Exercitii Kegel pentru prelungirea actului erotic

In cartea "A face dragoste aproape perfect" aparuta de curand la editura Humanitas, Bebe Mihaiescu spune lucrurilor pe nume si da o multime de exemple...

In cartea "A face dragoste aproape perfect" aparuta de curand la editura Humanitas, Bebe Mihaiescu spune lucrurilor pe nume si da o multime de exemple si exercitii care sa te ajute sa ai o viata sexuala cat mai placuta. Iata cateva dintre ele:

"Pana la fruct, ce-i cu domn' Kegel?" (Exercitiile Kegel)

Iti spun din prima ca exercitiile Kegel - asa il chema pe domnul care le-a inventat - nu sunt usoare. Si nici grele. Sunt pur si simplu nerusinate. Asa cum le faci tu, le poate face oricine. Simplu, eficient... perseverent. Localizezi muschii puboccigieni (PC). Cum? Iti spun eu. Mergi la toaleta si intrerupi voluntar, cateva secunde, fluxul de urina. Apoi incepi sa-i incordezi. Nu inainte de a sti ca aceste exercitii sunt de trei feluri:

Tipul I: contractii lente. Cum ti se intampla cand te uiti la televizor si adormi. Tresari, deschizi ochii si privesti un timp. Apoi iar adormi. Si tot asa. Ca executie: contracti puternic muschii pubococcigieni ca si cum ai vrea sa opresti fluxul urinar. OK. Pastreaza contractia 3-5 secunde si apoi relaxeaza-te. Repeta exercitiul si observa ca, pe masura ce il repeti, te simti din ce in ce mai sigur.

Tipul II - contractii rapide. Ca atunci cand esti grabit si umfli roata de la bicicleta. Lucrezi repede, repede cu pompa. Contracti si relaxezi alternativ muschii pubococcigieni cat poti de repede. Si cat poti de mult. La inceput. Pe masura ce numarul repetitiilor creste, te simti din ce in ce mai puternic.

Tipul III - impingeri. Ca atunci cand te opintesti sa impingi o mobila. Pentru tine ca si cum te-ai forta sa urinezi.

Atunci cand faci exercitiile, pui in actiune si musculatura abdominala si intreaga musculatura din zona bazinului. Realizezi ce forta uriasa esti in stare sa mobilizezi?

Si acum, antrenamentul:

  • 50 de contractii lente
  • 50 de contractii rapide
  • 50 de impingeri.


Aceasta serie o faci de cel putin cinci ori pe zi. Daca ai chef, daca esti inspirat, iluminat, poti face si mai multe serii. Te vei simti si mai bine. E dreptul tau sa te simti cat doresti de bine, de implinit. Dupa o saptamana mai adaugi inca zece repetari la fiecare dintre cele trei tipuri de contractii. Si continui asa, saptamanal, pana ajungi la serii compuse din o suta de repetari. Nu indraznesc sa spun cat de puternic si plin de forta te vei simti. Daca la capaul unei serii apare oboseala, nu abandona. Te odihnesti putin si reiei exercitiul. In exercitiul fizic se regaseste spiritul tau. Nu te opri.

Dincolo de prelungirea actului erotic, mai sunt si alte beneficii de care te vei bucura exersand aceste exercitii.

 

Comentarii (40)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • down pe 2 Mar 2014, 10:24
    kegel

    cum se fac mai exacat aceste ex...toti comenteaza dar niciunu nu da de inteles cum se fac.

    4
    0

  • adi pe 15 Mar 2013, 01:48
    functioneaza, frate

    functioneaza exercitiile Kegel, si la barbati si la femei. Mai ales pt marirea penisului si stramtarea vaginului. Am incercat cu prietena, a functionat repede, in cateva saptamani totul era SUPER STRAMT !! Deci va recomand ;)

    2
    1

  • gogu pe 16 Ian 2013, 15:12
    despre kegel

    eu fac milioane de repetari! Efectele sunt dupa asteptari!

    5
    0

  • Kosmo pe 25 Iul 2012, 12:38
    Altfel

    Eu va dau alt sfat...pentru mine a mers si merge chiar bine....pot sa duc actul sexual pana la aproape 30 de minute, fara sa fac pauze de cate 2...3...4 secunde cum am mai citit si auzit pe la alte persoane. Eu procedez intr-un mod simplu, in timpul actului sexual incercati sa va incordati penisul, in acelasi fel cum ati face daca doriti o erectie rapida, dar el fiind deja in erectie raspunde altfel, blocheaza sperma inainte de ajunge in prostata, pentru ca in timpul acela nu doar penisul se incordeaza, ci si alti muschi, nam inteles niciodata cum se intampla asta, dar la mine a functionat, veti pierde aproximativ 10 % din erectie dar tot va raman 90% sa continuati actul sexual si partenara va fi multumita...doar daca nu e vreaun sexual freak:D....eu am 22 de ani si am inceput viata sexuala la 17. NU trebuie sa faceti in fiecare zi treaba asta, ci doar in timpul actului sexual. A si inca ceva, fiti increzatori in voi, nu va temeti ca va dati drumul si tineti penisul incordat cat puteti de mult, nu incordati timp de 2...3 secunde si apoi ii dati drumul pentru 1 secunda si iar incordati, lucrul acesta nu va face decat sa forteze sperma sa parcurga canalul pana la prostata si mai rpd. Succes, sper ca v-am ajutat intr-un fel:) Scz pt eventualele greseli de scriere, graba strica treaba.

    5
    2

  • Arrasel pe 23 Iul 2012, 16:17
    -

    Exercitiile astea is pt femei, desi in articol nu scrie, dar vad ca le fac toti barbatii! that's sick! nu is pt voi!

    4
    7

  • vasy pe 4 Mar 2012, 15:25
    kegel

    am practicat si eu aceste exercitii si am patit exact ca mihai..dupa o luna de zile parca urinam din ce in ce mai des ,iar cand simteam nevoia sa urinez nu ma mai puteam abtine,mai ca urinam in pantaloni..trebuia sa alerg la baie..si cand sa testez efectele pozitive ,ce sa vezi..4 ejaculari intr-o jumatate de ora..nu stiu ce s-o fi intamplat..dar parca aveau efecte inverse!

    5
    3

  • Andre1990 pe 26 Feb 2012, 01:06
    no comment

    doamne cate intrebari fara rost... .... doar la noi vezi asa ceva....

    5
    2

  • Claudimarici pe 7 Feb 2012, 13:47
    Exercitii Kegel

    Buna. Daca doriti sa realizati exercitiile Kegel cu regularitate si corect va recomand sa folositi un dispozitiv Kegel. Va spun din propria experienta ca rezultatele sunt nemaipomenite. Va las adresa mea de e-mail ca sa vorbim mai multe despre aceste exercitii. claudiamarici@yahoo.com

    3
    1

  • adi pe 8 Ian 2012, 11:55
    repetari

    am on intrebare, toate cele 5 seturi trebuiesc facute unu dupa altul sau fara pauza, sau pot sa fac pe tot parcursul zilei cu pauze mari intre ele?

    2
    4

  • gabi pe 14 Iul 2011, 14:26
    Un sfat

    Am si eu aceasi problema cu ejacularea precoce dupa cateva minute, dar chestia e ca ajung sa ejaculez de 7-8 ori pe partida sexuala, si pe mine sper sa ma ajute aceste exerciti. Voi ce ziceti

    18
    3

  • razvan pe 22 Mai 2011, 02:00
    despre kegel

    contractiile lente...le fac in timp ce urinez?fac o data in timp ce urinez ?contract si relaxez?sau fac de mai multe ori?

    7
    2

  • marian pe 14 Feb 2011, 14:13
    despre kegel, chiar functioneaza

    nu stiu cum a mers la voi dar la mine chiar a fost de ajutor, am facut exercitiile cred k vreo luna, deja dupa o saptamana s-a vazut diferenta. la mine era problema ca nu tineam mai mult de vreo 2-3 minute , dupa o luna de exercitii si de oprire de vreo 6-7 ori a jetului urinar am ajuns la un sfert de ora la primul numarul, la al doilea numar puteam sa tzin cat vroiam, ajunsem sa nu mai pot sa-mi dau drumul, dupa un timp am renuntat . oricum iti creste foarte mult increderea in tine. merge iar foarte bine kand esti in prag' sa ejaculezi , atunci te opresti pt 10-20 secunde, simti cum trece toata excitia , si la treaba/... bafta !

    11
    5

  • blabla pe 4 Dec 2009, 23:10
    cum e??

    cum sunt impingerile acelea???am si eu o problema cu ejacularea si voi incerca sa fac aceste exercitii.....numai contractiile cum vin facute oprire-pornire??Ceva de genu??...am citit pe un site sa tii contractati muschii timp de 30 de secunde si apoi sa te relaxezi timp de 30 de secunde.si incepi iar...

    3
    3

  • Chelie pe 15 Oct 2009, 15:13
    greu cu mersul la toaleta dupa

    Le-am facut acum citiva ani de ajunsesem sa nu mai ma pot pisa .Deabia ma puteam pisa ,muschiul era cred contractat in permanenta .Poate am exagerat putin , poate sunt un caz special ,dar va jur ca debitul urinei se micsorase si pina ajungeam sa ma urinez trecea 1min., senzatie aveam dar nu puteam ,ma impingeam ,fortan ca sa reusesc .

    5
    2

  • Chelie pe 15 Oct 2009, 14:54
    greu cu mersul la toaleta dupa

    Cind le-am abandonat mi-am revenit .Actul sexual intr-adevar mi se imbunatatise . Dar carca tot nu se merita ,imi era firca ca o sa ajuns sa nu mai pot sa urinez ,ma obseda ideea asta ,asa ca am renuntat .Faceti cum va taie capul poate ca eu am exagerat .

    7
    1

  • Chelie pe 15 Oct 2009, 14:51
    greu cu mersul la toaleta dupa

    Le-am facut acum citiva ani de ajunsesem sa nu mai ma pot pisa .Deabia ma puteam pisa ,muschiul era cred contractat in permanenta .Poate am exagerat putin , poate sunt un caz special ,dar va jur ca debitul urinei se micsorase si pina ajungeam sa ma urinez trecea 1min., senzatie aveam dar nu puteam ,ma impingeam ,fortan ca sa reusesc .

    8
    1

  • Dana pe 16 Iun 2009, 13:04
    Dispozitive Kegel

    Pentru ca aceste exercitii sa fie corect efectuate, este nevoie de unele dispozitive! Acestea se gasesc in Romania pe site-uri precum www.kegel8.ro, www.kegel.ro sau www.kegelmaster.ro. Ca utilizatoare, sunt foarte fericita ca am ocazia sa ma folosesc de un astfel de dispozitiv! Stiti cum se spune..." se vede diferenta"

    4
    4

  • alex pe 11 Iun 2009, 22:07
    efectul

    la mn au dat rezultate dupa 2-3 sapt de repetari...eu unul nu fac de toate trei tipurile :-?? fac numai rapide dar fac mult mai multe repetari nu doar 50 :) perseverati si nu veti fi dezamagiti

    3
    1

  • ion pe 11 Apr 2009, 16:57
    nelamurire

    are ceva daca fac mai putine serii pe zi? 1-2, maxim 3. macar sper sa le fac bine. sper sa se vada diferente

    1
    2

  • andrei pe 30 Mar 2009, 16:23
    kegel

    exercitiile astea se fac pe tot parcursul zilei sau e obligatoru ca seriile sa se facu una dupa alta?

    2
    6

  • lory pe 10 Mar 2009, 13:01
    heghel

    efectuind aceste exercitii,iti pot da si pofta de sex?

    4
    5

  • radu777 pe 5 Mar 2009, 13:03
    nedumerire

    exercitiile trebuiesc repetate in timpul actului sexual?

    9
    5

  • alex pe 4 Mar 2009, 23:14
    ejaculare rapida

    cum fac si eu sa nu mai ejaculez asa rapid in 2-3 min ejaculez:((.....vreau sa ma tina si pe me mai mult poate sa imi dea si me cn un sfat va rog

    16
    6

  • alex11 pe 26 Feb 2009, 01:22
    merg sigur

    Va spun eu din propria experienta ca merg 100% se vede diferenta rpd:D

    15
    3

  • jon pe 16 Feb 2009, 18:14
    ejaculare precoce

    sufar de aceasi problema sau boala ce o fi si o sa incerc si eu aceasta tehnica sa vedem sunt asa de bune rezultatele cum se zice in popor

    2
    1

  • vitalie pe 14 Dec 2008, 23:09
    exercitiile heghel

    suna interesant,cred ca am sa le incerc si eu numai sper sa-mi de folos,as dori ca partenera mea sa fie cit mai suficient satisfacuta

    2
    3

  • isilve pe 13 Dec 2008, 21:27
    utilitate

    Exercițiile sunt benefice. Aveți răbdare şi vă va fi de folos. Cu privire la mimarea 0rgasmului,este necesară o colaborare a partenerilor.Uneori sau mereu femeia este indiferentă,caz în care ambii parteneri sunt parțial sau total nesatisfăcuți.

    2
    2

  • Alex pe 6 Dec 2008, 13:58
    exercitii

    fac exercitiile astea de ceva timp , si am nevoie de peste o ora pentru primul numar . acum ma gandesc daca nu o fi o problema cu mine sau sunt beneficiile aduse de exercitii ....

    8
    4

  • paula pe 19 Nov 2008, 15:34
    evolutie

    mda ;am sa incerc si eu exercitiul asta.doamne cat de mult a evoluat lumea asta!sper totusi sa dea rezultate

    5
    2

  • PH3N0M3N pe 4 Nov 2008, 13:31
    mdea

    bine ca te-ai nascut tu destept vlade....

    2
    1

  • vlad pe 30 Oct 2008, 18:34
    glumesti

    esti handicapata mirela sau tu chiar nu esti capabila sa citesti macar titlul... Exercitii Kegel pentru prelungirea actului erotic..... DECI CA SA FACI MAI MULT TIMP DRAGOSTE/SEX CA INAINTE

    2
    5

  • stk pe 3 Oct 2008, 04:50
    problema

    Este bun si pentru stoparea ejecularii precoce?

    9
    4

  • bubutu2 pe 22 Sep 2008, 23:23
    probleme

    Ce se intampla in situatia in care suferi de prostata?

    11
    3

  • pisy pe 21 Sep 2008, 01:28
    kegal

    suna tentant si interesant ,hmm, cred ca am sa practic si eu acest exercitiu, tinand cont si de faptul ca sunt insarcinata,ma va ajuta mai mult la nastere.

    3
    5

  • postuirina pe 7 Aug 2008, 10:56
    exercitiile KEGEL

    am citit pe un site despre ele. mi s-au parut foarte interesante si utile, mai ales ca nascusem de o jumatate de an.si in acel articol specifica foarte clar ca daca cineva nu le face corect are efecte nescontate, chiar reverse. te sfatuia sa se inceapa ex cand esti in timpul jetului urinar si incepi sa-ti opresti jetul timp in care numeri pana la 5,intreruperile jetului sa se faca minim de 3 ori.dupa ce te-ai obisnuit cu acest lucru se incearca si in orice moment al zilei contractia muschilor pelvini din exercitiile KEGEL. dupa multa experienta puteti face ex de contractie atat a muschilor pelvini cat si cei anali.sfat:cu rabdare si perseverenta, fara timp liber veti REUSI.

    4
    0

  • bogdy pe 22 Iul 2008, 16:50
    exercitii kegel

    ..oricum o sa ma apuc si eu sa 'testez'..si sper sa nu patesc si eu asa cv :)..va mai scriu peste o luna-2 ;)..sa vad daca se simte vreo diferenta ...bye bye :)

    2
    1

  • bogdy pe 22 Iul 2008, 16:48
    exercitii kegel

    ..sincer nu stiu daca as vrea sa am aceasi problema ca si mihai..mai bine nu le fac exercitiile:D..sau nu exista riscul sa apara la oricine foloseste acest tip de exercitii?

    2
    3

  • mihai pe 18 Iul 2008, 21:11
    kegel

    Practic exercitiile astea dar nu stiu daca le fac bine. Am localizat muschiul si am incercat toate tipurile: contractii rapide, tinut incordat si progresive incordat/relaxat. Beneficiile se vad dar exista o mare problema: urinez din ce in ce mai des(cam la 2-3h) iar atunci cand imi vine abia mai ajung la baie(senzatia este f puternica si nu ma pot abtine). Nu inteleg cum un muschi PC exersat bine cu exercitii Kegel(care culmea au fost dezvoltate ptr retentie urinara) are efect exact invers la mine. Am incercat cateva luni sa nu mai fac nici un fel de exercitiu si incet, incet problema a disparut. Dar acum m-am apucat din nou si iar aceeasi problema. Nu as vrea sa renunt ptr ca nu vreau sa renunt la beneficii... ce se intampla? nu fac bine exercitiile sau cum ?

    5
    1

  • bubu pe 8 Iun 2008, 10:48
    oh yes

    Prin contractarea muschilor pubococcigieni in timpul actului sexual ii provoci partenerului senzatii placute...un vagin "mai stramt" e intotdeauna mai excitant pentru nazdravanul purtator al unui organ masculin...

    16
    1

  • mirela pe 14 Apr 2008, 18:40
    despre kegel

    pentru ce se fac aceste exercitii?duc la cresterea placerii ,atunci cand le faci in timpul actului sexual?

    8
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod