Dragoste si sex - femeia in zodia sagetator

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Nu suporti plictiseala, esti sincera, intuitiva, directa, foarte curioasa, onesta, marinimoasa, buna la suflet, ai nevoie de stimulare continua si variatiuni. Mereu simti nevoie sa imparti fericirea cu cei apropiati tie, singuratatea nefacand parte din vocabularul tau. Nu poti sta locului, deseori locuinta ta arata ca si cum te-ai muta, iar cand vrei sa schimbi ceva, nu te lasi pana nu realizezi acel lucru.

Adori schimbarile pentru ca te fac sa te simti bine. Mereu in cautare de informatii, esti in stare sa mergi oricand si oricat pana la capatul lumii pentru a afla ceea ce te macina.  

Esti partenera ideala pentru barbatul care este pasionat de sport, calatorii si aventura. Iti place sa asculti povesti, sa spui povesti, sa surprinzi, sa faci cadouri fara vreun motiv anume, sa ai prieteni multi si de calitate, iar tu esti, la randul tau, o buna camarada.

Esti reprezentanta unui semn de foc si de aceea esti o fire foarte creativa, amuzanta, spontana, plina de curaj, cu un spirit liber.
Pentru tine, stimularea mintala poate fi mult mai excitanta decat cea fizica, iar daca felul de a comunica este onest si deschis, relatia se poate aprofunda si creste intr-un mod foarte placut. Persoanele din strainatate sau exotice, in orice mod, sunt irezistibile pentru tine.

Tanjesti dupa tot felul de informatii, mai ales dupa cele legate de calatorii si aventura. Esti vesnic preocupata de filosofie, cunoastere si expansiune. Discutiile despre politica si religie pot ajunge chiar si in pat, amaestecandu-se cu cele despre sex, conversatia si schimbul de opinii fiind foarte important pentru tine.

Iubesti independenta (acesta poate si motto-ul existentei tale), chestiune "afrodisiaca" pentru multi barbati. Si cum adori si provocarile, multi masculi vor fi cuceriti...

Mereu esti dornica sa cunosti noi oameni, noi locuri, noi feluri de mancare, sa inveti noi materii, sa faci noi lucruri - acestea te mentin plina de viata.
Un program de munca in care esti nevoita sa stai multe ore pe un scaun nu este de tine, te va plafona, deprima si vei dori sa iesi din aceasta stare cu orice chip.    
 
Dispui de o sinceritate debordanta, urasti sa fii inselata si mintita, iar cand iubitul sau amicii calca stramb, suferi foarte mult si ii renegi. Esti impulsiva si foarte nerabdatoare, iar aceste doua non-calitati iti fac de multe ori rau. Iti place sa te avanti in lucruri care nu sunt sigure si, de cele mai multe ori, nu iei in considerare sfaturile nimanui.

Daca iubesti, de multe ori devii si dependenta, iar atunci cand esti parasita, te prabusesti in suferinta. Din pacate, te lasi cucerita usor, mai ales de barbati lipsiti de scrupule, si pierzi printre degete barbatul potrivit tie.

Pentru tine, dragostea se confunda cu sexul si invers - niciodata una fara cealalta.
Nu iti place sa incerci sa il schimbi pe cel de langa tine, sa il joci pe degete sau sa il implici in jocuri marsave pentru a-ti face pe plac.    

Esti usor nesigura, instabila, uneori greu de inteles si aproape imposibil de dominat. Esti optimista si dispui de o vointa puternica. Atunci cand esti indragostita, stii, intr-un mod foarte natural, cum sa il faci pe cel de langa sa se simta unic si iubit. Esti fidela partenerului si stii cum sa il scoti dintr-o stare psihica proasta, stand alaturi de el la bine si la rau, neconditionat. Aventuri de o noapte? Niciodata!!!

Nu te deranjeaza sa stii totul despre partenerul tau si nu iti place sa tii secrete fata de el. Cel alaturi de care te decizi sa ramani iti este si iubit si cel mai bun prieten. Insa, acesta trebuie sa stie ca nu e bine sa fie plictisitor si posesiv.
Partenerul perfect? Unul care citeste orice, de la filosofie la sex, adora aventura si tot cel il mentine in miscare.

Nu iti place intreprinzi actiuni doar de dragul de a le face - daca nu simti cu adevarat si nu crezi in ele, refuzi sa le faci. Dispretuiesti oamenii lingusitori, mincinosi, fara caracter si de aceea nu vei dori niciodata sa ii ai in preajma.
 

Comentariile 1-50 din 99

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Valeria Poian pe 11 Feb 2020, 00:43
    Sunt o femeie sagetator

    Am fost într-o relație cu barbat fecioara si oricum nu ne intelegere si noi certuri, sexuală foarte cele mai fantastice, care el mereu egoistă și încăpățânare chiar este cel mai complicat si acum noi despărțim cu el deja 9 de luni

    0
    0

  • cristian pe 5 Mai 2015, 13:12
    compatibilitate sagetator fecioara

    exista o oarecarea atractie intre noi pana la un punct. apoi avem impresia ca nu avem prea multe in comun.

    1
    0

  • chiricioiu pe 21 Nov 2014, 19:22
    sagetatoare

    este o zodie extraordinara eu sunt si cu ascendent in sagetator....sunt nascuta pe 6 decembrie ...dar mai trebuia adaugat ca si daca ne supara cineva.....fuuuuugi cat mai poti...

    2
    0

  • Ada33 pe 24 Sep 2013, 00:11
    Mi se potriveste aproape tot ce scrie acolo

    D-le Miguel femeia Sagetator nu e cea mai perversa, dar de obicei stie ce vrea de la un barbat si nu spune tot ceea ce gandeste barbatului cu care nu ar vrea sa se implice intr-o relatie si nu ii place sa insisti ca vrei sa fii cu ea daca ea nu crede cu adevarat acet lucru. Pe alocuri femeia Sagetatoare cade in derapaje, e important sa sa se descopere pe ea inasi ca sa fie independenta si stapana de viata ei.

    6
    1

  • i. alexandra pe 10 Feb 2013, 23:59
    foarte corect deoarece.....

    foarte corect deoarece si eu sunt o sagtatoare si imi place sa fiu dreapta sa nu mint, sa fiu onesta, sunt dornica de calatorii nu stau mai deloc pe acsa.......iar corpul.....in alte site-uri este descris bn deoarece sodurile nu exista in nativii acestei zodii, inaltimea medie spre mare iar gleznele groase. sigur depinde .. de parint

    6
    0

  • simona pe 23 Nov 2012, 22:15
    taur si sagetator sunt ok

    si eu sunt intro relatie cu un sagetator desi eu sunt taur...de 6 ani.chiar ne iubim f mult.doar ca avem mereu idei diferite.......dar o data castiga el o data castig eu....lasam unul de la altul....bafta la toti

    3
    0

  • secret pe 31 Mai 2012, 08:50
    foarte foarte tare si adevarat la maxim

    nush de und sa incep eu iubesc ft mult un baiat kare ejte gemeni dar am impresia k el nu simte la fel pt mn dar ce a skris aici ejte un mare si imens adevar k imi plac provocarile si nu ma dau in laturi de la nimik...nu imi place sa fi calcata in picioare dar mai ales nu suport prieteni falsi.........ejte tare cat de mult si de adevarat a spus despre aceasta zodie.........asa sunt yo cne ma place ejte bn cne nu sa se duk dracu nu ma intereseaza.........

    7
    2

  • loryanna94 pe 4 Mai 2012, 01:28
    adevarat

    sunt nascuta pe 21 decembrie si este adevarat ca imi plac schimbarile si tot timpul fac cv...imi place concurenta,pentru asta traiesc si urasc oamenii lingusitori...iar cu dragostea nst daca m-am indragostit de cn nu trebuia????

    5
    1

  • roxana pe 27 Apr 2012, 15:29
    foarte adevarat

    iubesc un scorpion iar eu nu am crezut nici o data in zodii dar acum cu curiozitatea de a citi zodia mea este foarte tare se potriveste foarte mult :)))))

    3
    0

  • gabora maria pe 22 Apr 2012, 02:50
    sagetator

    este foarte adevarat si mi se potrivesc apsolut tot ce scrie in zodia sagetator.. e o zodie foarte puternica si luptatoare

    5
    0

  • bianka pe 29 Mar 2012, 13:22
    perfect

    este foarte adevarat...mi se potriveste foarte bine ...

    4
    1

  • brigitta9727 pe 1 Ian 2012, 05:17
    asa e...

    are dreptate in totalitate este foarte bun articolul. :)

    4
    0

  • nicolae pe 29 Dec 2011, 21:29
    Super tare

    Sînt săgetător și nici o dată nu mă las călcat în picioare pic dar mă ridic și merg drept la țintă și rezultatul nu rămîne așteptat nici-o dată !

    5
    2

  • Nicoleta pe 22 Nov 2011, 15:12
    buna

    sunt sagetatoaree sunt nascuta pe 6 decembrie shi tot ce zice aici este adevarat..Este cel mai bun horoscop..Asta este cea mai tare zodiee..Eu asha cred;)

    13
    0

  • mirelabr71 pe 11 Sep 2011, 17:25
    buna ziua...

    wow...sunt nascuta pe 30 noiembrie iar ce spune in horoscop este foarte adevarat si la mine se potriveste super bine...urasc mincinosii si persoanele care nu stiu ce vor..imi place natura, oamenii directi... toate mi se potrivesc manusa...va pup.. toate bune...

    8
    0

  • allexa pe 31 Aug 2011, 14:05
    Sagetatoare

    Sunt o sagetatoare nascuta pe 12 decembrie,si tot ce scrie acolo este perfect adevarat;sincera sa fiu sunt mandra sa fiu in aceasta zodie,e extraordinar de interesanta,si mai ales ma simt minunat in compania altui sagetator indiferent de sex,cultura,pozitie sociala si asa mai departe.Singurul lucru care as vrea sa-l mai adaug ar fi faptul ca eu odata ce am incheiat o relatie de dragoste sau prietenie sau in sfarsit...orice alt gen de relatie..si mi s-a parut mie ca naa fost ok ceva nu mai reusesc sa ma mai uit in urma ptr nimeni in veci pururi...in rest numai bine va doresc sagetatoarelor:)

    12
    0

  • roxy pe 29 Iun 2011, 14:43
    pffff

    incredibil exact asa sun :X iubesc un taur suntem ok ....dar atractia cea mai mare o am cu lei pffff interesant totul perfect urasc sa mi se comandeeeee :))))

    12
    1

  • ariana03 pe 17 Mai 2011, 09:44
    ...

    imi place cum spune "you`re on fire,baby!". :))

    6
    1

  • ariana03 pe 17 Mai 2011, 09:43
    ...

    imi place cum spune "you`re on fire,baby!". :))

    4
    1

  • Emilia pe 15 Apr 2011, 22:02
    compatibili?

    Descrierea sagetatoarelor este foarte buna. Scorpionii? Hm! am petrecut 22 de ani langa doi scorpioni.Cu unul ca iubit ,cu altul ca sot.Dar,abia anul acesta am aflat cu adevarat ce e cu scorpionii.Pot fi iadul pe pamant...dar pot fi si raiul.Sunt foarte introvertiti,egoisti (mai putin in pat) si gelosi,asta chiar daca nu se manifesta evident,dar si fierbinti,iubitori si loiali. Cititi horoscop.rol.ro si aflati exact toate calitatile si defectele fiecarei zodii.Sa stiti ca tot ce scrie la scorpioni este adevarat,chiar daca la prima vedere nu pare asa.O sa va convingeti cu timpul.

    3
    1

  • YdaPySy pe 8 Mar 2011, 13:45
    adevarat... o mica exceptie

    totul se potriveste perfect... sunt sagetatoare si totul e adevarat dar... iubitul meu e scorpion si ne intelegem foarte bine, nu ne-am certat deloc, nu au existat discutii si totul este atat de frumos ca nu imi vine sa cred ca e adevarat... deci... rescrieti partea cu partenerul scorpion ca nu ati nimerit-o

    4
    1

  • clauss04 pe 28 Feb 2011, 14:33
    e adevarat!

    e cat se poate de rational,sunt sagetatoare,4 dec :D mai putin la partea cu scorpinii,poate rezista o relatie dc lasa unul de la altul..pupici

    4
    1

  • clauss04 pe 28 Feb 2011, 14:29
    e adevarat!

    e cat se poate de rational,sunt sagetatoare ,4 dec:D mai putin la partenerul scorpion,poate rezista o relatie intre ei dc lasa unul de la altul..pupici

    4
    2

  • andrea pe 21 Feb 2011, 15:57
    Super

    chiar e perfect totul,sunt din 2 dec,e printre singurele anunturi care le citesc sa mi se potriveasca 100%.

    4
    1

  • pink pe 1 Feb 2011, 11:41
    super

    si mie mi se potriveste 100% articoulul.. sunt pe 12 decembrie.. si cea mai buna combinatie pe care am gasit-o este cu un taur.. absolut fabulos!!

    5
    1

  • coco pe 17 Dec 2010, 18:48
    huh

    asa sunt majoritatea oamenilor...iar daca se potriveste e o simpla coincidenta...

    4
    3

  • panteraorange pe 17 Nov 2010, 20:18
    exact descrierea mea

    Nu-mi vine sa cred cat de bine ma descrie articolul asta!!! Sigur nu ma cunoasteti? :)))

    5
    1

  • tatflor80 pe 5 Nov 2010, 22:15
    descrierea perfecta

    parca cineva ar vorbi despre mine...sunt nascutra pe 17 decembrie si va spun sincer ca ma regasesc in , aceasta descriere...asa sunt si eu..o fire foarte independenta,nu suport monotonia...sunt foarte vesela si creativa...si apropo..iubesc cu disperare un leu care se aseamana foarte mult cu mine....

    6
    1

  • alina pe 28 Oct 2010, 01:22
    100% adevarat

    ma regasesc in tot ce scrie aici.Nu credeam in zodii pana acum...poate fi o asa mare coincidenta?

    5
    1

  • Laura pe 21 Oct 2010, 12:53
    Perfect

    Parca l=as fi scris chiar eu. E descrierea perfecta! Genial.

    3
    0

  • shocata pe 12 Sep 2010, 15:25
    zodia săgetător

    .sunt săgetătoare ..iubesc un vărsător..perfect adevărat......cool...oricum totul e într-adevăr aşa.

    3
    0

  • ANA pe 4 Aug 2010, 21:52
    TARE;);)

    SUPER TARE ...DA NUSH DAK SS ADV

    3
    0

  • Ronalda pe 11 Iul 2010, 11:33
    tare :)

    Chiar se potriveste !

    3
    0

  • AlynuTza 87 pe 5 Iul 2010, 12:34
    foarte adevarat

    Este foarte adevarat,ce se spune despre fetele din zodia noastra,totul se potriveste.Bv lor pentru acest articol

    3
    0

  • galushca pe 1 Iul 2010, 16:39
    destul de ok

    e destul de ok ceea ce scrie aici ... nush cum ai putut tine o relatie atat de lunga cu un taur ca eu nu am reusit ancaanku... pentru mine a ramas tot o aventura, si prieteni nu ne mai putem numi, poate doar simpli amici de discutie atunci cand ne plictisim. sunt discutii interesante si mereu imprevizibile ceea ce inca ne atrage, dar nimic mai mult decat amicitie. deci eu consider adevarat ceea ce scrie acolo, si apreciez acest horoscop, iar cu balantele ma inteleg foarte bine ca si prieten si cuplu in acelasi timp :) ... luati-va dupa el ca e corect 90%.

    4
    0

  • anonima pe 15 Iun 2010, 23:17
    super

    si eu sunt sagetator pe 18 decembrie

    3
    0

  • roxyii pe 1 Iun 2010, 17:07
    adevar

    tot ce se srie este adevarat

    4
    0

  • around pe 16 Mai 2010, 15:58
    perfect

    totule adevarat.mai putin partea in care zice ca nu suntem compatibili cu scorpioni..:)) e perfect invers :d 18 dec.

    4
    0

  • Karynka pe 28 Apr 2010, 10:08
    este ceva

    este ceva ce intilnesc foarte des...ca femeia sagetator e sturlubatica care naraveste sa o rupa din loc la orice sansa aparuta...e exagerat asta...niciodata nu fac schimbare in viata doar de dragul schimbarii...eu acum vreau sa-mi parasesc tara pentru a fi cu iubitul meu...si asta e un motiv tare..il iubesc si vreau sa fiu cu el..nu e o simpla aventura..e viata

    3
    0

  • Tamara pe 17 Apr 2010, 13:33
    totul este adevarat

    Si eu sunt sagetator si ma regasesc in aceasta caracterizare.mi se potriveste de minune.sotul meu este taur si ne intelegem extraordinar!!!

    3
    0

  • Niko pe 13 Apr 2010, 19:43
    50% adevarat

    Buna..spun 50% adevarat pt k asa mi se potriveste mie sunt sagetator cu ascendent in capricorn si jumatate din cele spuse mi se potrivesc de minune...am o relatie cu un leu de 1 an si jumatate si ne intelegem de minune cum si scrie si akolo de altfel.pa pa fetelor!v-am pupat!succes la baieti!

    3
    0

  • ancaanku pe 11 Apr 2010, 15:32
    sagetatoarelor

    Si eu sunt sagetatoare,sunt atrasa de necunoscut,de alte limbi,urasc filmele romanesti si telenovelele.Dar,in legatura cu posesivitatea nu e chiar asa.Am fost f posesiva dar nu am fost fericita,mai trebuie sa lasi si de la tine.De un an sunt cu un taur si desi astrele spun k o relatie nu ar merge,chiar ar fii o minune sa o intretii,nu e asa.Si taurii sunt posesivi,dar am lasat unul de la altul si este chiar o minune cum decurge relatia.Iubesc cum nu credeam k se poate.Acesta nu e un sfat,e povestea mea.Bafta fetelor.

    3
    0

  • radu florentina pe 8 Apr 2010, 17:49
    adevar

    e pefect mi se potriveste pe deplin cine nu crede greseste enorm la toti prietenii si colegii mei s-a potrivit asa ca fetelor va sfatuiesc sa cititi tot pentru ca va garantez ca este corect

    3
    0

  • charmya pe 27 Mar 2010, 07:47
    :>

    primul horoscop care descrie cu exactitate femeia sagetator ... eu sunt sagetator cu ascendent in sagetator si tot ce scrie aici mi se potriveste ....pt cele care zic ca "aproape exact/perfect bla ba" cautati`va ascendetul ca sigur nu`l aveti in sagetator :>:> v`am pupat:D

    5
    0

  • nadya pe 13 Mar 2010, 22:01
    aproape perfect

    sincera sa fiu nu ma asteptam sa fie atat de aproape de cea ce sunt.felicitarile mele.

    5
    0

  • Adriana pe 11 Mar 2010, 17:14
    exactitate

    N-am avut ocazia sa gasesc pana acum ( si am citit sute de articole, pentru ca eu cred ca astrele ne influenteaza mult), o caracterizare atat de exacta. Cel putin d.p. meu d.v .Felicitari celor care se ocupa cu atata seriozitate de aceasta pagina !

    4
    0

  • mada pe 1 Mar 2010, 09:04
    adevar

    mai.sincer.une.le.lucruri.sunt.adevarate.dar.unele.nu

    3
    0

  • Dana pe 23 Feb 2010, 22:58
    horoscopul femeii sagetator

    Aceasta este cea mai i aproape de adevar carac terizare a femeii sagetator si credeti-ma sunt cea mai in masura sa spun asta.Dar sincera sa fiu,sunt nerabdaroare sa ajung cu cititul la partile negative ale''sagetatoarelor''..:P Ar trebui sa fie fulgere si traznete..

    3
    0

  • nicoleta pe 24 Ian 2010, 17:42
    totul este adevarat

    daca cineva stie raspunsul la intrebarea mea il rog sami puna id meu in lista ei sau a lui id e scumpica_nicoletasv va rog merci pa

    3
    1

  • nicoleta pe 24 Ian 2010, 17:38
    totul este adevarat

    este adevarat eu sunt sagetator si iubesc pe un baiat varsator dar ma ignora si nu stiu daca ma mai iubeste

    4
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod