-le, cumparati-le, rasfoiti-le pe la tarabe si veti vedea cat adevar - in ele si in comment-urile mele ! Har Domnului ca pe acei autori n-aveti cum sa-i mai terfeliti si crucificati! Lectura placuta si"bagati la cap" , cel putin, ce va spun acei oameni!

    0
    0

  • daniela pe 10 Sep 2008, 15:32
    gastelor

    sunteti ca si niste gaste ,sunteti maritate dar dupa cum vorbiti park aveti 10 ani , de la un comentariu prostesc ati inceput un razboi . Sper sa nu va suparati pe mine pt acest com dar asta e adevarul !pa pa eeee si dak va inereseaza eu am 16 ani dar sa stiti k judec mult mai matur decat voi

    0
    0

  • BB pe 10 Sep 2008, 15:13
    De la sex la nebunie

    Se vede de la o posta ca aceasta bolnava psihic,Elena,e una si aceeasi cu Gloria,pusa tot intr-o lumina clara ca bolnava psihic. Acest personaj idiot,Elena,cred ca e barbat. Si nebun si cretin. O face pe filfizonul si se amuza singur. Joaca rolul a doua femei doar ca sa se amuze si sa ne pierdem noi timpul citind elucrubratiile sale. Un cretinoid ce nu are ce face si iata cum se manifesta! Nici cult,nici inteligent si nici cu bun simt. O scursura umana care face glume proaste la adapostul anonimatului. Nu va mai pierdeti vremea si ocoliti aceste comentarii stupide. de altfel,e foarte probabil ca toate personajele postate aici sa fie inventia aceluiasi troglodit. Sictir !!!!

    0
    0

  • gloria pe 9 Sep 2008, 22:37
    wtf??? din top 10 aberatii

    ce inseamna: "Sunteti un FENOMEN care a proliferat acum, dupa Revolutie, la fel ca pornografis, inflatia etc.etc.etc. !" ??

    0
    0

  • baj pe 9 Sep 2008, 19:15
    dona

    bravo dona imi place cand cineva inchide gura la un fenomen asa ca zisa elena se vede ca orice femeie indiferent de problemele care le are e mai culta mai buna decat ipocrita aia daca e asa perfecta de ce a intrat pe situl asta nu

    0
    0

  • dona pe 9 Sep 2008, 12:06
    SUS FRUNTEA, ELENO, romanca adevarata

    Stati, doamnelor, ca eu am deschis capitolul "Elena" (va aduceti aminte: cu sexul oral) si vad ca s-a ajuns la "jegoase" si " "nespalate'. Va marturisesc ca daca Elena pretinde ca va scrie o carte, eu chiar am inceput-o, evident in registru comic. Elena moare de ciuda, da nu stiu de ciuda cui, ca doar e suprafericita. Moare de ciuda, se spulbera de necaz. Hai sa-i amintim ca noi vrem sa fim invatate cum sa iubim, nu cum sa uram.

    0
    0

  • Elena pe 9 Sep 2008, 10:19
    Este clar ca "buna ziua"....

    .....ca , in lumea reala, vin sa se trateze FEMEI minunate, de casa, fidele, sanatoase SEXUAL etc., dar nefericite din cauza TARFELOR si a NESPALATELOR, a NIFOMANELOR si a JEGOASELOR< a FOMISTELOR si a PAGANELOR, iar , in "lumea virtuala", sunt 90% exact aceste specimene, carora nu prea le iese "dinamita" si care uuuuuuuuuuuuraaaaaaaaasc de moarte FEMEILE ROMANCE ADEVARATE! ADIO si veti fi personaje in cartea mea! ASTA am sa fac! Voi mai scrie o carte si ...cu voi! Sunteti un FENOMEN care a proliferat acum, dupa Revolutie, la fel ca pornografis, inflatia etc.etc.etc. ! Adio si Dzeu sa va ierte, pacatoaselor!

    0
    0

  • dj pe 8 Sep 2008, 20:15
    delirul elenei

    stop la delirul elenei doamna perfectiune vezi ca ai gresit la cuv de mai sus(prieten nu prietem)greseala de neiertat vezi nu te mai crede perfecta nam timp si chef de prostiile tale ca sg mai gaseam greseli proasto

    0
    0

  • karen pe 8 Sep 2008, 20:11
    elena

    doamne elena cum poate exista femei ca tine pe lumea asta vad ca multe tiau sugerat cu controlul dar si eu vad ca chiar v tr sa l faci nui cu suparare dar fata tu nu esti in toate mintile

    0
    0

  • karen pe 8 Sep 2008, 20:09
    denisa

    ar trebui sa incepi sa cauti pe altcineva vati certat de multe ori sigur sa saturat si el dar si tu acum el va fi prima ta iubire si toti credem la inceput ca nu mai putem iubi pe altcineva dar te inseli ai sa vezi ce usor il uiti dupa ce ai pe altcineva si tu nul iiubesti altfel nu va certati atata stiu tu esti sigura cal iubesti dar nui asa lasa nu te mai gandi la el iesi cu altu si cea zis prostimea aia de elena are dreptate incearca sa te distrezi cat mai mult

    0
    0

  • laura pe 8 Sep 2008, 20:01
    elena taci

    tu femeie tu chiar nai ce face decat sa intri sa enervezi lumea ia mai taci dracului odata

    0
    0

  • Elena pe 8 Sep 2008, 19:00
    Tu n-ai un prietem in mama ta...

    ....@denisa, Ca sa-ti fi spus si tie ce sunt baietii / barbatii, cum sa te porti cu ei, cum sa te raportezi la ei, la ce sa fii atenta, ce ciudatenii au, ce pretentii au , faptul ca n-au ei timp sa impace o muiere s.a.m.d. De aceea, in balanta, TU ESTI VINOVATA din cele ce ai scris! Nu te mai oftica! Esti prea mica sa spui ca, mai si iubesti un tip! Distreaza-te decent "cu toti si cu nici unul" si indragosteste-te, IUBESTE numai pe CINE TE MERITA, cand vei creste si cand vei stii sa faci selectia valorilor si ala sa fie SOTUL TAU ! Pana atunci, "trai neneaca", invata sa-0ti faci un rost si distreaza-teeeeeeeee , cat cuprinde, dar, ramai fecioara cat poti de mult ! O sa tot fii nevasta ! Bafta !

    0
    0

  • denisa pe 8 Sep 2008, 18:14
    dati-mi.un.sfat

    Fetelor...am.stat.k.un.tip.de.vreo.6.ori...ne.certam...apoi.ne.impakm....faza.e.k.de.5.ori.ne-am.certat.numai.din.vina.mea...daca.ma.trezeam.yo.prost.dispusa.ma.certam.k.el...si.ii.ziceam.k.nu.mai.vreau.sa.fiu.k.el...dupa.atatea.certuri.din.vina.mea.mi-am.dat.seama.k.tin.mult.la.el...si.am.incercat.sa.ma.impac.k.el.pentru.a.6.oara...m-a.iertat.Iar akm.el.cred.k.nu.mai.are.incredere.in.mine...poate.k.ii.e.frica.sa.nu.ii.fac,iar.faze.nasoale....dar.de.data.asta.i-am.demonstrat.k.chiar.tin.la.el...am.plans.si.fata.de.el...iar.akm.cateva.zile...lam.chemat.in.oras.pentru.k.el.a.2.zi.pleca.la.tara...iar.yo.plecam.2.zile.la.munte...si.nu-l.mai.vedeam...si.knd.l-am.sunat.sa-l.chem...mi-a.zis.k.nu.poate.k.e.obosit.si.n-are.chef...in.fine... n- am.zis.nik...peste.20.de.minute.a.venit.cea.mai.buna.prietena.a.mea.si.m-a.chemat.la.un.suc...si.am.plecat....la.suc...ne-am.intalnit.k.pr.meu...care.era.k.prietenii.lui.la.o.bere...knd.m-a.vazut.s-a.suparat.foarte.tare.k.de.ce.am.iesit.la.suc.fara.sa.il.anunt...si.knd.am.vazut.k.se.supara...l-am.intrebat.si.yo...:"dar.u.de.ce.n-ai.vrut.sa.iesi.k.mine.in,oras...dar.k.altii.te-ai.dus...adica.k.pr.ta.n-ai.chef.sa.iesi..."si.el.s-a.suparat.asa.de.tare.incat.a.hotarat.sa.ne.despartim...akm.toti.pr.lui.si.ai.mei.incearca,sa,ne.impace...dar.el.nu.vrea...zice.k.mi-a.dat.prea.multe.sanse...pe.mine.ma.enerveaza.gandul.k.atunci.knd.el.tinea.mult.la.mine.yo.ii.faceam.faze.nasoale...iar.akm.knd.il.iubesc...imi.face.el.mie.faze.din.astea...da'yo.nu.aveam.de.unde.sa.stiu.k.pe.el.il .deranjeaza.fatul.k.ies.la.suc.fara.sa.il.anunt...el.nu.vine.niciodata.sa.vorbeasca.k.mine..sa.imi.zica.ce.il.deranjeaza.la.mine...sau.ce.asteapta.de.la.mine...intre.noi.nu.exista.nici.makr.putina.comunicare...este.foarte.orgolios...niciodata.n-a.venit.sa.isi.ceara.scuze.knd.a.gresit...tot.yo.m-am.dus.si.ii.ceream.sa.ne.impakm...Unele.prietene.imi.zic.sa.renunt.la.el.daca.imi.face.faze.dinastea.de.acum...k.mai.bine.sufar.putin.decat.sa.se.poarte.asa.k.mine...dar.yo.tin.foarte.mult.la.el..am.cazut.si intr-o.depresie.din.kuza.lui...am.crezut.k.innebunesc...prietena.mea.cea.mai.buna.m-a.sfatuit.sa.merg.la.un.psiholog...Va.rog.spuneti-mi.parerile.voastre...P.S :am.16.ani.iar.el.are.18

    0
    0

  • denisa pe 8 Sep 2008, 18:12
    nu stiu ce sa mai fac

    Fetelor...am.stat.k.un.tip.de.vreo.6.ori...ne.certam...apoi.ne.impakm....faza.e.k.de.5.ori.ne-am.certat.numai.din.vina.mea...daca.ma.trezeam.yo.prost.dispusa.ma.certam.k.el...si.ii.ziceam.k.nu.mai.vreau.sa.fiu.k.el...dupa.atatea.certuri.din.vina.mea.mi-am.dat.seama.k.tin.mult.la.el...si.am.incercat.sa.ma.impac.k.el.pentru.a.6.oara...m-a.iertat.Iar akm.el.cred.k.nu.mai.are.incredere.in.mine...poate.k.ii.e.frica.sa.nu.ii.fac,iar.faze.nasoale....dar.de.data.asta.i-am.demonstrat.k.chiar.tin.la.el...am.plans.si.fata.de.el...iar.akm.cateva.zile...lam.chemat.in.oras.pentru.k.el.a.2.zi.pleca.la.tara...iar.yo.plecam.2.zile.la.munte...si.nu-l.mai.vedeam...si.knd.l-am.sunat.sa-l.chem...mi-a.zis.k.nu.poate.k.e.obosit.si.n-are.chef...in.fine... n- am.zis.nik...peste.20.de.minute.a.venit.cea.mai.buna.prietena.a.mea.si.m-a.chemat.la.un.suc...si.am.plecat....la.suc...ne-am.intalnit.k.pr.meu...care.era.k.prietenii.lui.la.o.bere...knd.m-a.vazut.s-a.suparat.foarte.tare.k.de.ce.am.iesit.la.suc.fara.sa.il.anunt...si.knd.am.vazut.k.se.supara...l-am.intrebat.si.yo...:"dar.u.de.ce.n-ai.vrut.sa.iesi.k.mine.in,oras...dar.k.altii.te-ai.dus...adica.k.pr.ta.n-ai.chef.sa.iesi..."si.el.s-a.suparat.asa.de.tare.incat.a.hotarat.sa.ne.despartim...akm.toti.pr.lui.si.ai.mei.incearca,sa,ne.impace...dar.el.nu.vrea...zice.k.mi-a.dat.prea.multe.sanse...pe.mine.ma.enerveaza.gandul.k.atunci.knd.el.tinea.mult.la.mine.yo.ii.faceam.faze.nasoale...iar.akm.knd.il.iubesc...imi.face.el.mie.faze.din.astea...da'yo.nu.aveam.de.unde.sa.stiu.k.pe.el.il .deranjeaza.fatul.k.ies.la.suc.fara.sa.il.anunt...el.nu.vine.niciodata.sa.vorbeasca.k.mine..sa.imi.zica.ce.il.deranjeaza.la.mine...sau.ce.asteapta.de.la.mine...intre.noi.nu.exista.nici.makr.putina.comunicare...este.foarte.orgolios...niciodata.n-a.venit.sa.isi.ceara.scuze.knd.a.gresit...tot.yo.m-am.dus.si.ii.ceream.sa.ne.impakm...Unele.prietene.imi.zic.sa.renunt.la.el.daca.imi.face.faze.dinastea.de.acum...k.mai.bine.sufar.putin.decat.sa.se.poarte.asa.k.mine...dar.yo.tin.foarte.mult.la.el..am.cazut.si intr-o.depresie.din.kuza.lui...am.crezut.k.innebunesc...prietena.mea.cea.mai.buna.m-a.sfatuit.sa.merg.la.un.psiholog...Va.rog.spuneti-mi.parerile.voastre...P.S :am.16.ani.iar.el.are.18

    0
    0

  • paula pe 8 Sep 2008, 00:52
    mahalagioaico CERE AJUTOR

    si daca ai vreo problema spuneo poate te ajuta cineva carei specialist in cei cu probleme mentale ca asta e singura ta problema ca in rest sunt sg ca toateS bune si frumoase numai tu puteai vb asa cu o copila cum era da@ asa ca fati un control si sa fi sigura CA NU TIO SPUN CU RAUTATE TU CHIAR AI NEVOIE DE AJUTOR

    0
    0

  • paula pe 8 Sep 2008, 00:46
    elena insuportabila

    tare nesuferita mai esti ce mai sfat iai dat la laila doamna perfectiune tu de ce ai intrat pe acest forum daca sunt toate bune si frumoase in viata ta si nu mai fa pe sfanta si pe ajutorata chiar nu e nevoie de ajutorul tau ca sa vazut cum esti cu adevarat asa mai bine intra tu pe forumul celor perfecti si lasane cu vrajeala ta de doi lei esti varza si vocabularul tinetil ptr piata mahalagioaico

    0
    0

  • arina pe 7 Sep 2008, 19:14
    pentru elena

    Doamne, cum scapam de madam Perfectiune? Mai femeie, lumea nu e plina de oameni buni, de oameni de caracter, de oameni perfecti, ba as zice ca e invers. Trebuie sa ne mai adaptam unii altora, sa ne mai iertam slabiciunile. Daca esti psihoterapeuta, invata-ne cum sa facem asta, nu cum sa fim Perfecti ca sa gasim oameni Perfecti. Si mai lasa-ne, doar nu vrei sa scrii a N-spea carte pe seama noastra!

    0
    0

  • eu pe 6 Sep 2008, 17:02
    bravo gloria

    gloria imi place de tine cai inchizi gura la pocaita de elena prea mare se da zici ca nu mai ea are dreptate si tare se da si elena vezi cai iei numele Domnului in desert nar trebui scos din gura ta esti ca tigancile ce bleastama siar fi bine sa te mai duci pe la biserica prea perfecto

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 16:43
    Invitatie!

    daca va intereseaza , va invit sa cititi , si alte comment-uri ale mele de la articolele cu: 1. De ce nu suna barbatii; 2. Am fluturi in stomac; 3. M-a inselat cu prietena mea. I kiss you and Best wishes, Elena

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 16:37
    Nu eu, ci El ....

    @gloria @All , vezi ca te-am simtit! Nu ai dreptate! Sunt atat de reala si umana si comuna si simpla si adevarataaaaaaa! Dar sa stii , si tu, Sotul meu este artizanul implinirii mele! Din toate p.d.v. ! Tineti minte, sunteti casatorite, nu stiu cum va merge, dar aveti COPII, veti avea NEPOTI, va implor sa-i invatati - de la pubertate cum sa se raporteze la sexul opus( mai ales pe baieti) si, cand cresc, de mii de ori, sa le spuneti ca trebuie sa plece in viata cu un PERSONAJ care vrea CUIB pana la moarte si care isi iubeste jumatatea, zi de zi , mai mult, ca pe copilul lui ! Eu asta am vazut acasa si am stiut de la parintii mei, care, in 1972, mi-au spus( asa era moda): "Sa gasesti, tata, un baiat care tine la tine, si tu la el, cum ai tine la un cpil, adica ETEREEEEEEEEERN, CONSTAANT si pana la moarte! Asta am stiut! Asta am cautat si am gasit ( si, culmea, si El gandeste la fel; tot asta si-a dorit)Din 10, am ales 3, iar din 3 m-am oprit la comoara asta ! M-am maritat penultima din anul VI de facultate! Credeti ca - 9n viata - n-am avut NECAZURI???? O! Doamne! Am trecut prin toata gama, de la accident de masina in strainatate, pana la sora moarta la 52 de ani! Dar, cu cat eram mai ingroziti de ce ni se intampla, cu atat ne imbratisam noaptea mai mult ! Nu ma credeti, dar imbratisarea de FERICIRE n-are intensitatea celei de GROAZA! E mult mai ardenta cand esti disperat ! OF! Doamne! De ce nu o fi in toate casele asa??? Si cat de simpla e viata IMPLINITA! Nu costa nici 1 leu! Va doresc un week-end implinit si , schimbati ceva, fetelor, in cuibul vostru, incepand din clipa in ca din cand ma tot omor sa va dau DETENTA si RETETA IMPLINIRII voastre! [ De la 1 oct. incepe nebunia la facultate; voi intra foarte rar sa va mai vad !]

    0
    0

  • gloria pe 6 Sep 2008, 12:36
    da da

    da Elena ai dreptate. sunt invidioasa, iarta-ma. dar cine NU te invidiaza pe tine? preacurata, preafericita, preaperfecta, preapsiholoaga, preacredincioasa, preamatura, preaECHILIBRATA, preainteleapta fiinta care din praf de zane te-ai nascut!

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 12:25
    Da, acum e inteligibil si educativ mss.tau !

    Citeste, analfabeto si agranmato toate comment-urile mele si , daca este vreunul INFANTIL si DE RAS, sa recunosti, in fata BIBLIEI(daca o ai in casa) cat esti de INVIDIOASA ! Tine minte, fii atenta ce ti se va intampla, din clipa asta! Nu te mint!Nu eu vreau asta ! Dzeu nu doarme si nu iarta ! Cine ma jigneste se alege praful! Cine ma respecta, cata vreme eu vreau sa fac NUMAI BINE, nu-l trimit la LOTO, ca e hazard, dar nu spun ce bine--i merge! Sa-ti iei seama ce te asteapta ! Doamn, iart-o !

    0
    0

  • gloria pe 6 Sep 2008, 09:28
    >18

    eu vroiam sa zic ca atat timp cat esti la parinti e nepotrivit sa faci sex si sa te consideri mare si tare cand tu trebuie sa astepti bani de la ei pana si pentru prezervative. sex trebuie sa faci la o varsta la care sunt reduse sansele sa iei decizii neresponsabile, esti pe picioarele tale si esti in stare sa alegi drept un partener. Elena, nu ma contrazice doar asa, ca nu am invatat fata la nimic gresit. nu te mai purta ca un copil ofticat ca iar rade lumea de tine.

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 08:10
    Nu, @anku!

    NU! Prezervative cumpara si puberii mai putin dezvoltati! Nu de prezervative e vorba, ca doar stii ca NEAPARAT trebuie sa te , si protejezi, ci de ...de...de modul cum DEBUTEZI in acest registru atat de sensibil si de viitor ! Nu este ca si cum amicului tau i-ar placea sa ai ochii verzi si....ti-ai cumpara lentile verzi !Nu! E...altfel! Intelege ca tot MUIERE vei fi o viata de om ! Mai ai rabdare si joacate in acest Univers minunat al candorii si nevinovatiei! Eu as fi prelungit perioada asta la infinit! M-am casatorit la 22 de ani! Abia la maturitate mi-am dat seama ca as fi fost adepta amorului tantric! Intra pe NET si citeste ce si cum se practica amorul tantric ! E totul numai joaca si afectiune si .....NIRVANA, pe care o poti obtine , si FECIOARA fiind, daca vrei! Dar, TU HOTARASTI !

    0
    0

  • anku pe 6 Sep 2008, 02:00
    mersi mult:*

    multumesc mult....aqm sunt lamurita.....:*:*:*:*:*

    0
    0

  • gloria pe 6 Sep 2008, 00:45
    >18

    cat timp trebuie sa astepti bani de la parinti ca sa ai de cumparat prezervative esti prea mica..indiferent de ce varsta are el.

    0
    0

  • Elena pe 5 Sep 2008, 17:40
    Tu vei hotari !

    @anku, Ai doua posibilitati! Eu ti le relev pe amandoua: 1. Pastreaza inocenta si candoarea varstei pe care o ai; antreneaza-te in jocul nevinovat al indragostitei; fii fericita ca esti dorita si ca placi; acesta este un barometru, deci vei mai fi curtata si dorita, nu-i timpul pierdut ! In viata, incepand cu marile iubiri( Beatrice a lui Dante; Laura a lui Petrarca; Veronica lui Eminescu: Zulnia lui Asachi s.a.) si terminand cu femeia de rand, se stie ca : "Un barbat isi divinizeaza partenera( mai ales la varsta voastra), atata vreme cat nu o poseda, cat nu devine femeia lui! Dupa aceea, VRAJA se spulbera, in timp; la altii chiar brusc, deoarece ASTIA sunt MASCULII; niste insensibili si niste profitori( cu mici exceptii) ! Asa scrie in "Manualul lor"! Situatii ca aceasta sunt milioane, pe planeta! Nu neg faptul ca, un esantion de barbati, iubesc SINCER partenera si doresc o IUBIRE adevarata! O iubesc etern cum isi iubesc copiii ! sa dea Domnul sa gasesti asa barbat! Inceasca sa "simti" ce gandeste EL si, daca vrea numai un contact, NU TE AVENTURA de acum! Mai asteapta! De ce? Cand vei avea prima "sedinta" , va trebui sa fie "o minune", ceva extraordinar ( nu doar asa, cum ai desface orice sticla de vin!Dar.... daca o desfaci intr-un cadru anume si cu un scop anume, si cu omul drag, are alt GUST si SARM ! E bine sa incepi viata sexuala cu un tip la care tii enorm de mult, daca simti ca, si TU vrei sa i te daruiesti ! IDEAL si "politica" ar fi sa o incepi cu baiatul cu care hotarasti sa te mariti ! Pe acela sa-l "testeeeeeeezi", sub lupa, neaparat daca te simti bine cu el! Daca nu...pa-pa si.... la gara ! Habar n-ai tu cat de greu se obtine placerea la varsta ta ! 9 sa fii tu o exceptie?) Neaparat sa-ti gasesti partener ideal ca sa nu ramai cu o inhibitie, frustrare etc., pentru toata viata! Feneia, abia la 30 de ani isi cunoaste trupul si sexualitatea...stie ce si cum ii place! Deci, nu ACUM ! Mai ai rabdare! Joaca-te! Esti prea mica sa fii mare! Lasa tu ce zic altele! TU FII TU INSATI ! Asa ...de dragul tau ! 2. Accepta-i avansurile, ca ...odata si odata ...tot trebuie sa te defloreze cineva! Depinde de Grila ta de valori! Daca pentru tine conteaza enorm MODA si ...sa fii in pas cu ea, atunci, intra in carusel si fii ca altele! E cel mai simplu: sa devii femeie, sa faci un copil si sa iti bati joc de tineretea ta ! Cel mai greu este sa flitui barbatii si sa te mentii tare pe pozitie( ca vezi ca nu esti chioara , schioapa); sa cresti un copil si sa-l faci OM si sa tii la tine, la personalitatea ta in FATA ta si in LUME! Este doar o solutie, dar eu n-am pretentia ca este si ...SOLUTIA - Turnul Eiffel!Am vrut sa te ajut ca medic ! Mult succes ! Doamne, ajuta !

    0
    0

  • laura pe 5 Sep 2008, 16:59
    anku

    si sa sti ca nu exista o varsta anume ptr a face prima data dragoste asta vine de la sine dar cei mai multi tineri o fac acum mai repede ptr ca nu mai pun pret pe chestia asta acum de ex fetele se lauda care cum isi incep viata sexuala mai repede,iar baietii [cei tineri ma refer si nu la toti (si toate)}cu cate au facuto si cu cine dar sincer ma bucur ca tu esti inca cum se zice pura asa ca alege baiatu potrivit ptr chestia asta e alegere ta

    0
    0

  • laura pe 5 Sep 2008, 16:51
    ptr anku

    sincer mai asteapta nu fa pasu asta,inca, nu zic ca esti mica dar gandestete mult inainte si daca merita sincer acel baiat ptr ca tu esti pura si e un lucru important in viata ta ca peste anii sati aduci aminte de prima dragoste cu zambetul pe fata si daca o sa o faci ,ca stiu ca daca e sa fie degeaba vb lumea,foloseste prezervativul ptr ca conteaza mult si nu te gandi la ce vrea el gandestete la ce vrei tu si numai dupa aceea fao daca esti sg ca o vrei tu nu numai el.dar sfatul meu e sa mai astepti

    0
    0

  • anku pe 5 Sep 2008, 14:53
    nu stiu ce sa fac

    imi spune si mie cineva care ar fi varsta potrivita pentru inceperea vieti sexule????am 16 ani si sunt impreuna cu cineva de 1 an de zile....incepe sa-mi dea de inteles prin atingeri si vb k vrea si altceva de lamine...si nush ce sa fac???sunt prea mica???va rog dati-mi un sfat

    0
    0

  • Elena pe 2 Sep 2008, 19:27
    N-ati inteles NIMIC!

    Voi ati ramas cu URA si INVIDIA ca mai exista , si asemenea oameni si, mai ales, cupluri! Eu am ramas cu impresia ca- in tara asta - , nimic nu se poate schimba, nici in 100 de ani de aici incolo! Sunt mai reala si mai sanatoasa ca voi toate la un loc! Sunt mai iubita de ai mei si de toti cei care inteleg si au beneficiat de "aura" mea! Tocmai de aceea, in bransa mea( numai colegii, deci), am o armata de pizmasi, dar ii iert , si pe ei, ca PIZMA e mioritica si ancestrala! Si daca nu esti batut cu oietre, nu esi OM ! Asa au facut invidiosii: cu cat au dat cu pietre cum dati voi, cu atat m-au urcat pe piedestal, fara ca eu sa vreau asa ceva ! Voi ati dat si dati in mine cu pietre! Eu am dat cu...."paine"!:" Cine da in tine tu sa dai cu paine", zice Biblia ! Acelei nemernice am raspuns dur( desi nu asta este DTILUL meu), coborand la nivelul ei, ca sa va demonstrez cat de usor este sa faci RAUL ! Dzeu ne-a spus sa alegem ce vrem: BINELE ori RAUL! Iar daca am ales BINELE, ne povatuieste "sa-l induram cu tarie"! Deci BINELE trebuie indurat! V-am vrut BINELE si m-ati desfiintat ! M-ati jignit amarnic! Il las pe Dzeu sa ne dea fiecareia dupa cat meritam! Dumnezeu sa va ierte! Doamne, ajuta !

    0
    0

  • laura pe 2 Sep 2008, 18:21
    elena

    sper ca acum te bucuri esti in atentia tuturor ai reusit sa transformi acest forum,care era necesar ptr unele persoane ce sunt cu capul pe umeri,in forumul nebuniei elenei asa trebuia sa se intituleze si sper sa nu mai auzim aici de tine ca aici unele persoane au nevoie de ajutor nu de prostiile tale apropo ce esti ca sincer asa vocabular numai la tigani am auzit si nu mai vorbi atatea tampenii ca ai vazut bine ca mai intri si copii nevinovati si se sperie se vada ce poata sa scoata din gura o asa zisa doamna

    0
    0

  • gloria pe 2 Sep 2008, 14:27
    Floarea

    te asigur ca nu suntem una si aceeasi persoana, eu cu Elena, desi si eu o cred in stare sa isi inventeze un "inamic" pe care apoi sa il faca albie de porci si sa iasa invingatoare, bineinteles totul in numele lui Dumnezeu. Repet: nu stiu ce e mai grav, ca minte si delireaza sau ca spune adevarul si chiar e "conf. univ dr. Elena".

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod