6 trucuri sexuale ca să fii satisfăcută chiar dacă iubitul tău are penisul mic


3. Excită-te intens de fiecare dată

Nici cel mai generos penis nu te va aduce rapid pe culmile organismului, fără să fii extrem de bine excitată înainte de penetrarea propriu-zisă. Cu un penis mai mic, va trebui să lucrezi şi mai mult la starea ta de excitabilitate.

Aşadar, dedică mult mult timp preludiului, lasă-l să-ţi tachineze oral clitorisul şi arătă-i cum îţi place să te stimuleze, gândeşte-te la scenarii care îţi ridică libidoul până la ceruri şi înapoi etc. Când vaginul tău este foarte bine vascularizat, pană şi cea mai discretă prezenţă înăuntrul lui se simte de 10 ori mai intens!

4. Foloseşte poziţiile care vă avantajează

Totul este o chestiune de perspectivă. Un penis mic se poate simţi la fel de bine ca unul de dimensiuni impresionante, dacă unghiul de penetrare îl avantajează. Doggz-style, tu aşezată în şezut pe barul de la bucătarie şi el te pătrunde din picioare sau poziţia 69 sunt variante excelente pentru voi. În general, ai nevoie de poziţii care permit o penetrare adâncă şi stimularea accesibilă a clitorisului.

5. Roagă-ţi iubitul să se epileze inghinal

Poţi să-i spui că te excită mai mult un penis epilat, nu trebuie să mărturiseşti că de fapt speri la o penetrare mai sălbatică. Lipsa părului pubian facilitează frictiunea dintre organele voastre genitale si face penisul să pară mult mai mare, decât atunci când este eclipsat de păr.

6. Pune-ţi imaginaţia la contribuţie

Mintea este cel mai puternic afrodisiac şi poate compensa multe lucruri în pat. Foloseşte-te de autosugestie şi impune-ţi ideea că penisul iubitului tău se simte excelent înăuntru, că senzaţiile sunt uimitoare şi că adori să îl simti în tine. Creierul tău va transmite corpului exact aceste simţiri!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 14 Aug 2014, 14:43
    de ce sa te chinui?

    da' de ce sa iti pierzi vremea cu unul cu putza mica? mai bine il parasesti si cauti unul normal dotat.

    0
    0

  • klauss_83@yahoo.com pe 6 Aug 2014, 13:00
    punctul G

    buna punctul G seamana ca o supapa ?am vazut la fete ceva in interior ca o supapa acela sa fie?eu am penisul de cam 17.5 asa cred ca e suficient sa pot stimula punctul G?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod