Dragoste si sex - femeia in zodia fecioara

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti genul de femeie in cautarea perfectiunii in toate domeniile in care activezi. Iti doresti sa iubesti, sa fii iubita si esti pregatita sa lupti toata viata pentru cel care ti-a cucerit inima.

Pentru partenerul tau nu esti numai iubita, logodnica si sotie, ci si prietena si o buna sfatuitoare. Fidela si foarte comunicativa (esti guvernata de Mercur, care simbolizeaza comunicarea), nu suporti sa fii folosita si tratata cu lipsa de incredere, potrivit Romecentral.com.  

Unul dintre rolurile tale favorite este acela de a-ti ajuta prietenii si iubitul.
Ai un simt pronuntat al datoriei, esti foarte eficienta, bine organizata si exista putine sanse sa dai gres in orice domeniu in care activezi. Uneori esti foarte timida si retinuta, iar acel cineva care va reusi sa te scoata din aceste stari va fi recompensat de tine.

Esti foarte rationala, actioneazi cu grija si foarte corect, dar ai o atitudine critica. Adori sa duci o viata simpla si nu iti plac experimentele, mizezi mai mult pe rabdare si perseverenta si mai putin pe aventura si speculatie. Iti faci planuri pe termen lung si ai talent pedagogic. Te dedici trup si suflet muncii si mereu obtii rezultatele dorite.

Uneori poti fi pusa pe barfa, foarte meschina, zgarcita, indecisa, cu foarte multe toane, sireata si materialista.

Fiind reprezentanta unui semn de pamant, aceasta caracteristica te face o persoana demna de incredere si stabila.
Tanjesti dupa perfectiune, iar daca ai un partener puternic si foarte sensibil, succesul este garantat. Independenta din fire, privita din afara ai putea parea foarte rece, dar in interiorul tau arde o pasiune nebuna gata sa fie dezlantuita. Perechea ta perfecta trebuie sa aiba gusturi vestimentare foarte bune, sa fie empatic si gata sa iti ofere cele mai frumoase clipe.

De cele mai multe ori, despre fecioare se spune ca au un corp tonifiat, invidiat de multi, datorita atentiei pe care o acorda regimului alimentar si exercitiilor. Te inscrii in aceasta categorie?

O chestiune considerata foarte normala pentru tine este ca in dragoste iti place sa analizezi situatia in timp ce te "afunzi in bratele dragostei".
Nu prea iti place sa flirtezi, fiind adepta dragostei adevarate. Stii cum sa iti faci partenerul sa se simta special, recompensandu-l cu loialitate totala.

Pentru tine, micile detalii sunt extrem de importante si pui accent pe lucrurile pe care cei mai multi nu ar acorda nici cea mai mica atentie, conform Astrology.com.

Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, in practica esti destul de conservatoare si uneori devii chiar foarte cinica.
Esti greu de cucerit, iar cel care iti va castiga increderea si dragostea trebuie sa aiba multa rabdare.
 

Comentariile 1-50 din 132

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sima pe 6 Ian 2015, 13:32
    fecioara - scorpion

    am avut o relatie de 4 ani de zile cu un scorpion....ei bine totul a fost ft intens:dragoste cu nabadai,certuri aprinse,gelozii,scorpionul vrea sa fie in centrul atentiei mereu,trata totul cu superficialitate si nu acorda atentie micilor detalii care pentru mine femeia fecioara contau atat de mult...nu mai zic:dormea cu picioarele pe mine!!!!!! cica se simtea in siguranta :))))relatia sa terminat urat.....ma inselat! am acceptat totul dar pana la asta!!! deci feriti va de unii scorpioni!!!

    3
    0

  • Afrodita pe 30 Iun 2014, 09:25
    Eu - fecioara, el - leu

    Dragoste adevarata, pasiune nebuna, emotii maxime, cam asa pot eu descrie relatia noastra...chiar daca ne-am certat de multe ori, si am incercat sa ne intilnim cu alte persoane, si eu si el, oricum nu mergea...si de fiecare data ne intoarcem unul la celalalt, pentru ca suntem cei mai buni unul pentru celalalt...asa ca nu credeti daca cititi ca leul si fecioara nu se potrivesc... se potrivesc, inca cum, e o combinatie nebuna si perfecta...astia 2 daca se intilnesc, nu se pot uita si nu-i mai desparte nimeni niciodata !!!

    8
    0

  • geanina pe 22 Mar 2014, 10:07
    eu fecioara el gemeni

    eu l-am iubit tot timpul dar simt k iubeste pe alcineva acum suntem casatoriti da nu sunt chiar foarte fericita cateodata vreau sa divortez pt el tre sa aiba dreptate tot timpu ,si ma face mereu geloasa

    6
    0

  • nicu pe 9 Ian 2014, 11:54
    capricorn-fecioara

    eu si sotia mea de 20 a fost bn da de doi ani e numai cearta si ne intelegere eu o iubesc enorm dar ea nusti poate da sau poate nu cred ca ma oftica cu unele probleme dar cit ca tot sunt viata ei eu asa cred

    2
    0

  • Georgi pe 11 Nov 2013, 03:29
    fecioara berbc

    eu fecioara iubitul meu berbec un scump ne iubim ne intelegem de minune suntem foarte fericiti...nu toti berbeci sunt lafel nu mai vorbiti urat de ei daca voi nu ati avut noroc.

    1
    0

  • sssssssssss pe 28 Dec 2012, 00:47
    varsator-feceoara

    suntem de aproxin.10 ani.ma inselat de 3 ori prinsa in fapta feceoarele nu merg pe 2 carari,incearca mult mai multe,,

    7
    0

  • gurau marinela pe 15 Nov 2012, 13:50
    despre fecioara

    cine spune ca fecioara e rea este dibil.

    5
    2

  • lencik pe 8 Oct 2012, 14:49
    fecioara......rac...

    meam gasit zodiea potrivita...ne inpacam de minune si gasim linba comuna mereu nici o data nu ne certam si suntem fericiti...suntem unul pentru celalant....ne iubim si nevom iubi mereu cu trup si suflet....pupici,,,,.....

    4
    3

  • Bina pe 10 Iul 2012, 00:29
    Fecioara + Leu =

    Iubesc un Leu cu cel mai mare foc..si el la fel ma iubeste..nu ne certam des..ne potrivim perfect..nu stiu de ce compatibilitatea pe net spune ca nu ne-am potrivi..:(...eu totusi ma simt bine alaturi de el..si ne iubim..

    10
    1

  • zipper pe 8 Iul 2012, 23:13
    fecioara taur

    Daca , tu ca femeie stii sa ai rabdare intelegere incredere si fidelitate....taurul iti va oferi tot ce iti poti dori! insa daca esti colerica s-ar putea sa iasa "mici" scantei...

    4
    0

  • lorenzya pe 2 Iul 2012, 20:08
    NU VA ANCURCATI CU TAURIIIIIIIIII:((:((:((

    NU STIU PENTRU MINE SUN CEI MAI GELOSI BARBATI CI MAI ANCAPATANATI MINCINOSI SI ANSELATORI NU STIU CE VOR DE LA IATA LE PLACE SA BATA LA MAI MULTE PORTI EU STAU CU UN TAUR LANGA MINE DE UN AN SI CEVA SI NU MA POT ANTELEGE CU EL DIN DOUA AN DOUA ZILE CEARTA AL IUBESC ANTRADEVAR VREAU SA AL PARASESC DAR NU POT FINDCA AM TOT ANCERCAT AL IUBESC PREA MULT

    3
    2

  • valeria pe 29 Mai 2012, 21:50
    nu cred in nimic

    eu ma numesc valerica sint din ustia am 13 ani si nucred in asa ceva

    2
    5

  • Maria pe 13 Apr 2012, 23:44
    Mda...nu e chiar asa cu zodiile astea:)

    Fecioarele..unele dintre cele mai rele femei!Nu stiu altceva decat sa enerveze lumea,sa dea peste nas si sa se dea in spectacol!:) ... parerea mea :) [adevarul e ca am intalnit si fecioare bune.. dar rare!)

    1
    8

  • soranafanarmin pe 1 Apr 2012, 13:48
    diana

    nu inteleg cum sunt rai in pat in sensul bun?sau cum?

    2
    1

  • ana pe 31 Mar 2012, 15:10
    feceoara si berbec

    berbecu se preface ca iubeste spune multe minciuni I palc sa aiba de toate sa nu faca nimic sunt foate lensi ..........

    6
    0

  • covaci pe 31 Mar 2012, 15:03
    feceoara cu berbec

    ce sa zic am un preten berbec sunt d 3 ani cu el si este foarte incapatanat si nu ma inteleg cu el deloc nu stiu ce sa fac il iubesc intradevar si el zice ca ma iubeste nu stiu ce sa cred dar nu prea are timp de mine nu vb cu mine cred ca nui bine sa aveti un berbec feritiva tot timpu cauta cearta eu as vrea sa ma despart de el dar nu pot finca il iubesc cu berbeci trebuie luati mai usor sa te poti intelege alfel cum zici o vb care nui convine se ia la cearta feritiva de iei.......

    6
    0

  • Me pe 15 Mar 2012, 15:50
    fecioara si leu

    Eu sunt fecioara , el e leu...Ne certam des, dar imediat ne impacam..leul ii place sa stapaneasca, fecioara nu accepta din cauza ca ea crede ca are intodeauna dreptate:).In toate horoscopurile spun ca fecioara si leul, nu se vor potrivi nicioadata, dar daca dragostea este...merge si INca cum!!!!!!

    7
    0

  • mereu pe 11 Mar 2012, 16:48
    fecioara & scorpion

    o relatie cu un scorpion este foarte plakuta si plina de lucruri interesante.......eu sunt fecioara si el scorpion,ne intelegem perfect.....

    6
    0

  • IOANA pe 12 Feb 2012, 12:57
    fecioara cu fecioara

    sunt de 2 ani cu o fecioara si merge dar mam saturat de gelozie , iar fecioara cu pesti ce pot sa zic ca tocmai trec prin divort cu el care este peste

    1
    0

  • MARYO pe 1 Feb 2012, 13:16
    Fecioara cu Fecioara

    Fecioara cu Fecioara eu zic k se potrivesc de minune. pentru k eu sunt insurat de 14 ani cu o fecioara k si mine si ne cunoastem foarte bine unul pe altul. Acum probabil si de decade dar comunicam si rezolvam ori ce problema intre noi sau ori care ar fi ea.

    1
    1

  • cristina pe 14 Dec 2011, 19:57
    zodia fecioarei

    sunt lucruri adevarate ce se zic dar nu toate,eu am iubit odata si am pierdut relatia respectiva dar pot sa spun sigur ca nu am noroc in dragoste orice as face nu am noroc si am un suflet pustiu

    4
    0

  • ramona pe 6 Iul 2011, 23:44
    Fecioara si berbec

    sunt fecioara si logodnicul meu berbec ..suntem de 3 ani an preuna urmeaza sa ne casatorim ..ne antelegem bine ,si ne iubim ,,,antradevar e putin ancapatinat dar ,,,ma respecta ,,iubeste ,,,si nu ma jicneste ..sper ca totul sa fie cum e acum si an continuare .

    7
    1

  • a pe 14 Mai 2011, 01:08
    fecioara scorpion

    se poate o relatie cu un scorpion e super ok :X eu am un scorpion langa mine de 2 ani jumate si inca merge ..deci se poate :D ....

    7
    0

  • dyva pe 6 Mai 2011, 23:18
    rac si varsator

    sunt cu un baiat de 3 ani e in zodia Varsator si e foarte foarte gelos si nu ca nu ar fi de ajuns dar ne certam cam des, dar are planuri mari cu mine cum ar fi o casatorie..o familie.. crede-ti ca daca ne vom lega legitim va fi mai bine decat acum? sau va fi mai prost?sunt sanse ca relatia sa fe din ce in ce mai bine?

    1
    1

  • anuscka pe 28 Apr 2011, 21:14
    oare chiar merge?

    ok deci eu am citit mare parte dintre comentariile care sunt aici si sunt unele lucruri care la mine nu se potrivesc. de exemplu horoscop spune ca nu ar trebui sa stam cu lei dar sa stam cu taur sau rac: ei bine chiar ei se pot dovedi gelosi,posesivi,indiferenti sau in orice fel. se spune ca intre fecioara si sagetator exista o buna atractie sexuala dar atat din ce am vazut mai sus cineva a scris ca are o relatie buna cu sagetatorul. ei bine eu nu stiu cat de veridice sunt horoscoapele avand in vedere ca peste tot scrie cam altceva. la compatibilitatea intre fecioara-fecioara da sunt de acord aici chiar merge bine fiindca persoanele sunt pe aceasi unda si gandesc cam la fel ( in general) dar eu sunt fecioara si mai cunosc si alte fecioare,sa dea naiba daca am gasit o alta asemanare inttre mine si acele persoane pe langa faptul ca suntem fete si ca suntem in aceasi zodie. deci nu stiu cat sunt de veridice horoscoapele insa eu ajung sa cred ca mai mult depinde de persoane decat de horoscoape si compatibilitati.pup

    0
    1

  • ramo pe 13 Feb 2011, 01:36
    fecioara+rac=?

    va rog dacas e poate niste sfaturi pentru o armonizare inre o fecioara si un rac. pare foarte dificil....

    18
    3

  • adrian pe 1 Feb 2011, 08:21
    leu fecioara

    sant la anceputul unei relatii iar dupa ce am citit atata despre compatibilitati tot nu m-a comvins zodiacul , eu an realitate nu am facut ceea ce se spune ca fac leii privind aventura sau mai stiu eu ce , asa ca am sa ancerc aceasta relatie doar mai sunt si exceptii , chiar nu am vazut nici un comentariu privind aceste doua zodii si sa nu uitam anca ceva desi apartinem aceleias zodii nu toti santem la fel , cei dintr-o anume zodie spuneam .

    3
    4

  • geanina pe 21 Ian 2011, 18:19
    fecioara

    is zodia fecioara .. si ma mandresc cu asta :D . am stat cu un berbec 3 ani a fost ok . as fif acut orice pentru el . dar certurile , gelozia , lipsa de incredere ne`a dus la despatire . am incercat sa fiu cu un Taur .. dar nuj .. simt ca nu ma intelege taurul de ft gelos , mai gelos ca Berbecul . acuma is intr`o relatie cu un Peste pana acuma ne intelegem foarte bine , n`am mai cunoscut o persoana cu atata rabdare ca si el` . Ma uimeste rabdarea lui , si inteligenta lui . sa speram ca va fi de viitor :D .

    0
    4

  • mirabella pe 18 Ian 2011, 02:53
    tauri

    tauri sunt persoane dificile sunt foarte orgoliosi,egoisti si sa nu uitam foarte foarte gelosi.sunt nerabdatori fapt care ii duce la mari pierderi

    2
    0

  • mirabella pe 18 Ian 2011, 02:47
    fecioara-scorpion

    Fecioara-Scorpioni-sunt inebuniti dupa senzatii tari de unde reiese ca ar incerca orice si oricand pentru a satisface placerile partenerei....ne intelegem de minune...ceea ce ne tine impreuna este prietenia,simpatia si increderea.scorpioni sunt persoane dominante le place la nebunie ideea de CONDUCATOR.Sunt plini de nebunii insa au si momente cand simt nevoie romantism.

    6
    0

  • simona pe 12 Ian 2011, 09:21
    feciora _taur

    nu cred ca fecioarele sunt rele cred ca dragoste dispare in timp,daca barbatii indiferent de zodii nu stie sa aprecieze femeia fecioara,totul devine un calvar in cuplu,taurii sunt niste egoistii

    6
    2

  • Andreea pe 8 Ian 2011, 17:56
    fecioara-taur

    vreo sansa sa ne intelegem vreodata?:(..tin sa mentionez ca am fost 5 ani impreuna si ne-am despartit,din cauza ca era prea orgolios si incapatanat

    2
    2

  • M. pe 5 Ian 2011, 15:10
    ..

    Pot sa spun ca eu am fost 3 ani de zile cu un berbec si nu a fost ok mereu, a fost necesar sa ne despartim ca deja nu se mai putea.Un berbec niciodata nu e bun langa o fecioara.Acum sunt cu un taur si este mult mai bine.

    0
    1

  • annca pe 23 Dec 2010, 14:02
    Fecioara-Fecioara

    Am fost impreuna cu un baiat in zodia fecioara timp de 5 ani...pot spune k a fost ok...intelegator,ascultator,sociabil cu cei din jur...dar gelozia m o terminat...

    12
    0

  • amy pe 15 Dec 2010, 15:14
    fecioara-berbec

    eu feciara-el berbec.nu functioneaza am fost casatoriti 6 ani. este egoist , incapatanat, vulganic, nu accepta parerea altuia.

    3
    1

  • Alina pe 13 Dec 2010, 23:00
    Fecioara+Rac=0

    am...si incerc sa inchei o relatie de un an cu un RAC....si este imposibil!!! este de pe alta planeta...si chiar daca te irita la maxim, totusi te face si putin curioasa.....sex ok, insa certurile sunt insuportabile!!!

    6
    1

  • anghell pe 10 Dec 2010, 18:28
    FECIOARA -FECIOARA......

    OARE AR PUTEA FUNCZIONA....?

    9
    3

  • ella pe 23 Nov 2010, 16:39
    fecioara-balanta

    La inceput a fost perfect..pe parcurs se cam strica relatia daca nu lasa fecioara de la ea mult cu riscul sa fie loata de proasta. Balantele sunt dificile..

    5
    3

  • mihaela pe 24 Oct 2010, 19:05
    de toate

    balanta o face pe fecioara sa-si piarda increderea in fortele proprii scorpionul e ffffffffffffff gelos si egggggoooooooooist varsatorul isi gaseste un cap alo rautatilor in fecioara hahahah

    6
    0

  • niko pe 18 Oct 2010, 12:40
    horoscop

    fecioara-varsator am fost impreuna 5 ani dar ne certam in fiecare zi,asa k am decis ca fiecare sa mearga pe drumul lui

    6
    0

  • Manuela pe 15 Oct 2010, 23:14
    Compatibilitati

    Intr-adevar fecioara - berbec.. nu functioneaza o relatie pe termen lung. Cel putin asta am constatat eu. Ceea ce mio a scris...este o descriere foarte reusita in ceea ce priveste barbatul berbec. Fecioara - leu ... poate fi o combinatie buna, cu putin noroc Fecioara – scorpion … se inteleg bine insa pe plan erotic pot aparea divergente. Scorpionilor le place f mult sexul ..iar de multe ori tind catre masochism.

    1
    1

  • ionela pe 4 Oct 2010, 17:55
    fec-varsator

    se potriveste k manusa tot ce e scris despre fec....sunt de 5ani cu iubitul meu,adevarul e k mai exista si certuri.dar tin sa mentionez k la pat e cea mai mare atractie.il iubesc enorm si ma iubeste, destula rabdare nu are,e foarte orgolios iar in unele momente insteric.dar in fond il accept asa cum e:-*

    4
    2

  • louisa pe 18 Sep 2010, 13:34
    feciora -berbec, ...si acum capricorn

    eu feciora el berbec... dezastruuuu urmeaza divort cu scantei... apoi capricorn...catastrofa...poate suntem noi fecioarele prea rele

    4
    0

  • Elena pe 1 Sep 2010, 16:37
    Fecioara casatorita cu fecioara

    Suntem amandoi fecioara si vreau sa spun ca ne intelegem perfect.Avem 2 baieti unul gemeni si altul rac.

    5
    0

  • Danyk pe 29 Aug 2010, 21:54
    Asa e Mihaela

    Orice,numai Fecioara-Berbec=Nuuuuuuuuu

    2
    0

  • dana pe 24 Aug 2010, 02:08
    compatibilitate

    balanta -fecioara=dezastru.stiu ce zic.un adevarat chin

    5
    0

  • laura pe 8 Aug 2010, 17:04
    fecioara taur

    in legatura cu fata de mai sus care sufera din cauza unui taur la mine chiar merge relatia cu el, e adevarat ca sunt mai dificili dar eu sunt foarte multumita de noi mai ales din punct de vedere sexual nu trebuie sa il conduci ci doar sa iei initiativa

    3
    0

  • desire1 pe 5 Aug 2010, 09:31
    compatibilitate....

    pe naiba fecioara-scorpion...sunt dominatori si neantelegatori..la inceput lapte si miere si cu timpul fffff pasivi,indiferenti din toate punctele de vedere...credeam si eu k sunt super cool dar...m am inselat!

    2
    0

  • dana pe 30 Iul 2010, 18:18
    fecioara si scorpion

    sotul meu este scorpion si sntem de 4 ani impreuna,ne intelegem super bine si eu zic k scorpioni snt cei mai buni la pat

    6
    0

  • adina pe 19 Iul 2010, 21:30
    Fecioara si capricorn

    eu cu iubitul meu ne certam mereu din ori ce mai mult eu sunt cu gura mare , dar suntem zodii de pamant si ar trebui sa ne intelegem , de iubit ne iubim foarte multttttt dar eu nu inteleg zodile astea.

    6
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod