Când bărbaţii vor sex: 6 fantezii erotice pe care să nu i le refuzi

O viaţă sexuală împlinită include multe tipuri de sex şi o doză sănătoasă de fantezii. Dacă vrei să-l menţii satisfăcut pe partener, nu spune niciodată "Nu" înainte să te gândeşti bine la ce-ţi cere.

O viaţă sexuală împlinită include multe tipuri de sex şi o doză sănătoasă de fantezii. Dacă vrei să-l menţii satisfăcut pe partener, nu spune niciodată "Nu" înainte să te gândeşti bine la ce-ţi cere. Iată cele mai comune fantezii pe care să nu i le refuzi iubitului tău.

Filmarea în timpul sexului sau sexul în trei sunt fantezii mai controversate şi atât vreme cât eşti hotărâtă că nu te interesează, nu este cazul să te simţi vinovată că îl refuzi. Există însă mai multe fantezii pe care i le poţi împlini fără probleme atunci când ţi le cere, pentru a-l face să te aprecieze sexual cu adevărat şi să nu-ţi poată reproşa niciodată că nu eşti aventuroasă sexual.

1. Sex în locuri publice


Exhibiţionismul este un implus sexual pe care îl simt cel puţin o dată în viaţă cei mai mulţi bărbaţi. Versiunea mai puţin sălbatică a acestei fantezii este sexul în locuri publice, izolate, în care teoretic aţi putea fi surprinşi dar acest lucru nu se întâmplă.

Sexul în lift poate fi soluţia cea mai bună, sau dacă te simţi îndrăzneaţă oferă-i o partidă de sex într-un colţ de plajă izolat. Va aprecia spiritul tău de aventură.

2. Striptease cu final fericit

Bărbaţii visează adesea la cum ar fi sexul cu o "profesionistă". Dacă nu te încântă ideea de a juca rolul unei prostituate, îmblânzeşte fantezia cu o partidă de striptease.

Fii o dansatoare exotică care uită de etica profesională şi îi oferă "clientului" ceea ce îşi doreşte cu adevărat dar nu spera sa obţină.

3. Fructul interzis


Atracţia fructului interzis este mare, însă cei mai mulţi bărbaţi o păstrează la stadiul de fantezie. Dacă vrea să te vadă îmbrăcată într-o uniformă de elevă de liceu, oferă-i această plăcere. Poţi să-ţi împleteşti părul în cozi şi să-i oferi o inocenţă încărcată de tensiune sexuală.

Joacă rolul adolescentei care cedează tentaţiei alături de un bărbat matur şi oferă-i fantezia în care îţi ia virginitatea.

4. Femeia experimentată

Una dintre fanteziile cele mai puternice din adolescenţă ale bărbaţilor este sexul cu o femeie matură, care preia controlul. Dacă iubitul tău se excită doar la gândul unei femei puternice, încrezătoare şi rafinate, cumpără-ţi o lenjerie intimă elegantă şi joacă pentru el rolul seducătoarei.

Dacă alegi să-i satisfaci una dintre aceste fantezii, virgina sau femeia experimentată, pregăteşte-te din timp şi ia în serios jocul. Dacă izbucneşti în râs, nu îi oferi cu adevărat iubitului tău fantezia dorită.

5. Dominanţă

Fiecare bărbat visează să domine în mod sălbatic femeia care îl aţâţă. Lasă-l cel puţin o dată să preia controlul şi să te domine cu adevărat şi îţi va fi foarte recunoscător.

Sexul romantic şi tandru este minunat, dar astfel de momente pot fi sarea şi piperul din relaţia ta sexuală.

6. Sex în fiecare cameră a locuinţei

Rutina nu este plăcută pentru nimeni, iar sexul în aceleaşi poziţii, în acelaşi dormitor îl poate plictisi şi pe cel mai răbdător bărbat. Când vine cu o propunere pentru o schimbare de decor, fă-i pe plac şi vei descoperi că te bucuri şi tu să faci sex în fiecare cameră a locuinţei.

Nu-l refuza nici atunci când călătoriţi. Sexul într-o cameră de hotel poate duce la o noapte fierbinte care se transformă apoi într-o amintire minunată pentru iubitul tău.

 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • al pe 18 Mar 2013, 01:18
    pentru Au!

    mare dreptate ai! ;)

    0
    0

  • Au pe 30 Dec 2012, 13:59
    ...pt Doc

    mămăica...dute....dute linistita, au locuri la azilul de batrani, din cate inteleg esti genul care o face numai pe intuneric si cu cearceaful in cap, ia vezi cum se intelege sotul cu vecina.... si sa nu cautii vinovatiii

    0
    0

  • Au pe 30 Dec 2012, 13:46
    aici au comentat numai blondele frigide??

    fetelor, eu sunt barbat, dar sunt socat de ce am citit aici scrijelit de voi, nu numai ca nu va duce capul dar nici cu limba romana nu le aveti, ia uite ce scrie una care corina ce se se crede desteapta: **intrucat barbatul este cel care trebuie sa descopere si sa se adapteze la sexualitatea femeii pe care o iubeste si nu invers**, Draga Corinuta daca tu gandesti asa imi este foarte mila de partenerul tau, esti limitata...tare. Eu nu sunt avocatul celui/celei care a scris acest articol, dar HALOO, LOL...acestea erau niste mici sfaturi, mai cititi o data si o sa vedeti ce spune autorul, cica: **pentru a-l face să te aprecieze sexual cu adevărat** si altele, ia incercati macar si schimbati o singura data pozitia clasica si luati si voi fetelor pt o data in viata initiativa in pat si cine stie, poate dupa ce urmati aceste mici sfaturi veti fi duse si in concediul mult visat si asteptat, incercati.... pasarica nu o sa va doara si nici nu se termina ca nu este ...slanina sa se topeasca. Sunt socat de cata....**desteptaciune** au unele in voi, incercati sa urmati pt o data in viata aceste mici sfaturi, sau trucuri de fericire in cuplu, nu aveti nimic de pierdut....poate doar frigiditatea Corinuta

    1
    1

  • guguta pe 28 Mar 2012, 14:54
    buuuuu

    voi chiar nu intelegeti ?! nenea asta a vrut sa zica ca ar trebui sa te nasti dansatoare la bara sau altfel spus ...!

    8
    0

  • doc. pe 28 Mar 2012, 14:44
    ...

    Asta-i motivul; DE CE NU TIN PREA MULT RELATIILE DIN ZIUA DE AZI! fanteziile erotice odata puse in practica... energia sexuala dintre cei doi, se consuma prea repede iar mai apoi ajung sa se plictiseasca unul de celalalt, nu zic ca nu ar trebui imbunatatita viata sexuala dar in nici un caz NU! dupa modelul educatiei voastre... voi sunteti motivul degenerarii relatiilor, noii generarii si incapabilitatii lor de a evolua in alte domenii cu exceptia sexului fara prejudecati.

    5
    0

  • Torry pe 27 Mar 2012, 14:37
    .....

    E un articol bun si nu sunt lucruri indecente.Daca faci aceste lucruri pentru iubitul tau,cred ca daca te iubeste si el te va surprinde placut.Aceste idei nu sunt pentru a le pune in practica cu oricine,deci cu partenerul care il ai,si este un lucru normal.Daca va simtiti sclave,inseamna ca nu o faceti cu placere si nu sunteti cu cine trebuie.

    1
    2

  • Andreea pe 27 Mar 2012, 02:29
    :))

    daca nu sunteti de acord cu acest articol de ce il mai citit?acest articol este scris pt femeile care au barbati,care merita sa fie si ei satisfacuti din cand in cand.

    1
    3

  • oana pe 27 Mar 2012, 00:25
    ptr ramona

    tu fatá !! Nu m-am referit nici o clipa la barbati,pe mine ma deranjat cum te exprimi,parerile sunt àmpartite,dar nu trb sa spur"mai asta",ca si femeie vb asa te ànzosesti lor(barbatilor) ,eu despre articol nu mi-am dat cu parerea,sunt familista si nu àmi permit,aceste lucruri scrise,nu fac parte din anturajul meu. L-am citit dar nu ma asteptam sa exajereze(cel ce la scris),dar lasa,poate mai ai de ànvatat cu siguranta sunt mai àn etate decàt tine. Repet"nu mi-a placut cum te-ai exprimat vb."

    0
    0

  • corina pe 26 Mar 2012, 22:45
    despre sex

    Iar cu privire la subiect in sine, se aplica acelasi principiu ca pt. relatia intima in general: totul este bun si permis daca se petrece in cadrul intim si protejat al relatiei de cuplu, daca face placere amandurora, fara limite artificial create de prejudecati, inhibitii, reticente nejustificate. Oricum, subiectul articolului are lacune de fond, intrucat barbatul este cel care trebuie sa descopere si sa se adapteze la sexualitatea femeii pe care o iubeste si nu invers!

    3
    5

  • corina pe 26 Mar 2012, 22:38
    si nu numai despre sex...

    Am observat cu consternare si mahnire de ceva timp ca nu numai in materie de sex, ci in general, cu privire la cam toate aspectele relationale, femeia este invatata, nu numai in articolase, ci si in cartile cu pretentii, scrise de psihologi, ce si cum sa faca incat sa-i intre in gratii barbatului, cat de diplomate sa fie ca sa nu-l deranjeze in vreun fel si cat de putin sa ceara pt. viata ei !!! Ca si cum barbatii ar fi niste fiinte reduse, incapabile, care au nevoie sa fie dresate ca animalele salbatice de la Zoo, daca vrem sa avem relatii acceptabile cu ei. Un comentariu la acest articol emitea o alta parere: ca, de fapt, barbatii ar fi zeificati prin sfatuirea femeilor de a le satisface doleantele... Hm! Nu ma gandisem la varianta asta!... In concluzie, astfel de imagini sunt deplasate si periculoase pt. barbati, femei, familie, societate; partenerii trebuie sa fie egali intr-o relatie, iar femeia este cea care trebuie cucerita si rasfatata pe parcursul intregii vieti; daca nu ar fi fost asa, nu as fi ramas niciodata cu un barbat, oricat de mult l-as fi iubit...

    6
    0

  • roxana pe 26 Mar 2012, 21:15
    auzi tu

    ce aveti ma ? vi sa urcat la cap ....hai sa fim sclave nu vreti ce plm =))) barbatii sa faca si ei ceva numai noi creste putoarea eu zic la astea care le place sclavismul de aici vor pl si nu stiu cum sa faca

    4
    3

  • mariela20 pe 26 Mar 2012, 20:38
    tampenie

    mai voi ati observat ca articolul e scris de un barbat??? pt ala care a scris articolul daca noi femeile urmam sfaturile voastre a barbatilor cu fanteziile voastre noi ce primim voi ce faceti pentru noi? ma scot din sarite articolele astea cu ce ar trebui sa faca femeia pentru un barbat in materie de sex de parca ei is buricul pamantului

    7
    0

  • morena pe 26 Mar 2012, 18:49
    SEX69

    coboara din copac mamaie ca au inceput astia curatatul la uscaturi....

    2
    3

  • oana pe 26 Mar 2012, 14:46
    ptr... "Mai asta"

    fata te auzi cum vb??? Are dreptate Virginia,relaxeazate sa-ti gàndeasca creierul. Pai ce ! La cum te exprimi gramatical si literal tu esti mai rau ca acele fete la care te referi. Ele sunt emancipate nu toanteeee.

    2
    5

  • virginia pe 26 Mar 2012, 13:50
    raspuns articol

    Ramona draga,mai relaxeaza-te tu din cand in cand urmand astfel de sfaturi si o sa vezi ca o sa iti fie bine.

    8
    4

  • ramona pe 26 Mar 2012, 09:23
    mai asta

    mai asta care ai scris toate prostiile astea , mai relaxeaza te ca nu sunt femei din astea , decat alea care le iei de pe strada si le platesti .....

    9
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod