Ce să faci ca să ai chef de sex. Cum să-ţi creşti apetitul sexual


Renunţă la fumat!
Nu numai că este extrem de dăunător sănătăţii, dar ţigările se numără şi printre factorii care provoacă scăderea libidoului.

Aromaterapia
Aromaterapia te poate ajuta să readuci pasiunea în viaţa de cuplu. Uleiurile esenţiale din diverse plante au menirea de a relaxa şi de a stimula dorinţa sexuală. Unul dintre uleiuri esenţiale cu efect afrodiziac este cel de vanilie şi scorţişoara. Este suficient să adaugi câteva picături în loţiunea pentru masaj sau în apa din cadă pentru un efect rapid.

Încearcă afrodiziacele!
Există alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală. Include în dieta ta rodii, sparanghel, ciocolata neagră, stridii, avocado, somon, pepene roşu, iar rezultatele te vor surprinde.

Vinul roşu trezeşte simţurile!
Un pahar de vin roşu poate fi exact ceea ce aveţi nevoie pentru o noapte fierbinte. Atenţie, însă! Încearcă să nu faci excese. Un pahar este suficient pentru a porni acţiunea în dormitor.

Masajul, relaxant şi excitant
Obosită după o zi de muncă? Roagă-ţi iubitul să-ţi ofere un masaj. Nu numai că este relaxant, dar masajul este o bună metodă de preludiu.

Dacă aceste trucuri nu te ajută, cere sfatul medicului tău. Diminuarea libidoului se poate numără printre simptomele unei afecţiuni sau poate fi cauzată de anumite medicamente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod