Motivele pentru care sexul este mai plăcut primăvara decât iarna. Descoperă-le!

„Zilele însorite nu sunt departe“ este refrenul unei celebre melodii a formaţiei „La Familia“, iar această melodie m-a inspirat să scriu despre sexul plăcut din zilele de primăvară.

„Zilele însorite nu sunt departe“ este refrenul unei celebre melodii a formaţiei „La Familia“, iar această melodie m-a inspirat să scriu despre sexul plăcut din zilele de primăvară.

Cu toate că melodia se referă la zilele de vară, cerul senin şi gradele ridicate de săptămâna trecută m-au făcut să sper că primăvara îşi va intra în drepturi. Este adevărat, zilele acestea temperaturile au fost mai scăzute, dar este bine să fiţi puse în gardă şi să ştiţi că sexul din lunile martie, aprilie şi mai este mult mai plăcut decât partidele de amor care se petrec în lunile de iarnă.

Chiar şi un studiu realizat de cercetătorii germani a demonstrat că în lunile de primăvară au loc cu 45% mai multe partide de sex decât iarna.

Iată motivele pentru care oameni fac mai mult sex odată cu venirea anotimpului cald:

Calitatea spermei este mai bună

Un studiu realizat de cercetătorii israelieni şi publicat într-o revistă din Statele Unite ale Americii arată că sperma este mai sănătoasă la începutul anului.

Potrivit specialiştilor, numărul spermatozoizilor din lichidul seminal este mai mare primăvara. Mai mult, şi viteza acestora este mai mare decât în altă perioadă a anului.

Vremea frumoasă ne încarcă de energie

Faptul că zilele sunt mai lungi şi mai însorite îi ajută pe oameni să fie mai creativi şi să aibă un randament mai crescut, atât la job, cât şi în viaţa amoroasă.

Secreţia de serotonină (hormonul fericirii) creşte în timpul primăverii, aceasta fiind o substanţă cu efect energizant care contribuie la starea noastră de bine.

Se schimbă garderoba

Orice femeie ştie că primăvara vin reducerile, iar acesta este cel mai bun motiv pentru a-ţi schimba garderoba. Faptul că îţi iei un nou set de lenjerie intimă foarte sexy îl va înnebuni cu siguranţă pe iubitul tău.

Potrivit specialiştilor, majoritatea femeilor care au folosit un sutien nou sau o pereche sexy de chiloţei abia cumpărată pentru a-şi „înfierbânta“ partenerul, au avut parte de partide mai plăcute de sex.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod