6 sfaturi pentru sex anal fără durere


2. Preludiul este extrem de important! Dacă în partidele de sex vaginal, puteţi sări peste preludiu, în cazul celui anal, NU! Recomandă-i iubitului să fie tandru şi începeţi uşor. Stimulaţi zona anusului folosind gura, degetele sau jucării sexuale. Astfel, te vei relaxa, iar anusul va fi pregătit pentru o penetrare fără durere.

3. Folosiţi cât mai mult lubrifiant! Spre deosebire de vagin, anusul nu are capacitatea de-a se auto-lubrifia. Folosirea unui lubrifiant este importantă pentru ca penetrarea să nu fie dureroasă.

4. Nu vă grăbiţi! Totul trebuie făcut treptat şi cu multă răbdare. Penetrarea nu trebuie să fie adâncă la început. Discută cu iubitul tău şi lasă lucrurile să se desfăşoare în ritmul tău, iar la orice senzatie neplăcută, roagă-l să faceţi o pauză.

5. Alegeţi poziţia potrivită! Prima dată trebuie să încercaţi o poziţie comodă, nimic complicat. Recomandată pentru începători este poziţia "misionarului", în care tu stai pe spate, cu o pernă sub fund, iar partenerul stă în genunchi, ţinându-ţi picioarele pe umeri. Poţi încerca de asemenea să stai deasupra şi astfel să fii tu cea care controlează "acţiunea". După ce căpătaţi mai multă experinţă, puteţi încerca poziţii cu un nivel de dificultate mai avansat, precum cele de AICI.

6. Igiena este importantă! Nu este nevoie de o clismă şi nici să urmezi o dietă specială. Zona însă trebuie să fie curată şi este important să alegi un moment potrivit pentru sexul anal: la câteva ore după ce ai folosit toaleta.

Este posibil ca prima experienţă de acest gen să nu fie una prea reuşită, dar, de asemenea, s-ar putea şi să-ţi placă mai mult decât te aşteptai.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod