Cât de tare ţipi când ai orgasm?

Eu am nişte vecini care ţipă de fiecare dată când fac sex. Şi bănui că au şi orgasm. De fapt ea ţipă mai mult. Şi pare să şi sufere niţel şi mai că-mi vine să mă duc să-i bat la

Eu am nişte vecini care ţipă de fiecare dată când fac sex. Şi bănui că au şi orgasm. De fapt ea ţipă mai mult. Şi pare să şi sufere niţel şi mai că-mi vine să mă duc să-i bat la uşă şi să o întreb dacă o doare ceva.

Uneori, ţipătul ei sună cam fals şi de fiecare dată este însoţit de un "Ohhh, my God" sacadat. El doar pufneşte şi scoate un "Oooooo" cam obosit. Oricum, toată faza asta nu durează foarte mult, vreo 2-3 minuţele şi apoi urmează un sforăit adânc :). Somn de voie.

De fiecare dată când ea ţipă, din alt apartament se aude un scâncet de bebeluş şi este o senzaţie cam bizară, pentru că eşti într-o sală de naşteri. Oricum, dacă ar fi chiar atât de uşor să te "procopseşti" cu un copil, toată lumea ar face: un gâfâit, un "ohhh my God!" ( dacă vrei gemeni) şi imediat scâncetul de copil. :)

Francezii au o expresie pentru orgasm: la petite mort (mica moarte). De ce? Pentru că, spun ei, atunci când ai orgasm părăseşti această lume şi restricţiile ei. Şi nu sunt departe de adevăr :).

Tu cât de tare ţipi atunci când simţi "la petite mort"? Cât de tare poţi, nu-i aşa? Dar sper că nu de frică :))

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod