6 sfaturi pentru sex anal fără durere

Fie că vrei să-l încerci din curiozitate, fie pentru că iubitul tău îşi doreşte să treceţi la un alt nivel, trebuie să ştii anumite lucruri înainte de a trece la fapte. Nu uita: dacă nu eşti pregătită, sexul anal poate fi extrem de dureros.

Sexul anal este din ce în ce mai popular în rândul tinerilor. Potrivit studiilor, mai mult de 20% dintre fetele cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani au încercat cel puţin o dată sexul anal şi 40% din femeile între 20 şi 24 de ani au fost convinse de iubiţi să-l practice. Făcut cum trebuie, acest tip de sex poate oferi ambilor parteneri senzaţii incredibile. Şi asta pentru că anusul este "înzestrat" cu zone erogene. Acesta conţine mulţi nervi care pot provoca plăcere atunci când sunt stimulaţi.

De ce le place bărbaţilor sexul anal atât de mult? Ei bine, motivul principal este că această zona este mai puţin accesibilă pentru ei, iar asta o face mai dorită. În plus, rectul este mai îngust decât vaginul, iar asta le provoacă o plăcere mai mare.

Indiferent de motivul pentru care alegi să încerci sexul anal, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi ca să ai parte de o experienţă fără durere şi să îţi măreşti şansele de a avea orgasm.

De reţinut! În cazul sexului anal, preludiul şi comunicarea sunt cheia spre o partidă satisfăcătoare.

1. Folosiţi prezervativul! Chiar dacă nu există riscul de a rămâne însărcinată, foloseşte protecţie. Având în vedere zona vizată, folosirea prezervativului este mai igienic şi protejează împotriva răspândirii bacteriilor. Important: dacă vreţi să treceţi la penetrare vaginală, schimbaţi prezervativul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod