Când te-ai masturbat ultima oară?

Nu este o ruşine să recunoşti! Pentru că masturbare este o modalitate foarte bună de a-ţi cunoaşte foarte bine corpul, de a aflat ce îţi place şi ce nu, ce îţi provoacă plăcere şi chiar

Nu este o ruşine să recunoşti! Pentru că masturbare este o modalitate foarte bună de a-ţi cunoaşte foarte bine corpul, de a aflat ce îţi place şi ce nu, ce îţi provoacă plăcere şi chiar ce te face să ajungi la orgasmul mult dorit.
Masturbare este nu este "destinată" numai femeilor care nu au partener, ci şi celor care au. Nu este o activitate exclusiv "solo", pentru că există momente în care partenerul nu îţi poate potoli apetitul sexual în orice clipă.

Unele femei se masturbează chiar mai mult atunci când sunt implicate într-o relaţie. De ce? Apariţia unui bărbat în viaţa lor le face să se simtă pline de sexualitate, iar plăcerea şi dorinţa de a face sex cresc.

Nu fi timidă... află mai multe despre trupul tău şi împărtăşeşte-i partenerului tău:

Relaxează-te, aşază-te pe pat, pe un scaun comod sau într-o cadă cu spumă şi... începe să îţi explorezi trupul cu mângăieri line... închide ochii şi atinge-ţi sânii, joacă-te cu sfârcurile... coboară cu mâinile spre şolduri... relaxează-te! Acest exerciţiu se face pentru a te simţi bine şi nu pentru a ajunge la orgasm. După ce ajungi să te simţi confortabil atingându-te, poţi încerca atingeri mai îndrăzneţe, masându-ţi labiile şi/sau clitorisul. Bucură-te de plăcerea de a te mângâia, fără a fi tensionată. Şi nu uita! Cu cât te concentrezi mai mult asupra dorinţei de a avea orgasm, cu atât probilitatea de a avea unul scade.

Important este să înţelegi că este foarte normal să te masturbezi şi nu ai de ce să te simţi vinovată dacă îţi oferi şi singură această plăcere sexuală. Numai să nu ajungi să-ţi placă mai mult să faci sex... singură decât cu partenerul tău.

Deci, tu când te-ai masturbat ultima oară? Aseară? Azi-dimineaţă?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod