Dragoste si sex - femeia in zodia capricorn

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti o femeie foarte ambitioasa, hotarata si foarte determinata sa iti atingi scopurile, atat personale cat si profesionale. Nu te lasi doborata niciodata, dand dovada de maturitate si intelepciune. Esti foarte responsabila si mereu lasi impresia unei femei foarte puternice, ceea ce ii intimideaza pe cei din jurul tau.

Preocuparile tale primordiale sunt cele legate de profesie, pozitie sociala si abia apoi cele referitoare la partea sentimentala. Admiri barbatii ambitiosi, cu o situatie materiala foarte buna si care isi doresc infaptuirea multor realizari. Desi din exterior nu se vede nimic, esti o persoana extrem de nelinistita, care duce mereu o lupta cu sine insusi.

Familia este extrem de importanta pentru tine, esti fidela celui ales de tine, iar daca increderea iti este inselata, nu ierti foarte usor, pentru ca pui mare pret de investitia sufleteasca. Privesti orice actiune pe care o intreprizi, chiar si cea de a te indragosti, ca pe o afacere din care trebuie sa tragi niste foloase.

Prin gandire, comportament si modul de abordare a problemelor, pari mai matura decat esti in realitate. Fiind o conducatoare innascuta, succesul este cuvantul care iti domina vocabularul si viata.

Se intampla sa ai momente de nesiguranta, atunci cand vine vorba despre iubire, si poti face alegeri gresite sau poti renunta foarte usor la persoana potrivita...

Se spune ca esti reprezentanta semnului zodiacal care este strain de iubire, concentandu-te mai mult asupra a cum ai putea si cum ar fi sa fii puternica, decat cum ar fi daca ai iubi si a fi iubita. Din acest punct de vedere esti foarte rezervata si inchisa in tine.

Te-ai "programat" sa fii mereu stapana pe tine, sa iti "educi" instinctele si chiar sa ignori, de cele mai multe ori, placerea si suferinta. Cum actionezi fara mila fata de propriile sentimente, la fel esti si fata de sentimentele celor din jurul tau: refulezi si reprimi natura afectiva. La tine, frica de iubire se poate confunda cu dorinta de a iubi. Se poate spune ca esti mult prea rationala in dragoste si de aceea ajungi sa te bucuri de ea foarte greu.

Nu prea iti plac surprizele si te simti spontana doar atunci cand actiunile pe care le intreprinzi merg conform unui plan stabilit de tine. Esti traditionalista si totul trebuie sa decurga dupa un anumit ritual.
 

Comentariile 1-50 din 74

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • soriyn pe 26 Sep 2014, 05:59
    mesu meu care vreau sa cu mn soriyn_sorin

    eu sunt capricon si sunt sufletist si cand vb cu cineva orcine simnt asa ca imi bate inima si cand vb cu o fata bag repede suflet si incep sa o iubesc da nustiu dc

    0
    1

  • mp pe 21 Mar 2014, 12:09
    Capricorn + Balanta

    Salut privind toate aceste o perioada nu prea aveam incredere in ceea ce se scrie, dar aceasta este dictata de tine insusi adica "crezi ceea ce doresti sa crezi", dar cu timpul am observat ca toate aceste descrieri sunt la nivel regasindu-ma la 90% din contextul zodiei Capricorn. Sun baiat Capricorn si sunt foarte fericit cu fata Balanta, o imbratisare si totul infloreste in jur :)

    2
    0

  • Lucian pe 6 Feb 2014, 16:43
    Cea mai adevarata...

    fraza asta va descrie perfect, ca sunteti femei sau barbati capre..: "Privesti orice actiune pe care o intreprizi, chiar si cea de a te indragosti, ca pe o afacere din care trebuie sa tragi niste foloase. " No comment...inchipuitilor!

    3
    1

  • georgeta pe 21 Dec 2012, 22:22
    adevarat

    foarte adevarat.ma regasesc in caracterizare cu totul..relatia de cuplu:capricorn-fecioara merge , acum noi capricornii cum suntem din fire incapatinati si ambitiosi..fecioarele sint putin mai lente dar impreuna faem echipa !!

    5
    1

  • mari pe 4 Nov 2012, 01:15
    capricorn+capricorn

    suntem 2 persoane potrivite din orce punct de vedere ne iubim ff mult ne completam unul pe celalalt deci Doamne Ajuta!

    3
    0

  • Diana pe 7 Oct 2012, 19:39
    Heyy

    Capricornul se potriveste bine si cu Gemenii!Pe bune!!!

    6
    0

  • alina pe 3 Sep 2012, 18:23
    capricorn+leu

    merge.....m-am indragostit lulea de rege si regele de mine :).....dar dragostea si vrajeala nu tin la infinit............si da dupa cativa ani am nevoie de un stimul extra.......banul.........asa ca eu muncesc din greu .......imi bat la cap si regele sa o faca si el sa creasca in cariera (el morocanos ca de ce nu il apreciez asa cum e........eu inebunita ca vad cat potential are si nu il foloseste) .........dupa 10 ani vreau copii...........dar copii mei nu ii vreau crescuti de bona sau de mama..........si sa ii duc la scoala cu autobuzul ......inecati in marea dragoste cu totii sa mancam paine cu iaurt si sa zicem vai leule ce magnific esti :)...........o capricoarna o poti vraji la inceput si iti da credit daca vede potential in tine, are rabdare sa te manifesti, te ajuta, dar daca nu avansezi nimic, nu progresezi, devi neinteresant ptr ea ptr ca nu te vezi barbat puternic si capabil, asa ca iti da un sut in fund cu prima ocazie, cand gaseste unu capabil.

    2
    0

  • adi pe 10 Iul 2012, 00:16
    da

    oricum bine ca am scapat de bagaboanta,,, si pt voi astea care prefera barbatii cu bani de sa va iasa pe cur, veti ajunge intr-o zi in care o sa vina acasa ala cu bani multi o sa va dea "ciolanu" dupa ce si-a consolat noua colega de la locul de munca, iar voi ca "postele" ca altfel nu va puteti numi o sa inghitit in sec si o sa il lingeti si in cur pentru banii pe care vii arunca sa va mai intoliti si voi poate asa o sa va mai treaca de pe cerul gurii gustul penisului introdus intr-un corp strain ;)... sunt al dracu de mandru ca nu au ajus banii sa ma faca ca om si nici nu am uitat ca "vagabonzii si golanii" de la scara blocului au caracter inzecit cat un mahar plin de ghiuluri.

    1
    0

  • adi pe 10 Iul 2012, 00:08
    Capricoarda

    Si eu am avut o prietena capricoarda ~5 ani si m-a lasat pentru unu cu bani mai multi :))...m-a lasat cu nunta pe butuci... acum sunt cu o alta reprezentanta a zodiei capricornului ,,, ce treaba si ironi,,, iar tipa asta pare opusa celeia dinainte care daca nu ii aduceam flori macar odata pe luna statea cu curu in sus jumate de an, si nu in pozitia pe care o prefera barbatii si care aduce placere femeii ;)

    1
    3

  • isu pe 19 Iun 2012, 15:45
    partenerul meu e pesti iar eu sant capricorn

    ne intelegem de minune si suntem un cuplu minunat il iubesc si el ma iubeste santem impreuna de 5 ani si sper sa ramanem asa!!!!avem si o fetita frumoasa.eu cred ca zodia capricorn cu pesti se potriveste foarte bine!!

    8
    0

  • money pe 23 Mar 2012, 01:08
    capricorn

    va rog''daca este printre voi o Capricoarna si sunteti un 'cuplu minunat'__'atunci cu ce zodie sunteti?

    6
    0

  • money pe 23 Mar 2012, 01:04
    capricorn

    ooo daaa...totul despre mn)) kiar ma mindresc ca m-am nascut in zodia 'capricorn' _imi place ^_^ )))

    3
    0

  • mari pe 2 Dec 2011, 12:50
    zodia capricorn

    Eu m-am nascut in 16 ianuarie si 38 de ani.Se spune despre capricorni ca sunt dedicati profesiei si ca si reusesc in cariera. Este singurul lucru dezamagitor pt. mine ca eu nu am reusit in acest sens, desii am facut si o facultate, cam tarziu cei drept.Am impresia ca am luat decizii gresite cand am renuntat la un anumit serviciu si la fel cand am incercat sa ma reprofilez pe altceva.Acum ma lovesc si de aspectul varsta mai ales ca in CV nu prea este experienta. Adevarat ca locuiesc si intr-un oras defavorizat cu f multi someri. Sunt implinita familial, sotul meu este tot capricorn, am o familie frumoasa cu copii reusiti, relatii bune cu familia largita si cu cei din jur si pot sa spun ca multe din caracteristicile capricornului mii se potrivesc doar cel legat de munca nu s-a implinit.

    4
    0

  • laura pe 13 Nov 2011, 16:17
    ma potrivesc fb k barbatul fecioara

    da e foarte adevarat capricornul se potriveste cu fecoara la nebunie

    1
    2

  • Aman pe 7 Sep 2011, 14:53
    Cam asa este...

    Si eu sunt capricoarna si cam astea sunt trasaturile zodiei. Sunt foarte atrasa de stabilitate (sau abundenta:) ) financiara, imi doresc tot timpul sa avansez, sa conduc, sunt perseverenta, perfectionista, dar de multe ori cei din jur zic ca sunt rece, aspra, neiertatoare, desi poate nu intotdeauna asta simt, nu pot sa arat celorlalti ca uneori sunt vulnerabila. Desi sunt singura, si cateodata sufar din cauza asta, nu pot lasa sa se vada asta, intimidez majoritatea barbatilor care imi fac avansuri, si nu pot sa accept un barbat mai putin inteligent sau educat si care nu imi poate oferi siguranta pe toate planurile. Am si eu sentimente dar nu reusesc, sau nu stiu parca nu vreau uneori sa le exteriorizez. Cea mai interesanta trasatura a femeii capricorn e cea cu timpul, cel putin la mine asa e, intotdeauna timpul e de partea mea, iar chiar daca trece eu arat tot mai bine, iar lumea nu ma crede cand ma intreaba ce tot fac sa arat mai bine ca inainte, in loc sa fie invers, iar eu le raspund ca nu fac nimic special, sport, tratamente sau chestii de-acestea, absolut nimic! :)

    5
    0

  • crysa pe 22 Aug 2011, 11:30
    cu cine ma potrivesc

    oare cu zodia fecioara

    3
    0

  • mioarapirvucraiova pe 28 Apr 2011, 20:57
    despre femeia capricorn

    SUNT O CAPRICOARNA FRUMOASA, DESTEPTA, HARNICA, AMBITIOASA, FIDELA SI INDRAGOSTITA DOAR DE PUTERE... ADOR LUXUL DAR SI SIMPLITATEA NATURII. ADOR ANTICHITATILE, BIJUTERIILE CU PIETRE SCUMPE, MATASEA,BLANURILE FINE SI CASMIRUL... SUNT O CAPRICOARNA SINCERA SI ASTA ESTE DEFCTUL CAPRICORNULUI; SINCERITATEA. SUNT MADRA CA SUNT NASCUTA IN ZODIA CAPRICORN

    6
    1

  • mioarapirvucraiova pe 28 Apr 2011, 20:55
    despre femeia capricorn

    SUNT O CAPRICOARNA FRUMOASA, DESTEPTA, HARNICA, AMBITIOASA, FIDELA SI INDRAGOSTITA DOAR DE PUTERE... ADOR LUXUL DAR SI SIMPLITATEA NATURII. ADOR ANTICHITATILE, BIJUTERIILE CU PIETRE SCUMPE, MATASEA,BLANURILE FINE SI CASMIRUL... SUNT O CAPRICOARNA SINCERA SI ASTA ESTE DEFCTUL CAPRICORNULUI; SINCERITATEA. SUNT MADRA CA SUNT NASCUTA IN ZODIA CAPRICORN

    11
    2

  • x pe 18 Apr 2011, 14:32
    buna

    eu sunt nscuta pe 21 decembrie la ora 5 si vreau sa stiu ce zodie sunt

    7
    1

  • adriana pe 24 Feb 2011, 21:26
    aa

    sunt capricon si tot ce scrie e adevarat sunt mandra ca sunt capricon

    13
    1

  • elena pe 20 Feb 2011, 09:22
    vreau un sfat o parere ce pot facee?

    buna! eu sunt capricorn sotul capricorn dar nu ne antelege-m bine,stam numai an certurii eu ancerc sa evit tot tinpul,dar nu mai pot simt ca anebunesc sa stau asa,am si copilul de 1 anisor si tot capricorn estee,cu ce zodie credetii ca ma potrivesc?datimii un sfat va rog,,

    10
    2

  • ramona pe 2 Dec 2010, 19:12
    capricorn+berbec

    eu sunt capricorn.trebuie sa recunoastem ca suntem incapatanati.si prietenul meu e berbec.am descoperit ca si el este incapatanat.am invatat ca trebuie sa las de la mine cateodata.daca invatam sa ne ascultam parteneru indiferent de zodie relatia trebuie sa mearga.comunicarea e f importanta

    7
    3

  • larisa pe 18 Nov 2010, 12:40
    capricorn - gemeni

    ii adevarat:X:X...ma inteleg foarte bn cu barbatul gemeni suntem impreuna de ceva timp si ne intelegem de minune daca ne certam cumva nu dureaza mai mult de 10 min si ne impacam:D...tinet'o tot asa;)...v'am pupat:*

    6
    0

  • georgiana pe 25 Oct 2010, 18:12
    capricorn+fecioara=love

    Buna,sunt Georgiana si zodia mea este capricorn.Se potriveste perfect tot ceea ce scrie despre aceasta zodie,de curand m-am si casatorit,iar zodia lui este fecioara,ne intelegem perfect,sunt eu mai incapatanata,dar fecioara este mai blanda si lasa:) oricum este cuplu perfect si se completeaza de minune.

    6
    0

  • irina pe 13 Oct 2010, 17:21
    nu prea se potriveste

    Ar fi ideal daca s-ar potrivi .Nu trec deloc usor peste despartiri si nu sunt atat de puternica ( din pacate).Daca in relatia cu prietenul meu am probleme , sunt terminata si la serviciu , el este scorpion si pot spune ca ies scantei .

    5
    1

  • loving3112 pe 28 Sep 2010, 18:00
    Capricorn+fecioara?

    Prietenul meu e capricorn si ne certam foarte des.E foarte nepasator.L-am obisnuit prost si are ffff mare incredere in mn k voi ramane cu el toata viata

    4
    0

  • rosca vali pe 9 Sep 2010, 16:46
    femeia capricorn

    Super tare! Felicitari celui sau celei care a scris acest articol! 90% sau poate 99% mi se potrivesc de minune. Sunt niste chestii adevarate care descriu orice capricorn in mare parte.

    3
    0

  • DIANA pe 8 Sep 2010, 22:36
    dap

    da se potriveste de minune cei aici mna .... e interesant

    2
    1

  • laurettee pe 9 Aug 2010, 14:46
    adevarat

    da mi se potriveste perfect descrierea la zodia capricorn nu iert usor ajung pana in culmile albe ca sa mi ating scopurile sa mi imdeplinesc visurile sa fiu o femeie de succes

    1
    0

  • miky pe 24 Iul 2010, 20:46
    despre capricorni

    adev ca sunt ambitiosi si au putere sa renunte la dragoste daca nu primesc ceea ce vor ,dar este totusi si zodia cea mai dificila fiindca mi se pare mie ca vor sa atinga perfectiunea................totusi prea cerebrali la orice pas si orice miscare.

    3
    0

  • chirila danut pe 15 Iul 2010, 02:47
    vreau sa iubesc

    vreau sa iubesc o femeie din zodia rac ,fac bine sau rau ,,,,,,,,,,.va multumesc.

    4
    1

  • natalia pe 24 Iun 2010, 19:31
    noi capricornii...

    sunt mandra ca sunt nascuta in zodia asta, iar tot ce scrie in acest articol mi se potriveste. noi capricornii suntem una dintre cele mai ambitioase zodii, poate chiar si singurii

    4
    0

  • claudia pe 25 Mai 2010, 00:25
    capricornii

    deci oameni buni se poatriveste foarte tare ..si noi capricornii , in special fetele treb sa fim mandre ca suntem capricorni ptr ca (scz ca spun asta) suntem cea mai avantajoasa zodie si cu ft ft multe calitati ..eu sunt mandra ca sunt capricorn , dar uneori nu conteaza zodia ci caracteru si ink odata iertatima ca am zis chestia aia :D

    5
    1

  • vicky pe 13 Apr 2010, 22:22
    eu capricorn el berbec

    intradeva tot ce este scris mi se potriveste sau mai bn zis ni se potriveste....eu sunt capricorn si ma mandresc ...este adevarat ca de multe ori par mai matura in modul de a gandii si a ma xprima...multa lume mia zis-o...inclusiv viitorul meu sot..insa eu cand iubesc cu adevarat fac orice si ma daruiesc in intregime...atata timp cat ma respecta pe mine si dorintele mele...

    2
    2

  • oty pe 12 Apr 2010, 01:28
    interesant...

    Multe par a fi exact caracteristicile mele k si femeie capricorn..cu exceptia ca eu una cand iubesc lupt pentru reusita cuplului nu doar a mea si pentru a indeparta orice obstacol ce ne sta in cale pentru a fi fericiti.Iubesc un barbat pesti si chiar cred ca e partenerul ideal,insa pentru mine ptr k fiecareia dintre noi ii trebuie un anume tip de barbat alaturi fie el din orice zodie.Stiu insa ca femeia capricorn nu rabda pe oricine alaturi, vrand ce e mai bun!Asa k barbatilor fiti atenti cum tratati iubita, mai ales daca e din aceasta frumoasa zodie..merita orice efort ca sa o ai pentru totdeauna!

    3
    0

  • justonegirl pe 10 Apr 2010, 19:14
    parerea mea :)

    sunt in zodia capricorn, am 17 ani si da, se cam potrivesc toate cele relatate in articol..doar partea in care spuneti k nu prea cunoaste iubirea k are alte multe teluri de atins..dap, sunt foarte ambitioasa si imi doresc sa ajung pe culmile cele mai inalte, dar iubirea conteaza foarte mult.O fata/femeie capricorn este intotdeauna foarte fidela si se daruieste in intregime, trup si suflet partenerului :)

    3
    2

  • justonegirl pe 10 Apr 2010, 19:12
    dar despre baiatul capricorn?

    cand mi'am inceput relatia cu un baiat capricorn am citit tot pe net si nu'mi venea sa cred atunci cand majoritatea persoanelor spuneau ca la un moment dat dispare pur si simplu fara nicio explicatie. Eih, uite'ma acum: de 2 luni de zile nu numai k n'a mai dat niciun semn de viata, nu raspunde la telefon, la sms'uri, are alt id, nici makr nu mi'a dat dreptul sa stiiu k era ultima data knd il vedeam sau ii auzeam vocea...foarte urat, foarte imoral, eu n'as face asta niciodata

    2
    1

  • Claudia pe 10 Apr 2010, 12:56
    Femeia capricorn

    Frumosa , corecta si adevarata descriere,..mi se potriveste !

    4
    0

  • catalin671 pe 28 Mar 2010, 22:57
    e smecher sa fii capricorn:P

    tot asa tineti-o;)

    3
    3

  • Fallen Angel pe 27 Mar 2010, 18:19
    Perfect adevarat,foarte interesant

    Tot ce am citit in acest articol referitor la zodia Capricorn mi-se potriveste perfect,sunt o persoana ambitioasa care nu iarta usor.

    2
    1

  • Ana pe 25 Mar 2010, 13:32
    ................................................

    pai ce sa va zic totul se potriveste 100 la 100...... nu stiu cum aflati totul,de unde stiti.mai pe scurt bafta mai departe si tinetio tot asa.......

    1
    1

  • Andreea pe 24 Mar 2010, 21:21
    capricorn

    Articolul reda intreadevar cum e femeia capricorn... totul mi se potriveste, din pacate si partea cu dragostea :(

    0
    2

  • Amelia30 pe 21 Mar 2010, 16:19
    horoscop

    sunt capricorn! cand am citit articolul a fost ca si cand as fi citit o descriere a mea! sincera sa fiu nu-mi place ca sunt asa de rationala cel putin nu in dragoste mi-ar place sa ma las dusa de val...

    2
    1

  • medea pe 18 Mar 2010, 16:37
    fata capricorn

    super articolul... sunt o fata capricorn si asa este!!

    3
    1

  • monmarian pe 15 Mar 2010, 23:29
    super tare

    este foarte tare

    1
    1

  • luanna pe 6 Mar 2010, 22:15
    capricorn si taur

    e adevarat ca o relatie intre un capricorn si un taur se inteleg bine dar pe cat iubeste capricornul familia pe atat amana taurul subiectul si taurii sunt putin cam mincinosii dar sunt persoana bune si sufletiste dar cu minciuna nu se face mult in viata de asta se rupe tot legamantul strans pt ca cum ai spus tu capricornul nu iarta usor

    3
    0

  • Cristina pe 4 Mar 2010, 19:37
    ZODIA CAPRICORN

    eu nu gasesc cuvintele potrivite pentru a ma caracteriza dar aici mi se potriveste e exact asa cum sunt

    4
    0

  • IoanaSapteIanuarie pe 28 Feb 2010, 12:54
    pt. zodia Capricorn

    sunt de acord 100% cu ceea ce se spune in articol...............mi se intampla ca la carte, cateodata ma si sperii cand vad cat de adevarat este...zodia asta este cea mai dificila dupa parerea mea, este atat de complexa, dar atat si de "misterioasa"(ineinteles k vb. si-n cunostiinta de cauza)...ma refer la partea feminina sau cel putin eu vb. din punctul meu de vedere, foarte multe lucruri reale/adevarate(din art.)mi se intampla datorita zodiei mele.........cert este ca asa este, cu iubirea...mai "moale", dau un exemplu un singur tip de zodie imi place ca baiat-"pesti", dar nu a fost sa fie, din cauza lui...cu restul zodiilor, nu-mi place sa ma mai incurc...am incerkt de "toate", nu m-au atras din niciun punct de vedere, dar "pesti" e pe inima mea...e genul kre nu-l poti avea usor...si noua asa ne place sa luptam pt. persoana iubita, nu sa primim de-a gata si e valabil in orice situatie...

    1
    0

  • georgianaabcd pe 11 Feb 2010, 21:42
    Corect.

    Tot ce este scris in acest articol mi se potriveste de minune...:)

    1
    0

  • Minodora pe 5 Feb 2010, 00:13
    Parerea-mi

    In proportie de 85% - 90% mi se potrivesc cele relatate mai sus. Si... de obicei nu prea iau in seama horoscopul.... O seara cat mai buna!

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod