Fanteziile erotice

Toti oamenii, inclusiv cei seriosi si plictisitori au fantezii erotice. In timp ce fac baie, in timp ce joc sah si chiar si atunci cand beau o cafea intr-o cafenea, oamenii continua...

Toti oamenii, inclusiv cei seriosi si plictisitori au fantezii erotice. In timp ce fac baie, in timp ce joc sah si chiar si atunci cand beau o cafea intr-o cafenea, oamenii continua sa aiba fantezii. Oare ce gandeste barbatul acela solid si mohorat?

Poate se gandeste la cele doua fete care rad, vorbesc si mananca inghetata de fructe. Si oare ce gandeste tipa blonda? De ce se uita pe geam? Poate este din cauza ca geamul reflecta imaginea tipului care sta la masa alaturata? Poate ca va retine imaginea si o va lua in dormitorul ei singuratic?

Oamenii fac in imaginatia lor exact ceea ce vor. Fantezia erotica este necesara si chiar folositoare. Limiteaza agresivitatea si face ca viata noastra sexuala sa fie mai diversificata. Nu incerca sa te abtii! Sa nu iti fie rusine cu fanteziile tale, chiar daca esti de parere ca nicio persoana normala nu-si poate imagina astfel de lucruri.

Nu iti poti alege fanteziile. Nici unul dintre noi nu este responsabil pentru lucrurile generate de imaginatia noastra. Cine stie, poate fetisismul vostru isi are radacinile in copilarie cand mama voastra si prietena ei v-au pus un ham roz din dantela.

Acum va puneti un sutien roz si placerea este maxima. In timp ce face dragoste prietenul tau isi imagineaza ca face dragoste intr-o vitrina de magazin si ajunge la orgasm in trei minute. Acest lucru este extraordinar! Imaginatia voastra interminabila va va ajuta sa aveti parte de sex incitant si picant.

Dar fanteziile pot fi la fel de neasteptate precum visele. Si la fel ca si visele ele pot deveni un cosmar daca lucrurile continute de ele nu sunt la acelasi nivel cu perceptiile despre sine ale persoanei. De fapt, fanteziile sexuale nu au nimic de a face cu calitatile reale personale.

Multe femei viseaza la o partida de sex pe plaja romantica, plina de tandrete, dar asta nu le impiedica sa-si ciupeasca partenerul in timpul raportului sexual. Un numar mare de oameni muncesc sa ne indeplineasca fanteziile. Producatorii de filme erotice exceleaza cand vine vorba de inventarea pozitiilor sexuale si a scenelor.

Indeplineste-ti fantezia


Mai devreme sau mai tarziu vei lua decizia sa impartasesti fantezia ta cu persoana iubita. Sa faci acest lucru cu grija, altfel consecintele pot fi mult mai dezastruoase decat te-ai fi asteptat. De aceea trebuie sa iei aminte de urmatoarele reguli.

1. Increderea - Fanteziile care depasesc limita standardelor general acceptate pot fi impartasite doar cu o persoana apropiata si iubita. Daca relatia este departe de a fi o relatie perfecta, atunci toti prieteni tai vor sti, dupa plecarea ta, ceea ce iti doresti sa faci in intimitate.

2. Pas cu pas - Nu intreba direct "Crezi ca avem nevoie de un sclav?" sau "Cum ar fi sa cumparam cateva jucarii erotice si sa-l invitam pe varul tau in pat?". Chiar daca partenerul tau se gandeste la acelasi lucru sinceritatea ta il va speria. Cumpara o caseta video sau un dvd si incearca sa ii induci fantezia ta. Cel mai bine ar fi sa mentionezi un prieten imaginar si capriciile acestuia.

3. Lasa-ti iubitul sa-si dezvaluie sentimentele - Incearca sa aflii ce fantezii ii excita imaginatia. Exista sansa sa coincida fanteziile voastre. Fii entuziasmata cand vine vorba de dorintele lui. In schimb, el va fi nerabdator sa te multumeasca.

4. Fii pregatita sa uiti de fantezia ta - Daca partenerul tau conteaza pentru tine mai mult decat fantezia ta sexuala, atunci gandeste-te dinainte cum te vei degaja daca el nu va fi niciodata de acord cu astfel de lucruri teribile. De exemplu, poti incepe cu "Unui prietene de-ale mele ii place atunci cand...". S-a schimbat la fata? Atunci adauga "Intotdeauna am crezut ca este ceva in neregula cu ea."

Nu iti pierde avantul. Este mai bine sa regreti ceva ce ai facut, decat sa regreti ce nu ai realizat. Deci fii optimista si nascoceste o alta fantezie.

Articol realizat de "LoveIsland"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod