6 semne care-ţi arată că stă cu tine doar pentru sex. Află adevărul!

Din nefericire, avertismentele mamei tale nu au fost atât de nejustificate pe cât aveai tendinţa să crezi în anii rebeli ai adolescenţei.
Din nefericire, avertismentele mamei tale nu au fost atât de nejustificate pe cât aveai tendinţa să crezi în anii rebeli ai adolescenţei. Un bărbat poate să te curteze doar pentru sex, fără să aibă gânduri de viitor cu relaţia voastră. Când începi să bănuieşti că stă cu tine doar pentru că îi oferi clipe euforice în pat, şansele să te înşeli sunt foarte mici.

Chiar şi aşa, un bărbat poate să transmită mesaje mixte şi interpretabile despre intenţiile sale faţă de o femeie. Înainte să îi respingi apelurile şi să îl excluzi din lista de Facebook, fii atentă la principalele semne care îţi arată că stă cu tine doar pentru sex!

1. Investeşte bani, nu şi timp în relaţia voastră

Bărbaţii care urmăresc o relaţie strict sexuală cu o femeie, sunt foarte generoşi din punct de vedere material, însă foarte zgârciţi cu timpul lor. De altfel, probabil că te-a cucerit tocmai prin atenţiile lui materiale şi prin entuziasmul cu care îţi plăteşte consumaţia la restaurant, îţi cumpără flori şi inimioare de pluş. Aceasta este o tactică abordată de mulţi bărbaţi care nu vor relaţii serioase.

Cum îl diferenţiezi pe el de un pretendent generos, dar interesat cu adevărat să îţi rămână alături? Foarte simplu: trebuie să îţi ofere cel puţin la fel de mult din timpul său, ca atenţiile materiale cu care te copleşeşte.

2. Nu îl poţi contacta oricând

Un alt mod de a afla dacă stă cu tine doar pentru sex să evaluezi cu atenţie câtă libertate îţi oferă să îl contactezi. Există seri în care nu îţi răspunde la telefon şi pare iritat de insistenţele tale?

Ai mereu senzaţia că îl deranjezi, atunci când preiei iniţiativa şi îi dai un SMS sau îl suni? Fără doar şi poate, nu te numeri printre priorităţile lui. Un bărbat îndrăgostit nu doar că te caută cel puţin o dată la două zile, ci îţi răspunde în timp record la primul "ce mai faci?" pe care i-l adresezi.

3. Vă vedeţi doar în locuri izolate

Numeri pe degete ocaziile în care te-a invitat la o petrecere cu prietenii lui sau, mai rău, ele lipsesc cu desavarşire? Îl vezi la chip doar dacă accepţi să vă întalniţi la el sau la tine acasă? Atunci are un unic scop cu tine: să faceţi sex şi cam atât.

4. Vorbeşte mult, dar face puţin

Îţi spune ca te iubeşte, dar nu ţi-o arată când nu îţi răspunde la telefon cu zilele. Îţi zice că i-ar plăcea sa plecaţi într-o vacanţă la munte, dar se eschivează de fiecare dată când îl inviţi în oraş să îţi cunoască prietenii.

Îţi promite marea, stelele şi Luna, dar singurele lucruri pe care le face gravitează în jurul încercărilor lui de a te face să renunţi la haine, cât mai repede, pentru că este foarte grăbit. Iată descrierea bărbatului interesat strict de sex!

5. Ţi-a sugerat adevărul

Este foarte posibil să îţi fi sugerat că nu îl interesează decât distracţia între aşternuturi, iar tu să îi fi ignorat mesajul. Ţi-a spus că ideea de căsătorie cu copii nu îi surâde, nu prea are timp de viaţa personală sau că îi place să trăiască după principii hedoniste (viaţă bazată strict pe plăcere)? Atunci a fost sincer cu intenţiile sale, chiar dacă a lăsat loc de interpretări.

6. Evită să te sune

Comunicaţi, în mare parte, prin SMS sau pe messenger? Reţinerea lui de a te suna este un semn că vrea să menţină un contact superficial cu tine, să nu vă apropiaţi prea mult. Iar când îţi trimite mesaje, o face chiar în ajunul unei noi invitaţii la el acasă, pentru maximum două ore de "iubire".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adevarul pe 3 Feb 2013, 01:46
    .....

    de exemplu eu sunt fericita am un prieten de 4 ani si ma iubeste cu adevarat,iar ca sa nu te insele prietenu,o fata trebuie sal trateze ca pe un bebelush,ca de fapt asa sunt barbatii,niste copii....

    1
    3

  • Anessia pe 2 Feb 2013, 17:03
    Sexul-pe primul loc in viata pentru barbati !!!

    Nu este un secret pentru nimeni ca un barbat prin natura lui este un Casanova..Nu este un secret pentru nimeni ca barbatii sunt niste vanatori "cu state vechi"..:), dar ce noroc au cu noi, femeile.. De ce ?! Pentru ca desi cunoastem "aceste apucaturi" , le toleram si le acceptam ..:))

    7
    1

  • roxanel pe 2 Feb 2013, 11:53
    din pacate

    foarte adevarat...multi curvari pe lumea asta!

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod