Descoperă motivele ascunse pentru care bărbaţii fac mai mult sex vara

„Eu vara nu dorm“ este refrenul celei mai în vogă melodii din România zilelor noastre, dar bărbaţilor li s-ar potrivi mai bine un refren de genul „Eu vara fac sex“.
„Eu vara nu dorm“ este refrenul celei mai în vogă melodii din România zilelor noastre, dar bărbaţilor li s-ar potrivi mai bine un refren de genul „Eu vara fac sex“. Asta deoarece căldura îi stimulează sexual pe masculi, vara fiind anotimpul în care pasiunea bărbaţilor pentru amor se dezlănţuie.

Tuturor ne vine în minte, atunci când ne gândim la vară, că acesta este anotimpul cel mai relaxant, datorită concediilor şi vacanţelor. Însă bărbaţii mai au un motiv de bucurie: pofta lor de sex creşte vara. Te întrebi de ce? Iată mai jos 4 motive:

Rochiţele sunt un afrodisiac

„Dumnezeu să-l binecuvânteze pe cel care a creat rochiţele şi fustiţele“ - acest lucru le vine cel mai des în cap bărbaţilor pe perioada zilelor caniculare. Dacă hainele sunt puţine, se poate renunţa mult mai uşor la ele şi se poate trece imediat la actul sexual.

Astfel, o partidă de sex poate deveni mult mai plăcută, deoarece bărbaţii nu trebuie să se concentreze pe desfăcutul sutienului sau al curelei de la pantaloni.

Rochiţele şi fustele scurte sunt catalogate de masculi ca fiind afrodisiace, deoarece le sporesc dorinţa de sex.

Transpiraţia îi atrage pe masculi

Cu toate că pare o glumă proastă, specialistul în psihiatrie Alan Hirsch afirmă că transpiraţia are un efect benefic asupra dorinţei sexuale, deoarece prin aceasta sunt eliberaţi feromonii, care îi atrag pe bărbaţi.

Zilele libere petrecute la mare

Cine nu îşi doreşte o partidă de sex pe malul mării? Ei bine, atât bărbaţii, cât şi femeile, visează să facă amor pe nisipul fierbinte.

Gândul că îşi vor petrece concediul sau vancaţa pe litoral îi face pe bărbaţi să-şi dorească multe partide de sex vara.

Pe plajă, tot mai multe femei aleg să facă topless şi să aibă pe ele doar un slip tanga. Atunci când văd acest lucru, bărbaţii se gândesc cum ar arăta acea femeie complet goală şi visează la o partidă de sex cu ea.

Mai mult, ei se întreabă unde au „hibernat“ aceste domnişoare atractive şi de ce şi-au ascuns formele în restul anului.

Căldura în sine este un stimulent sexual

În mintea bărbaţilor, nimic nu este mai neplăcut decât o partidă de sex pe întuneric şi pe o vreme răcoroasă. Ei nu doresc să facă sex fiind înveliţi. Din această cauză, ei preferă vara pentru a face sex, deoarece nu au nevoie decât de un loc ferit de ochii lumii şi pot trece la „treabă“.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • macul pe 25 Aug 2012, 17:41
    prostii...clar..scris dupa ureche

    1) rochitele atrag 10 secunde...dar posesoarea carcasei are si. ceva creier? daca da continuie vcanatoarea...daca isi deschide gura si da pe afara doar pitiponceala si telenovele si manele sau ceva suburban si fara 7 ani de acasa..pa ! 2) "Transpiratia" ii atrage...aiurea...poate dupa ce ai o partenera stabila si o cunosti dupa miros..dar aici e fals. inseamna jeg si nespalare...doar o fata curata si usor parfumata, dar nu mult te poate p[rovoca olfactiv. 3)"Zilele libere petrecute la mare"..De obicei nu te duci singur la mare..ci cu perechea ta..doar daca esti licean din Constanta si mergi la agatat pitzi din club..poate...in fine..e fals..ptr. mine litoralul romanesc e stresss. tiganie...cocalari...porumb...manele...hoti si tarfe ieftine..am alt standard..grecia sau turcia...aproape si ieftin..si de 82286 de ori mai fain deca in Romanica. 4) caldura pana la 30 de grade....dar nu neaparat un stimulent..depinde de dispozitie si anturaj si inca 15 necunoscute ps: Cine a scris articolul asta are o minte ingusta..cam 14-15 ani..parca acum a auzit de sexualitate, si categorisirea asta a barbatilor ca niste obiecte cu care facem ce vrem..."noi fetele: aceasta camaraderie stupida..care provoaca misoginismul instant..asta e de rauu augur...femeile nu au sa fie prietene intre ele niciodata... asta e clar..invidia si bagarea in seama le macina permanent... ce are aia si eu nu am..asta au in cap 100% In curand o sa trebuiasca sa va ridicati nivelul moral si intelectual..mai sus decat cluburi si mall si fitze de 2 lei...standardele cresc..gata cu pitiponceala..regula: "i have a pussy, i make the rulles..." a cam cazut..doar fraierii cocalari din dambovita mai pun botul.... salutari din Ardeal ! Pa Miticilor !

    1
    0

  • ioana_stely pe 28 Iul 2012, 00:24
    prostie:))

    i-am aratat articolul prietenului meu si tot ce a zis despre cele scrise a fost "prostii...parerea mea"...si a inceput sa argumenteze fiecare idee:))

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod